However, his family – who are mainly responsible for his future – are currently not pushing for a move and plan to stay for now. Christoph Freund also wants him to stay. His contract runs until 2028.
@SkySportDE
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Mali Bišof je blend Švajnija i Krosa. Sviđa mi se što si revidirao svoj stav po pitanju Pavlovića. Ipak nije on Gaudino, ima kuveta u njemu.
Prvi sam pljuvao po Tahu ali za ove je doktor, mislim da bi dobar bio sa Upamecanom jer je ocigledno da Francuz ostaje. Ako ne utope Kima, opet Kim, Upa gledamo.farinelli123 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 08:43Mali Bišof je blend Švajnija i Krosa. Sviđa mi se što si revidirao svoj stav po pitanju Pavlovića. Ipak nije on Gaudino, ima kuveta u njemu.
Treba nam neka čistka kao onomad kad je Pep u Barsi oterao Deka, Ronaldinja i ostale ocvale igrače. Da uđemo sa nekom podmlađenom ekipom.
Ako maznemo Wirtza Bajeru (ili ode bilo gde) i napusti ih Ćabi, oni ne mogu da osvoje titulu nikako. A u LP šta se uradi uradi.
Nikad nisam bio fasciniran Tahom, ali rađe bih i njega gledao nazad nego Kima. Iako nam treba neki beton igrač iza kao što je Bastoni. Onog Huijsena teško da možemo da dovedemo.
Desni bek nam ne treba. Po meni Laimer to odlično obavlja iako je priučen.
Treba dovesti Kramarića kao zamenu za Kejna.
I Bayern i on bi bili ludi ako ga vrate, posebno ako se misli Wirtz dovoditi, momak ne moze da se izbori da bude prvotimac kluba sa dna tabele, a sad ce u Bayernu igrati..Jos par godina pozajmice, ako treba i besplatno da se vidi moze li uopste na najvisem nivou igrati, jer je u nekim fazama pokazivao pozitivne znakove po tom pitanju, medjutim totalno se izgubio posle.
Sta smo vidjeli? Bili smo bolji u obje utakmice u svemu i svacemu, narocito oko uzmemo u obzir da smo igrali bez najmanje 4 startera, a njima osim Dumfrisa niko nije falio. Iako je Harry najblize da se proglasi glavnim krivcem, ja nebi nikoga, zivot ide dalje. Sudbina je da nam je na vrlo vjerovatno presudio onaj ko je davao zadnji atom snage za Bayern, a koga smo pljuvali kao da je drzavni neprijatelj...Hocemo mi tako, bi reko posisali svu pamet sveijeta pa sve znamo, narocito ko nevalja (a naravno nevalja NIKO).Bundesliga je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:59Što se tiče ove buranije sto ima manju vrijednost 15-20 puta od Bayerna, tu su najjači na svijetu. Kad treba nabiti sirotinju, kad nema nikakvog pritiska. Vidjeli smo sve protiv Intera gdje su i šta su u evropskim okvirima.
Nismo bili bolji...mrtvi inter je bio bolji od nas i izbacio nas je sasvim zasluzeno a i bolje je tako jer bi nam barsa opalila historijski samar da smo prosli dalje, vratila bi nam milo za drago....Dilah je napisao/la: ↑19 apr 2025, 20:39Sta smo vidjeli? Bili smo bolji u obje utakmice u svemu i svacemu, narocito oko uzmemo u obzir da smo igrali bez najmanje 4 startera, a njima osim Dumfrisa niko nije falio. Iako je Harry najblize da se proglasi glavnim krivcem, ja nebi nikoga, zivot ide dalje. Sudbina je da nam je na vrlo vjerovatno presudio onaj ko je davao zadnji atom snage za Bayern, a koga smo pljuvali kao da je drzavni neprijatelj...Hocemo mi tako, bi reko posisali svu pamet sveijeta pa sve znamo, narocito ko nevalja (a naravno nevalja NIKO).Bundesliga je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:59Što se tiče ove buranije sto ima manju vrijednost 15-20 puta od Bayerna, tu su najjači na svijetu. Kad treba nabiti sirotinju, kad nema nikakvog pritiska. Vidjeli smo sve protiv Intera gdje su i šta su u evropskim okvirima.
Normalno da se moglo ali delegat na klupi je morao izmisljati toplu vodu i staviti Guerreira na 10ku i kao slag na tortu u revansu vratiti 50-godisnjeg Müllera u prvih 11.
Ma de pusti levata. Nit su bili bolji, nit su zaslužili da prođu. Inter te izbaci u 2 utakmice i ti imaš obraza nešto laprdati. Jok eto trebaju biti gori od Intera, a prošle sezone ismijavao Arsenal, kao šta će Arsenal. Eno ih igraju polufinale. Ove ismijavao Barcelonu i Flicka, eno i oni igraju polufinale. Samo nastavlja dokazivati da nema pojma o fudbalu.
Mi svi smo razocarani i sudimo po nasim osjecajima, nismo dali golove, Inter dao bezvezna i prosao, normalno da imamo osjecaj da nema nista od nas. MEDJUTIM kada se glava ohladi (nekome treba vise, nekome manje) pogledas ponovo te dvije utakmice i slobodno ukluci i Dortmund tu, pa ako nadjes da je i u jednoj Bayern bio u podredjenom polozaju, posaljem ti kartu za finale po placenoj cjeni iako sada imam 2K ojra zarade (cekam da dodje do 5K), i to sve bez najmanje 4 startera (u svim linijama neko ja falio). Ne treba izmisljati toplu vodu, uzmi sve koecijente, sanse, posjed, kompletirane posova, pretrcane kilometre, sta god hoces pa uporedi. Znam, yebo sve to, kad smo ispali, svi smo razocarani i jos nas drzi...medjutim zivot ide dalje. Mi ovdje imamo dva (najmanje) psihicka bolesnika, koji su iz njima znanih razloga mrzili Nagelsmana, i svrsavali kada je dosao smrad Tuchel, sa kojim tim nije osvojio nijedan trofej, a sto je najgora igra Bayerna je bila najbjednija u historiji ovoga kluba iliti minimalno od kako ja pratim, a to je nesto preko 40 godina. Bochum nam uvalio 4-5, Lever nas razguzio, Zutalji dobili u Minhnenu, Bremen nas karao na AA, imali oko 20 bodova zaostatka od ovog istog guzena koje smo odrali nedavno, smrado nam otjerao Stanisica na tribine pa u posudbu, a onda trazio da se dovede centarhalf i bek, a Stanisa obje pozicije mogao lagano pokrivati. Uhato zubati kostur nam je otjerao Gravena koji je sada u mocnom Liverpulu jedan od najboljih zadnjih na svijetu dok mi imamo smlatu, trazio da se dovede naka Chalaba i jos neki hadalji, imao udjela oko bacenih 60 miliona za Paliju koji je dobar igrac, ali za timove koji se brane i koji su u nivou od zacelja do sredine tabele. Umjesto Stanise uvalio nam nakog krivonogog ragbistu Boja, kojeg je...nuta cuda Galata dala usred borbe za titulu jer je u pitanju bio najveci transfer turskog fudbala. Onda tog istog rugobu kakav je i sam stavio da igra lijevog bocnog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.