Ko zeli da se poredi??? Ti nameces tu pricu.NoProfit je napisao/la: ↑20 apr 2025, 15:14E jesi glup k'o ****, negativno sam iznenađen.Vorovus je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:46Mislim da i Slobodi prva titula sa Azmirom nista ne bi znacila pa je nisu ni uzeli jer bi im falilo 6-7 da vas stignu. Kakva logikaNoProfit je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:29
Normalno da vam ne znači kad vam fali bar 5 titula da se izjednačite s nama i komšijama, vidiš kako izrodi pričaju da im kup ništa ne znači, a to sve samo zato što imaju više titula nego mi. A i oni pjevaju svakakve pjesmice. Ni njima "ne treba".
Što se Evrope tiče nije je bilo ni do prije dvije-tri godine bez prvog mjesta, pa ste pljačkali istim intenzitetom. Vjerovatno zato što vam titula ne treba.![]()
Ko o vama razmislja, 99% navijaca Borca nema pojma ni otprilike koliko ko ima trofeja u Sarajevu.
Nije prije dvije-tri godine, nego prije 4 kad je uvedena Liga konferencija i tad smo i uzeli tu cuvenu "+13 titulu". I prije toga je prvo mjesto davalo bolju startnu poziciju u Evropi jer se prolaskom prve prepreke u LŠ (kretali smo iz 2. pretkola) obezbjedjivao minimum play off LE.![]()
Naravno da bi im značilo, iz istog razloga kao i vama. Ali i tad se, po tome, ne bi mogli porediti sa Željezničarom i Sarajevom baš kao što ni vi ne možete i još dugo nećete moći. Ne znam ni ja koliko Borac ima trofeja, ali zasigurno znam da je u debelom minusu u odnosu na nas, meni sasvim dovoljno.
Naravno da je davalo bolju poziciju, ali ni blizu kao sada, znamo obojica da je tako, nemojmo se praviti budale samo. Ali upravo o tome pričam, prije četiri godine si znao da nema ništa od grupa konferencije iako si prvak, ali si svejedno pljačkao sve redom da dođeš do te titule. Vjerovatno zato što vam ne treba, ponavljam.![]()
Ne kontam. Borac su 3 minute dijelile od penala protiv Kluza, prolazom bi imali tri meč lopte za grupnu fazu te sezone.prije četiri godine si znao da nema ništa od grupa konferencije iako si prvak