Ma sve su to pripreme za prodaju pomocnog terena.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑22 apr 2025, 08:10Ne zajebavaju se oni, vrlo dobro znaju šta rade.
Otprilike ovako izgleda proces:
-Prihodi za godinu x od europe (rijetko, mada zna se desit), od Opštine, Kantona, fonda solidarnosti itd, iznose y KM.
-Taj iznos se raspodjeli na plate igračima za istu godinu i u te plate se, naravno, ugrađuju naši iz uprava, skupština, odbora itd.Naravno u dogovoru sa menadžerom i samim igračem.
-Kad se isprazni kasa, ispuši europa itd, onda nastaje bježanija.
Medijska hajka, dolaze novi, bolji, pošteniji.
Oni se zaduže kod banaka, još hipoteka na imovinu, da bi premostili taj najkritičniji period i onda rade što i prethodnici.
To ti moj drug ovako i nikako drugačije.
A ti poslije demoliranja od Zrinskog lezi i gledaj u plafon čitavu noć.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jednom ŽELJEZNICAR, uvijek Željeznicar!!
Koliko znam oni imaju problema sa svim tribinama, zbog statike. Ne bi sebi uskracivali zaradu namjerno, nisu valjda tolike budale. Pogotovo sto su tribine fizicki razdvojene pa su nagodne za rasporediti. Realno trebali bi nam komplet jug dati, mi njima tih 1500, ali etoGargamel22 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 10:40Ista se priča vrti godinama još od izgradnje istoka i njihovih bojkota i uskraćivanja nama zapada i skraćivanja juga na 5% u ključnom derbiju. Ionako kad **** dođu MUP osakati psihičkim sve navijače sa istoka da bi nam Kobilja Glava čupala stolice. Jednom i zauvijek im dat do znanja da preko 625 ne smiju dobit. Dovoljno smo bili solidarni i na stranu sva mržnja prema njima ovo više prelazi u bezobrazluk. Razapet ih budu li opet 1500 im daliPablo11 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 01:51Ne znam da li se pricalo na stranicama prije, ali definitivno sljedeci derbi dati 5%(625 ulaznica). Bez supljih prica eto oni su nama morali dati 5%, da su htjeli mogli su se snaci. Kako oni nama samo tako uzvratiti. Za mene veliki minus ako daju i kartu preko toga.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Uskraćivali bi oni sebi zaradu.maherdoo je napisao/la: ↑22 apr 2025, 11:22Koliko znam oni imaju problema sa svim tribinama, zbog statike. Ne bi sebi uskracivali zaradu namjerno, nisu valjda tolike budale. Pogotovo sto su tribine fizicki razdvojene pa su nagodne za rasporediti. Realno trebali bi nam komplet jug dati, mi njima tih 1500, ali etoGargamel22 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 10:40Ista se priča vrti godinama još od izgradnje istoka i njihovih bojkota i uskraćivanja nama zapada i skraćivanja juga na 5% u ključnom derbiju. Ionako kad **** dođu MUP osakati psihičkim sve navijače sa istoka da bi nam Kobilja Glava čupala stolice. Jednom i zauvijek im dat do znanja da preko 625 ne smiju dobit. Dovoljno smo bili solidarni i na stranu sva mržnja prema njima ovo više prelazi u bezobrazluk. Razapet ih budu li opet 1500 im daliPablo11 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 01:51Ne znam da li se pricalo na stranicama prije, ali definitivno sljedeci derbi dati 5%(625 ulaznica). Bez supljih prica eto oni su nama morali dati 5%, da su htjeli mogli su se snaci. Kako oni nama samo tako uzvratiti. Za mene veliki minus ako daju i kartu preko toga.
Oni su 20 dana prije derbija već poslali dopis kako ne mogu primiti gostujuće navijače.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Bolje je sto su dali ovoliko ulaznica, doce samo najvjerniji, ovi ostali ne bi ni dosli da gledaju amaterizam nasih pulencica
-
- Kontakt:
Da su htjeli biti "ljudi" mogli su nam dati 1500 karti za jug,a ostale 2000 za zapad i tako bi nam se revansirali sa 10 % kapaciteta, ali jok oni su zeljeli da mi nikako ne dodjemo.
Vec godinama "tupim zube" da se presjece i da se njima ZAUVIJEK daje 5 % na ogradjenom dijelu sjevero-zapda. Dosta je vise. Mi nas stadion uvijek mozemo napunit, alikad je derbi nama tampon zone uzmu skoro 2000 sjedecih mjesta sto je preko 20 000 KM gubitka.
Vec godinama "tupim zube" da se presjece i da se njima ZAUVIJEK daje 5 % na ogradjenom dijelu sjevero-zapda. Dosta je vise. Mi nas stadion uvijek mozemo napunit, alikad je derbi nama tampon zone uzmu skoro 2000 sjedecih mjesta sto je preko 20 000 KM gubitka.
