Dangubic je uz Jabera najskolovaniji igrac u ekipi i gurao bi ga na devetku umjesto Krpica, ali da se ekipa prilagodjava njemu, nesto sto je zrinjski radio godinama unazad. Dangubic uz Jabera na AMF bi bio ozbiljan igrac.Levin je napisao/la: ↑17 apr 2025, 21:25Iskren da budem ja bih Dangubića pustio niz vodu zajedno sa Mirčevskim. Mislim da imamo dovoljno kvaliteta naprijed i bez njih a plate su im poprilične.Pablo11 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 20:55Dangubica definitivno ostaviti ako bude opcija za to. Sigurno kao sto virto kaze fali 3/4 igraca, najveci problem je slaba klupa. Pogledati kone gdje su im 2/3 bitna igraca povrijedjena, izadju protiv Borca ne znas da su van rostera uopste. Nama ako se kod jednog igraca desi pad forme ili blaga povreda mi smo u belaju.linija16bbb je napisao/la: ↑17 apr 2025, 20:48
od nabrojanih, ostavio bih galica za rotacije, dangubica i radinovica (ne znam sto ali mislim da moze puno vise nego je pokazao). Vidjeti sa markovicem mozda ili smanjiti novac, ili prodaja/posudba/fajront. dovesti prije svega nova 2 pomocnika (joldic i dervisi nemaju niti znanja niti muda za prvi tim). 2 beka, 1 stoper, 1 veznog (previse igraca ovdje imamo, radovac, huso, dan, foco, simoni) i 1 krilo (bilo koje). Ovo mislim da nije nerealno ovo izvesti. Eventualno jos procistiti ugovore, pa i neke druge stvari popunjavati. markovic galic radinovic i odinaka su za rotacije, s tim da bih vise volio odinaku vidjeti da ga uce ofanzivnim stvarima, pa stvoriti krilo od njega, a radinovic mi izgleda kao neki LWB ili LM, nikako ni LB ni LW. Karamarko i Sukilovic su odlicni bili, s tim da je Cavnic sad za stepenicu u boljoj formi od Sukilovica (2 utakmice je igrao). sa jednim box to box veznjakom, mogli bi za svaku ekipu imati razlicitu vezu. A napad, boljevic mora dobiti sebi konkurenta, kao i sosic. krpic isto. Ali nek prvo sezona zavrsi, pa cemo @braco moliti za nove analize
Mislim da Boljevć i Cvetanovski mogu odlično pokriti lijevu stranu, iza napadača isforsirati Šošića i Šabića (i Antonija kao treću opciju kad nam treba manje ofanzivan igrač, ako se pokaže kako mislim da bi mogao). Mislim da imamo veliki problem na desnom krilu i tu tražiti jednog dobrog i tehnički potkovanog ljevaka da imamo tu širinu da se rotiraju krila. Mislim da to vrijedi i platiti. Također u napadu nam treba neki jablan za ove situacije kad pokušavamo igrati u dubinu. To bi se moglo možda i najlakše naći. Ne znam hoće li kapiten moći izgurati i sljedeću sezonu kao jedini špic. Mislim da to ne treba dopustiti.
Vezni red nam je krcat. Radovac, Karjašević, Lagumdžija, Simoni i Al Jaber. Malo nam je tu gužva a svi su pod ugovorima i to dugim. Mislim da tu ima i dovoljno kvaliteta.
Nazad je poseban problem mada Marković mi izgleda sve bolje iako sam ga bio dosta kritikovao. Iskustvo je čudo kad se fizika dovoljno podigne. Isto mi ni Radinović nije loš, moslim da protiv slabijih ekipa itekako može kao druga opcija.
Na lijevom štoperu imamo dva igrača pod dugim ugovorom i Karamarko je pokazao da itekako zna. Malo mi je misterija ovaj pad forme i kod njega. Desno Šukilović može biti samo rezerva. Cavnića bih pustio i tražio mobilnijeg štopera. Čovjek je jednostavno prespor iako ima određenih kvaliteta. Desno definitivno tražio beka umjesto Galića iako je Galić možda najviše napredovao od svih igrača u odnosu na početak sezone. Desna strana odbrane sigurno treba značajan upgrade.
