Reds1234 je napisao/la: ↑20 apr 2025, 13:21
AshburtonG je napisao/la: ↑19 apr 2025, 20:26
Na vrijeme sam se ukljucio, taman kod redflaga. Norris samo potvrdio moju tvrdnju od danas. Lik je psihicki u qrcu. Samara ga Piastri kako stigne. Oscar je izgubio u drugom sektoru pole poziciju.
Leclerc opet ostavio Hamiltona na pola sekunde.
Max jedini izvukao 100% iz bolida i kao nagrada pole.
Sta mislis sta nam je sa Lewisom?
Prilagodjava se,trazi idealne setupove ili je to nazalost to.
Pa nije nista s Lewisom. On nikad nije bio neki aman-zaman vozac na jedan krug. Imao je problema i s Bottasom koji je odlican quali vozac. Ono sto je njega uvijek krasilo je strasan racepace, pogotovo kad je ispred. Vjerovatno najbolji vozac u historiji sto se tice tog segmenta trkanja. On da je u ovom McLarenu (naravno ne kao debitant) prosetao bi se do titule.
U ovoj sezoni ima dva problema. Prvi je Ferrari pogonska jedinica koja je drugacija od Mercedesove, a drugi je Leclerc kao jedan od boljih vozaca na jedan krug u modernoj historiji F1. Osim toga, citav crew prica talijanski i primorani su pricat engleski zbog prijenosa i novinara. Mislim da i Charles s njima prica talijanski. Hamilton je tu kao crna ovca. No pun intended.
Ljudi imaju ogromne probleme kad zamijene privatni automobil s prilagodbom, a sad zamisli kako je to na tom nivou. Pogotovo kad skoro 20 godina vozis slicne masine.