Noris odlicna utrka, uzeo je maximum koji je mogao. Definitivno vozac dana, sa desetog na cetvrto

Bravo za Mclaren, 4 od 5 ove godine

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Ja ne znam po cemu je Meclaren danas bio brzi od redbulla. Doslovno se odlucilo sa 5sec kazne, da ih nije dobio Max bi lagano odskolovao Piastria i drzao na pristojnoj udaljenosti kao sto je i ovaj obrnuto uradio.JoeBleck je napisao/la: ↑20 apr 2025, 21:30Odlicna trka Piastrija i Leclera.Charles samara Lewisa ponovno.Race pacs mu je sjajan za razliku od Britanca.
Max na maximumu,od ovoga nije moga vise.Evidentno daje 150% sebe ali jednostavno Mclaren je u ovom momentu brzi bolid.Ako RB poraste 5% titulu je sigurna,a i da ne poraste nesto mi ga nemoguce otpisati.
Mclaren ultra brz.Race pace i potrosnja guma nivo iznad ostalih ekipa.
Bas tako. Sinoc na dodjeli pehara lik samo sto nije pukao od ljutnje. Pa ne mozes uvijek bit prvi jbg.Bundesliga je napisao/la: ↑20 apr 2025, 23:56Bgm je ono ponašanje Verstappena čisti seljakluk. Kazna čista kao suza, Piastri je imao unutrašnju stranu, bio je ispred. Onaj bi ga natjerao da odustane sa spoljašnje strane, e ne može. Treba nekada pokazati da si šampion i sa strane kulture. Nemaš se šta ljutiti kao beba kakva.
On je dobio kaznu, sto nije vratio poziciju!HalaMadrid je napisao/la: ↑21 apr 2025, 01:18Piastri i Max tocak uz tocak bukvalno bili. Samo navikli smo da se vodi hajka protiv Holandjanina. Kad Max ovako izgura Norrisa u Mexicu dobije 10 sec kazne.
Kratki odgovori poslije utrke upravo zbog FIA i direktive da ce kaznjavat sta se prica, ne smijes nista na glas ni reci sta mislis. Bolje onda sutit i upravu je.
Upravo to, zamislimo da je bio sljunak ili cak i zid, sta bi onda uradio??? Sigurno ne bi kroz zid prosao, nego bi normalno prikocio i i nastavio dalje... sad sto se tu pokusao izvuci nekom supljom pricom i to je legit totalno ali samim tim i kazna je legit isto tako.
Ne bi Max dobio kaznu, da je Prepustio poziciju odmah.HalaMadrid je napisao/la: ↑21 apr 2025, 12:38Meni je oko kazni sve ovo nekonstantno, slijedecu trku ovaj sa unutrasnje strane ce dobit kaznu, jer nije nista ostavio prostora. Takodjer slijedecu trku ce reci "ne kaznjavamo nikoga u prvom krugu".
Lawson jucer 10 sec za sta? Prestigao covjeka na pravcu ne u krivini, trebao je dobit track limits, a ne 10 sekundi.
Ovo za Lawsona je bas bilo bezveze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.