Premijer liga BiH - aktuelno

NoProfit
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NoProfit » 20 apr 2025, 14:39

Rigoletto je napisao/la:
20 apr 2025, 14:36
NoProfit je napisao/la:
20 apr 2025, 14:33
Rigoletto je napisao/la:
20 apr 2025, 14:32

Čim se ta prašina mjeri? U bodovima kojima zaostajete za nama zadnjih nekoliko sezona? Vi ste kolektivno nadrogirani nekom lošom drogom. Nedajte se divovi :urnebes:
Mjeri se osvojenim trofejima glupko. Kad već moram crtati. :thumbup:

Ne igra se liga "zadnjih nekoliko sezona", dozovi se, davno je bilo vrijeme da to uradiš.
Ako je do toga onda stvarno moramo napraviti neki trofej za šampione pripremnih utakmica jer trenutno oskudjevate :urnebes:
Nema potrebe, jer imamo dovoljno trofeja kupa i osvajača prvenstva. Ima i jedan superkup. Ukupno 15. A vi? :rol: Jeste li nagurali na dvocifren broj bar? :beba:

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 20 apr 2025, 14:42

slika
....sve drugo će proći!

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 20 apr 2025, 14:45

Virtu4l je napisao/la:
20 apr 2025, 10:35
NajvecaRadosti je napisao/la:
20 apr 2025, 09:49
Na stranu fore i zayebancije meni nikad nece bit jasno kako vas nije stid,barem malo.Pa yebote mi kad zijanimo poklopimo se i sutimo.Vama jucer ljudi za 40 minuta 5 komada slozili i stali,i takvi u drugom poluvremenu stvorili 2-3 100% sanse znaci mogli ste Atalantu doziviti protiv Zrinjskog da su htjeli,uveli neke juniore protiv vas sto se radi protiv ekipa koje su ispale iz lige,juniori vas drze u ševi.Pehara niste osvojili ni sam ne znas koliko i vama najveca briga Sarajevo koje je napravilo nesto sto vi za 5 zivota ne bi mogli a to je vratit se i okrenut Zrinjski u Mostaru i Borac u Banja Luci.Malo se pobrinite o sebi,ako nemate nesto korisno za napisati vjeruj da vam nije ni mjesto ni vrijeme da nas nesto sprdate pogotovo jer uskoro ide derbi a niste bas u zavidnom polozaju.

Malo respekta za klub o kojem vam ovisi Evropa i dalji tok funkcionisanja vaseg kluba.

Ovo je problem, što ti i ogromna većina vas ne shvatate poentu. Utrpala je nama i Sloga četiri komada za 60 minuta pa nikom ništa.

Poenta je da pored Borca, jedini klub koji ima koristi od Vice Zeljkovića je FK Sarajevo. Dok sa druge strane taj isti klub vodi neku kvazi-borbu protiv saveza da bi se oprao pred navijačima.

O korona tituli je sve već rečeno. Dali su vam kup 2021. godine, daće vam ga i ove godine. Jasno je i tebi i meni da su vam dali kup za tri boda sinoć. Tri boda koja će im vjerovatno donijeti titulu.

Završavaju vam pozive u reprezentaciju po ustaljenoj matrici - igrač se proglasi projektom, odmah slijedi poziv u reprezentaciju. Danas taj projekat i reprezentativac igra petu ligu Francuske.

Borcu treba odgoda, utakmica se odgodi, gdje ste vi u prvom dijelu sezone bacali drvlje i kamenje jer je posljednje kolo odgođeno, pa ste se onda ušutili kao pizde kad se i ta proljetna odgodila. Klub se oglasi sa nekom lošom forom i onda im svi kličete kao jeste im ga šuknuli, a sve smišljeno i planski.

Da sumiram, jedini klub koji je imao direktnu korist od Vice Zeljkovića je FK Sarajevo, titulama, kupovima i transferima.

E za ovo se treba poklopiti po ušima i začepiti.
Kvalitetno gasenje nejaci :thumbup:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 20 apr 2025, 14:46

Opet ova dva gay replay mladica aktivni
....sve drugo će proći!

