Pametna odluka veceras..Nije mi se nista igralo i roknem cvaju na prolaz Brage,uzmem usitno,ali uzmem..Sad ovaj dobitak uplatiti na NHL

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Mrsko mi sad to trazit,bit ce ujutro nesto..Uglavnom Barcelona ce dobiti,nezz kad igrataboof je napisao/la:kelner,ajd daj za vikend 2 sigurna ko nesto skroz sigurno da nemoze bit sigurnije![]()
edit: il neko drugi
Jos ove tri sigurne su ostale,Acasuso je poceo,nadam se da ce ovo ostalo proci,bas bi me poguralo danaskelner je napisao/la:Twente-Willareal Oba daju gol 1.7harry_90 je napisao/la:Moze,nema problema.kelner je napisao/la: Na 5 maraka,dobitak od 30-50,mozel???
Braga Kyev 1x 1.45
J.Blake-Monroe 1 1.3
Acassuso-Alund 1 1.25
Coritiba-Caixsas 1 1.4
Na pet maraka,oko 30 bi trebao bit dobitak,da ne dodajem vise,mozemo pasti na tom,pa cu se bezze nanervirat.Ja cu na cenera stavit,dosta meni,hehe
EDIT-ja uspjeo izbjec Hocevara,a moram priznat da sam se omisljo da ga stavim
Pati se Acasusokelner je napisao/la: Jos ove tri sigurne su ostale,Acasuso je poceo,nadam se da ce ovo ostalo proci,bas bi me poguralo danas
Mislim da ce to Acasuso zavrsiti u 3 seta.Nekad je to bio dobar teniserlegenda reala je napisao/la:Pati se Acasusokelner je napisao/la: Jos ove tri sigurne su ostale,Acasuso je poceo,nadam se da ce ovo ostalo proci,bas bi me poguralo danas
Ispratio sam i ja ova tri para, nadam se da dobijamokelner je napisao/la: Jos ove tri sigurne su ostale,Acasuso je poceo,nadam se da ce ovo ostalo proci,bas bi me poguralo danas
Gdje pratis?legenda reala je napisao/la:Pati se Acasusokelner je napisao/la: Jos ove tri sigurne su ostale,Acasuso je poceo,nadam se da ce ovo ostalo proci,bas bi me poguralo danas
ganci82 je napisao/la:Jedno glupo pitanje, što znači "kp1"? Je li to zbroj golova manje?
Jeste__EmIr__ je napisao/la:Ljudi moze li mi neko reci jel bilo manje od 3,5 zutih kartona na psv-benfica i twente-villareal ?? Nisam kuci pa nemam gdje da vidim cekam jos to i NY yankees za stotku. Pomagajte
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.