FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dragan Škrba gostuje kod Bikića, preporučujem da pogledate.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ne laži. Dobili su sve redovno.TeaM87 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 14:10Kako tacno mislis ocitavati bukvicu ljudima koji ne dobijaju platu? Ljudi ne dobijaju platu koju trebaju dobiti, ne ispunjavamo svoje obaveze prema igracima - tu sva prica prestaje. Daj im platu pa onda ocitavaj lekcije, a do tada se poklopi i suti na lose igre.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 13:52Manijaci,treba upasti na trening danas ili prije derbija i dati podršku Ćoriću,a i vezano za te igrače očitat im lekciju da nisu nezamjenjivi!
Da mi poslodavac kasni sa platom preko mjesec dana, ne bih se ni pojavio na poslu, a kamoli trudio.
Grupa iznad svakog pojedinca.
ovog treba banovatRiquelme1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 15:42Ne laži. Dobili su sve redovno.TeaM87 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 14:10Kako tacno mislis ocitavati bukvicu ljudima koji ne dobijaju platu? Ljudi ne dobijaju platu koju trebaju dobiti, ne ispunjavamo svoje obaveze prema igracima - tu sva prica prestaje. Daj im platu pa onda ocitavaj lekcije, a do tada se poklopi i suti na lose igre.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 13:52Manijaci,treba upasti na trening danas ili prije derbija i dati podršku Ćoriću,a i vezano za te igrače očitat im lekciju da nisu nezamjenjivi!
Da mi poslodavac kasni sa platom preko mjesec dana, ne bih se ni pojavio na poslu, a kamoli trudio.
muharemovicdzelo je napisao/la: ↑22 apr 2025, 15:32Dragan Škrba gostuje kod Bikića, preporučujem da pogledate.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Slazem se. Samo se mora vidjeti neki napredak, kakav takav, a napredak nije primiti pet golova za poluvrijeme, bez udarca u okvir gola. Ispasti iz Kup-a od prvog malo jaceg protivnika. Igra ko igra, taktika nije uopce za komentarisanja jer se nema sta vidjeti, samim tim ni komentarisati.Admir74 je napisao/la: ↑21 apr 2025, 21:56Rezultati ne predstavljaju jednu sezonu, sedmicu, pa ni godinu nego 2-3 ciklusa. Moramo nekoga strpiti majku mu, ne mozemo mijenjati nakon svake krize.
Jednom ŽELJEZNICAR, uvijek Željeznicar!!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Demagog klasični..
"E Denise de spomeni Rahimića pozitivno kao da je nešto uradio, eno ga prozivaju po forumu"...
Mi smo presmiješan klub postali..
Moj Željo.....
"E Denise de spomeni Rahimića pozitivno kao da je nešto uradio, eno ga prozivaju po forumu"...
Moj Željo.....
- dubioza144
- Kontakt:
Sta ti hoces vise covjek je reko poderat ce se sutra dat maksimum tkd budi zadovoljan sad ga neki šilje na ove izjaveavalPacidoroP je napisao/la: ↑22 apr 2025, 16:21Demagog klasični..
Moj Željo.....

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ovdje se namjerno ili ne, predstavljanje ostanka Corica na klupi kao nesto dobro, a ustvari svi znaju da je otkaz njemu pocetak kraja uprave.
Ne tako davno smo od istih osoba citali kako je Kovacevic napravio plus, uvjeravali sve redom a danas isti ti pisu kako je Kovacevic frizirao plus. Mozda smo budale, al' ne tolike
Ne tako davno smo od istih osoba citali kako je Kovacevic napravio plus, uvjeravali sve redom a danas isti ti pisu kako je Kovacevic frizirao plus. Mozda smo budale, al' ne tolike
Jednom ŽELJEZNICAR, uvijek Željeznicar!!
Ne lazi ti. Nista redovno nisu dobili, a ni neredovno. To vise i ptice na grani znaju, bezveze branis nesto sto se ne moze odbraniti, pare nema, plata nema i to je cinjenica.Riquelme1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 15:42Ne laži. Dobili su sve redovno.TeaM87 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 14:10Kako tacno mislis ocitavati bukvicu ljudima koji ne dobijaju platu? Ljudi ne dobijaju platu koju trebaju dobiti, ne ispunjavamo svoje obaveze prema igracima - tu sva prica prestaje. Daj im platu pa onda ocitavaj lekcije, a do tada se poklopi i suti na lose igre.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 13:52Manijaci,treba upasti na trening danas ili prije derbija i dati podršku Ćoriću,a i vezano za te igrače očitat im lekciju da nisu nezamjenjivi!