O tome pricam, da su htjeli mogli su.itatabisine je napisao/la: ↑22 apr 2025, 12:33Da su htjeli biti "ljudi" mogli su nam dati 1500 karti za jug,a ostale 2000 za zapad i tako bi nam se revansirali sa 10 % kapaciteta, ali jok oni su zeljeli da mi nikako ne dodjemo.
Fk Željezničar.
Kad shvatite da od 1946. rade na tome da se ugasimo, intenzivno i bez prekida, biće vam lakše.
Ako vam dešavanja u kantonalnom savezu nisu otvorila oči, onda je do vas.
Ako vam dešavanja u kantonalnom savezu nisu otvorila oči, onda je do vas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Manijaci,treba upasti na trening danas ili prije derbija i dati podršku Ćoriću,a i vezano za te igrače očitat im lekciju da nisu nezamjenjivi!
Kako tacno mislis ocitavati bukvicu ljudima koji ne dobijaju platu? Ljudi ne dobijaju platu koju trebaju dobiti, ne ispunjavamo svoje obaveze prema igracima - tu sva prica prestaje. Daj im platu pa onda ocitavaj lekcije, a do tada se poklopi i suti na lose igre.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 13:52Manijaci,treba upasti na trening danas ili prije derbija i dati podršku Ćoriću,a i vezano za te igrače očitat im lekciju da nisu nezamjenjivi!
Da mi poslodavac kasni sa platom preko mjesec dana, ne bih se ni pojavio na poslu, a kamoli trudio.
FKŽ !
Ovom je neko preuzeo profil.Nekada je bio normalanTeaM87 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 14:10Kako tacno mislis ocitavati bukvicu ljudima koji ne dobijaju platu? Ljudi ne dobijaju platu koju trebaju dobiti, ne ispunjavamo svoje obaveze prema igracima - tu sva prica prestaje. Daj im platu pa onda ocitavaj lekcije, a do tada se poklopi i suti na lose igre.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 13:52Manijaci,treba upasti na trening danas ili prije derbija i dati podršku Ćoriću,a i vezano za te igrače očitat im lekciju da nisu nezamjenjivi!
Da mi poslodavac kasni sa platom preko mjesec dana, ne bih se ni pojavio na poslu, a kamoli trudio.
Jel nam sutra borac daje bodove da nam se izvine sto je vico zeznuo obecani kup ?TeaM87 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 14:10Kako tacno mislis ocitavati bukvicu ljudima koji ne dobijaju platu? Ljudi ne dobijaju platu koju trebaju dobiti, ne ispunjavamo svoje obaveze prema igracima - tu sva prica prestaje. Daj im platu pa onda ocitavaj lekcije, a do tada se poklopi i suti na lose igre.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 13:52Manijaci,treba upasti na trening danas ili prije derbija i dati podršku Ćoriću,a i vezano za te igrače očitat im lekciju da nisu nezamjenjivi!
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Druze vjerujem da nije problem kada imas platu 5,6-10 000 KM pa kad ti zakasni mjesec dva, vjerujem da ce svi prezivjeti a da nece osjetit, a nama obicnim navijacima koji radimo za 1000-1500 KM kada zakasni plata to je PROBLEM, te dvije plate se ne mogu poredit.TeaM87 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 14:10Kako tacno mislis ocitavati bukvicu ljudima koji ne dobijaju platu? Ljudi ne dobijaju platu koju trebaju dobiti, ne ispunjavamo svoje obaveze prema igracima - tu sva prica prestaje. Daj im platu pa onda ocitavaj lekcije, a do tada se poklopi i suti na lose igre.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 13:52Manijaci,treba upasti na trening danas ili prije derbija i dati podršku Ćoriću,a i vezano za te igrače očitat im lekciju da nisu nezamjenjivi!
Ako im kasni plata LJUDSKI je popricati s ljudima iz Uprave, reci sta i kako, ako zelis bojkotovat, bojkotuj treninge, ali zvanicne utakmice ne smijes bojkotovat.
Mi navijaci od svojih 1000+ KM plate, odvajamo novac i punimo njima djepove, a kako nam vracaju, tako sto se popisaju po nama i klubu i prirede nam nevidjenu sramotu.
Kako god ja znam da cu opet sutra doci na Grbavicu da im pruzim podrsku, ali ako vidim da opet bojkotuju bicu medju najglasnijim koji ce im psovat, jer tako vrijedjaju i mene i jos nekoliko hiljada navijaca i ne zelim dozvoliti da se pisaju po nama.
- Bersaga
- Kontakt:
Ti da imaš trunku stida i obraza više slova ne bi trebao napisati ovdje. Blatiš klub i daješ dušmanima povod za orgijanje. Kako ono napisa, nema plata i "TeaM87 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 14:10Kako tacno mislis ocitavati bukvicu ljudima koji ne dobijaju platu? Ljudi ne dobijaju platu koju trebaju dobiti, ne ispunjavamo svoje obaveze prema igracima - tu sva prica prestaje. Daj im platu pa onda ocitavaj lekcije, a do tada se poklopi i suti na lose igre.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 13:52Manijaci,treba upasti na trening danas ili prije derbija i dati podršku Ćoriću,a i vezano za te igrače očitat im lekciju da nisu nezamjenjivi!

