par osoba je napustilo upravni odbor ;D izgleda da je prpa uhvatila.. I u skupstini je havarija,i tu ce rezova biti velikih u ovih par dana..Prica se svasta opet,velike su sanse da se vrate pojedinci sto su tu prije bili dugi niz godina...
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Znači opet ispočetkab00t je napisao/la: ↑20 apr 2025, 20:28par osoba je napustilo upravni odbor ;D izgleda da je prpa uhvatila.. I u skupstini je havarija,i tu ce rezova biti velikih u ovih par dana..Prica se svasta opet,velike su sanse da se vrate pojedinci sto su tu prije bili dugi niz godina...
Ma pisaj nas, opet dezerteriHrasno15 je napisao/la: ↑20 apr 2025, 20:42Znači opet ispočetka
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nekako se moglo i naslutiti da Denis ostaje jer su utihnuli ovi ubačeni elementi i botine, vjerovatno su već dobili informaciju da su džaba krečili. Vjerovatno će sad sačekati Borac i Sarajevo pa će se prema tome odrediti.
S tim da ostanak Denisa ne znači mnogo ako ne dobije odriješene ruke da rastjera bagru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Moj virto kad cujes ko se vraca, infarkt ces dobitVirtu4l je napisao/la: ↑20 apr 2025, 21:51Nekako se moglo i naslutiti da Denis ostaje jer su utihnuli ovi ubačeni elementi i botine, vjerovatno su već dobili informaciju da su džaba krečili. Vjerovatno će sad sačekati Borac i Sarajevo pa će se prema tome odrediti.
S tim da ostanak Denisa ne znači mnogo ako ne dobije odriješene ruke da rastjera bagru.
Ma mi nikad ne zelenu granu, samo jos fali sampanjac ekipa da se vrati. Helem dok ne dodje neko s parama i kaze, ja se ovdje pitam, sve ce nam ovako biti. Milion struja, svaka ima neko svoje vidjenje i vuce na svoju stranu
Jebbeš ti mene malo,a ?

Samo neka se na vraćaju ovi iz Rajlovca, sve ostale ću nekako preživjeti.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako se svjesno išlo na neplaćanje doprinosa od novembra prošle godine, zašto su dovođeni Brazilci ako se znalo da neće moći biti registrovani. Ako su neto plate na koje nisu plaćani doprinosi mjesečno 300.000KM onda su doprinosi na te plate 200.000KM mjesečno, znači za 5 mjeseci još milion duga prema poreznoj. Kod nas kako koji UO napravi sranje i poveća dug, samo podnesu ostavke i nestanu, niko nikad nije odgovarao. Denis je u ovom trenutku najmanji problem, iako po meni nije uspio ono najvažnije, a to je da drži svalčionicu pod kontrolom. Denis mora nakon one izjave poslije Zrinjskog javno reći koji fudbaleri ne zaslužuju dres, ali i da se vidi ko je te fudbalere doveo. Mi kao klub nismo u situaciji da se rasipamo parama a očigledno je da smo pare bacili angažovanjem pojedinih igrača
A ko ce drugi
Hvala predsjedniku na svemu, mislim da je radio najbolje sto zna
- dubioza144
- Kontakt:
Valja izgradit juznu tribinu a ko ce drugi
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Znači sad opet idu građevinski talovi i saopštenja o pronalasku sredstva za čišćenje stolica na tribinama.
- dubioza144
- Kontakt:
Ja da sam trener posle ovakvih igara, posle utakmica gdje uopste igre i smisla nema, ispadanja iz kupa, blamaze protiv Zrinjskog, glupostima na press gdje nudis ostavku a da ovi razmatraju o tome, kakav si ti covjek gdje nisi vidio da ti nista ne ide i ev sutra nek ti daju podrsku kako mozes doc na trening i trenirat igrace koji tebe ne mogu gledat i koje ti ne mozes ocima gledat, nek ih bude stid sve zajedno
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
-
- Kontakt:
Miske predsjednik a Amar SS?
Njemu je noga nakon Sarajva. Jedino ako ce rizikovati da se sve razjebe i ostaviti ga do kraja sezone.dubioza144 je napisao/la: ↑20 apr 2025, 22:31Ja da sam trener posle ovakvih igara, posle utakmica gdje uopste igre i smisla nema, ispadanja iz kupa, blamaze protiv Zrinjskog, glupostima na press gdje nudis ostavku a da ovi razmatraju o tome, kakav si ti covjek gdje nisi vidio da ti nista ne ide i ev sutra nek ti daju podrsku kako mozes doc na trening i trenirat igrace koji tebe ne mogu gledat i koje ti ne mozes ocima gledat, nek ih bude stid sve zajedno
mosa lošmi stićko tit-ula!
Covjek ce ostati tu jos dugo,dugo1921boy je napisao/la: ↑20 apr 2025, 22:38Njemu je noga nakon Sarajva. Jedino ako ce rizikovati da se sve razjebe i ostaviti ga do kraja sezone.dubioza144 je napisao/la: ↑20 apr 2025, 22:31Ja da sam trener posle ovakvih igara, posle utakmica gdje uopste igre i smisla nema, ispadanja iz kupa, blamaze protiv Zrinjskog, glupostima na press gdje nudis ostavku a da ovi razmatraju o tome, kakav si ti covjek gdje nisi vidio da ti nista ne ide i ev sutra nek ti daju podrsku kako mozes doc na trening i trenirat igrace koji tebe ne mogu gledat i koje ti ne mozes ocima gledat, nek ih bude stid sve zajedno

Pazi da ne utihnes nakon derbija opet.1921boy je napisao/la: ↑20 apr 2025, 22:38Njemu je noga nakon Sarajva. Jedino ako ce rizikovati da se sve razjebe i ostaviti ga do kraja sezone.dubioza144 je napisao/la: ↑20 apr 2025, 22:31Ja da sam trener posle ovakvih igara, posle utakmica gdje uopste igre i smisla nema, ispadanja iz kupa, blamaze protiv Zrinjskog, glupostima na press gdje nudis ostavku a da ovi razmatraju o tome, kakav si ti covjek gdje nisi vidio da ti nista ne ide i ev sutra nek ti daju podrsku kako mozes doc na trening i trenirat igrace koji tebe ne mogu gledat i koje ti ne mozes ocima gledat, nek ih bude stid sve zajedno
Fk Željezničar.
Senad ce se vratiti samo ako se prihvati ona glupa ideja sa dionicama, posto se to nece desiti, mogu se samo vratiti neki ljudi iz njegove garniture, a i to sumnjam da ce se prihvatiti neki sposobni tipa Vukotic ili Bajramovic.
Mi i dugo dva smo svijeta razlicita. Jedino ako zna radit dobre powerpoint prezentacije.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.