FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad sa sjeveraaaaa pjesmu cujesss tiiiii.....
-
- Kontakt:
Ima li negdje snimak utakmice da pogledam?
Kakva emocija kod Zekica na ovom videu svaki put kada pogledam se najezim jbt, kolko je covjeku stalo i sa cime se sve bori treba podrzati sve sto se radi u klubu, naravno nije idealno ali se borimo na mnogo vise frontova nego sto bi trebali. Kad skontas da ti nije dovoljno da budes bolji na terenu nego da moras i sudije da pobjedis time ovaj prolaz i ova pobjeda su jos sladji. Zamislite samo da mi imamo sudjenje kakvo ima borac i da nas izbaci neko iz kupa pa mislim da trener ne bi dozivio sutrasnji dan.
Kapa do poda momcima koji su ginuli a posebno onima sto su igrali na svoju inicijativu povrijedjeni, kapa do poda i svaka cast Zekicu na poslozenoj igri a prije svega na motivaciji ekipe, kada vecina navijaca nije ocekivala nista oni su se ko feniks digli i uspjeli koliko toliko obradovati prave navijace. A ove futavce koji se kao predstavljaju navijacima nabijem na khurac a posebno one koji govore da je ovo dogovoreno.
Ps. Ko sto Kobi rece u onom jednom intervjuu poso nije gotov ima jos 2 tekme u kupu da se odigraju pa tek onda slaviti ako dobijemo.
Kapa do poda momcima koji su ginuli a posebno onima sto su igrali na svoju inicijativu povrijedjeni, kapa do poda i svaka cast Zekicu na poslozenoj igri a prije svega na motivaciji ekipe, kada vecina navijaca nije ocekivala nista oni su se ko feniks digli i uspjeli koliko toliko obradovati prave navijace. A ove futavce koji se kao predstavljaju navijacima nabijem na khurac a posebno one koji govore da je ovo dogovoreno.
Ps. Ko sto Kobi rece u onom jednom intervjuu poso nije gotov ima jos 2 tekme u kupu da se odigraju pa tek onda slaviti ako dobijemo.
-
- Kontakt:
Ma šalili se malo.10.Skoro je napisao/la: ↑16 apr 2025, 13:31
Može li ovako?ajdohordas je napisao/la: ↑16 apr 2025, 12:30Sinoc poslije utakmice trazim komentare debila maloumnih koji su mu pisali da zbog sastava poslije utakmice moze komotno nazad u Osijek... i pazi scene, ne nađoh nijedan. Sve klošari pobrisali.
![]()
Ja imam mytv uplaćenu pa tu vratio.Bordo10 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 15:53Gdje ima ponovo odgledatinokee je napisao/la: ↑16 apr 2025, 14:30Pregleda još jednom bez srkleta utakmicu.
Cijela ekipa je odigrala dobro, nema sta, borbeno, uvijek blizu lopte, agresivno. Kako treba svaku igrati. Sve je u pristupu, motivaciji i želji. Pa čak kad igraš i bez klasičnoga napadača izgledaš opasnije i bolje od protivnika.
Mislim da je jednostavno presudila prevelika želja za finalom.
Izdvojio bi par igraca i pohvalio:
Kupresak momak se dozivao baš i pokazao da mu više odgovara ofanzivnije da igra, na beku zna kiksati. Juce 9/10 odigrao
Pavicic najbolja partija kako je došao. Lagan na lopti, kreativan, brzo razmišljanje. Vidi se da moze al kad hoće.
Jatta sigurno da je nevjerovatno s kakvom lakoćom i da ne znaš godine rekao bi iskustvom rješava situacije. Definitivno će naredne sezone biti jedan od standardnih, al samo polako, bice tu svakakvih utakmica pa nemoj da budemo standardno naše pljuvanje nakon prve loše.
Generalno je zaključak da smo odigrali jednu mušku utakmicu, kao prava ekipa. Kako i treba i kad je takav pristup svaku odigramo odlično. Izdvojio bi derbi, protiv Zrinje u gostima i ovu. Bas kao ekipa, ginuli i pametno u glavi.
Kyeremeh je zaslužio da mu se produzi ugovor. Ima oscilacija ali ipak mislim da je bolje njega ostaviti nego nekoga dovoditi.
- luckystrike
- Kontakt:
Smiješne su priče o bilo kakvim dogovorima.
Kao prvo borac nema potrebu da se bilo s kim išta dogovara, njihovi dogovori su u takmičarskom i u komitetu za suđenje.
U prilog tome jasno idu brojke a ko je gledao imao je sve jasno predočeno pa i više i bez znamenki.
Drugo, u dogovorenim utakmicama nema bacanja na glavu.
Sarajevo je odigralo odličnu utakmicu, vrlo požrtvovanu i discplinovanu i to se primjeti golim okom ne moraš biti nogometni stručnjak.
Konačno, a pisao sam baš nedavno o toj "boljci", dosta bliže se stajalo igračima u odbrambenim zadacima.
100% čista, 100% zaslužena pobjeda.
Do konačnog cilja

Kao prvo borac nema potrebu da se bilo s kim išta dogovara, njihovi dogovori su u takmičarskom i u komitetu za suđenje.
