Evo stručnjak će reći kako stvari stoje,Mukebir je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:26Ovaj Dortmund bi nabusio Sitija u dvije utakmice a prošle sezone su izbacili tog istog Atletika kojeg su sudije pokrale protiv Reala. Sudija iz Var sobe s te utakmice danas suspendovan.
Priča o nekoj realnosti simpatizer kluba koji je doktorirao nafaku.
Jedina realnost je da je barselona najefikasnija ekipa lige petice sa tinejdzerima u okosnici tima. Sa skrpljenom ekipom omladinaca i dedom u napadu igraju atraktivniji fudbal od najveće plastike u historiji ovog sporta.
Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- DinGospo21
- Kontakt:
Re: Champions League 2024/25
Cuj ovog pomjerili rafinju namjerno
nije ni tebi lako.
- superFrankie
- Kontakt:
Mbappe je napravio najgori start u ligama petica unazad nekoliko godina, a vi i to opravdavate. Stvarno postoje neka druga pravila za Real Madrid koja su vas razmazila, i sad je vama to postalo normalno. Antonyu je povucen crveni jer ga nije trebalo ni biti, ne znam kakvu si tu poveznicu napravio sa crvenim MbappeaDinGospo21 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:55Ti si dečko neupućen. Crveni karton utakmica suspenzije, dodatna kazna je kad sudija zapiše u zapisnik ako je dobacio nešto igrač. Ali je isto tako zanimljivo kad je Anthony dobio crveni karton pa narednu utakmicu protiv Reala igrao bez problema.JayCatwright je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:36Pricati o suđenju dan nakon što je Mbappe dobio utakmicu suspenzije za start gdje je pet utakmica minimum.![]()
Zadnja izmjena: superFrankie, dana/u 16 apr 2025, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
- DinGospo21
- Kontakt:
Halo maloumni, gdje sam ja opravdao crveni karton? Nemoj bezveze izmišljati gluposti. Stvar je da je Anthony dobio crveni karton u utakmici, i sljedeću je igrao, pa gdje to ima?superFrankie je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:04Mbappe je napravio najgori start u ligama petica unazad nekoliko godina, a vi i to opravdavate. Stvarno postoje neka druga pravila za Real Madrid koja su vas razmazila, i sad je vama to postalo normalno. Antonyu je povucen crveni, jer nije ga nije trebalo ni biti, ne znam kakvu si tu poveznicu napravio sa crvenim MbappeaDinGospo21 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:55Ti si dečko neupućen. Crveni karton utakmica suspenzije, dodatna kazna je kad sudija zapiše u zapisnik ako je dobacio nešto igrač. Ali je isto tako zanimljivo kad je Anthony dobio crveni karton pa narednu utakmicu protiv Reala igrao bez problema.JayCatwright je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:36Pricati o suđenju dan nakon što je Mbappe dobio utakmicu suspenzije za start gdje je pet utakmica minimum.![]()
Jadnije od ovoga ne moze. Jel ti ispunjen dan ? Nazvao si nekoga na forumu glupim, bravo frajeru.JayCatwright je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:47Još ih ne piše puno, ali ovaj godrina je glup ko tri topnika.Mogli je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:42Izgleda da su Realovci druga najgora grupica ovdje.JayCatwright je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:36Pricati o suđenju dan nakon što je Mbappe dobio utakmicu suspenzije za start gdje je pet utakmica minimum.![]()
![]()
@romario, znaci ipak je cudna slika. Ne samo meni.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- superFrankie
- Kontakt:
A i ne znate ni pisati s nekim bez da vrijedjate, neupucen, malouman, koja je sljedeca uvreda? I desava se u svim ligama nekoliko puta po sezoni, kad se naknadno zakljuci da je neopravdano dobijen karton. Cudi me kako ti je to promaklo kad si tako pametan i upucenDinGospo21 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:07Halo maloumni, gdje sam ja opravdao crveni karton? Nemoj bezveze izmišljati gluposti. Stvar je da je Anthony dobio crveni karton u utakmici, i sljedeću je igrao, pa gdje to ima?superFrankie je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:04Mbappe je napravio najgori start u ligama petica unazad nekoliko godina, a vi i to opravdavate. Stvarno postoje neka druga pravila za Real Madrid koja su vas razmazila, i sad je vama to postalo normalno. Antonyu je povucen crveni, jer nije ga nije trebalo ni biti, ne znam kakvu si tu poveznicu napravio sa crvenim MbappeaDinGospo21 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:55
Ti si dečko neupućen. Crveni karton utakmica suspenzije, dodatna kazna je kad sudija zapiše u zapisnik ako je dobacio nešto igrač. Ali je isto tako zanimljivo kad je Anthony dobio crveni karton pa narednu utakmicu protiv Reala igrao bez problema.
