Tacno tako lozio sam se na izjavu Badzaka da Željezničar treba da ide na titulu i uvijek cu se lozit na takve izjave jer takve izjave i treba da ima klub poput Željezničara svake godine i trebaju svi da rade na tome da se na nas gleda kao na klub kojima je cilj svake sezone trofej a ne evropa, zbog takvih kao ti sto se loze i sto prave od Želje ekipu poput Posusja, Sloge, Radnika itd mi i jesmo tu gdje jesmo gdje se svrsava na polufinale kupa gdje si imo ekipe Leotara Kruseva il na 50 bodova kojih si uzeo na nacin koji si uzeo ne nesto iz neke sjajne igre il sto si bio jaci od protivnika a to sve pokazuje i broj bodova koje si uzeo protiv ekipa iznad, konstantno od Zeljeznicara pravite osrednju ekipu a od igraca neke igracine kojima aplaudirate posle poraza, nerijesenih a velicate ih posle pobjede od 1 0 protiv igmana il goska, a onda dodje neko i kaze ne moze se nosit sa pritiskom ko se u nasoj ekipi il sturcnom ne moze nosit sa pritiskom kad pritiska ni nemaju jer im se na sve aplaudira i prave se od njih igraci i treneri.Levin je napisao/la: ↑18 apr 2025, 18:52Treba otjerati sve i vratiti Badžaka da sastavi šampionski tim od preplaćenih Čileanaca, da pijan najavljuje titulu iz kafane i da podebljamo ovaj dug što imamo. Malo je uradio u prvom mandatu (a i kasnije) fali još.dubioza144 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 17:25Nekako ja i mogu shvatit kad se ovdje zeli odbranit Coric tako sto kazu kako smo nakupili 50 bodova i kako je sezona bolja od zadnjih nekoliko iako u to sve spada da su i ekipe nikad losije da mi igramo veoma lose sa ekipom koja je i skupa u jednu ruku gdje da se ne izbori evropa opet bi nas i ovi uvalili i dugove pa bi se od naredne sezone opet trazili investitori pa bi se oporavljali od ovih dugova i tako u krug kad si doveo tog trenera kojeg branite a ne mozete smislene akcije napravit gdje svi vide koliko lose igramo koliko trkacki ne mozemo iznijet poluvrijeme kako treba takticki smo katastrofa iznijet loptu ne znamo o kontrama i napadima po oduzetoj lopti to nam je sve strani pojam sve to nekako hajd odbranit cemo tako sto imamo 50 bodova al da neko u sve to nabroji POLUFINALE KUPA i kako je sezona dobra zbog POLUFINALA KUPA i 50 bodova gdje si imo raspored do polufinala takav da bi Pekic ko glavni trener doso do polufinala kad to cujem u nabrojano stid me bude
Na to si se tad ložio pa moram da te pitam je li se tu šta promijenilo?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Zrinjski - Željezničar, 20.04. u 17:30
Željezničar - Borac, 23.04. u 20:45
Sarajevo - Željezničar, 27.04. u 15:00
Sve u 7 dana. Divota od rasporeda.
Željezničar - Borac, 23.04. u 20:45
Sarajevo - Željezničar, 27.04. u 15:00
Sve u 7 dana. Divota od rasporeda.
Izvini ali ne razmisljas izvan okvira. Kako ces se boriti za titulu svake godine se sve mijenja iznova, nemas para dok ne budes privatna prcija i to je to. Ti se lozi na te izjave i zivi u 2011 kad smo bili veliki klub po rezultatima. To vise nismo sto prije shvatis lakse ces podnijeti neke situacije.dubioza144 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 19:05Tacno tako lozio sam se na izjavu Badzaka da Željezničar treba da ide na titulu i uvijek cu se lozit na takve izjave jer takve izjave i treba da ima klub poput Željezničara svake godine i trebaju svi da rade na tome da se na nas gleda kao na klub kojima je cilj svake sezone trofej a ne evropa, zbog takvih kao ti sto se loze i sto prave od Želje ekipu poput Posusja, Sloge, Radnika itd mi i jesmo tu gdje jesmo gdje se svrsava na polufinale kupa gdje si imo ekipe Leotara Kruseva il na 50 bodova kojih si uzeo na nacin koji si uzeo ne nesto iz neke sjajne igre il sto si bio jaci od protivnika a to sve pokazuje i broj bodova koje si uzeo protiv ekipa iznad, konstantno od Zeljeznicara pravite osrednju ekipu a od igraca neke igracine kojima aplaudirate posle poraza, nerijesenih a velicate ih posle pobjede od 1 0 protiv igmana il goska, a onda dodje neko i kaze ne moze se nosit sa pritiskom ko se u nasoj ekipi il sturcnom ne moze nosit sa pritiskom kad pritiska ni nemaju jer im se na sve aplaudira i prave se od njih igraci i treneri.Levin je napisao/la: ↑18 apr 2025, 18:52Treba otjerati sve i vratiti Badžaka da sastavi šampionski tim od preplaćenih Čileanaca, da pijan najavljuje titulu iz kafane i da