FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Njegomirko na centru, srdačnu mu dobrodošlicu želimo.
Juniori 2:2 u gostima sa Sirokim
Novi igrac Adzovic (19) zabio oba gola
Novi igrac Adzovic (19) zabio oba gola
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Postavio ja još sinoć, sa naglaskom na ono što je rekao o skupštini i upravi.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑22 apr 2025, 15:32Dragan Škrba gostuje kod Bikića, preporučujem da pogledate.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Nadam se da će oni koji donose odluke na ljeto konačno shvatiti da je prošlo vrijeme šetača koji nešto kao jednim potezom rješavaju utakmice. Moderni fudbal se igra sa svih 11 igrača (uključujući i golmana koji bi trebao najmanje znati dodati kvalitetan pas prvom do sebe), od čega 10 igrača moraju imati ozbiljnu fiziku, snagu i brzinu. Zato pravac Afrika, ima tamo ubica koji bi igrali za troduplo manje para nego npr. Mirčevski ili Boljević, jer im je Balkan odskočna daska za Evropu. Ako ne može Afrika onda igrači iz Srbije ili Hrvatske koji su brzi i snažni.
P. S. Volio bi da u našoj ligi ima evidencija koliko je koji igrač pretrčao kilometara. Matere mi ne bi se iznenadio da neki od nas na terminima više pretrče nego Željine radilice u veznom redu (sa izuzetkom Jabera).
P. S. Volio bi da u našoj ligi ima evidencija koliko je koji igrač pretrčao kilometara. Matere mi ne bi se iznenadio da neki od nas na terminima više pretrče nego Željine radilice u veznom redu (sa izuzetkom Jabera).
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Lokomotifa je napisao/la: ↑22 apr 2025, 20:52Zato pravac Afrika, ima tamo ubica koji bi igrali za troduplo manje para nego npr. Mirčevski ili Boljević, jer im je Balkan odskočna daska za Evropu. Ako ne može Afrika onda igrači iz Srbije ili Hrvatske koji su brzi i snažni.
Kralju, Afrika je toliko pokrivena skautima i kampovima da svako dijete koje može žonglirati pet puta lotom - odmah završava u jednom od takvih.
Ono što možemo je da koristimo ljude kao Nermin Bašić i slični koji su već tamo pa da se ostvari saradnja bar oko onih igrača koji nisu dovoljno dobri za jače evropske lige.
Akademija PSG-a u Senegalu,
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Haveru ne treba nam materijal za PSG, ne može 300 igrača igrati za PSG. Fazon je što igrači iz Afrike u velikom broju ekipa iz Srbije i Hrvatske prave razliku i igraju za male pare. Omjer uloženo-dobiveno je sigurno dobar.Virtu4l je napisao/la: ↑22 apr 2025, 21:04Lokomotifa je napisao/la: ↑22 apr 2025, 20:52Zato pravac Afrika, ima tamo ubica koji bi igrali za troduplo manje para nego npr. Mirčevski ili Boljević, jer im je Balkan odskočna daska za Evropu. Ako ne može Afrika onda igrači iz Srbije ili Hrvatske koji su brzi i snažni.
Kralju, Afrika je toliko pokrivena skautima i kampovima da svako dijete koje može žonglirati pet puta lotom - odmah završava u jednom od takvih.
Ono što možemo je da koristimo ljude kao Nermin Bašić i slični koji su već tamo pa da se ostvari saradnja bar oko onih igrača koji nisu dovoljno dobri za jače evropske lige.
Akademija PSG-a u Senegalu,
Za Bašića se slažem, ako može pomoći nek pomogne. On i dalje prati Želju i vidljivo je da voli klub.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Lokomotifa je napisao/la: ↑22 apr 2025, 21:15Haveru ne treba nam materijal za PSG, ne može 300 igrača igrati za PSG. Fazon je što igrači iz Afrike u velikom broju ekipa iz Srbije i Hrvatske prave razliku i igraju za male pare. Omjer uloženo-dobiveno je sigurno dobar.
Za Bašića se slažem, ako može pomoći nek pomogne. On i dalje prati Želju i vidljivo je da voli klub.
Ma PSG sam pokazao čisto da vidimo koliko se tamo ulaže u akademije, ovo je samo kap u moru akademija i kompleksa koji su izgrađeni. Tako da je teško doći do nekog igrača osim putem menadžerskh igrica.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pored ovih glodavaca u klubu tesko da iko moze prici. Ne samo ovih, nego svih ranijih. Ista matrica, isto sve. Nerad je zastitni znak svake uprave, s istom pricom vracamo dugove od prethodnih. I na kraju ni rezultata, ni para, a ni njih. Zato navijaci placaju cijene karti kao da smo Dortmund. Igraci bez problema za poluvrijeme prime pet komada bez suta u okvir gola i nikome nista. Rasulo u svakom segmentu.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑22 apr 2025, 15:32Dragan Škrba gostuje kod Bikića, preporučujem da pogledate.
Jednom ŽELJEZNICAR, uvijek Željeznicar!!