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 20 apr 2025, 14:46

NoProfit je napisao/la:
20 apr 2025, 14:29
Vorovus je napisao/la:
20 apr 2025, 14:25
NoProfit je napisao/la:
20 apr 2025, 13:57
Šatro "Titula nam ne treba jer Bosna nije naša država", a opljačkaše sve što se može opljačkati da dođu do te iste titule. :bow:
"I samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja".

Nema Evrope bez prvog mjesta. Titula kao trofej nama ne znaci kao vama da je gurate komsijama u oko. To onako usput uzmemo.
Normalno da vam ne znači kad vam fali bar 5 titula da se izjednačite s nama i komšijama, vidiš kako izrodi pričaju da im kup ništa ne znači, a to sve samo zato što imaju više titula nego mi. A i oni pjevaju svakakve pjesmice. Ni njima "ne treba".

Što se Evrope tiče nije je bilo ni do prije dvije-tri godine bez prvog mjesta, pa ste pljačkali istim intenzitetom. Vjerovatno zato što vam titula ne treba. :rol:
Mislim da i Slobodi prva titula sa Azmirom nista ne bi znacila pa je nisu ni uzeli jer bi im falilo 6-7 da vas stignu. Kakva logika :urnebes: Ko o vama razmislja, 99% navijaca Borca nema pojma ni otprilike koliko ko ima trofeja u Sarajevu.

Nije prije dvije-tri godine, nego prije 4 kad je uvedena Liga konferencija i tad smo i uzeli tu cuvenu "+13 titulu". I prije toga je prvo mjesto davalo bolju startnu poziciju u Evropi jer se prolaskom prve prepreke u LŠ (kretali smo iz 2. pretkola) obezbjedjivao minimum play off LE.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 20 apr 2025, 14:49

OldTownDistrict je napisao/la:
20 apr 2025, 14:46
Opet ova dva gay replay mladica aktivni
Kvalitetno gasenje nejaci :thumbup:

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 20 apr 2025, 14:51

NoProfit je napisao/la:
20 apr 2025, 14:39
Rigoletto je napisao/la:
NoProfit je napisao/la:
20 apr 2025, 14:33

Mjeri se osvojenim trofejima glupko. Kad već moram crtati. :thumbup:

Ne igra se liga "zadnjih nekoliko sezona", dozovi se, davno je bilo vrijeme da to uradiš.
Ako je do toga onda stvarno moramo napraviti neki trofej za šampione pripremnih utakmica jer trenutno oskudjevate :urnebes:
Nema potrebe, jer imamo dovoljno trofeja kupa i osvajača prvenstva. Ima i jedan superkup. Ukupno 15. A vi? :rol: Jeste li nagurali na dvocifren broj bar? :beba:
DivEvi samo 15? Jesi bajramske pribrojio?
Na ovom forumu su svakakve jedinke pisale. Ti si hominid koji od svih njih ima najveće mentalne smetnje, dok je mosarajvosa definitivno najpotkapacitiraniji. Eto to su vam još dva trofeja :urnebes:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 apr 2025, 14:58

Virtu4l je napisao/la:
20 apr 2025, 14:18
Shategabri je napisao/la:
20 apr 2025, 13:47
Mi smo pokazali da možemo dobiti i Zrinjskog i Borca bez obzira na sudijski kriterij.
Vi dalje od mršavog boda ne možete protiv prve tri ekipe.
Pa ti vidi gdje je ko i u kakvim problemima.

Sve ovo što ti pričaš može se uporediti sa žabom koja se napela da bi bila veća ali na kraju je ostala žaba.

Vi nemate probleme, vrti se solidan novac, primanja (za naše uslove) ogromna, uglavnom se dovode igrači po željama trenera i stručnog štaba, i tako evo 12 godina, pazi 12 godina. Najbogatiji klub u državi i shodno tome najveći underachiever otkako ja pratim sport. To je zaista fenomen, biti toliko neuspješan.

Neko već više od deceniju ide u minus i to debeli minus, sa veoma malim ili nikakvim šansama da vrati uloženi novac. Prije svega zato jer napredak ne postoji, minimalno 9 sezona od tih 12 se išlo u rekonstrukciju i "stvaranje" tima što se nikad nije desilo, odnosno nije se stvorio taj famozni tim osim možda 2019. godine kada ste bili najbliže tom cilju i šansi de se napokon napravi iskorak i ostvari kontinuitet.

