Na stranu to da je Zvezda poslednje 3 utakmice u EL izgubila na produzetke.
Euroliga 2024/25
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Euroliga 2024/25
U odlucujucim trenutcima "3 go*nara" direktno odlucila pobjednika...akcija gdje sa aut linije asistiraju pod kos, dva igraca prethodno nacinila ocigledne korake, ali najjace je bilo kad su gledali snimak da li je Cody napravio nesportsku, a bio ocigledan faul u napadu nad njim

...e ono je prosto da covjek ne povjeruje svojim ocima, ali kad se sjedim cijele sezone, onda mi nije ni cudno vise nista. Cudno mi je da niko, ama bas niko nije iskomentarisao da je Zvezdi oteta pobjeda. Ovo gore zlo sto sam pomenuo u prethodnom postu i ne racunam, cudi me od vas objektivnih poznavalaca kosarke. Jer po meni prakticno sve ovo vise gubi smisao.
- VensanKasel
- Kontakt:
Koji koraci ? Onaj pas iza leđa Weba ?Sanfrancisco je napisao/la: ↑16 apr 2025, 10:13U odlucujucim trenutcima "3 go*nara" direktno odlucila pobjednika...akcija gdje sa aut linije asistiraju pod kos, dva igraca prethodno nacinila ocigledne korake, ali najjace je bilo kad su gledali snimak da li je Cody napravio nesportsku, a bio ocigledan faul u napadu nad njim...e ono je prosto da covjek ne povjeruje svojim ocima, ali kad se sjedim cijele sezone, onda mi nije ni cudno vise nista. Cudno mi je da niko, ama bas niko nije iskomentarisao da je Zvezdi oteta pobjeda. Ovo gore zlo sto sam pomenuo u prethodnom postu i ne racunam, cudi me od vas objektivnih poznavalaca kosarke. Jer po meni prakticno sve ovo vise gubi smisao.
Sudije su gledale jer je Herbert tražio izazov , naravno da iskoristi kao tajm aut ... Slažem se da je bio očigledan faul u napadu , baš velika greška . U onakvom trenutku se mora svirati .
Zašto gubi smisao ? Budi pošten pa priznaj , je li ABA liga izgubila smisao poslije četverokoraka Berona ?

Zvezda je promašila 11 slobodnih bacanja , previše za ovakvu utakmicu . Sudije jesu griješile , ali nisu odlučile , ne možeš napisati da je oteta pobjeda . Bolomboy da je igrao , rutinska pobjeda bi bila .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Sada su stvorili novi mit kako im sudije nisu dozvolile da prođu dalje. Stvarno fascinantna nacija.
-
- Kontakt:
Samo mi reci kakve veze ima taj slucaj Beron sa Aba ligom?VensanKasel je napisao/la: ↑16 apr 2025, 10:39Koji koraci ? Onaj pas iza leđa Weba ?Sanfrancisco je napisao/la: ↑16 apr 2025, 10:13U odlucujucim trenutcima "3 go*nara" direktno odlucila pobjednika...akcija gdje sa aut linije asistiraju pod kos, dva igraca prethodno nacinila ocigledne korake, ali najjace je bilo kad su gledali snimak da li je Cody napravio nesportsku, a bio ocigledan faul u napadu nad njim...e ono je prosto da covjek ne povjeruje svojim ocima, ali kad se sjedim cijele sezone, onda mi nije ni cudno vise nista. Cudno mi je da niko, ama bas niko nije iskomentarisao da je Zvezdi oteta pobjeda. Ovo gore zlo sto sam pomenuo u prethodnom postu i ne racunam, cudi me od vas objektivnih poznavalaca kosarke. Jer po meni prakticno sve ovo vise gubi smisao.
Sudije su gledale jer je Herbert tražio izazov , naravno da iskoristi kao tajm aut ... Slažem se da je bio očigledan faul u napadu , baš velika greška . U onakvom trenutku se mora svirati .
Zašto gubi smisao ? Budi pošten pa priznaj , je li ABA liga izgubila smisao poslije četverokoraka Berona ?![]()
Zvezda je promašila 11 slobodnih bacanja , previše za ovakvu utakmicu . Sudije jesu griješile , ali nisu odlučile , ne možeš napisati da je oteta pobjeda . Bolomboy da je igrao , rutinska pobjeda bi bila .
