Jadniče malo pošteno. Prošlu utakmicu nas raznijeli, sad "ne možete" prijeći centra. Nije ofirno, jok.
I ti imaš dobre prenose neke..
I apsolutno sam mislio to što sam pisao. Ali ovo večeras, prosto je nevjerovatno da je Sarajevo "nestalo". U utorak to uopšte nije djelovalo kao "puštena".
Alo ublehe,sta se ovdje ima igrat,bolje dici rucnu nego da nam svira faul u napadu i da nam slome nekom nogu tipa krmak Kvrzic,ovo je teski zlocin sto se gleda i radi. Svira vam hebeni penal nikom nije jasno zasto i zbog cega,da je pusteno nebi bilo potrebe.AvantiBL je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:58I apsolutno sam mislio to što sam pisao. Ali ovo večeras, prosto je nevjerovatno da je Sarajevo "nestalo". U utorak to uopšte nije djelovalo kao "puštena".
Toliko je pušteno da Kvržić hoće invalidom napraviti igrače, Kazlagić izmišlja penal..AvantiBL je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:58I apsolutno sam mislio to što sam pisao. Ali ovo večeras, prosto je nevjerovatno da je Sarajevo "nestalo". U utorak to uopšte nije djelovalo kao "puštena".
Tomic nije znao izvrsit zadatak al zato kazla je glavni po tom pitanju, jos ti nije ofirno rec da je namjestena utakmica, stvarno nema gluplji ljudi od chetta iz bl i sa grbavice
Čuj Sarajevo nestalo,pa majmune gledaj utakmicu otac te **** bezobrazni.AvantiBL je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:58I apsolutno sam mislio to što sam pisao. Ali ovo večeras, prosto je nevjerovatno da je Sarajevo "nestalo". U utorak to uopšte nije djelovalo kao "puštena".
Yebo ti borac djecuSanfrancisco je napisao/la: ↑19 apr 2025, 22:00Borac za klasu najbolji klub u Bosni. Ne znam zasto se zalite na sudije, niste se sastali sa loptom.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bordo10, jurisicduska, supervizor i 23 gosta.