Premijer liga BiH - aktuelno
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta bi na kraju,jesmo li dogovorili prolaz u finale ili trofej?
Ako je ovo drugo cemu onda danas bilo kakav pokusaj da se prodje u finale?
Mozda se vode razmisljanjem da s nama mogu kako tako,s Borcem nikako,jos u finalu?
Ako je ovo drugo cemu onda danas bilo kakav pokusaj da se prodje u finale?
Mozda se vode razmisljanjem da s nama mogu kako tako,s Borcem nikako,jos u finalu?
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Sandzaklije su za vas vlahe tj cigane gospoda i svemu,samo onako reda radi da te edukujem. Najvece smece,otpad u evropi vazda ste bili i ostali,posebno ovi nasi domaci orangutani iz sumske,pa vas stave u muzej da budete uzorci pecinskih ljudi. Dodina i Stevandiceva glava su ti primjerci iz muzeja.
- Shategabri
- Kontakt:
Ne znaš šta se desilo, ali je po defaultu 'rocko' kriv, pa ga se odalamilo?worchester je napisao/la: ↑16 apr 2025, 10:17Cestitke fks na prolazu u finale.
Na kraju ce sve biti ok![]()
Iskreno ne znam sta se desilo sa rockom ali gurati pricu da ga je neko gurnuo nicim izazvan je smecarski! Vjerovatno kao gost nije postovao domacina pa ga je malo prenijelo ali opet kazem AKO se ista desilo u tunelu.
Nisu ljudi u BL kao neki sto napadaju igrace u lozama stadiona.......
Vidimo se u subotu
A varijanta vruća glava, poraz, to ništa?
Sve je super kad dobijaš, kad gubiš, onda se pokaže i neko drugo lice.
Nije prvi put da se kod vas u tunelu dešavaju misteriozni sukobi za koje je, kako ti reče, uvijek gost kriv.
Koševo Zapad
Odgovori na pitanje gdje ste vidjeli cetnike na zadnjoj utakmici sa Borcem na Grbavici pa ste ih "gazili"? Kad se vec cudis spominjanju bula i Turaka.let3 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 11:15Ne bjezim uopste, evo da ti repliciram.
Ne poznajem te. Sta ribe ? kakve sanadzaklije ?
Jel to pokusavas nesto trollati ili si samo malouman ?
Ovaj troprstas sto jede slamu srbujuci umislio da moze ovdje ispitivati nekoga 
- Combattente87
- Kontakt:
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 11:19Sandzaklije su za vas vlahe tj cigane gospoda i svemu,samo onako reda radi da te edukujem. Najvece smece,otpad u evropi vazda ste bili i ostali,posebno ovi nasi domaci orangutani iz sumske,pa vas stave u muzej da budete uzorci pecinskih ljudi. Dodina i Stevandiceva glava su ti primjerci iz muzeja.

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Durić se ne šali, šalje 2 pulena na 2 derbija

R.I.P. Edin Avdić (1979. - ∞)
Na terenu, dosta vasih igraca podrzava cetnicki pokret, a dosta clanova familije su im i bili cetnici. Cetnici su terorisali ovaj grad 4 godine, naravno da je raja kivna na taj pokret.
Nesto ne znam da ste vi u zadnjih par stotina godina ratovali sa turcima i nesto ne znam da u fks igraju turci.
FKŽ !
Gledaj sudijske ekipe u subotu i onda kažu "pustiti će Sarajevo borcu"
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ako bi izbor Halkića mogli okarakterisali iznenađujućim, šta tek reći za njegovog kolegu Mirzu Kazlagića iz Cazina? Baš on je delegiran da sudi utakmicu Borca i Sarajeva, uz pomoć Damira Lazića i Stefana Tešanovića. U VAR kombiju će sjediti Dražen Marić i Davor Maksimović. Joj srpskih krvoloka sta je ovo hahhaha gledaj ti ekipe i vanago.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Dobar dan svima
Kmeče li i danas?
Kmeče li i danas?
Ko od igraca podrzava? Ciji su clanovi familije bili?TeaM87 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 11:32Na terenu, dosta vasih igraca podrzava cetnicki pokret, a dosta clanova familije su im i bili cetnici. Cetnici su terorisali ovaj grad 4 godine, naravno da je raja kivna na taj pokret.
Nesto ne znam da ste vi u zadnjih par stotina godina ratovali sa turcima i nesto ne znam da u fks igraju turci.