U prilog tome jasno idu brojke a ko je gledao imao je sve jasno predočeno pa i više i bez znamenki.
Drugo, u dogovorenim utakmicama nema bacanja na glavu.
Sarajevo je odigralo odličnu utakmicu, vrlo požrtvovanu i discplinovanu i to se primjeti golim okom ne moraš biti nogometni stručnjak.
Konačno, a pisao sam baš nedavno o toj "boljci", dosta bliže se stajalo igračima u odbrambenim zadacima.
100% čista, 100% zaslužena pobjeda.
Do konačnog cilja
-
- Kontakt:
Kada pobjedis sudije i njihove odluke, dovoljno je reci da uz postenog trenera i posten rad mozemo sve postici.
-
- Kontakt:
Sta je klosari? Ne smije se iznijeti misljenje,ko biva sve nam je bilo potaman prije ovog revansa?nokee je napisao/la: ↑16 apr 2025, 17:10Ma šalili se malo.10.Skoro je napisao/la: ↑16 apr 2025, 13:31
Može li ovako?ajdohordas je napisao/la: ↑16 apr 2025, 12:30
Sinoc poslije utakmice trazim komentare debila maloumnih koji su mu pisali da zbog sastava poslije utakmice moze komotno nazad u Osijek... i pazi scene, ne nađoh nijedan. Sve klošari pobrisali.
![]()
Sta mene citirate,zbog cega?
Vi iskreni navijaci svi ostali trolovi,jel?
Yebem li vas sve u usta pogana.
Kome nesto nije jasno u pp pa da argumentima i materijalnim dokazima vidimo ko je navijac i otkad?
Klosari,izvucite i ostale moje postove,o Zekicu,timu i svemu ostalom.
Picketine!
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Evo ga sad Spindl pise, bibolarac !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ima li negdje snimak cijele utakmice, zadnje protiv Borca, da je neko video objavio ili slično?
Volio bih pogledati cijelu utakmicu, jer sam bio u putu dobar dio.
Volio bih pogledati cijelu utakmicu, jer sam bio u putu dobar dio.
-
- Kontakt:
Siroki bgm odlican
Utakmica vrhunska, Zekic je fkt vrhunski strucnjak za nase uslove i sigurno da boljeg strucnjaka nismo imali...najjace slavlje poslije tekme i pjevanje igraca pred praznom tribinom horde zla na motorima hahahah... nmg da vjerujem da chip jos goni
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Usutio se k.urton galantnimosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 17:03Svake sezone isto jedu vanago,ljudi koji cim se probude sami sebi se gade,moraju negdje svoje idiotarije da izbace.
....sve drugo će proći!
Dobar ti je ovaj post, inteligentno, sa argumentima, pismeno.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑16 apr 2025, 17:30Sta je klosari? Ne smije se iznijeti misljenje,ko biva sve nam je bilo potaman prije ovog revansa?
Kome nesto nije jasno u pp pa da argumentima i materijalnim dokazima vidimo ko je navijac i otkad?
Picketine!
-
- Kontakt:
S takvim drugacije i ne vrijedi.nokee je napisao/la: ↑16 apr 2025, 18:37Dobar ti je ovaj post, inteligentno, sa argumentima, pismeno.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑16 apr 2025, 17:30Sta je klosari? Ne smije se iznijeti misljenje,ko biva sve nam je bilo potaman prije ovog revansa?
Picketine!
Ako si se pronasao i prepoznao u tome,sta da ti kazem…
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
kako bi bilo lijepo da nema psovanja, a da je vise pozitive i salica
Mene si citirao, nemam šta prepoznavati. Pri tome ne moras se tako obraćati i vrijeđati, djecije je to. Pp ako ti smeta kad te neko prozove ovdje.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑16 apr 2025, 18:46S takvim drugacije i ne vrijedi.nokee je napisao/la: ↑16 apr 2025, 18:37Dobar ti je ovaj post, inteligentno, sa argumentima, pismeno.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑16 apr 2025, 17:30
Sta je klosari? Ne smije se iznijeti misljenje,ko biva sve nam je bilo potaman prije ovog revansa?
Picketine!
Oguli jabuku, smiri malo.
Usao Panjeta na vrata kao Direktor

-
- Kontakt:
Da,ti se prislonio na citate,na originalan nacin.nokee je napisao/la: ↑16 apr 2025, 18:57Mene si citirao, nemam šta prepoznavati. Pri tome ne moras se tako obraćati i vrijeđati, djecije je to. Pp ako ti smeta kad te neko prozove ovdje.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑16 apr 2025, 18:46S takvim drugacije i ne vrijedi.
Oguli jabuku, smiri malo.
Sto se ti meni nisi obratio privatno ako si imao sta reci?
Jel ruzno o nekome suditi jer ima misljenje i stav,kakav god je?
Ko ste ba vi da rasudjujete jel neko iskreni navijac ili ubleha? Na osnovu cega?
Priznajete samo mediokritet!?
Ne jedem jabuke.
A,ti se samo odmakni sa svojim savjetima sugestijama,i sve 5.
Zivio