Onda dolazi era Ismira Mirvića koja je posebna priča koja je zaista za izučavanje. Era u kojoj se najviše trošilo, nemilice. Tri četvrta mjesta i možda jedno treće na kraju sezone, uz zaostatak za šampionom od preko 100 bodova!?

Ovo je važno tom kontekstu poređenja dva kluba, gdje smo mi uvijek na ivici, redovno u problemima i dolazak vaših investitora se poklopio sa početkom našeg sušnog perioda u kojem vi nista uspjeli skoro ništa. I dalje smo trofejniji, a potrošili smo minimum duplo manje para od vas.

Pravo pitanje je do kad će trajati sve ovo kod vas? Ko sve to može podnijeti i koliko je neko lud da svjesno pravi tolike minuse bez rezultata i uspjeha?
slika

Neuspješni sa 3 titule i 3 kupa. Ok.
Šta ste vi osvojili u tih 12 godina?
Pazi, imali ste ekipe koje su bili favoriti za titulu. I na kraju ne bude ništa.
Sad ti meni reci, kako je ništa 3 titule i 3 kupa, pogotvo ništa u odnosu na mršavi kup koji ste osvojili za taj period?

Što se tiče para, jedno je zezancija na forumu, sasvim drugo realni svijet. Ako fakat misliš da je Mirvić budala koja ne zna šta radi i baca pare u FKS... Ne pričamo o gazdi piljare na Sokolju, pa skontaj.
Do kad će trajati? To je pitanje koje postavljate godinama. Bankrotiramo, propadamo, a ipak tu smo.
Vi koji ste u daleko nezavidnijoj situaciji niste propali, pa onda gdje smo mi po tom pitanju.
Koševo Zapad

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 20 apr 2025, 15:02

Svi ste vi jadni do te granice da ovim drugim postajete I smjesni.
Kao vecinski narod uspjeli ste sjebat drzavu a ne sport.
Klubovi koji bi trebali imati neku rijec neprestavljaju nikakav faktor u ovoj ligi.
Zelji uspjeh sto postoje, Velez nemoze nista bolje od statusa sigurnog prvoligasa
a Celik i Sloboda uskoro i nisu tu.
Sarajevo opet ko nesto hoce I dizu se a na kraju gledaju hocel im Vico dat kup.
Znaci svi sjede dole i cekaju neku sadaku.
Gospodo pogledajte istini u oci i bice vam lakse.
Kad trazite svi krivce a za sve u ovoj drzavi krenite redom od sebe i ti sto ih podrzavate.
Jednostavno pokvareno drustvo je i dovelo drzavu da zivi na infuziji i gleda kako im drugi uzimaju reket
da bi snjima zivili u istoj drzavi i da bi ostala cijelovita onako na papiru.
U prevodu ono dat cu ti sve, kupit cu ti sve samo da se druzim s vama.
Podanicki mentalitet i ljudi bez ponosa.
Ovu sramotu od sporta moje oci vise negledaju!

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 20 apr 2025, 15:08

Rigoletto je napisao/la:
20 apr 2025, 14:51
NoProfit je napisao/la:
20 apr 2025, 14:39
Rigoletto je napisao/la:

DivEvi samo 15? Jesi bajramske pribrojio?
Na ovom forumu su svakakve jedinke pisale. Ti si hominid koji od svih njih ima najveće mentalne smetnje, dok je mosarajvosa definitivno najpotkapacitiraniji. Eto to su vam još dva trofeja :urnebes:
Kvalitetno sam te popišao po tintari, čim si u nedostatku argumenata počeo da furaš standardno preloš humor.

