Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pokrast će nas ovako i u finalu kupa.
Njima je Sarajevo upropastilo planove uprkos sudijskoj pomoći.
Njima je Sarajevo upropastilo planove uprkos sudijskoj pomoći.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Majku vam četničku agresorsku ****, i vas i vaše garave i brkate cigane osmanlije koji vas napraviše odvratne!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Zamisli biti ovoliko glup i nepismen.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:43
@Admin ? Ovaj kher i fksdogroba su isti ba.lijanderi, koji ce sutra uci u savez i pofanflat Vici za stolicu , pu pu.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Medjed
Re: FK Sarajevo
Nepročitan post 19 apr 2025, 21:43
Za ovo je kriv nas predsjednik shrek. Za 30 hiljada TUDJIH para mogao je ovo rijesiti. Imao je vise nego jake ljude iza sebe a nije to iskoristio. Pisao sam vec o tome. Zato cestitam borcu na “zasluzenoj” tituli. I to treba znati.
TU IZGOVORA NEMA!

HAHAHAHAHAHHAHA STOMAK ME ZABOLi
Za ovo je kriv nas predsjednik shrek. Za 30 hiljada TUDJIH para mogao je ovo rijesiti. Imao je vise nego jake ljude iza sebe a nije to iskoristio. Pisao sam vec o tome. Zato cestitam borcu na “zasluzenoj” tituli. I to treba znati.
TU IZGOVORA NEMA!

HAHAHAHAHAHHAHA STOMAK ME ZABOLi
Zadnja izmjena: GrbavicaHram1921, dana/u 19 apr 2025, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
I Hiros otisao u onaj Mordor, jos ce klosar slaviti takvu titulu

Kakve su ovo nebuloze

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Sta ces kad u Sarajevu imas plavog fikreta, gori su od svih cetnika zajedno.
Zasto nam citiras tog mitomana sto clansku nece da slika(nema je)GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:46Medjed
TU IZGOVORA NEMA!
![]()
![]()
![]()

DA TE VOLIM ODUVJEK SAM ZNAO
- MokraKifla
- Kontakt:
Neka stanu i prime 100 golova iskreno pokazati ds smo nemocni protiv palice saveza
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
PapakIzSa je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:47Zasto nam citiras tog mitomana sto clansku nece da slika(nema je)GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:46Medjed
TU IZGOVORA NEMA!
![]()
![]()
![]()
![]()
Surovi surovi Medjed

-
- Kontakt:
Nadam se da su ligamenti
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ja ti opet jeb.em majku za ono sto si uradio prije par godina. Ti prvenstveno ne bi trebao imati pravo da pises ovdje, pa ti niko ne bi ni psovao.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:43
@Admin ? Ovaj kher i fksdogroba su isti ba.lijanderi, koji ce sutra uci u savez i pofanflat Vici za stolicu , pu pu.
Digni ruku za mene ba.lijanderu , Vicuga do 2029
Sta sam ja napisao eno ga vec na podu lezi pa nije ni cudo sto nas u evropi svi gaze kad kod nas igraci samo znaju lezzat na travi
Crni Cerak 🐦⬛
Kako si ti ustanovio da se on žali?

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Jbte dan i kakav penal,Lulicu nogu zamalo odjeskao onaj krmak o svira faul u napadu.
Nadam se da si strumf ili si iz cazina kao ovaj koga citirasPapakIzSa je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:47Zasto nam citiras tog mitomana sto clansku nece da slika(nema je)GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:46Medjed
TU IZGOVORA NEMA!
![]()
![]()
![]()
![]()

MENI BI BILO OFIRNO JAVIT SE…
DA TE VOLIM ODUVJEK SAM ZNAO
Citira lik sam sebe. Ozbiljni psihički problemi. Nemoj ga dalje citirati, molim te.PapakIzSa je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:47Zasto nam citiras tog mitomana sto clansku nece da slika(nema je)GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:46Medjed
TU IZGOVORA NEMA!
![]()
![]()
![]()
![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
spezial je napisao/la: ↑
A na neki nacin je namjesteno, dajte ba ljudi sta vi gledate. Proslu mi ih deremo kyeremeh izgleda ko bukayo saka, sad ne moze pas primiti. Njima proslu odbrana ko sir, sad nismo pasa dva sastavili. Ofirno je. Sudija nema nikakve veze s tim, u obje nas kolje
Hahahahahahahahahahahah

A na neki nacin je namjesteno, dajte ba ljudi sta vi gledate. Proslu mi ih deremo kyeremeh izgleda ko bukayo saka, sad ne moze pas primiti. Njima proslu odbrana ko sir, sad nismo pasa dva sastavili. Ofirno je. Sudija nema nikakve veze s tim, u obje nas kolje
Hahahahahahahahahahahah

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.