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
E pa najveci problem su nama takvi,koji znaju da li kasne plate i koliko ko ima platu od igrača,stručnog štaba i ostalog,imamo mi dušmana u svojim redovima ne trebaju nam drugi.Ajde eto ako znaš koliko plata nisu dobili stručnjak?TeaM87 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 14:10Kako tacno mislis ocitavati bukvicu ljudima koji ne dobijaju platu? Ljudi ne dobijaju platu koju trebaju dobiti, ne ispunjavamo svoje obaveze prema igracima - tu sva prica prestaje. Daj im platu pa onda ocitavaj lekcije, a do tada se poklopi i suti na lose igre.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 13:52Manijaci,treba upasti na trening danas ili prije derbija i dati podršku Ćoriću,a i vezano za te igrače očitat im lekciju da nisu nezamjenjivi!
-
- Kontakt:
Sta bi sa kupom? Zar nije dogovoreno da ga osvajamo?TeaM87 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 14:10Kako tacno mislis ocitavati bukvicu ljudima koji ne dobijaju platu? Ljudi ne dobijaju platu koju trebaju dobiti, ne ispunjavamo svoje obaveze prema igracima - tu sva prica prestaje. Daj im platu pa onda ocitavaj lekcije, a do tada se poklopi i suti na lose igre.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 13:52Manijaci,treba upasti na trening danas ili prije derbija i dati podršku Ćoriću,a i vezano za te igrače očitat im lekciju da nisu nezamjenjivi!
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Mjesec dana nisu dobili platu, uskoro druga dolazi. Doprinosa ne znam tacno, ali vise mjeseci nije uplacenoMoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 14:41E pa najveci problem su nama takvi,koji znaju da li kasne plate i koliko ko ima platu od igrača,stručnog štaba i ostalog,imamo mi dušmana u svojim redovima ne trebaju nam drugi.Ajde eto ako znaš koliko plata nisu dobili stručnjak?TeaM87 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 14:10Kako tacno mislis ocitavati bukvicu ljudima koji ne dobijaju platu? Ljudi ne dobijaju platu koju trebaju dobiti, ne ispunjavamo svoje obaveze prema igracima - tu sva prica prestaje. Daj im platu pa onda ocitavaj lekcije, a do tada se poklopi i suti na lose igre.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 13:52Manijaci,treba upasti na trening danas ili prije derbija i dati podršku Ćoriću,a i vezano za te igrače očitat im lekciju da nisu nezamjenjivi!
@itatabisine slazem se vecinu, ali ne radi se ovdje o parama, nebitno je kolika je plata, stvar je principa i postenja i svega. Naravno da nece niko od njih umrijeti od gladi niti im sta znaci jedna plata, ali isto tako je normalno da nece biti motiva i da ce biti ljutnje kada ne dobijaju plate.
@ostali Razumijem vas u potpunosti i nemam sta reci. 5 ljudi je ovdje napisalo da plate kasne, ne samo ja tako da yebiga.
Da ne pricam koliko drugih stvari ima tipa da je Boljevic od svojih para placao terapije za povredu, a klub mu za to kaze "****, morali smo platiti neke druge troskove".
Uozbiljite se, pa nije 2010. da se prastaju plate i igra za dzaba, bez ozibljnih para (sto mi nemamo) nema ni ozbiljnog kluba (sto mi nismo).
FKŽ !
Ima on info, garant ga neko hajcao iz skupstine on budala povjerovao.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 14:44Sta bi sa kupom? Zar nije dogovoreno da ga osvajamo?TeaM87 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 14:10Kako tacno mislis ocitavati bukvicu ljudima koji ne dobijaju platu? Ljudi ne dobijaju platu koju trebaju dobiti, ne ispunjavamo svoje obaveze prema igracima - tu sva prica prestaje. Daj im platu pa onda ocitavaj lekcije, a do tada se poklopi i suti na lose igre.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 13:52Manijaci,treba upasti na trening danas ili prije derbija i dati podršku Ćoriću,a i vezano za te igrače očitat im lekciju da nisu nezamjenjivi!
Fk Željezničar.
nevjerovatno da lik ima obraza i dalje pisati ovdje.
Cinjenica je da je kup bio obecan, isto tako je cinjenica da se Mirvic pomirio sa Vicom pa je to poremetilo odluku ko ce osvojiti kup. Ali razumljivo ko ne vjeruje u to.Pablo11 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 15:09Ima on info, garant ga neko hajcao iz skupstine on budala povjerovao.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 14:44Sta bi sa kupom? Zar nije dogovoreno da ga osvajamo?TeaM87 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 14:10
Kako tacno mislis ocitavati bukvicu ljudima koji ne dobijaju platu? Ljudi ne dobijaju platu koju trebaju dobiti, ne ispunjavamo svoje obaveze prema igracima - tu sva prica prestaje. Daj im platu pa onda ocitavaj lekcije, a do tada se poklopi i suti na lose igre.

FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Meshko91 i 37 gostiju.