isto, nisam nikakav amarovac, svjestan njegovih i dobrih i losih djela koja je odradio u Zelji. ali, kontra botovi, koji prodaju muda pod bubrege, probude u meni inat da sam u tim trenucima najveci amarovac na kugli zemaljskoj.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Isto je i kod mene, kad krenu da podmeću i najgnusnije lažu, a i ja i oni znamo da to nije istina, branio bih ga kao da mi je rod rođeni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prijatelju, ne vidim da iko tjera trenera bez razloga. Rezultati ce reci sve. S druge strane, nema logike mijenjati trenera u ovom trenutku jer se s tim ne bi dobilo nista. A, da ce izgubiti dvije sljedece utakmice glat, hoce.
Jednom ŽELJEZNICAR, uvijek Željeznicar!!
Problem je brale sto su drugi zaprijetili,sto su tu bili prije ;D Covjek se ne dira,pojedincni su dobili dobro Opomenu

Ako je uslov prije sezone bio evropa, i trenutno ides ka tome onda jeste bez razloga. Ako ne izbori evropu onda dovidjrnja i to je to.
Fk Željezničar.
Ako ce navijacka skupina voditi klub i uci u Skupatinu, bolje da se ugasimo odmah. Zamisli da Skupstina kaze, pravite kazne s bakljama, mi sad navijamo umjesto vas.
Zna se ko sta treba da radi, trenutno navijaci i simpatizeri navijaju i podrzavaju klub dolaskom, clanarinom, fun shop itd.
Igraci treba da ginu, trener da poslozi, a dio koji je los je Uprava i Skupatina, treba sponzora, treba generalni, treba istok prostori da se osposobe, treba jug da se gradi itd.
Zna se ko sta treba da radi, trenutno navijaci i simpatizeri navijaju i podrzavaju klub dolaskom, clanarinom, fun shop itd.
Igraci treba da ginu, trener da poslozi, a dio koji je los je Uprava i Skupatina, treba sponzora, treba generalni, treba istok prostori da se osposobe, treba jug da se gradi itd.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Uslov je evropa a mi sami ne odlucujemo o tome. S druge strane, imamo ekipu, pojedinice koji nas kostaju kao da se borimo za titulu.Pablo11 je napisao/la: ↑21 apr 2025, 20:34Ako je uslov prije sezone bio evropa, i trenutno ides ka tome onda jeste bez razloga. Ako ne izbori evropu onda dovidjrnja i to je to.
Isto tako zelis da mi kazes da mi s juniorima Sabicem, Focom, ne bi prosli Vares, Krusevo, i takoder izgubili u Mostaru pet razlike, samo 20 puta manje novca?
Jednom ŽELJEZNICAR, uvijek Željeznicar!!
Pojedinci nisu realni i probudili su se sad nakon 2012. godine misleci da smo i dalje taj klub a uz to mrze covjeka koji je tad bio u klubu.
Kao i vecina navijaca dajem podrsku sefu, jasno je i zasto se trener napokon mora istrpiti, klub pravi odlicne poteze od produzenja ugovora koje ce se na kraju isplatiti kad prodas te igrace a koji ce se prodati i skuplje ako izadjemo u europu. Ovi dezurni pljuvaci su smorili i sami sebe meni se cini. Najbolje svaku tekmu novi trener i igraci da budu pa cemo tako valjda svaku pobijediti, sto je i realno ocekivati jer nismo u borbi za titulu vec skromnih 8 godina.
Kao i vecina navijaca dajem podrsku sefu, jasno je i zasto se trener napokon mora istrpiti, klub pravi odlicne poteze od produzenja ugovora koje ce se na kraju isplatiti kad prodas te igrace a koji ce se prodati i skuplje ako izadjemo u europu. Ovi dezurni pljuvaci su smorili i sami sebe meni se cini. Najbolje svaku tekmu novi trener i igraci da budu pa cemo tako valjda svaku pobijediti, sto je i realno ocekivati jer nismo u borbi za titulu vec skromnih 8 godina.
Ne nego bi se botili za opstanak,kao sto se oni bore u svojoj ligi.Wasko je napisao/la: ↑21 apr 2025, 20:44Uslov je evropa a mi sami ne odlucujemo o tome. S druge strane, imamo ekipu, pojedinice koji nas kostaju kao da se borimo za titulu.
Isto tako zelis da mi kazes da mi s juniorima Sabicem, Focom, ne bi prosli Vares, Krusevo, i takoder izgubili u Mostaru pet razlike, samo 20 puta manje novca?
Fk Željezničar.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Nego jel' ko bio na treningu danas?
Kako su dočekane naše zvjezdice sa (ne)stručnim štabom?
Jel' raja sa istoka i sjevera aplaudirala, po navici, kako god mi odigrali?
Kako su dočekane naše zvjezdice sa (ne)stručnim štabom?
Jel' raja sa istoka i sjevera aplaudirala, po navici, kako god mi odigrali?
Ja jos ne mogu da vjerujem da postoje ljudi koji prate ovaj sport i prate Zelju a kontaju da mi trebamo bit na nekoj boljoj poziciji nego sto trenutno jesmo.
Pa na osnovu cega taj ludi optimizam ?
Od borbe za opstanak do prvaka, aha.