-
- Kontakt:
Nije to nikakav mit, nego ziva istina. Znas li ti uopste sta znaci rijec mit? Ti si to cuo negdje pa sad lupetas bzvz. Cuj stvorili mit da ih je pokrao sudija. Ti si gluplji od Rame Isaka
Pogledaj snimak jos jednom, nemoj napamet da komentarises.
Ali kazem, sve gubi smisao i potpuno mi je svejedno da li ce Zvezda igrati EL sledece sezone ili ne.
- Shategabri
- Kontakt:
Kriterij suđenja regularnog dijela i playoff/playin faze nije i neće biti nikad isti.
Gledao sam utakmicu i na obje strane se nisu svirali neki kontakti koji bi inače bili čisti faulovi.
Čvršća igra, puno kontakta, vaditi se na nekakav faul 16 sec do kraja je jednostavno luzerski.
Imao si momentum, imao si protivnika na konopcima, nisi ga uspio dotući, vratio si ga u igru.
I poslije doguraš do produžetaka i izgubiš.
Pružiš ruku i čestitaš. I tu se zaustaviš.
Gledao sam utakmicu i na obje strane se nisu svirali neki kontakti koji bi inače bili čisti faulovi.
Čvršća igra, puno kontakta, vaditi se na nekakav faul 16 sec do kraja je jednostavno luzerski.
Imao si momentum, imao si protivnika na konopcima, nisi ga uspio dotući, vratio si ga u igru.
I poslije doguraš do produžetaka i izgubiš.
Pružiš ruku i čestitaš. I tu se zaustaviš.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Važi kao i za Partizan.Sanfrancisco je napisao/la: ↑16 apr 2025, 10:13U odlucujucim trenutcima "3 go*nara" direktno odlucila pobjednika...akcija gdje sa aut linije asistiraju pod kos, dva igraca prethodno nacinila ocigledne korake, ali najjace je bilo kad su gledali snimak da li je Cody napravio nesportsku, a bio ocigledan faul u napadu nad njim...e ono je prosto da covjek ne povjeruje svojim ocima, ali kad se sjedim cijele sezone, onda mi nije ni cudno vise nista. Cudno mi je da niko, ama bas niko nije iskomentarisao da je Zvezdi oteta pobjeda. Ovo gore zlo sto sam pomenuo u prethodnom postu i ne racunam, cudi me od vas objektivnih poznavalaca kosarke. Jer po meni prakticno sve ovo vise gubi smisao.
Kad je tijesna završnica, nema ko završiti.
Koševo Zapad
- VensanKasel
- Kontakt:
Do mene , ipak je bila Srbijanska liga . Mada znaš poentu pitanja , ali haj ... Izvinjavam se .Sanfrancisco je napisao/la: ↑16 apr 2025, 11:19Samo mi reci kakve veze ima taj slucaj Beron sa Aba ligom?VensanKasel je napisao/la: ↑16 apr 2025, 10:39Koji koraci ? Onaj pas iza leđa Weba ?Sanfrancisco je napisao/la: ↑16 apr 2025, 10:13U odlucujucim trenutcima "3 go*nara" direktno odlucila pobjednika...akcija gdje sa aut linije asistiraju pod kos, dva igraca prethodno nacinila ocigledne korake, ali najjace je bilo kad su gledali snimak da li je Cody napravio nesportsku, a bio ocigledan faul u napadu nad njim...e ono je prosto da covjek ne povjeruje svojim ocima, ali kad se sjedim cijele sezone, onda mi nije ni cudno vise nista. Cudno mi je da niko, ama bas niko nije iskomentarisao da je Zvezdi oteta pobjeda. Ovo gore zlo sto sam pomenuo u prethodnom postu i ne racunam, cudi me od vas objektivnih poznavalaca kosarke. Jer po meni prakticno sve ovo vise gubi smisao.
Zašto gubi smisao ? Budi pošten pa priznaj , je li ABA liga izgubila smisao poslije četverokoraka Berona ?![]()
Ja još gori što pokušavam normalnu raspravu imati , od svega ti se toga uhvatio .