FKŽ !
Bili su posvadjani mozda citavih 10 dana..TeaM87 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 15:13Cinjenica je da je kup bio obecan, isto tako je cinjenica da se Mirvic pomirio sa Vicom pa je to poremetilo odluku ko ce osvojiti kup. Ali razumljivo ko ne vjeruje u to.Pablo11 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 15:09Ima on info, garant ga neko hajcao iz skupstine on budala povjerovao.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 14:44
Sta bi sa kupom? Zar nije dogovoreno da ga osvajamo?![]()

Fk Željezničar.
Kakva demagogija Denisa pitam se da li bi spomenuo Rahimica da nije bilo komentara na strancima i na forumima. Cuj imao iskustva u ovakvim situacijama x puta.

mosa lošmi stićko tit-ula!
Nama lijepu rijec kazes, pocnes neku romantiku o proslosti i mi se rastopimo i zaboravimo sve.Levin je napisao/la: ↑22 apr 2025, 15:54muharemovicdzelo je napisao/la: ↑22 apr 2025, 15:32Dragan Škrba gostuje kod Bikića, preporučujem da pogledate.
Zaboravimo tako, da se Skrba uvijek vise zalagao za Slaviju, bio je clan uprave tog kluba, onaj period kad su dugovali igracima plate i kad su ispali iz lige.
Zanimljivo, kako je znao, na koji nacin moze biti clan uprave Slavije a i dan danas ne zna, kako se postaje clan skupstine Zeljeznicara.
Jedina dvojca bivsih igraca iz tih starijih generacija, koji su nesto konkretno pokusali uraditi za Zelju, u smislu dizanja kluba na veci nivo su Bazdarevic i Mihajlovic. Bazdarevic je u proslosti, platio svojim novcem pripreme kluba u Tunisu i sad ostvario konekciju sa Diglisicem. Kakav god Mesa narcis bio, ako nista, potrudio se nesto da uradi.
Radmilo Mihajlovic je javno(emisija kod Bahe) izjavio da je nasao investitore za Zelju, kontaktirao je vrh skupstine, da bi mu oni rekli(odbili ga) da su pregovori sa Diglisicem u zavrsnoj fazi..
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ovdje najmanje ima pravih navijaca Zelje, i zato raja ovdje slabo i pise, to je svima jasno. Uglavnom ovdje orgijaju infiltrirani likovi koji glume da su nasi navijaci, a pored njih botovi raznoraznih uprava i likova. Najmanje navijaca samog kluba, ne obracajte paznju na ovakve pacijente, nema tu obraza milimetra.Bersaga je napisao/la: ↑22 apr 2025, 14:29Ti da imaš trunku stida i obraza više slova ne bi trebao napisati ovdje. Blatiš klub i daješ dušmanima povod za orgijanje. Kako ono napisa, nema plata i "TeaM87 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 14:10Kako tacno mislis ocitavati bukvicu ljudima koji ne dobijaju platu? Ljudi ne dobijaju platu koju trebaju dobiti, ne ispunjavamo svoje obaveze prema igracima - tu sva prica prestaje. Daj im platu pa onda ocitavaj lekcije, a do tada se poklopi i suti na lose igre.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 13:52Manijaci,treba upasti na trening danas ili prije derbija i dati podršku Ćoriću,a i vezano za te igrače očitat im lekciju da nisu nezamjenjivi!
Da mi poslodavac kasni sa platom preko mjesec dana, ne bih se ni pojavio na poslu, a kamoli trudio.". Brukaš se prijatelju.