Poseban problem je U21. Šabić mislim da bi mogao biti spreman ali treba tu još jedan. Fočo ne izgleda loše ali pitanje je koliko bi mogao protiv jačih ekipa još uvijek. Najbezbolnije rješenje, koje koriste i Borac i Zrinjski je U21 na krilu i možda bi tu mogao uletiti mali Efendić. Tako bismo imali opcije Šabić, Fočo i Efendić.
Ne znam ali treba izbjegavati i onu Tursku za pripreme. Nikakve koristi ići tamo. Svaki put kad odemo nismo osta ekipa. Neshvatljivo.
Isto tako igru prilagoditi onome što imaš. Lopta na zemlju i u noge. Pas igra i na posjed. Nemamo mi brzine pa da ganjamo (h)loptu 90 minuta. Sve neki tehničari u ekipi. Izdahnuše ganjajući i skakajući za ovim dugim loptama a niko ne zna loptu glavom spustiti ili prebaciti.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Fk Željezničar.
Tu se već slažem. Ako bi ga i zadržali mislim da bi najviše koristi od njega bilo na devetki. Pokretljiv je, fizički spreman, ima osjećaj za loptu i prostor, itekako zbunjuje odbranu svojim kretnjama a uostalom Bilbija je dokaz da napadač ne mora biti visok 1.90 da bi bio najbolji strijelac lige svih vremena. Također i Muharemović jeniste visine.Pablo11 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 21:38Dangubic je uz Jabera najskolovaniji igrac u ekipi i gurao bi ga na devetku umjesto Krpica, ali da se ekipa prilagodjava njemu, nesto sto je zrinjski radio godinama unazad. Dangubic uz Jabera na AMF bi bio ozbiljan igrac.Levin je napisao/la: ↑17 apr 2025, 21:25Iskren da budem ja bih Dangubića pustio niz vodu zajedno sa Mirčevskim. Mislim da imamo dovoljno kvaliteta naprijed i bez njih a plate su im poprilične.Pablo11 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 20:55
Dangubica definitivno ostaviti ako bude opcija za to. Sigurno kao sto virto kaze fali 3/4 igraca, najveci problem je slaba klupa. Pogledati kone gdje su im 2/3 bitna igraca povrijedjena, izadju protiv Borca ne znas da su van rostera uopste. Nama ako se kod jednog igraca desi pad forme ili blaga povreda mi smo u belaju.
Mislim da Boljevć i Cvetanovski mogu odlično pokriti lijevu stranu, iza napadača isforsirati Šošića i Šabića (i Antonija kao treću opciju kad nam treba manje ofanzivan igrač, ako se pokaže kako mislim da bi mogao). Mislim da imamo veliki problem na desnom krilu i tu tražiti jednog dobrog i tehnički potkovanog ljevaka da imamo tu širinu da se rotiraju krila. Mislim da to vrijedi i platiti. Također u napadu nam treba neki jablan za ove situacije kad pokušavamo igrati u dubinu. To bi se moglo možda i najlakše naći. Ne znam hoće li kapiten moći izgurati i sljedeću sezonu kao jedini špic. Mislim da to ne treba dopustiti.
Vezni red nam je krcat. Radovac, Karjašević, Lagumdžija, Simoni i Al Jaber. Malo nam je tu gužva a svi su pod ugovorima i to dugim. Mislim da tu ima i dovoljno kvaliteta.
Nazad je poseban problem mada Marković mi izgleda sve bolje iako sam ga bio dosta kritikovao. Iskustvo je čudo kad se fizika dovoljno podigne. Isto mi ni Radinović nije loš, moslim da protiv slabijih ekipa itekako može kao druga opcija.
Na lijevom štoperu imamo dva igrača pod dugim ugovorom i Karamarko je pokazao da itekako zna. Malo mi je misterija ovaj pad forme i kod njega. Desno Šukilović može biti samo rezerva. Cavnića bih pustio i tražio mobilnijeg štopera. Čovjek je jednostavno prespor iako ima određenih kvaliteta. Desno definitivno tražio beka umjesto Galića iako je Galić možda najviše napredovao od svih igrača u odnosu na početak sezone. Desna strana odbrane sigurno treba značajan upgrade.
