Sedmi dan.
Nikad mesa od ribe ni covjeka od Sandzaklije.
P.S. Zanimljivo je da mi nisi replicirao vec novi post ne bi li pobjegao od diskusije. Supcicu mali.

Sedmi dan.
Ma vi ste zadnji odron,nemaju svi kratko pamcenje,sjeticemo se proslih sezona i poznatog banjaluckog tunela,Vranjesa i igraca koji su izasli u medije da su ih tukli u tunelu medjutim nikom nista, u sumistanu moze sve,to je svakako raspad sistema.worchester je napisao/la: ↑16 apr 2025, 10:17Cestitke fks na prolazu u finale.
Na kraju ce sve biti ok![]()
Iskreno ne znam sta se desilo sa rockom ali gurati pricu da ga je neko gurnuo nicim izazvan je smecarski! Vjerovatno kao gost nije postovao domacina pa ga je malo prenijelo ali opet kazem AKO se ista desilo u tunelu.
Nisu ljudi u BL kao neki sto napadaju igrace u lozama stadiona.......
Vidimo se u subotu
Ne bjezim uopste, evo da ti repliciram.
Sandzaklije su za vas vlahe tj cigane gospoda i svemu,samo onako reda radi da te edukujem. Najvece smece,otpad u evropi vazda ste bili i ostali,posebno ovi nasi domaci orangutani iz sumske,pa vas stave u muzej da budete uzorci pecinskih ljudi. Dodina i Stevandiceva glava su ti primjerci iz muzeja.
Ne znaš šta se desilo, ali je po defaultu 'rocko' kriv, pa ga se odalamilo?worchester je napisao/la: ↑16 apr 2025, 10:17Cestitke fks na prolazu u finale.
Na kraju ce sve biti ok![]()
Iskreno ne znam sta se desilo sa rockom ali gurati pricu da ga je neko gurnuo nicim izazvan je smecarski! Vjerovatno kao gost nije postovao domacina pa ga je malo prenijelo ali opet kazem AKO se ista desilo u tunelu.
Nisu ljudi u BL kao neki sto napadaju igrace u lozama stadiona.......
Vidimo se u subotu
Odgovori na pitanje gdje ste vidjeli cetnike na zadnjoj utakmici sa Borcem na Grbavici pa ste ih "gazili"? Kad se vec cudis spominjanju bula i Turaka.let3 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 11:15Ne bjezim uopste, evo da ti repliciram.
Ne poznajem te. Sta ribe ? kakve sanadzaklije ?
Jel to pokusavas nesto trollati ili si samo malouman ?
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 11:19Sandzaklije su za vas vlahe tj cigane gospoda i svemu,samo onako reda radi da te edukujem. Najvece smece,otpad u evropi vazda ste bili i ostali,posebno ovi nasi domaci orangutani iz sumske,pa vas stave u muzej da budete uzorci pecinskih ljudi. Dodina i Stevandiceva glava su ti primjerci iz muzeja.
Na terenu, dosta vasih igraca podrzava cetnicki pokret, a dosta clanova familije su im i bili cetnici. Cetnici su terorisali ovaj grad 4 godine, naravno da je raja kivna na taj pokret.
Gledaj sudijske ekipe u subotu i onda kažu "pustiti će Sarajevo borcu"
Ko od igraca podrzava? Ciji su clanovi familije bili?TeaM87 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 11:32Na terenu, dosta vasih igraca podrzava cetnicki pokret, a dosta clanova familije su im i bili cetnici. Cetnici su terorisali ovaj grad 4 godine, naravno da je raja kivna na taj pokret.
Nesto ne znam da ste vi u zadnjih par stotina godina ratovali sa turcima i nesto ne znam da u fks igraju turci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.