podebljamo ovaj dug što imamo. Malo je uradio u prvom mandatu (a i kasnije) fali još.dubioza144 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 17:25Nekako ja i mogu shvatit kad se ovdje zeli odbranit Coric tako sto kazu kako smo nakupili 50 bodova i kako je sezona bolja od zadnjih nekoliko iako u to sve spada da su i ekipe nikad losije da mi igramo veoma lose sa ekipom koja je i skupa u jednu ruku gdje da se ne izbori evropa opet bi nas i ovi uvalili i dugove pa bi se od naredne sezone opet trazili investitori pa bi se oporavljali od ovih dugova i tako u krug kad si doveo tog trenera kojeg branite a ne mozete smislene akcije napravit gdje svi vide koliko lose igramo koliko trkacki ne mozemo iznijet poluvrijeme kako treba takticki smo katastrofa iznijet loptu ne znamo o kontrama i napadima po oduzetoj lopti to nam je sve strani pojam sve to nekako hajd odbranit cemo tako sto imamo 50 bodova al da neko u sve to nabroji POLUFINALE KUPA i kako je sezona dobra zbog POLUFINALA KUPA i 50 bodova gdje si imo raspored do polufinala takav da bi Pekic ko glavni trener doso do polufinala kad to cujem u nabrojano stid me bude
Fk Željezničar.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Ritam je ubrazan...imamo i igračkih problema...
Gaće su već skinute.
Vi ste karine i obraza nemate.
KA-RI-NE!
MRŠ!
Gaće su već skinute.
KA-RI-NE!
MRŠ!
AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑18 apr 2025, 19:25Ritam je ubrazan...imamo i igračkih problema...
Gaće su već skinute.
KA-RI-NE!
MRŠ!

Fk Željezničar.
Bicu zadovoljan, ako uzmemo 3 boda iz naredne tri utakmice.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Da ti prevedem, možda će ti bit još veća šega.Pablo11 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 19:30AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑18 apr 2025, 19:25Ritam je ubrazan...imamo i igračkih problema...
Gaće su već skinute.
KA-RI-NE!
MRŠ!![]()
![]()
-Ubrzan ritam,
dvije utakmice Kupa za cijelu sezonu, one protiv kantonalaca, naravo, ne treba ni računat
-Igrački problemi,
povrijedio se Šukilović (u normalnim ekipama to je nešto pozitivno)
Sportski pozdrav.
Tu smo gdje jesmo zbog loših finansijskih odluka u zadnjih, rekao bih, sedam godina, ambicija koje nismo mogli finansijski ispratiti, lošeg upravljanja, nedostatka vizije i strpljenja, konstantnih previranja i sukoba u klubu i oko kluba, nedostatka kvalitetne transfer politike, zbog manjka kontinuiteta, konstantnog mijenjanja igračkog i trenerskog kadra, udaljavanja kvalitetnih ljudi od kluba, nekvalitetnih pojedinaca na ključnim mjestima itd itd itd.Pablo11 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 19:23Izvini ali ne razmisljas izvan okvira. Kako ces se boriti za titulu svake godine se sve mijenja iznova, nemas para dok ne budes privatna prcija i to je to. Ti se lozi na te izjave i zivi u 2011 kad smo bili veliki klub po rezultatima. To vise nismo sto prije shvatis lakse ces podnijeti neke situacije.dubioza144 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 19:05Tacno tako lozio sam se na izjavu Badzaka da Željezničar treba da ide na titulu i uvijek cu se lozit na takve izjave jer takve izjave i treba da ima klub poput Željezničara svake godine i trebaju svi da rade na tome da se na nas gleda kao na klub kojima je cilj svake sezone trofej a ne evropa, zbog takvih kao ti sto se loze i sto prave od Želje ekipu poput Posusja, Sloge, Radnika itd mi i jesmo tu gdje jesmo gdje se svrsava na polufinale kupa gdje si imo ekipe Leotara Kruseva il na 50 bodova kojih si uzeo na nacin koji si uzeo ne nesto iz neke sjajne igre il sto si bio jaci od protivnika a to sve pokazuje i broj bodova koje si uzeo protiv ekipa iznad, konstantno od Zeljeznicara pravite osrednju ekipu a od igraca neke igracine kojima aplaudirate posle poraza, nerijesenih a velicate ih posle pobjede od 1 0 protiv igmana il goska, a onda dodje neko i kaze ne moze se nosit sa pritiskom ko se u nasoj ekipi il sturcnom ne moze nosit sa pritiskom kad pritiska ni nemaju jer im se na sve aplaudira i prave se od njih igraci i treneri.Levin je napisao/la: ↑18 apr 2025, 18:52
Treba otjerati sve i vratiti Badžaka da sastavi šampionski tim od preplaćenih Čileanaca, da pijan najavljuje titulu iz kafane i da podebljamo ovaj dug što imamo. Malo je uradio u prvom mandatu (a i kasnije) fali još.