Poseban problem je U21. Šabić mislim da bi mogao biti spreman ali treba tu još jedan. Fočo ne izgleda loše ali pitanje je koliko bi mogao protiv jačih ekipa još uvijek. Najbezbolnije rješenje, koje koriste i Borac i Zrinjski je U21 na krilu i možda bi tu mogao uletiti mali Efendić. Tako bismo imali opcije Šabić, Fočo i Efendić.
Ne znam ali treba izbjegavati i onu Tursku za pripreme. Nikakve koristi ići tamo. Svaki put kad odemo nismo osta ekipa. Neshvatljivo.
Isto tako igru prilagoditi onome što imaš. Lopta na zemlju i u noge. Pas igra i na posjed. Nemamo mi brzine pa da ganjamo (h)loptu 90 minuta. Sve neki tehničari u ekipi. Izdahnuše ganjajući i skakajući za ovim dugim loptama a niko ne zna loptu glavom spustiti ili prebaciti.
Mislim da mu čak ne bi trebao ni Jaber na AMF.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Javlja li se ikako onaj delegat sto je pisao ovdje da je nama nastiman kup? 

Dao sam primjer Jabera, npr protiv goska se vidjelo par puta da krpic ne zna odigrati dupli pas, jer je klasicna devetka koja je za 16m i to je to. Od povratnika jedino bi volio vidjeti Hodzica u sredini, legao bi nam pravo. Kad bi imali Radovca, Husu za rezerve to bi bilo odlicno.Levin je napisao/la: ↑17 apr 2025, 21:45Tu se već slažem. Ako bi ga i zadržali mislim da bi najviše koristi od njega bilo na devetki. Pokretljiv je, fizički spreman, ima osjećaj za loptu i prostor, itekako zbunjuje odbranu svojim kretnjama a uostalom Bilbija je dokaz da napadač ne mora biti visok 1.90 da bi bio najbolji strijelac lige svih vremena. Također i Muharemović jeniste visine.Pablo11 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 21:38Dangubic je uz Jabera najskolovaniji igrac u ekipi i gurao bi ga na devetku umjesto Krpica, ali da se ekipa prilagodjava njemu, nesto sto je zrinjski radio godinama unazad. Dangubic uz Jabera na AMF bi bio ozbiljan igrac.Levin je napisao/la: ↑17 apr 2025, 21:25
Iskren da budem ja bih Dangubića pustio niz vodu zajedno sa Mirčevskim. Mislim da imamo dovoljno kvaliteta naprijed i bez njih a plate su im poprilične.
Fk Željezničar.
Izradili igraci zbog plata, odigrali kladaru da povrate plate koje nisu dobili

mosa lošmi stićko tit-ula!
obzirom na nasu fizicku spremu i da je zrinjski odmarao citavu sedmicu, sumnjam da ista dole mozemo uraditi. steta, jer zrinjski odavno nije djelovao losije. dobro je sto smo bodovno odmakli 5. na tabeli, pa nam ovaj raspored u 3 naredne tekme nista ne kroji.
Denis mora biti podložan kritikama i upitnik je da li može podići našu igru, međutim Mulalić i Joldić, poštujući ih kao igrače, u trenerskom smislu nisu ni za Premier lige.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑17 apr 2025, 21:35Da nije Joldić kriv za ispadanje iz Kupa?
Ha, šta mislite?
Ima sve predispozicije, bivši igrač, osvojio je nešto sa Željom a evo sad pomoćnik velikom Sir Denisu.
Treba njemu **** sve po spisku i otjerat ga.
Neki bi da tjeraju Denisa, a mi u 2025 u najboljoj formi lige nakon Borca koji je dobro poguran od sudija. Vidjet cemo nakon sljedeca tri kola gdje cemo biti.
Moramo biti realni, ovo je maksimum ekipe dok ljudi iz Uprave i Skupstine ne naprave bolje poteze od stadiona, omladinakog pogona do uslova za rad klub kako treba.

Moramo biti realni, ovo je maksimum ekipe dok ljudi iz Uprave i Skupstine ne naprave bolje poteze od stadiona, omladinakog pogona do uslova za rad klub kako treba.