- DinGospo21
- Kontakt:
Ti kad naučiš čitati, javi se. Čovjek sam dolazi do zaključka da ja opravdavam crveni karton, pa ti si stvarno upitan.superFrankie je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:11A i ne znate ni pisati s nekim bez da vrijedjate, neupucen, malouman, koja je sljedeca uvreda? I desava se u svim ligama nekoliko puta po sezoni, kad se naknadno zakljuci da je neopravdano dobijen karton. Cudi me kako ti je to promaklo kad si tako pametan i upucenDinGospo21 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:07Halo maloumni, gdje sam ja opravdao crveni karton? Nemoj bezveze izmišljati gluposti. Stvar je da je Anthony dobio crveni karton u utakmici, i sljedeću je igrao, pa gdje to ima?superFrankie je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:04
Mbappe je napravio najgori start u ligama petica unazad nekoliko godina, a vi i to opravdavate. Stvarno postoje neka druga pravila za Real Madrid koja su vas razmazila, i sad je vama to postalo normalno. Antonyu je povucen crveni, jer nije ga nije trebalo ni biti, ne znam kakvu si tu poveznicu napravio sa crvenim Mbappea
- superFrankie
- Kontakt:
Sad ne znam ni citati, al dobro, nesto tako sam i ocekivao. Opravdavas to sto je dobio samo jednu utakmicu kazne, da refraziram, kad ocigledno ne mozes malo klimnuti glavom i to skontati samDinGospo21 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:18Ti kad naučiš čitati, javi se. Čovjek sam dolazi do zaključka da ja opravdavam crveni karton, pa ti si stvarno upitan.superFrankie je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:11A i ne znate ni pisati s nekim bez da vrijedjate, neupucen, malouman, koja je sljedeca uvreda? I desava se u svim ligama nekoliko puta po sezoni, kad se naknadno zakljuci da je neopravdano dobijen karton. Cudi me kako ti je to promaklo kad si tako pametan i upucenDinGospo21 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:07
Halo maloumni, gdje sam ja opravdao crveni karton? Nemoj bezveze izmišljati gluposti. Stvar je da je Anthony dobio crveni karton u utakmici, i sljedeću je igrao, pa gdje to ima?
- DinGospo21
- Kontakt:
De haj citiraj gdje sam ja to opravdavao taj crveni karton?superFrankie je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:26Sad ne znam ni citati, al dobro, nesto tako sam i ocekivao. Opravdavas to sto je dobio samo jednu utakmicu kazne, da refraziram, kad ocigledno ne mozes malo klimnuti glavom i to skontati samDinGospo21 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:18Ti kad naučiš čitati, javi se. Čovjek sam dolazi do zaključka da ja opravdavam crveni karton, pa ti si stvarno upitan.superFrankie je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:11
A i ne znate ni pisati s nekim bez da vrijedjate, neupucen, malouman, koja je sljedeca uvreda? I desava se u svim ligama nekoliko puta po sezoni, kad se naknadno zakljuci da je neopravdano dobijen karton. Cudi me kako ti je to promaklo kad si tako pametan i upucen
- superFrankie
- Kontakt:
Ipak znas pisati bez da vrijedjas, svaka cast iskreno. I ne mogu citirati taj dio, ne znam ja kako se to radiDinGospo21 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:30De haj citiraj gdje sam ja to opravdavao taj crveni karton?superFrankie je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:26Sad ne znam ni citati, al dobro, nesto tako sam i ocekivao. Opravdavas to sto je dobio samo jednu utakmicu kazne, da refraziram, kad ocigledno ne mozes malo klimnuti glavom i to skontati samDinGospo21 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:18
Ti kad naučiš čitati, javi se. Čovjek sam dolazi do zaključka da ja opravdavam crveni karton, pa ti si stvarno upitan.
- DinGospo21
- Kontakt:
Kad smo ustanovili da ne možeš (naravno jer nisam opravdavao ništa, a kamoli crveni), šta dalje da se kaže? Iznosiš nešto gdje nemaš ništa da to možeš argumentovati.superFrankie je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:40Ipak znas pisati bez da vrijedjas, svaka cast iskreno. I ne mogu citirati taj dio, ne znam ja kako se to radiDinGospo21 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:30De haj citiraj gdje sam ja to opravdavao taj crveni karton?superFrankie je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:26
Sad ne znam ni citati, al dobro, nesto tako sam i ocekivao. Opravdavas to sto je dobio samo jednu utakmicu kazne, da refraziram, kad ocigledno ne mozes malo klimnuti glavom i to skontati sam
- Riquelme1921
- Kontakt:
City se tada raspadao, nisu mogli boda u Premier ligi uzeti a da izbace Real.
Što se tiče Atletica, njihov pristup u revanšu je donio Realu prolaz. Real je grozno odigrao tu utakmicu ali se Simeone kao i uvijek usrao protiv Reala.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Zato postoji grupni dio, gdje najbolje ekipe bi trebalo da kasnije imaju laksi raspored. Nije isto biti drugi i petnaesti.
DinGospo21 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:58Evo stručnjak će reći kako stvari stoje,Mukebir je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:26Ovaj Dortmund bi nabusio Sitija u dvije utakmice a prošle sezone su izbacili tog istog Atletika kojeg su sudije pokrale protiv Reala. Sudija iz Var sobe s te utakmice danas suspendovan.
Priča o nekoj realnosti simpatizer kluba koji je doktorirao nafaku.
Jedina realnost je da je barselona najefikasnija ekipa lige petice sa tinejdzerima u okosnici tima. Sa skrpljenom ekipom omladinaca i dedom u napadu igraju atraktivniji fudbal od najveće plastike u historiji ovog sporta.![]()
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Cestitke Dortmundu. Sigurno je i Barca bila malo opustenija s obzirom na zalihu iz prve utakmice. Treba biti realan pa skinuti kapu Flicku za sve sto je do sad uradio s ovako mladom ekipom. Dva maloljetnika,Gavi,Pedri,Balde, 20godisnjaci... Svaka cast. Cestitke i AV, mislio sam da je PSG nedodirljiv,ali itekako su ranjivi. Finale PSG-Barca bi bilo melem za oci.
Ovo se izgleda zaboravlja. Novi format je donio i privilegije. Izbjegavaš dvomeč i potencijalno imaš lakši raspored kasnije. Realu je došlo na naplatu ono njihovo ranije ljenčarenje po grupama i na kraju se opet provuku.
Nije niko kriv Realu sto su drkali qrc u grupi, pa moraju se vaditi preko Citya i Arsenala.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kolicina cringea koju priredjuju mediji bliski Realu i igracu Reala zadnjih 7 dana su neizdrzivi 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.