Ja ne opravdavam skandiranja u Banjaluci, za razliku od tebe, kod vas.
-
worchester
- Kontakt:
Apsolutno,sve je moguce i nista ne iskljucujem ali nisam ja taj koji je na prvu krenuo da psuje i vrijedja nekoga bez i jednog argumenta.Shategabri je napisao/la: ↑16 apr 2025, 11:19Ne znaš šta se desilo, ali je po defaultu 'rocko' kriv, pa ga se odalamilo?worchester je napisao/la: ↑16 apr 2025, 10:17Cestitke fks na prolazu u finale.
Iskreno ne znam sta se desilo sa rockom ali gurati pricu da ga je neko gurnuo nicim izazvan je smecarski! Vjerovatno kao gost nije postovao domacina pa ga je malo prenijelo ali opet kazem AKO se ista desilo u tunelu.
Vidimo se u subotu
Nije prvi put da se kod vas u tunelu dešavaju misteriozni sukobi za koje je, kako ti reče, uvijek gost kriv.
Ja sam vam cestitao na pobjedi i prolazu,ogradivsi se od retardiranog skandiranja dijela publike nakon utakmice. Dobili ste ono po sta ste dosli i vozdra. U subotu mislim da su vam sanse minimalne
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
hajde sad na stranu i teske teme. Volim vidjeti svu raju eto iz "tri tabora" iako je to smijesno tako nazvati iz mnogo razloga ali necemo off topic sa sporta.
simpaticno i od banjalucana i zayebnacije sa cevapima. Ne trebamo ni mi na noz sve docekati. jasno je sve od sudija, organizacije saveza itd.
i jes vico najkonkretniji predsjednik jer je uradio terene, ugradio se ili ne, opet je zapoceto.
Ligu najrigoroznije pokusava drzati pod kontrolom, a nece to moci dovijeka i to je veliki minus jer kriminalnije i bezobraznije nikad nije bilo.
Naravno, stavove i politicke ideje necemo razmatrati. Misljenje nam je svima isto.
ugl bordo jutro i bordo dan
apaurini lexovi i ostale potrepstine, javite se ovih par nerealnih zeljeznicara na celu sa vitualom, pronaci ce se sami.
simpaticno i od banjalucana i zayebnacije sa cevapima. Ne trebamo ni mi na noz sve docekati. jasno je sve od sudija, organizacije saveza itd.
i jes vico najkonkretniji predsjednik jer je uradio terene, ugradio se ili ne, opet je zapoceto.
Ligu najrigoroznije pokusava drzati pod kontrolom, a nece to moci dovijeka i to je veliki minus jer kriminalnije i bezobraznije nikad nije bilo.
Naravno, stavove i politicke ideje necemo razmatrati. Misljenje nam je svima isto.
ugl bordo jutro i bordo dan
apaurini lexovi i ostale potrepstine, javite se ovih par nerealnih zeljeznicara na celu sa vitualom, pronaci ce se sami.
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 16 apr 2025, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 apr 2025, 12:15jer kriminalnije i bezobraznije nikad nije bilo.
Bilo je i kriminalnije i bezobraznije, samo što su to bila neka druga vremena pa nije bilo toliko praćeno. Pušina, Pašalić i Ušanović su najcrnja stranica našeg fudbala, odnosno saveza. Novac koji su ti ljudi pokrali na raznorazne načine je nešto čemu se Vico, a ni Begić prije njega ne mogu ni približiti.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Shategabri
- Kontakt:
Poštenoworchester je napisao/la: ↑16 apr 2025, 12:05Apsolutno,sve je moguce i nista ne iskljucujem ali nisam ja taj koji je na prvu krenuo da psuje i vrijedja nekoga bez i jednog argumenta.Shategabri je napisao/la: ↑16 apr 2025, 11:19Ne znaš šta se desilo, ali je po defaultu 'rocko' kriv, pa ga se odalamilo?worchester je napisao/la: ↑16 apr 2025, 10:17Cestitke fks na prolazu u finale.
Vidimo se u subotu
Ja sam vam cestitao na pobjedi i prolazu,ogradivsi se od retardiranog skandiranja dijela publike nakon utakmice. Dobili ste ono po sta ste dosli i vozdra. U subotu mislim da su vam sanse minimalne
U subotu zavisi i od našeg pristupa.
Jesmo se halalili sa titulom ili ne.
Vi imate motiv više svakako.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ErosViverosViv i 24 gosta.