Vanja8 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 20:15
Svaka cast na posjeti i koreografiji...
Sto se igre tice, vrlo blijedo, bez neke ideje,kao da su se predali prije pocetka
Ne znam i nije mi jasno zasto su imali ovakav pristup utakmici...
Da li je do Corica ili do igraca, ne znam, ne mogu dokuciti da nakon 1-0 na poluvremenu u nastavku prakticno ne napravis nista...
Ocekivao sam od 70 minute da ce krenuti svi naprijed, nemas sta izgubiti, mozes samo dobiti, medjutim Zeljo je odigrao kao da su oni imali 3-0 pa ono rutinski privodis utakmicu kraju...
Zao mi je kone, imali ste srece u zrijebu i niste uspijeli...
Steta zbog carsije, zbog raje, derbi u finalu Kupa je slag na tortu...
Nema tu sta do Corica biti. Evo sad citam e da nam je ovaj trener iz Sirokog. Vjeruj mi ne znam mu ni prezime izgovoriti. Eto kao on je neki super trener,ima 3 titule u u zadnje 3 sezone.
Nama i vama da Murinjo dodje,bila bi prica nije on za Zelje i Sarajeva.
Ali nebitni ste sad vi, u cijeloj prici,jer vi po meni igrate odlicno,samo ste naopaki na neki drugi nacin.
Sto se Zelje tice,to je prava mahalska ekipa,gdje disciplina u igri i kretanje bez lopte je misaona imenica za glavne igrace tima.
Zato i ove 3 ekipe prve i izgledaju kao svemirski brod za nas.
Nije problem pristup utakmici. Opet ce neko reci e pa tu je kriv Coriic.
E pa taj Coric prosle godine slicnu ekipu Zelje izdominira u jednoj ili dvije tekme ,pa i vas cini mi se,mozda grijesim,ali nesta se spasavali poraza na Kosevu. Odjednom sad ne valja. A po igri ova ekipa Zelje ima jedno 15 bodova vise nego sto je zasluzila igrom.
Zeljo trenutno nije konkurentan vama,Borcu i Zrinjskom.
Igrace oni i borice se ali kad se podvuce crta, stanje je takvo kakvo jeste. Mi smo na 3 boda od vas,ali realno vi ste daleko ozbiljnija ekipa.
Ja nikad nisam se povlacio pred Sarajevom,i uvijek vjerujem u Zelju,ali ako pricamo o igri na terenu,ja kad cujem vas da nesto kukate,pa hladno bi vas poslao sve u 3 lijepe,pa jarane vi vidite smialjene akcije na utakmici. Onaj Guliasvili kad krene u napad,imas sta vidjeti.
Nama kad Boljevic odrzi teraviju od napda,stigne na kraju i da posebno cestita Bajram prognanim.
Nego haj dobijte taj Siroki,nemojte se zajebavat.