Sta smo toliko pozitivno uradili kao klub za tih desetak mjeseci pa da toliko porastu apetiti ?
Jedina realnost je da mi za 3 sezone ne mozemo bit prvaci. Bukvalno nema teorije.
Osim da se nadje neka budala istrese 100 miliona maraka, dovede Dzeku i Tadica itd itd.
Nije fifa ljudi sta vam je.
Pa na osnovu cega taj ludi optimizam ?
Od borbe za opstanak do prvaka, aha.
Sta smo toliko pozitivno uradili kao klub za tih desetak mjeseci pa da toliko porastu apetiti ?
Jedina realnost je da mi za 3 sezone ne mozemo bit prvaci. Bukvalno nema teorije.
Osim da se nadje neka budala istrese 100 miliona maraka, dovede Dzeku i Tadica itd itd.
Nije fifa ljudi sta vam je.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Joldić otkaz dobio u Bosni Visoko, treća liga, kod nas pomoćnik.
Gušo nam krao lopte prije x godina.
Alihodžića ne bih spominjao uopšte, Halid Genjac.
Za Bekrića se može napisati roman njegovih nedjela, a Štilić je tu zna se zašto, nije da radi baš nešto osim igra mini ligu.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Pa i ako ne izbori Europu, šta?Pablo11 je napisao/la: ↑21 apr 2025, 20:34Ako je uslov prije sezone bio evropa, i trenutno ides ka tome onda jeste bez razloga. Ako ne izbori evropu onda dovidjrnja i to je to.
Četvrti smo na tabeli osigurali to mjesto još u martu/aprilu.
Bolje ne možemo.
Što se tiče kupa je li Denis kriv što Radovac ima lijevo i desno slobodne igrače a on se zakucava u igrača Širokog i primamo gol?
Je li Denis kriv što je Jukić zavalio Šukilovića ko bekana i zabili nam drugi? Ovdje cijenjeni forumaši nisu htjeli Jukića.
Je li Denis kriv što je Al Jaber zabio autogol?
I nemojte mi samo ono kriv je što su mu oni igrali kao da je na klupi imao Makelelea i Desaillya.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Mi imamo ekipu koji koštaju kao da se bore za titulu? HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHWasko je napisao/la: ↑21 apr 2025, 20:44Uslov je evropa a mi sami ne odlucujemo o tome. S druge strane, imamo ekipu, pojedinice koji nas kostaju kao da se borimo za titulu.
Rezultati ne predstavljaju jednu sezonu, sedmicu, pa ni godinu nego 2-3 ciklusa. Moramo nekoga strpiti majku mu, ne mozemo mijenjati nakon svake krize.
Samo se vi lažite da je ovo dobro, ovo su isti oni koji su podržavali Bašića
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Gore od 4 mjesta ne mozemo, do 3 mjesta cemo tesko, tako da li coric ostati ili ide po meni nije toliko relevantno. Jos jedna sezona koja je dobro pocela, i izgleda zavrsiti ce sa brodom koji lagano tone. Pa ce preko ljeta malo opet zakrpiti oplatu, a kapetan, navigator i glavni masinovodja ostaju isti.
Mene vise brine hocemo li moci uzeti ona 3,4 miliona za jabera na ljeto, da se izvucemo iz ove finansijske dubioze.
Mene vise brine hocemo li moci uzeti ona 3,4 miliona za jabera na ljeto, da se izvucemo iz ove finansijske dubioze.
Da je iskreno podrzan bilo koji trener, pa i taj Basic, drugaciji bi isodi bili sigurno u vecini slucajeva. A ne da se Basic podrzi a trener koji treba da ga nasljedi vec bude u lozi, to nije podrška.
Podrška za trenera kad te izbaci tim iz Prve Lige Federacije, podrška ako si Travnik ili kad upišeš najveći poraz 5:0, možda ako si Gošk to je dobro
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- jointunija
- Kontakt:
Realno jeste,mi smo i prvu tekmu protiv Zrinjskog trebali ovako proći,šta smo naučili,ništa.Riquelme1921 je napisao/la: ↑21 apr 2025, 21:31Pa i ako ne izbori Europu, šta?
Četvrti smo na tabeli osigurali to mjesto još u martu/aprilu.
Bolje ne možemo.
Što se tiče kupa je li Denis kriv što Radovac ima lijevo i desno slobodne igrače a on se zakucava u igrača Širokog i primamo gol?
Je li Denis kriv što je Jukić zavalio Šukilovića ko bekana i zabili nam drugi? Ovdje cijenjeni forumaši nisu htjeli Jukića.
Je li Denis kriv što je Al Jaber zabio autogol?
I nemojte mi samo ono kriv je što su mu oni igrali kao da je na klupi imao Makelelea i Desaillya.
Protiv torpeda isto tako,šta smo naučili,ništa.
Mogu u nedogled pisati,ali mi ne ide u glavu da ne učiš iz grešaka,koje se iz kola u kolo ponavljaju.
Mislim tu na kompletan SŠ sa onim analitičarom,koji je očigledno zalutao,pa i Dinom koji je pod ugovorom.
Prvi Omer bi trebao objasniti bekovima pozicioniranje,kretnju,pomjeranje.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.