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Hodžić bi bio vrhunski dodatak ekipi ali mi imamo previše šupljina i to treba pod hitno krpiti. Ne znam ali meni je cijela desna strana odbrane prilično klimava, pravo desno krilo i nemamo u ekipi, fali nam još jedan napadač pošto Dangu guramo konstantno na 10tku/polušpica.Pablo11 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 21:48Dao sam primjer Jabera, npr protiv goska se vidjelo par puta da krpic ne zna odigrati dupli pas, jer je klasicna devetka koja je za 16m i to je to. Od povratnika jedino bi volio vidjeti Hodzica u sredini, legao bi nam pravo. Kad bi imali Radovca, Husu za rezerve to bi bilo odlicno.Levin je napisao/la: ↑17 apr 2025, 21:45Tu se već slažem. Ako bi ga i zadržali mislim da bi najviše koristi od njega bilo na devetki. Pokretljiv je, fizički spreman, ima osjećaj za loptu i prostor, itekako zbunjuje odbranu svojim kretnjama a uostalom Bilbija je dokaz da napadač ne mora biti visok 1.90 da bi bio najbolji strijelac lige svih vremena. Također i Muharemović jeniste visine.
Pogledaj Borac, kompletna odbrana igra na iskustvo. Carolina najmlađi među njima sa 26 godina, isto i kod Zrinjskog. Mašić najmlađi sa 26 godina. U21 recimo koriste na krilima gdje mogu najmanje štete napraviti. Ne kažem da nisu dobri ali jedno ispadanje u odbrani ti je gubitak finala kupa protiv lošije ekipe.
Edit : Zaboravih napisati iako je to prilično očigledno. Nama su dva od četiri štopera U21 igrači. Greška od samog starta.
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 17 apr 2025, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Imas li bar malo inteligencije da shvatis da nije svaki poraz trenerov, a ni svaka pobjeda, jel to toliko tesko shvatiti? Jel shvacas da kakvih god da si trenerskih kvaliteta, da na kraju sve zavisi od igraca, jel to to moez doci do mozga?AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑17 apr 2025, 21:35Da nije Joldić kriv za ispadanje iz Kupa?
Ha, šta mislite?
Ima sve predispozicije, bivši igrač, osvojio je nešto sa Željom a evo sad pomoćnik velikom Sir Denisu.
Treba njemu **** sve po spisku i otjerat ga.
Problem je mnogo veci od toga ko nam je trener.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
X
X X Karamarko X
X Lagumdžija(Radovac)
Bolja,Šabić,Cveta
X
Prodati ćemo valjda Muftića i Jabera,umjesto Radinovića vratiti Pašića, a redom ne produžiti ugovor : Dangubiću,Radinoviću,Markoviću( ako ne smrša),Cavniću, Mircevskom,Galiću.
X X Karamarko X
X Lagumdžija(Radovac)
Bolja,Šabić,Cveta
X
Prodati ćemo valjda Muftića i Jabera,umjesto Radinovića vratiti Pašića, a redom ne produžiti ugovor : Dangubiću,Radinoviću,Markoviću( ako ne smrša),Cavniću, Mircevskom,Galiću.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Cim je Boljevic zasluzio da ostane? Golovima, asistencijama, nekim drugim ucinkom u napadu, borbenoscu, odbranom, prodorima, ili nesto drugo? Cime je Sabic dokazao da ima kvalitet za prvih 11, i to pogtovo na toj poziciji, al nije ni bitna pozicija toliko. Isto to i za Cvetanovskog.StrikeWarzone je napisao/la: ↑17 apr 2025, 22:18X
X X Karamarko X
X Lagumdžija(Radovac)
Bolja,Šabić,Cveta
X
-
Za sve novokomponovane i razmazene navijace, mali podsjetnik iz istorije Kluba. U prvih 67 godina postojanja osvojili smo dva trofeja, nasi stari su ga voljeli i iskreno navijali na svakoj utakmici, nisu im trebali forumi...Ili ga volis ili ne volis ili navijas ili ne navijas. Shvatite kako hocete, prestanite vise kukati...
