Pozicija na tabeli i igra na terenu su dvije stvari.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 16:48Kako ih nisi nadigrao a ispred njih si na tabeli,osim tog poraza na Pecari i naravno da mislim da bi mogao sa kvalitetnim pojačanjima napraviti nešto više,hajd mi ti eto imenuj trenera da može bolje sa ovom ekipom trenutno,dajte malo realnosti.Uniited je napisao/la: ↑17 apr 2025, 16:34Evo da ostane i da dobije ta pojačanja koja su mu potrebna, misliš li da bi on mogao više nešto napraviti sa ovakvom igrom?MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 16:24Ja ne znam šta ovdje pojedinci očekuju od Ćorića,čovjek je preuzeo klub u totalnom rasulu.Nije se znalo koliko igrača ide na pripreme kako treba i koga će dovesti.Prošle godine u ovo doba,strepiš za opstanak u Ligi,a godinu kasnije si 4 i imaš šanse za 3 mjesto.Jedina fula je taj poraz na Pecari.Šta hoćete 50 bodova do sada,pogledajte kakav smo saldo bodovni imali u prethodnim sezonama.Ne može on od Markovića,Radinovića napraviti kvalitetnog beka kad to nisu,od Mirčevskog koji je najavljen kao veliko pojačanje,napraviti igrača koji će imati 7,8 golova i 10 + asistencija.Budite realni,mi smo daleko još od titule i nekih sjajnih predstava u Evropi.Za sljedeću sezonu je potrebno 4,5 pojačanja kvalitetnih,na svakoj poziciji po jedan,a bekovi trebaju biti prioritet.
Ovi igraci kakvi su god a sigurno su bolji od ovih ekipa ispod pa ni te ekipe nismo nadigrali, ne može sve biti u igračima.
Ako igra nema glavu i rep da si Real džaba ti
Imas par utakmica u kojima si dao go 90+ i tu si nekog nadigrao? Gdje se vidi odraz tog sistema što on zeli igrati?
Ne mogu nikog navesti ko bi ga trebao zamijeniti, ali realno osim što je poboljšao ekipu protiv slabijih timova.
Da ne bude zabune nemam ja ništa protiv neka on i ostane, ali sa ovakvom igrom i sa pojačanjima mislim da ne bi bilo neke promjene