Uskraćivali bi oni sebi zaradu.maherdoo je napisao/la: ↑22 apr 2025, 11:22Koliko znam oni imaju problema sa svim tribinama, zbog statike. Ne bi sebi uskracivali zaradu namjerno, nisu valjda tolike budale. Pogotovo sto su tribine fizicki razdvojene pa su nagodne za rasporediti. Realno trebali bi nam komplet jug dati, mi njima tih 1500, ali etoGargamel22 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 10:40Ista se priča vrti godinama još od izgradnje istoka i njihovih bojkota i uskraćivanja nama zapada i skraćivanja juga na 5% u ključnom derbiju. Ionako kad **** dođu MUP osakati psihičkim sve navijače sa istoka da bi nam Kobilja Glava čupala stolice. Jednom i zauvijek im dat do znanja da preko 625 ne smiju dobit. Dovoljno smo bili solidarni i na stranu sva mržnja prema njima ovo više prelazi u bezobrazluk. Razapet ih budu li opet 1500 im daliPablo11 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 01:51Ne znam da li se pricalo na stranicama prije, ali definitivno sljedeci derbi dati 5%(625 ulaznica). Bez supljih prica eto oni su nama morali dati 5%, da su htjeli mogli su se snaci. Kako oni nama samo tako uzvratiti. Za mene veliki minus ako daju i kartu preko toga.
Oni su 20 dana prije derbija već poslali dopis kako ne mogu primiti gostujuće navijače.