Sad si malo pretjerao. Ponašaš se kao da si pregledao zadnjih par utakmica kako pišeš a da ne govorim o tome da da je Boljević pod ugovorom do ljeta 2027, Cvetanovski do ljeta 2026 a Šabić do ljeta 2028.nastrojeni21 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 22:24Cim je Boljevic zasluzio da ostane? Golovima, asistencijama, nekim drugim ucinkom u napadu, borbenoscu, odbranom, prodorima, ili nesto drugo? Cime je Sabic dokazao da ima kvalitet za prvih 11, i to pogtovo na toj poziciji, al nije ni bitna pozicija toliko. Isto to i za Cvetanovskog.StrikeWarzone je napisao/la: ↑17 apr 2025, 22:18X
X X Karamarko X
X Lagumdžija(Radovac)
Bolja,Šabić,Cveta
X
Pošto izgleda nisi pogledao većinu utakmica ove sezone imat ćeš priliku, u nastavku a i u sezonama koje slijede, da vidiš zašto i kako.
-
- Kontakt:
Kakve veze koliko jos ima ugovora? Ako ce igrati ovako kako igra citavu drugu polusezonu, i pored toga ostati samo jer ima jos ugovora, o cemu mi onda da pricamo? Daj onda da se zadovoljimo sto ikako postojimo kao klub i da ne razmisljamo o kupu, Evropi ili necemu ozbiljnijem. Nemoj da se nadamo ikakvim uspjesima ako cemo se tom logikom voditi.Levin je napisao/la: ↑17 apr 2025, 22:29Sad si malo pretjerao. Ponašaš se kao da si pregledao zadnjih par utakmica kako pišeš a da ne govorim o tome da da je Boljević pod ugovorom do ljeta 2027.nastrojeni21 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 22:24Cim je Boljevic zasluzio da ostane? Golovima, asistencijama, nekim drugim ucinkom u napadu, borbenoscu, odbranom, prodorima, ili nesto drugo? Cime je Sabic dokazao da ima kvalitet za prvih 11, i to pogtovo na toj poziciji, al nije ni bitna pozicija toliko. Isto to i za Cvetanovskog.StrikeWarzone je napisao/la: ↑17 apr 2025, 22:18X
X X Karamarko X
X Lagumdžija(Radovac)
Bolja,Šabić,Cveta
X
Ko Krpicu produzi ugovor jos godinu. Jedava se krece po terenu.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Ma pusti ove negativce. Eto sad niko ne treba ostati. Pa uporedi ove sad igrace i prethodne na njihovim pozicijama i ucinak.. Prvi kritikujem Boljevica, a da bi volio da ostane naravno da bi.Levin je napisao/la: ↑17 apr 2025, 22:29Sad si malo pretjerao. Ponašaš se kao da si pregledao zadnjih par utakmica kako pišeš a da ne govorim o tome da da je Boljević pod ugovorom do ljeta 2027, Cvetanovski do ljeta 2026 a Šabić do ljeta 2028.nastrojeni21 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 22:24Cim je Boljevic zasluzio da ostane? Golovima, asistencijama, nekim drugim ucinkom u napadu, borbenoscu, odbranom, prodorima, ili nesto drugo? Cime je Sabic dokazao da ima kvalitet za prvih 11, i to pogtovo na toj poziciji, al nije ni bitna pozicija toliko. Isto to i za Cvetanovskog.StrikeWarzone je napisao/la: ↑17 apr 2025, 22:18X
X X Karamarko X
X Lagumdžija(Radovac)
Bolja,Šabić,Cveta
X
Pošto izgleda nisi pogledao većinu utakmica ove sezone imat ćeš priliku, u nastavku a i u sezonama koje slijede, da vidiš zašto i kako.
Fk Željezničar.
