Fino se ocrtalo.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kod mene jedan rodjak prije par godina otišao u penziju. Bio vatrogasac.akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 17:11Kapa dole za one koji su prvi na terenu kod ovakvih nesreca kao ova u BL kad se auto podvuce pod kamion
Kakvi su to prizori, nije za svaciji stomak
De jbt nemoj i za ovakve stvari pricati gluposti...
Pri toj sili i brzini lim sijece ljudsko tijelo kao maslac, u ovakvim situacijama cesto npr glava zavrsi 50-tak metara od autakraljttbvb je napisao/la: ↑19 apr 2025, 18:29Kod mene jedan rodjak prije par godina otišao u penziju. Bio vatrogasac.akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 17:11Kapa dole za one koji su prvi na terenu kod ovakvih nesreca kao ova u BL kad se auto podvuce pod kamion
Kakvi su to prizori, nije za svaciji stomak
Pricamo jednom na sijelu o njegovom bivšem poslu. Kaže što se tiče požara, mogao bih do kraja života biti vatrogasac. Ali kaže ubi psihički izvlačenje ljudi iz smrskanih auta. Posebno kad su djeca u pitanju![]()
Čega se sve ljudi nagledaju...
Za prvi dio si u pravu, za drugi se i ne bih bas slozio. Ostaje ta praznina zauvijek. Tako da ne dokazuje to bas puno, volio bih i ja vjerovati da smo stvoreni za nesto poslije, ali bojim se da neMarcoBorriello je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:07Ma sve nas isto to čeka. Možda ne pod kamion, ali pod zemlju svakako.
Žalit će te tvoji bližnji mjesec, dva i alahimanet. Za godinu, niko neće ni znati da si postojao. Što je još jedan dokaz da mi primarno nismo stvoreni za ovaj svijet.
Tako je.MarcoBorriello je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:07Što je još jedan dokaz da mi primarno nismo stvoreni za ovaj svijet.
Jel ovo neka Marsalova izjava?VensanKasel je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:07Treba se ubiti i nikako ne živjeti , najbolje je tako ...
Povuklo ljude lijepo vrijeme, kao svakog proljeca, mora poginuti par motociklista da bi ostali naucili lekciju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.