Ne pravi se burek bez mesa i to je tako, osim ako nisi jedan od onih koji i sirnicu smatraju burekom.
Kao što Pablo kaže nismo više što smo bili i bit će potrebno jako mnogo vremena da se tamo vratimo i to samo ako se bude kvalitetno radilo. Sa investitorom ili bez njega.
Željezničar je još uvijek veliki samo zbog svoje historije, trofeja i navijača. Po svemu ostalom (finansijski, igrački i organizaciono) mi smo trenutno prosjećna ekipa.
Treba samo raditi i bit ćemo tamo opet. Ovdje se ne radi o Denisu već prvenstveno o potrebi da se promijeni klubska filozofija, da se razmišlja dugoročno i radi dugoročno da nam se više nikad ne ponovi prošla sezona.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Dubioza **** brate igru bolje 50 bodova nego lijepa igra
Nekad smo znali lijepo odigrati i dodje Velez 2 suta 0:2 nas dobije na Grbavici
Bodovi su najvazniji i sutra imamo sanse za nove bodove
Sutra bi mogao i Trograncic igrati
Ove sezone jedino s cim sam bas razocaran jeste taj poraz 3:0 protiv Sirokog na Pecari
Ostalo nema se sta pretjerano zamjeriti
Nekad smo znali lijepo odigrati i dodje Velez 2 suta 0:2 nas dobije na Grbavici
Bodovi su najvazniji i sutra imamo sanse za nove bodove
Sutra bi mogao i Trograncic igrati
Ove sezone jedino s cim sam bas razocaran jeste taj poraz 3:0 protiv Sirokog na Pecari
Ostalo nema se sta pretjerano zamjeriti
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 18 apr 2025, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Nije sve tako crno, malo pozitivnih vijesti.
Prvih šest ugovora (and still counting) za ne produžit:
-Mirčevski 31.05.
-Marković 31.05.
-Cavnić 31.05.
-Radinović 31.05.
-Galić 30.06.
-Dangubić 30.06.
-Mirčevski 31.05.
-Marković 31.05.
-Cavnić 31.05.
-Radinović 31.05.
-Galić 30.06.
-Dangubić 30.06.
Dangubica treba ostaviti, ali smanjiti mu platuAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑18 apr 2025, 20:05Nije sve tako crno, malo pozitivnih vijesti.
-Mirčevski 31.05.
-Marković 31.05.
-Cavnić 31.05.
-Radinović 31.05.
-Galić 30.06.
-Dangubić 30.06.
Galic,Radinovic,Markovic mozda jednog ili dvojicu
A Mircevski i Cavnic ne trebaju sigurno ostati
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 18 apr 2025, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
S Mircevskim se nece sigurno produziti ugovor.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑18 apr 2025, 20:05Nije sve tako crno, malo pozitivnih vijesti.
-Mirčevski 31.05.
-Marković 31.05.
-Cavnić 31.05.
-Radinović 31.05.
-Galić 30.06.
-Dangubić 30.06.
Dok Dangubic je imao 1+1 ugovor, s tim da su u martu trebali donijeti odluku hoce li produziti tu jednu dodatnu godinu.
Ne znam sta su odlucili u klubu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Dobro je19vendetta87 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 20:09S Mircevskim se nece sigurno produziti ugovor.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑18 apr 2025, 20:05Nije sve tako crno, malo pozitivnih vijesti.
-Mirčevski 31.05.
-Marković 31.05.
-Cavnić 31.05.
-Radinović 31.05.
-Galić 30.06.
-Dangubić 30.06.
Dok Dangubic je imao 1+1 ugovor, s tim da su u martu trebali donijeti odluku hoce li produziti tu jednu dodatnu godinu.
Odavno losijeg igraca nismo doveli
Spor i jos grijesi u dodavanju
Dzabe je zauzimao mjesto i pare trosili na njega
Bolje da smo nekog tipa Babaluk gurali kroz sezonu ne bi nista manje napravio od Mircevskog, a sigurno klub bi i ustedio
Pa cak i Semdin (19), Kolic (18) su upisali asistenciju u kupu, a Mirvevski se nije vidio
Jednu utakmicu protiv Sloge nesto uradio i to je to od njega u sezoni
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Nije loš, al mislim da nije ni jeftin.19vendetta87 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 20:09S Mircevskim se nece sigurno produziti ugovor.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑18 apr 2025, 20:05Nije sve tako crno, malo pozitivnih vijesti.