Vidi druže, i ja kritikujem Boljevića ali on je, uz Muftića, naš najkorisniji igrač ove sezone. Cveta najviše asistencija. Šabić najbolji junior trenutno, najviše pokazao.nastrojeni21 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 22:37Kakve veze koliko jos ima ugovora? Ako ce igrati ovako kako igra citavu drugu polusezonu, i pored toga ostati samo jer ima jos ugovora, o cemu mi onda da pricamo? Daj onda da se zadovoljimo sto ikako postojimo kao klub i da ne razmisljamo o kupu, Evropi ili necemu ozbiljnijem. Nemoj da se nadamo ikakvim uspjesima ako cemo se tom logikom voditi.Levin je napisao/la: ↑17 apr 2025, 22:29Sad si malo pretjerao. Ponašaš se kao da si pregledao zadnjih par utakmica kako pišeš a da ne govorim o tome da da je Boljević pod ugovorom do ljeta 2027.nastrojeni21 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 22:24
Cim je Boljevic zasluzio da ostane? Golovima, asistencijama, nekim drugim ucinkom u napadu, borbenoscu, odbranom, prodorima, ili nesto drugo? Cime je Sabic dokazao da ima kvalitet za prvih 11, i to pogtovo na toj poziciji, al nije ni bitna pozicija toliko. Isto to i za Cvetanovskog.
U drugom dijelu sezone cijela se ekipa pati ne samo Boljeviç. Cvetanovski nije ni dobio pošteno priliku da igra u drugom dijelu. Za Šabića to možeš reći samo ako nisi gledao zadnje utakmice.
Mislim, ne kontam. Razumijem kritike i sam kritikujem kad god nešto ne valja ali neki postovi su mi nevjerovatni do te mjere da ih mogu objasniti samo kao zlonamjernim.
Krpic ima 8 zutih kartona, previse kao napadac, a opet a druge strane nas najborbeniji igrac. Npr Boljevic ima 2 zuta i crveni, a nije u duel usao od kako je u klubu, napadacka statistika mu je itekako dobra.
Dangubic i Cvetanovski gol&asistencija, u 7 ucestovali. Njihov potencijal je jos veci, jer rade dobar posao u odbrani i presing. Sosica treba gledati u napadacima.
Vezni red nas, s obzirom da nema asistencija&golova (Mircevski je poslije Jabera ima gol&asistencije najvise) bi trebalo da je borben. Radovac previse zutih, Jaber ok i sa statistikom pokazuje se da je najbolji vezni.
Ja bi u Mostaru pokusao sa Cvetanovski&Sosic na krilu, Jaber na AMF, a u napadu Dangubic. Oni su u skoku bolji i sa Krpice i bez, morat cemo igrati brzo i na zemlje. U vezi bi isao sa Husom i Radovcem koji znaju lopte. Sporiji su, ali su tehnicki jaki.
Tesko da imamo kao klub hrabrosti na klupu staviti Krpica&Boljevica, ali bih pokusao. Statistika kaze da smo i bez njih opasni, ali bi bili bas brzi i tehnicki jaki.

Dangubic i Cvetanovski gol&asistencija, u 7 ucestovali. Njihov potencijal je jos veci, jer rade dobar posao u odbrani i presing. Sosica treba gledati u napadacima.
Vezni red nas, s obzirom da nema asistencija&golova (Mircevski je poslije Jabera ima gol&asistencije najvise) bi trebalo da je borben. Radovac previse zutih, Jaber ok i sa statistikom pokazuje se da je najbolji vezni.
Ja bi u Mostaru pokusao sa Cvetanovski&Sosic na krilu, Jaber na AMF, a u napadu Dangubic. Oni su u skoku bolji i sa Krpice i bez, morat cemo igrati brzo i na zemlje. U vezi bi isao sa Husom i Radovcem koji znaju lopte. Sporiji su, ali su tehnicki jaki.
Tesko da imamo kao klub hrabrosti na klupu staviti Krpica&Boljevica, ali bih pokusao. Statistika kaze da smo i bez njih opasni, ali bi bili bas brzi i tehnicki jaki.

Prvak NR BiH: 1946
Nece igrati ni jedan. Zbog drugih stvari. Ne treba hrabrosti.Argentina je napisao/la: ↑17 apr 2025, 22:52Krpic ima 8 zutih kartona, previse kao napadac, a opet a druge strane nas najborbeniji igrac. Npr Boljevic ima 2 zuta i crveni, a nije u duel usao od kako je u klubu, napadacka statistika mu je itekako dobra.
![]()
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.