Do sljedećeg puta :wave:

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 20 apr 2025, 15:11

Zutti je napisao/la:
20 apr 2025, 14:30
AvantiBL je napisao/la:
20 apr 2025, 13:36
Koliko je ljudi bilo sinoć na dočeku, zna li se šta?
Tebe baš pogodilo ispadanje iz kupa i pišanje po faci u sred BL :rol:

Jučer nama nebitna utakmica, znali smo šta će bit. Odigrali utakmicu koliko nam je dopušteno, sreća nismo ga zabili za 2:1, ubili bi nam koga na terenu. Sve super, ako možete slaviti onako ostvarenu pobjedu - uživajte :thumbup:
Ma da, isto ko što je skoro dvomeč bio nebitan.. Nek si živ i zdrav, ti i tvoja porodica.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 20 apr 2025, 15:12

NoProfit je napisao/la:
20 apr 2025, 13:10
slika

slika

Rigi i ostala pomahnitala ekipa nisu ovako bili spojeni na aparate još od aplauza za himnu Bosne i Hercegovine u Zagrebu.
Gledaj Ivankovica sliku svoju yebo, sto kuka.

Sigurno voli Sarajevi vise od svog zivota

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 20 apr 2025, 15:14

Vorovus je napisao/la:
20 apr 2025, 14:46
NoProfit je napisao/la:
20 apr 2025, 14:29
Vorovus je napisao/la:
20 apr 2025, 14:25

"I samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja".

Nema Evrope bez prvog mjesta. Titula kao trofej nama ne znaci kao vama da je gurate komsijama u oko. To onako usput uzmemo.
Normalno da vam ne znači kad vam fali bar 5 titula da se izjednačite s nama i komšijama, vidiš kako izrodi pričaju da im kup ništa ne znači, a to sve samo zato što imaju više titula nego mi. A i oni pjevaju svakakve pjesmice. Ni njima "ne treba".

Što se Evrope tiče nije je bilo ni do prije dvije-tri godine bez prvog mjesta, pa ste pljačkali istim intenzitetom. Vjerovatno zato što vam titula ne treba. :rol:
Mislim da i Slobodi prva titula sa Azmirom nista ne bi znacila pa je nisu ni uzeli jer bi im falilo 6-7 da vas stignu. Kakva logika :urnebes: Ko o vama razmislja, 99% navijaca Borca nema pojma ni otprilike koliko ko ima trofeja u Sarajevu.

Nije prije dvije-tri godine, nego prije 4 kad je uvedena Liga konferencija i tad smo i uzeli tu cuvenu "+13 titulu". I prije toga je prvo mjesto davalo bolju startnu poziciju u Evropi jer se prolaskom prve prepreke u LŠ (kretali smo iz 2. pretkola) obezbjedjivao minimum play off LE.
E jesi glup k'o ****, negativno sam iznenađen. :thumbdown:

Naravno da bi im značilo, iz istog razloga kao i vama. Ali i tad se, po tome, ne bi mogli porediti sa Željezničarom i Sarajevom baš kao što ni vi ne možete i još dugo nećete moći. Ne znam ni ja koliko Borac ima trofeja, ali zasigurno znam da je u debelom minusu u odnosu na nas, meni sasvim dovoljno.

Naravno da je davalo bolju poziciju, ali ni blizu kao sada, znamo obojica da je tako, nemojmo se praviti budale samo. Ali upravo o tome pričam, prije četiri godine si znao da nema ništa od grupa konferencije iako si prvak, ali si svejedno pljačkao sve redom da dođeš do te titule. Vjerovatno zato što vam ne treba, ponavljam. :wave:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 20 apr 2025, 15:15

20 apr 2025, 14:42
slika
Desi se, tu i tamo...
slika
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 20 apr 2025, 15:16

AvantiBL je napisao/la:
20 apr 2025, 15:11
Zutti je napisao/la:
AvantiBL je napisao/la:
20 apr 2025, 13:36
Koliko je ljudi bilo sinoć na dočeku, zna li se šta?

