Pati se Acasusokelner je napisao/la: Jos ove tri sigurne su ostale,Acasuso je poceo,nadam se da ce ovo ostalo proci,bas bi me poguralo danas
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mislim da ce to Acasuso zavrsiti u 3 seta.Nekad je to bio dobar teniserlegenda reala je napisao/la:Pati se Acasusokelner je napisao/la: Jos ove tri sigurne su ostale,Acasuso je poceo,nadam se da ce ovo ostalo proci,bas bi me poguralo danas
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Ispratio sam i ja ova tri para, nadam se da dobijamokelner je napisao/la: Jos ove tri sigurne su ostale,Acasuso je poceo,nadam se da ce ovo ostalo proci,bas bi me poguralo danas
Gdje pratis?legenda reala je napisao/la:Pati se Acasusokelner je napisao/la: Jos ove tri sigurne su ostale,Acasuso je poceo,nadam se da ce ovo ostalo proci,bas bi me poguralo danas
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
- legenda reala
- Kontakt:
4:3 Acasuso ,iako je imo problema breik loptu je imo protivnik ali se izvuko
Blake 1:1 ima je breik šansu nije iskoristio
http://www.protennislive.com/frameset.a ... sters.com/
Blake 1:1 ima je breik šansu nije iskoristio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jedno glupo pitanje, što znači "kp1"? Je li to zbroj golova manje?
ganci82 je napisao/la:Jedno glupo pitanje, što znači "kp1"? Je li to zbroj golova manje?
Konacni pobjednik,ono ukljucujuci i produzetke..
- pintol_TM87
- Kontakt:
eto pa pratite
eto pa pratite
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Za Accasusa se ne brinite,ja isplacujem ako to promasimo...Nekako mi je Blake skakljiv,sve mi oni njegovi guzovi ala Radmila Manojlovic pred ocima!
EDIT-Brejk Acasuso,poceo guzonja
EDIT-Brejk Acasuso,poceo guzonja
Zadnja izmjena: kelner, dana/u 14 apr 2011, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Ljudi moze li mi neko reci jel bilo manje od 3,5 zutih kartona na psv-benfica i twente-villareal ?? Nisam kuci pa nemam gdje da vidim cekam jos to i NY yankees za stotku. Pomagajte 
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Jeste__EmIr__ je napisao/la:Ljudi moze li mi neko reci jel bilo manje od 3,5 zutih kartona na psv-benfica i twente-villareal ?? Nisam kuci pa nemam gdje da vidim cekam jos to i NY yankees za stotku. Pomagajte
Na poluvremenu bila 3 PSV i do kraja nijedan , Twente - Villareal isto 3 bila
Sretno sa zadnjim parom
Ima sutra da zajebemo kladionicuu.....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
stani malo...oni kažu kad je taj sretni sat
??
FORZA MARŠAL !!!
Sanchez hvala puno brate
. Valja cekat ovaj baseball da znam hocul zvat turu hahah 
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Ja znam da izadje na txt-u, samo da ne bude kad ja budem u skoli.....hodža je napisao/la:stani malo...oni kažu kad je taj sretni sat??
Cim objave.....na biciklo i do supermarketa Binga(nigdje drugo mi ne daju u bet.live
Dobro adise skontali smo svi nemojte vise ponavljati jer imaju bookmarkeri koji citaju forume i veoma lako sve moze biti ispravljeno kao i ukinut taj happy hour, takodje uplate od 50 vecinom se zove centrala da se provjeri moze li pustiti listic tako bolje na vise mjesta po malo. 
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
A ja momcina, to je davno isprobana prica.. Ne daju u kracem periodu vece uplate na isti par u istoj kladionici na samo jedan odigrani par.. Nisu ni oni glupi jbte..
Jednom na pocetku su se zajebali, i nece opet vjeruj mi..
Pozz
Jednom na pocetku su se zajebali, i nece opet vjeruj mi..
Pozz
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
pa za sat vremena možeš sa kraja na kraj Sarajeva otići i uplatiti ako treba 
FORZA MARŠAL !!!
cekaj,zar moze iz specijal ponude po jedan par se odigradi,npr paran,neparan zbroj golova???adis.p je napisao/la:Ima sutra da zajebemo kladionicuu.....![]()
![]()
![]()
Acasuso lagano prvi set,Blake gazi ovog Merilin Monrooa
Imas parove koji se mogu singlat....na tip1 1,8 i isto na x2 i +20% i dobijes obje kvote preko 2 i koliko god da uplatis, dobar si.....

Poslusao sam @kelnera,dobitak je 28.86 km.. naravno ako prodje..
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 14 apr 2011, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.