Rigi i ostala pomahnitala ekipa nisu ovako bili spojeni na aparate još od aplauza za himnu Bosne i Hercegovine u Zagrebu.
Sve su prilike, a da li vas gicko ostavio prosle godine u ligi?Vorovus je napisao/la: ↑20 apr 2025, 10:13spezial je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:38A na neki nacin je namjesteno, dajte ba ljudi sta vi gledate. Proslu mi ih deremo kyeremeh izgleda ko bukayo saka, sad ne moze pas primiti. Njima proslu odbrana ko sir, sad nismo pasa dva sastavili. Ofirno je. Sudija nema nikakve veze s tim, u obje nas koljestrahmeipomisliti je napisao/la: ↑19 apr 2025, 22:23Mirva je kralj,prosle godine bi da ratuje sa savezom,Borcem, sudijama ove godine dogovara utakmice s njimaledesma je napisao/la: ↑19 apr 2025, 22:49Piccke raspale, ja secer cu da dobijem a oni da cestitaju na vitestvu sto su ih "zaklali", sve je jasnija prica o kupu, pa i mi u ovom ucestvujemo a fol nesto trazimo posteno, mrvicama sicusnim nas kupise, a narednih 5 godina isto kaaranje, fuujSamoDaKazeem je napisao/la: ↑19 apr 2025, 22:44Zekić čestita Borcu hahaha
Igrači se grle,čestitaju e majku vam **** ustastrahmeipomisliti je napisao/la: ↑19 apr 2025, 23:03Mirvic skonto formulu za trofej koji silno vec hoce,dogovori se s Borcem i Vicom,ko i za nasa zadnja dva trofeja osvojili smo dok smo bili dobri s Borcem,onda narednih par sezona lafo ratovali pa ti ne daju prismrditi trofeju i ove godine opet se dogovori s njima i oni nam fino puste jedan trofejLijepo je da ima navijaca Sarajeva koju shvataju da im je kup pusten i da Mirvic suruje sa savezom.
Ne sekiraj se, neće ti lažov odgovoriti na post u kojem ga popišaš k'o kera. Praviće se da nije vidio.Napoli je napisao/la: ↑20 apr 2025, 11:38Uvjerit ću te ja keru.
Klub koji je najviše oštećen od strane Vice je FK Sarajevo.
Mi ne vodimo kvazi borbu, već bivamo masakrirani u utakmicama, kažnjavani, suspendovani, novčano kažnjeni.
Za "korona titulu" smo se jedni od rijetkih oglasili da smo saglasno i da imamo sredstva i mogućnosti za nastavak takmičenja.
I ako smo osvojili te godine titulu, ona apsolutno po rezultatima nije nezaslužena.
Ko je završio projektu Guliasviliju da bude pozvan u kvalitetniju reprezentaciju od naše?
Borcu ako treba odgoda utakmice, ona će se odgoditi šta god ko mislio.
Sad nastavi da lažeš i dalje pašče zadojeno. Valja nastaviti da trpiš sve ove godine
Nismo stigli, bili ti kod mame i seke
Ne znam, evo mi smo u finalu kupa, u igri za trofej je li tako, plate redovne, svake godine dobar izlazni transfer, akademija radi svoje.nastrojeni21 je napisao/la: ↑20 apr 2025, 12:29Sta li je onda u klubu koji je 3 boda iznad nas a ima nekog investitora, trosi pare, ovo ono, a samo tri boda iznad kluba u raspadu. Izgleda da ima jos klubova u raspadu. Sta bi tek rekli za ove ispod nas..![]()
Joj fantaziranja.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑20 apr 2025, 13:07Drugim rijecima Mario je Beusov megafon za javnost i poruka ovim gore,a ovaj ce pricati tamo gdje se prethodno sve odvijalo i dogovaralo.
Hvala
Normalno da ce puci jer ovo sve mjere prelaze a ujke cim im udaris na pare oni se protiv majke okrenu. Neka sad Zrinjski i Maka vjeruju u institucije savez ai neka se zale visokom prestavniku ko ih hebe.Mocvara1991 je napisao/la: ↑20 apr 2025, 12:46Jedino pozitivno u ovom svom lopovluku oko Borca ce biti ako se zakuha izmedju srpske i hrvatske strane u savezu. Da pukne to "prijateljstvo" Beus i Pico, a evo pocelo je malo kuhati od strane trenera Zrinjskog. Sad cemo vidjeti koliko je Vico hrabar uzvratiti,koliko ce mu kaznu odrezati.
Ne znam s čime se ti u glavi boriš, al ako ne uspiješ probaj kod psihologa
Borim se da ne popijem treće pivo u nizu prije ulaska u vodu. Jer ako ga popijem, od vode nema ništa.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.