-
- Kontakt:
Pa nema normalne rasprave kad si pristrasan i nisi u pravu. I bili su koraci. Imaju usporeni snimci...ko zeli da vidi, vidio je...VensanKasel je napisao/la: ↑16 apr 2025, 11:33Do mene , ipak je bila Srbijanska liga . Mada znaš poentu pitanja , ali haj ... Izvinjavam se .Sanfrancisco je napisao/la: ↑16 apr 2025, 11:19Samo mi reci kakve veze ima taj slucaj Beron sa Aba ligom?VensanKasel je napisao/la: ↑16 apr 2025, 10:39
Koji koraci ? Onaj pas iza leđa Weba ?
Ja još gori što pokušavam normalnu raspravu imati , od svega ti se toga uhvatio .
-
- Kontakt:
Neka su cetnici ispali 

Hvala,volim i ja tebe najviše na svijetuSanfrancisco je napisao/la: ↑16 apr 2025, 10:05Pa majmune jesi li gledao utakmicu, jel nije bila kradja? Ajde od tebe sam i navikao da si neobjektivan, ali ti si cak i bezobrazan, a ovdje se prodajes kao fol neki kosarkaski znalac. Dzaba ti sve tvoje poznavanje kosarke, kad si olos ljudski i gledas sve kroz politiku i nacionalizam.filip13 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 06:44uvijek ali uvijek sudije,zato ih nikad ne spominju kada pobijedeakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:28kod srbijanaca tipicna prica, "zajebo nas sudija i X igrac odigrao protiv nas kako nikad nije i nikad vise nece u karijeri"![]()
Primjetio sam i to, kad Zvezda pobijedi, zavuces se u rupu kao mali mis i ne pominjes tu utakmicu, trpis patis...pa pomenes Real ili Barsu, jer ti muka sto ostali komentarisu Zvezdinu pobjedu..., a kad izgubi onda si tu da iskomentarises, naravno neobjektivno. Zato jer si jedan obican debil.
Kako već napisah,sada je lijepo gledati Euroligu jer nema više kluba čiji navijači slave Mladića.
A tvoj post će biti prijavljeni.
Sve najbolje,cao
Logicno
- VensanKasel
- Kontakt:
Lijepo bi bilo i da španska g.ovna odlepršaju , bare bare su sa Zvezdom kada su sudije u pitanju ...
Problem je što je Bayern tanak u gostima , ali ako ih krene trica imaju veliku šansu .
Problem je što je Bayern tanak u gostima , ali ako ih krene trica imaju veliku šansu .
-
- Kontakt:
Boli te istina, pa ces da prijavljujes. To sto sam ti rekao da si olos, to nije uvreda za tebe, nego sam uvrijedio olose sto ih poredim s tobom.
Na 1:04:00 do 1:05:00 Edin objasnio oko kmečanja nekih klubova vezano za sudije. Ušute se kada pobijede, tada ni jedne sudijske greške nema.
Lijepo je gledati Euroligu bez onih čiji navijači u svojoj dvorani veličaju Mladića. Šta lijepo, divota
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne isplati se finansijski, ali bez EL se vracas u prosjek i vrhunac ti je igrati Ligu prvaka sa Benficom, Manisom, Kalevom... i ostalim "velikanima" EU kosarke. Liga prvaka koja nikome nije zanimljiva i sa kojom ne mozes napuniti ni Pionir, a kamoli Arenu. Ko ce od ovih boljih igraca doci da igra neka smijesna takmicenja? Igranjem EL, posebno ako budes konkurentan, mozda za 3 godine dobiju licencu bez placanja.
Ista glupost je i Pesiceva prica da treba napustiti ABA i igrati samo domacu ligu. Koga dobrog/normalnog mozes dovesti da igra utakmice protiv Zdravlja, Novog Pazara, Vrsca. Mozes biti razvojna liga za mlade igrace i to je to. A i ti mladi igraci cim budu iznad prosjeka smijesne lige, odose u Cluj, Veneziu i ostale malo jace ekipe iz donjeg doma Euro kosarke.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Treci put isto ponavljas

Nastavi i bices trajno banovan.Sanfrancisco je napisao/la: ↑16 apr 2025, 13:52Boli te istina, pa ces da prijavljujes. To sto sam ti rekao da si olos, to nije uvreda za tebe, nego sam uvrijedio olose sto ih poredim s tobom.
Da ne bude ‘kako ja, i on je meni’, isl… vrijedi za svakog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.