Jučer nama nebitna utakmica, znali smo šta će bit. Odigrali utakmicu koliko nam je dopušteno, sreća nismo ga zabili za 2:1, ubili bi nam koga na terenu. Sve super, ako možete slaviti onako ostvarenu pobjedu - uživajte :thumbup:
Ma da, isto ko što je skoro dvomeč bio nebitan.. Nek si živ i zdrav, ti i tvoja porodica.
slika

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 20 apr 2025, 15:19

HyperOS je napisao/la:
20 apr 2025, 15:16
AvantiBL je napisao/la:
Zutti je napisao/la:

slika
Slažem se, Kvržić za svoje godine dobro građen.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 20 apr 2025, 15:21

Virtu4l je napisao/la:
20 apr 2025, 14:18
Shategabri je napisao/la:
20 apr 2025, 13:47
Mi smo pokazali da možemo dobiti i Zrinjskog i Borca bez obzira na sudijski kriterij.
Vi dalje od mršavog boda ne možete protiv prve tri ekipe.
Pa ti vidi gdje je ko i u kakvim problemima.

Sve ovo što ti pričaš može se uporediti sa žabom koja se napela da bi bila veća ali na kraju je ostala žaba.

Vi nemate probleme, vrti se solidan novac, primanja (za naše uslove) ogromna, uglavnom se dovode igrači po željama trenera i stručnog štaba, i tako evo 12 godina, pazi 12 godina. Najbogatiji klub u državi i shodno tome najveći underachiever otkako ja pratim sport. To je zaista fenomen, biti toliko neuspješan.

Neko već više od deceniju ide u minus i to debeli minus, sa veoma malim ili nikakvim šansama da vrati uloženi novac. Prije svega zato jer napredak ne postoji, minimalno 9 sezona od tih 12 se išlo u rekonstrukciju i "stvaranje" tima što se nikad nije desilo, odnosno nije se stvorio taj famozni tim osim možda 2019. godine kada ste bili najbliže tom cilju i šansi de se napokon napravi iskorak i ostvari kontinuitet.

Onda dolazi era Ismira Mirvića koja je posebna priča koja je zaista za izučavanje. Era u kojoj se najviše trošilo, nemilice. Tri četvrta mjesta i možda jedno treće na kraju sezone, uz zaostatak za šampionom od preko 100 bodova!?

Ovo je važno tom kontekstu poređenja dva kluba, gdje smo mi uvijek na ivici, redovno u problemima i dolazak vaših investitora se poklopio sa početkom našeg sušnog perioda u kojem vi nista uspjeli skoro ništa. I dalje smo trofejniji, a potrošili smo minimum duplo manje para od vas.

Pravo pitanje je do kad će trajati sve ovo kod vas? Ko sve to može podnijeti i koliko je neko lud da svjesno pravi tolike minuse bez rezultata i uspjeha?
U tih 12 godina smo osvojili najviše trofeja uz Zrinjski (6), tako da ti ta priča pada u vodu.

U kontekstu poređenju dva kluba (Željezničar i Sarajevo) u tom periodu, jedan je osvojio šest trofeja, a drugi jedan, pa ti nastavi da porediš.

Evo sad ćemo i kup osvojiti, dakle sedmi trofej, dok ste vi na jednom još uvijek i nećete biti trofejniji nakon finala kupa.

Toliko o tome da smo bez rezultata i uspjeha u periodu o kojem pričaš.

:wave:

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 20 apr 2025, 15:22

AvantiBL je napisao/la:
20 apr 2025, 15:19
HyperOS je napisao/la:
20 apr 2025, 15:16
AvantiBL je napisao/la:

slika
Slažem se, Kvržić za svoje godine dobro građen.
Kako je ovog cedu admin ponizio, to je bilo nesto neprocjenjivo. "Da, pomiješao sam" :rol:

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 20 apr 2025, 15:30

19vendetta87 je napisao/la:
20 apr 2025, 15:15
20 apr 2025, 14:42
slika
Desi se, tu i tamo...
slika
Naravno takav je sport, ali ovaj sex je frisak osjeti se u zraku :wave: 0 simbolicna
....sve drugo će proći!

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 20 apr 2025, 15:33

U jednom postu piše
Da sumiram, jedini klub koji je imao direktnu korist od Vice Zeljkovića je FK Sarajevo, titulama, kupovima i transferima.
Već u sljedećem piše
perioda u kojem vi nista uspjeli skoro ništa.
Kakvo ludilo mozga, totalno je prolupao. :bow:

Dogovori se sa sobom debilu, jesmo li osvajali titule, kupove ili nismo uspjeli skoro ništa. :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Fudbalmozak2 i 25 gostiju.