-Mirčevski 31.05.
-Marković 31.05.
-Cavnić 31.05.
-Radinović 31.05.
-Galić 30.06.
-Dangubić 30.06.
Jel opravdao uloženo?
Ne znam, mislim da nije.
CG, Makedonija, Šukilović, Karjašević, Krpić, Galić, Marković, Mahmić, zahvalit se i poželit sreću u nastavcima karijera.
Vjerovatno ni brazilci nisu Rivaldo i Mauro Silva, al et, da vidimo.
Sto bi Cvetanoskog, Krpica, Sukilovica, Mahmica tjerali?
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Cvetanoski top igrac s klupe. U vecini klubova bi bio starter sigurno.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ja stvarno ne mogu da vjerujem da postoji neko da prati Zelju duze bar od 5 godina a da smatra da se mi danas, ovu sezonu, trebamo borit za titulu.
Sta onda pratite yebem ga ja.
Sta onda pratite yebem ga ja.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
ma, ja, ti bi rekao da su uprave u zadnjih 7 godina sjebale milione naslijedjene od uprave, koja je sjedila u foteljama do tada.Levin je napisao/la: ↑18 apr 2025, 19:53Tu smo gdje jesmo zbog loših finansijskih odluka u zadnjih, rekao bih, sedam godina, ambicija koje nismo mogli finansijski ispratiti, lošeg upravljanja, nedostatka vizije i strpljenja, konstantnih previranja i sukoba u klubu i oko kluba, nedostatka kvalitetne transfer politike, zbog manjka kontinuiteta, konstantnog mijenjanja igračkog i trenerskog kadra, udaljavanja kvalitetnih ljudi od kluba, nekvalitetnih pojedinaca na ključnim mjestima itd itd itd.Pablo11 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 19:23Izvini ali ne razmisljas izvan okvira. Kako ces se boriti za titulu svake godine se sve mijenja iznova, nemas para dok ne budes privatna prcija i to je to. Ti se lozi na te izjave i zivi u 2011 kad smo bili veliki klub po rezultatima. To vise nismo sto prije shvatis lakse ces podnijeti neke situacije.dubioza144 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 19:05
Tacno tako lozio sam se na izjavu Badzaka da Željezničar treba da ide na titulu i uvijek cu se lozit na takve izjave jer takve izjave i treba da ima klub poput Željezničara svake godine i trebaju svi da rade na tome da se na nas gleda kao na klub kojima je cilj svake sezone trofej a ne evropa, zbog takvih kao ti sto se loze i sto prave od Želje ekipu poput Posusja, Sloge, Radnika itd mi i jesmo tu gdje jesmo gdje se svrsava na polufinale kupa gdje si imo ekipe Leotara Kruseva il na 50 bodova kojih si uzeo na nacin koji si uzeo ne nesto iz neke sjajne igre il sto si bio jaci od protivnika a to sve pokazuje i broj bodova koje si uzeo protiv ekipa iznad, konstantno od Zeljeznicara pravite osrednju ekipu a od igraca neke igracine kojima aplaudirate posle poraza, nerijesenih a velicate ih posle pobjede od 1 0 protiv igmana il goska, a onda dodje neko i kaze ne moze se nosit sa pritiskom ko se u nasoj ekipi il sturcnom ne moze nosit sa pritiskom kad pritiska ni nemaju jer im se na sve aplaudira i prave se od njih igraci i treneri.
Ne pravi se burek bez mesa i to je tako, osim ako nisi jedan od onih koji i sirnicu smatraju burekom.
Kao što Pablo kaže nismo više što smo bili i bit će potrebno jako mnogo vremena da se tamo vratimo i to samo ako se bude kvalitetno radilo. Sa investitorom ili bez njega.
Željezničar je još uvijek veliki samo zbog svoje historije, trofeja i navijača. Po svemu ostalom (finansijski, igrački i organizaciono) mi smo trenutno prosjećna ekipa.
Treba samo raditi i bit ćemo tamo opet. Ovdje se ne radi o Denisu već prvenstveno o potrebi da se promijeni klubska filozofija, da se razmišlja dugoročno i radi dugoročno da nam se više nikad ne ponovi prošla sezona.
aferim!!!
Niko nije rekao da se trebamo boriti za titulu, ali ako je problem što su navijači nezadovoljni što smo izgubili od Širokog 3:0 i što se cijelo proljeće provlačimo, onda je do nas..
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, perodeformero i 25 gostiju.