Nije ih povuklo lijepo vrijeme, već papanluk.akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 22:44Povuklo ljude lijepo vrijeme, kao svakog proljeca, mora poginuti par motociklista da bi ostali naucili lekciju
Iako ovo danas je previse i za jedan suncani aprilski dan
Evo i mene vuce da uzmem i vozam se okolo bez ikakvog cilja samo zbog vremena
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Sloziti cemo se da se ne slazemo, tema religije je svakako zabranjena.Asteriks je napisao/la: ↑19 apr 2025, 20:00Čovjek nije taj koji je stvorio Boga, već biće koje u tišini svoje krhkosti osluškuje poziv nevidljivog, i prepoznaje u tom pozivu trag svoga porijekla.
Ovaj dio - da nije nešto sto dolazi izvana, znači da je stvoren sa tom idejom, koju od početka nosi u sebi.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Sta je sa bhligom tacka com?
Ne streamaju vise ili je do mene?
Ne streamaju vise ili je do mene?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Zayebana SIPA, nema šta. Šilji se Hašimaga na stream stranicama.
-
- Kontakt:
Bhliga ne radi samo u republici srpskoj
16.5%VensanKasel je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:07Treba se ubiti i nikako ne živjeti , najbolje je tako ...

Stvar uopste nije tako bezazlena
BiH se svrstava među zemlje s najvećom stopom smrtnosti na cestama u Evropi.
Mnogo je razloga od infrastrukture do propisa. Ali ključan je krkanski mentalitet.
Nekad za 15ak, 20 godina, kada vjerovatno uvežu sve glave dionice autoputa, bit će sigurno statistički bolje, ali će ostati opasnost od katila na cesti.
Mnogo je razloga od infrastrukture do propisa. Ali ključan je krkanski mentalitet.
Nekad za 15ak, 20 godina, kada vjerovatno uvežu sve glave dionice autoputa, bit će sigurno statistički bolje, ali će ostati opasnost od katila na cesti.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 20 apr 2025, 10:24, ukupno mijenjano 1 put.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Vjerujem ja da nije. Međutim ne može ništa biti krupnije od rušenja državnog poretka.
Korupcija u policiji tako da ovi pijani bez po muke vozaju po cesti kad god žele.Asteriks je napisao/la: ↑20 apr 2025, 10:18BiH se svrstava među zemlje s najvećom stopom smrtnosti na cestama u Evropi.
- VensanKasel
- Kontakt:
Mašalasoko je napisao/la: ↑19 apr 2025, 23:5216.5%VensanKasel je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:07Treba se ubiti i nikako ne živjeti , najbolje je tako ...
![]()

Malo je to , pojačaj

Kada si vamo ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Asteriks je u pravu.nerkolfc je napisao/la: ↑20 apr 2025, 10:36Korupcija u policiji tako da ovi pijani bez po muke vozaju po cesti kad god žele.Asteriks je napisao/la: ↑20 apr 2025, 10:18BiH se svrstava među zemlje s najvećom stopom smrtnosti na cestama u Evropi.
Naš mentalitet je bljak. Ne samo u saobraćaju. Ne znamo se ponašati, jbga.
Onaj momak Faris Pendek je ubijen zbog toga. Bukvalno je samo rekao jednu riječ iz auta, to je trigerovalo bolesnika sa druge strane i doviđenja.
Sine pa koliko je ovo ljudi izginulo u ova 2-3 dana, facebook isto crna hronikaAsteriks je napisao/la: ↑20 apr 2025, 10:18BiH se svrstava među zemlje s najvećom stopom smrtnosti na cestama u Evropi.

1946-1987
Nisam nesto obracao paznju prethodnih dana na nesrece, ali jucer je bas brutalno bilo. Skoro svakih sat-dva vijest da je neko na cesti poginuo ili izazvao nesrecu...leo1946 je napisao/la: ↑20 apr 2025, 10:54Sine pa koliko je ovo ljudi izginulo u ova 2-3 dana, facebook isto crna hronikaAsteriks je napisao/la: ↑20 apr 2025, 10:18BiH se svrstava među zemlje s najvećom stopom smrtnosti na cestama u Evropi.
Nekad za 15ak, 20 godina, kada vjerovatno uvežu sve glave dionice autoputa, bit će sigurno statistički bolje, ali će ostati opasnost od katila na cesti.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JohnCleese
- Kontakt:
Imamo isuvise psihijatrijskih poremecaja bez ikakve terapije na maloj kvadraturi koja se jos pri tome naziva drzava.
Kada se u taj bolesni neograđeni teritorij slije enorman broj dijasporaca kao ovih dana imamo konsekvence.
Kada se u taj bolesni neograđeni teritorij slije enorman broj dijasporaca kao ovih dana imamo konsekvence.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nije meni što budala pretice i odleti u rijeku/jezero ili pored puta, pa pogine.
Meni je što će mene normalnog izgurati sa ceste, pa će nas 5 nedužnih poginuti
Meni je što će mene normalnog izgurati sa ceste, pa će nas 5 nedužnih poginuti

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
To je to brate. Mozes ti voziti po svim pravilima mogucim al dzaba kad imas nasuprot sebe valentina rossia u pokusaju koji misli da je zivot jedno od tri srca u super mariukraljttbvb je napisao/la: ↑20 apr 2025, 11:40Nije meni što budala pretice i odleti u rijeku/jezero ili pored puta, pa pogine.
Meni je što će mene normalnog izgurati sa ceste, pa će nas 5 nedužnih poginuti![]()

1946-1987
To ti je kao kad se napregneš da uzmeš 4 nove zimske gume, sav sretan sjedaš za volan ne razmišljajući da onaj što ide "otam" vozi sa gumama stavljenim 2012. Al je zato čipovo kola....
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ma i masa dijasporaca se ponasa arogantno kad su u BiH. Meni su znali ici na "dobri za izbjegavati" kad sam u BiH a kamoli nekom ko zivi tu. Ponasaju se kao da sve njihovo i da su iznad ostalih, a ne da se trebaju "blend" sa okruzenjem i prostorom. Cast izuzetcima svakako, no lahko mozes snimiti tu vrstu dijasporca.JohnCleese je napisao/la: ↑20 apr 2025, 11:24Imamo isuvise psihijatrijskih poremecaja bez ikakve terapije na maloj kvadraturi koja se jos pri tome naziva drzava.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.