- Riquelme1921
- Kontakt:
Halali ali profil si napravio prije 3 dana.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑22 apr 2025, 18:42Lično igrači su to govorili, a ovo je provjereno 100% , pa sad ako oni lažu..Riquelme1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 17:46Daj bilo kakav dokaz za to, znači bilo šta i ja više nikada neću ništa napisati na ovom forumu. Laž obična.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Čitam braco godinama, ali nisam imao vala povod da pišem do neki dan, a to što sam napisao je živa istina, a jedino su me oni mogli slagati, pa ja tebe. Halalosum.Riquelme1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 22:12Halali ali profil si napravio prije 3 dana.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑22 apr 2025, 18:42Lično igrači su to govorili, a ovo je provjereno 100% , pa sad ako oni lažu..Riquelme1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 17:46
Daj bilo kakav dokaz za to, znači bilo šta i ja više nikada neću ništa napisati na ovom forumu. Laž obična.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma nije frka za mene, ja znam da su plate redovne, žao mi ostalih forumaša. A volio bih znati koji igrač to kaže da nije redovno.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑22 apr 2025, 22:22Čitam braco godinama, ali nisam imao vala povod da pišem do neki dan, a to što sam napisao je živa istina, a jedino su me oni mogli slagati, pa ja tebe. Halalosum.Riquelme1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 22:12Halali ali profil si napravio prije 3 dana.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑22 apr 2025, 18:42
Lično igrači su to govorili, a ovo je provjereno 100% , pa sad ako oni lažu..
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Sta je sa Mlinaricem iz Veleza? Kakav ugovor on ima?
-
- Kontakt:
Pa **** jarane, onda nam kompletna prva postava laže, plus par rezervistaRiquelme1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 22:23Ma nije frka za mene, ja znam da su plate redovne, žao mi ostalih forumaša. A volio bih znati koji igrač to kaže da nije redovno.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑22 apr 2025, 22:22Čitam braco godinama, ali nisam imao vala povod da pišem do neki dan, a to što sam napisao je živa istina, a jedino su me oni mogli slagati, pa ja tebe. Halalosum.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Joj kad sutra ekipa iznenadi sve velike Zeljovce i pobjedi borca.
Oko utakmice se napravila atmosfera "samo je pitanje sa koliko razlike".
Za vikend idemo na trece mjesto plus imamo bolja 3 kola poslije derbija od njih.
Oko utakmice se napravila atmosfera "samo je pitanje sa koliko razlike".
Za vikend idemo na trece mjesto plus imamo bolja 3 kola poslije derbija od njih.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Mala smo mi čaršija, a sjedim sa puno dokazanijim, starijim, i većim Željovcima od mene i niti od jednog to nisam čuo, dakle po tvojoj priči 15 igrača priča kako plate kasne, a da se ni oko jednog ne pročuje..ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑22 apr 2025, 22:26Pa **** jarane, onda nam kompletna prva postava laže, plus par rezervistaRiquelme1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 22:23Ma nije frka za mene, ja znam da su plate redovne, žao mi ostalih forumaša. A volio bih znati koji igrač to kaže da nije redovno.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑22 apr 2025, 22:22
Čitam braco godinama, ali nisam imao vala povod da pišem do neki dan, a to što sam napisao je živa istina, a jedino su me oni mogli slagati, pa ja tebe. Halalosum.![]()
-
- Kontakt:
Sutra je X ko pobjeda. Ako Zrinjski uzme 3 boda protiv Sloge, nama je onda poraz siguran.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma drug ja sam vječni optimista ali sutra ako se bod uzme to je ko da smo Bundesligu uzeli.
Sve top, uzorat će teren ove pizde na terenu, moraju, ali na centru je Njegomirović, Borac se dokopao prvog mjesta i nemaju više utakmica sa Zrinjskim, sve će uraditi da tu ostanu. Željo nažalost nema nikoga u savezu, Peljto u Bijeljini 2 smiješna penala svira protiv nas a važi za nekog UEFA sudiju, šta će onda Njegomirović raditi?
Ja se nadam pa niko oko ekipe ne misli tako.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 22:35Sutra je X ko pobjeda. Ako Zrinjski uzme 3 boda protiv Sloge, nama je onda poraz siguran.
Ja sam malo optimista malo realista.Riquelme1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 22:36Ma drug ja sam vječni optimista ali sutra ako se bod uzme to je ko da smo Bundesligu uzeli.
Sve top, uzorat će teren ove pizde na terenu, moraju, ali na centru je Njegomirović, Borac se dokopao prvog mjesta i nemaju više utakmica sa Zrinjskim, sve će uraditi da tu ostanu. Željo nažalost nema nikoga u savezu, Peljto u Bijeljini 2 smiješna penala svira protiv nas a važi za nekog UEFA sudiju, šta će onda Njegomirović raditi?
Vi ako idete na Grbavicu sa nadom da cemo primit manje od 3 komada nemojte ni ic jbg.
Ne pravit glupe prekrsaje, glupe greske oko 16 m a naprijed brzo i po planu igrat.
Razumijem ja, Borac sudija sve je to tacno ali ne dolazi nam gvardiolin city od prije 2 godine.
-
- Kontakt:
To je realnost. Visi faktor igrace ulogu sutra, a ne ekipa koja je bolja.godrina je napisao/la: ↑22 apr 2025, 22:37Ja se nadam pa niko oko ekipe ne misli tako.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 22:35Sutra je X ko pobjeda. Ako Zrinjski uzme 3 boda protiv Sloge, nama je onda poraz siguran.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