da sam mu protivnik i da mi onako mlatara rukama na svaki moj dobar udarac, yebao bih mu od tave drsku:-)QUARTERBACK je napisao/la: ↑15 apr 2025, 15:27on se s 33 godine nervira kad protivnik odigra dobar poen i pogodi sjajne uglove, ocisti poneku liniju.. nervira se na dubinu udaraca evo danas je protiv baeza bar 7-8 puta mlatarao rukama i trosio energiju na stvari koje ne moze promjeniti i koje su se vec desile..
a mene onda to vise nervira kad vidim za sta se on nervira jer nije realan, to je sastavni dio sporta i svaki od top20-30 igraca je prevalio to u svojoj glavi da to tako mora bit kad igras protiv kvalitetnih igraca.. zato i jesu tu gdje jesu a ostali nek gledaju kud se magla vija, to su nijanse u psihi al prave velike razlike na tom nivou
normalno on kad pogodi nerealno i ocisti liniju onda je majstor, nije sreca ko kad protivnik to uradi![]()
lik je nevjerovatan, vrlo cesto bezobrazan, a ovdje se uglavnom pravi zrtva od njega....nista on nije bolji od pikavaca poput fogninia, ili mouteta npr...samo sto su oni u svakom mecu takvi, a ovaj nas samo u mecevima gdje nema veliki respekt prema protivniku, sto ce reci da i nije bas luda glava.
evo ja sam pogledao njegovih meceva, vjerujem vise nego bilo ko na ovom mjestu, navijam jer je nas zemljak i sto takvog necemo imati nikada vise, ali cim nesto realno napises, drvlje i kamenje..eto ja ga gledam u 3 ujutro da bih ga samo kudio:-)