Ovaj npr da ima obraza ne bi se logovao vise nikad na forumu, al njemu je to samo jedan od zadataka i sad nastavlja dalje.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Činjenica je da ti trebaš u vesele cvjetove i oduzimanje pristupa internetu.TeaM87 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 15:13Cinjenica je da je kup bio obecan, isto tako je cinjenica da se Mirvic pomirio sa Vicom pa je to poremetilo odluku ko ce osvojiti kup. Ali razumljivo ko ne vjeruje u to.Pablo11 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 15:09Ima on info, garant ga neko hajcao iz skupstine on budala povjerovao.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 14:44
Sta bi sa kupom? Zar nije dogovoreno da ga osvajamo?![]()
Mozda i neki nadzor.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Riquelme1921
- Kontakt:
Daj bilo kakav dokaz za to, znači bilo šta i ja više nikada neću ništa napisati na ovom forumu. Laž obična.TeaM87 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 16:40Ne lazi ti. Nista redovno nisu dobili, a ni neredovno. To vise i ptice na grani znaju, bezveze branis nesto sto se ne moze odbraniti, pare nema, plata nema i to je cinjenica.Riquelme1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 15:42Ne laži. Dobili su sve redovno.TeaM87 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 14:10
Kako tacno mislis ocitavati bukvicu ljudima koji ne dobijaju platu? Ljudi ne dobijaju platu koju trebaju dobiti, ne ispunjavamo svoje obaveze prema igracima - tu sva prica prestaje. Daj im platu pa onda ocitavaj lekcije, a do tada se poklopi i suti na lose igre.
Grupa iznad svakog pojedinca.
On ne može biti banovan sa ovog foruma.b00t je napisao/la: ↑22 apr 2025, 15:53ovog treba banovatRiquelme1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 15:42Ne laži. Dobili su sve redovno.TeaM87 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 14:10
Kako tacno mislis ocitavati bukvicu ljudima koji ne dobijaju platu? Ljudi ne dobijaju platu koju trebaju dobiti, ne ispunjavamo svoje obaveze prema igracima - tu sva prica prestaje. Daj im platu pa onda ocitavaj lekcije, a do tada se poklopi i suti na lose igre.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
- Kontakt:
Lično igrači su to govorili, a ovo je provjereno 100% , pa sad ako oni lažu..Riquelme1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 17:46Daj bilo kakav dokaz za to, znači bilo šta i ja više nikada neću ništa napisati na ovom forumu. Laž obična.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Skupstina je rak rana klubaBrkooo je napisao/la: ↑22 apr 2025, 17:25Nama lijepu rijec kazes, pocnes neku romantiku o proslosti i mi se rastopimo i zaboravimo sve.Levin je napisao/la: ↑22 apr 2025, 15:54muharemovicdzelo je napisao/la: ↑22 apr 2025, 15:32Dragan Škrba gostuje kod Bikića, preporučujem da pogledate.
Zaboravimo tako, da se Skrba uvijek vise zalagao za Slaviju, bio je clan uprave tog kluba, onaj period kad su dugovali igracima plate i kad su ispali iz lige.
Zanimljivo, kako je znao, na koji nacin moze biti clan uprave Slavije a i dan danas ne zna, kako se postaje clan skupstine Zeljeznicara.
Jedina dvojca bivsih igraca iz tih starijih generacija, koji su nesto konkretno pokusali uraditi za Zelju, u smislu dizanja kluba na veci nivo su Bazdarevic i Mihajlovic. Bazdarevic je u proslosti, platio svojim novcem pripreme kluba u Tunisu i sad ostvario konekciju sa Diglisicem. Kakav god Mesa narcis bio, ako nista, potrudio se nesto da uradi.
Radmilo Mihajlovic je javno(emisija kod Bahe) izjavio da je nasao investitore za Zelju, kontaktirao je vrh skupstine, da bi mu oni rekli(odbili ga) da su pregovori sa Diglisicem u zavrsnoj fazi..
Treba je smanjiti na 10 ljudi
5 bivsih igraca i 5 biznismena
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ima u Vukovaru dobrih igraca boljih i mladjih od ovih nasIh tipa Mircevski, Cavnic, Dangubic, Radovac, Karjasevic, Markovic, Galic…
Kako Zrinjski vazda ubode tamo, treba jos crnaca traziti
Ima Englez u Vukovaru (23) godine Simmonds, Djurovic (18) i Serra (22) Spanac
Gajzler (20) za Orient igra
Dao bih 4,5 nasih igraca za Jattu (19) i Topica (19)
Karamarka treba za kapitena, Krpic klupa i Lausevica, Focu forsirat
Kako Zrinjski vazda ubode tamo, treba jos crnaca traziti
Ima Englez u Vukovaru (23) godine Simmonds, Djurovic (18) i Serra (22) Spanac
Gajzler (20) za Orient igra
Dao bih 4,5 nasih igraca za Jattu (19) i Topica (19)
Karamarka treba za kapitena, Krpic klupa i Lausevica, Focu forsirat
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 22 apr 2025, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 51 gost.