Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bice 0-0ErosViverosViv je napisao/la: ↑23 apr 2025, 00:17Je li vrijeme da u nedjelju poslije dugo vremena izadje 11 igraca s mudima i dokaze zasto su placeni kao da igraju bundesligu ili ce, kao i uvijek, izaci pogubljeni u gradskom derbiju i cekati sudijsku nadoknadu da krenu naprijed protiv 11 antitalenata iz manjeg sarajevskog kluba?
Ako oni izgube od Borca, ja bi odmah x potpisao u nedjelju. U tom slucaju, imali bi bolji međusobni od njih na kraju sezone zbog gol razlike, a raspored nakon kona nam je smiješan, vjerovatno bi i akademci zadržali trece mjesto da dobiju šansu.EastMadness je napisao/la: ↑23 apr 2025, 00:28Bice 0-0ErosViverosViv je napisao/la: ↑23 apr 2025, 00:17Je li vrijeme da u nedjelju poslije dugo vremena izadje 11 igraca s mudima i dokaze zasto su placeni kao da igraju bundesligu ili ce, kao i uvijek, izaci pogubljeni u gradskom derbiju i cekati sudijsku nadoknadu da krenu naprijed protiv 11 antitalenata iz manjeg sarajevskog kluba?
Nemamo lidera,nemamo igrace sa mudima . Daj Boze i x da izvučemo
Znaš dobro šta sam mislio, kakva bundesliga ali su daleko iznad klubova u BiH, tek sad borac stiže po platnom spisku s novim ugovorima.jurisicduska je napisao/la: ↑23 apr 2025, 00:24Igraci u našem klubu su sasvim normalno plaćeni u rangu i ostalih klubova u BiH , samo ih imamo malo vise pod ugovorima i malo vise ulažemo u akademiju. Ima par koji odskaču ali nisu plaćeni Ko da igraju Bundesligu. Kad kažem par mislim 5-6 a ima takvih i u drugim klubovimaErosViverosViv je napisao/la: ↑23 apr 2025, 00:17Je li vrijeme da u nedjelju poslije dugo vremena izadje 11 igraca s mudima i dokaze zasto su placeni kao da igraju bundesligu ili ce, kao i uvijek, izaci pogubljeni u gradskom derbiju i cekati sudijsku nadoknadu da krenu naprijed protiv 11 antitalenata iz manjeg sarajevskog kluba?
Nemaju ni oni. Ali 12 godina privatluka i pumpanja da bih rekao "jesmo loši ali i oni su" je stvarno za izučavanja. I ova posjeta je taman po zaslugama. Isto kiksaju i pred 15k i pred 2k.EastMadness je napisao/la: ↑23 apr 2025, 00:28Bice 0-0ErosViverosViv je napisao/la: ↑23 apr 2025, 00:17Je li vrijeme da u nedjelju poslije dugo vremena izadje 11 igraca s mudima i dokaze zasto su placeni kao da igraju bundesligu ili ce, kao i uvijek, izaci pogubljeni u gradskom derbiju i cekati sudijsku nadoknadu da krenu naprijed protiv 11 antitalenata iz manjeg sarajevskog kluba?
Uvecini slucajeva se NE slazem sa tvoim konstacijama nazalost ovaj put si upravuErosViverosViv je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:30To je kad poslije prve dobre dobre utakmice u 2025 godini krenes smarati "gdje su sad hejteri".
Da mi je nakon dolaska tana i titule neko rekao da ce nam soldo za 10 godina biti kapiten pljuno bih ga.
Za ovo danas nema izgovora, nase rezerve uzimaju po 10 puta vece plate nego ovi tuzlanski antitalenti, a razlike u kvaliteti danas nije bilo. Sram da vas bude za citavu sezonu, kao sto sam vec vise puta rekao, niti jedan kup ne moze promijeniti moje misljenje.
Proljece za zaborav, stidite se svi od trenera do treceg golmana! Fuj!
Tako je. Upalili se, uglavnom ovi sto sastrase sa komentarima u sred utakmice. Ocekivao sam da ćemo loše odigrati, hajde provući se sa 1-0, nije ušlo I jbg idemo dobiti zeljanu..jurisicduska je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:32Samo se ti plašiš da te stigne ekipa koja prima po 5 golova po poluvremenu. Jel kontas šta da će dobit sve do kraja oni a mi izgubit sve ne razumijem.Herson je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:28Nemoj relativizrati ovo. Nije uopšte nebitna utakmica.jurisicduska je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:24Ma vrlo pametno
Odmorili se za derbija i kup
Nebitna utakmica igralo 5-6 juniora
Normala bas
Sa pobjedom večeras, u derbi smo mogli ući totalno relaksirani sa 6 bodova viška. Ovako smo sami sebi zakomplikovali situaciju. Ko može garantovati da osvajamo Kup?
Bježiš im 4 boda
Sutra će izgubit
Dolaze ti kući
Vjeruj da će nam prijati malo da su odmorili u sutonu sezone se dobija na svježinu i na spremu. Ne gori nam ništa.
Trebao je rizikovat kartone i povrede umornih igrača. Daj ba. Odlično samo da je još ušla jedna od 5 šansi to bi bilo to , nažalost nije.
Ništa ovo buraz nije do igrača. Kriv je Zekić. Trebao je prvo poluvrijeme izaći jako, zabiti 2-3 a onda u drugom nek se omladinci kale. Zamisli molim te kad su Tiro, Kapetanović i ostali koji ne igraju izašli na teren od početka,još im natovario teret rezultata, pa noge su ti ko u mrava a samopouzdanje ostalo kod kuće. Zekić je po ko zna koji put pokazao da i nije baš kalibar koji smo mislili da jeste. Pogledaj svaku derbi tekmu smo bili u kurcu pa smo se vadili u drugom.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 apr 2025, 00:51Mora u sezoni bit barem jedna utakmica protiv zadnje ili predzadnje ekipe gdje kontamo "ma lako cemo" izvedemo neki kombinovani tim i kiksamo.Znaci sezona bez toga ne postoji i pretezno je to pred derbi u velikoj vecini slucajeva.
Nazalost mi smo danas zbog kalkulisanja zestoko podcjenili Slobodu koja iako je ispala iz lige dosla rastereceno da igra.A takve ekipe su najopasnije.
Meni nije problem ni miksanje sastava koliko mi je nerazumljivo kako ove sto su danas dobili priliku nije stid sto ne mogu prevagu napravit protiv ekipe koja matematicki prije proljeca ispada a zna se na koga mislim.I dodju takvi likovi i žale se na minutazu,smisljaju smickalice i sl.Mrsh u pm
Molim vas neka vam ovo bude lekcija da ne upisujete bodove ranije momci.Kup ko zna sta ce bit,bezveze smo sebi ugrozili i to 3.mjesto.Nek strumfovi sutra nekako ostanu neporazeni vidjet cete vi hajca i lozione za nedelju s njihove strane.Gori kiks u gorem momentu nije mogao doci,jedino pozitivno danas sto niko nije dobio 3.karton
Gruzijac ne znam zasto je doveden.Sta je sa Krdzalicem?
Brine me sto igra na Kosevu vec odavno ne postoji nego bol za oci.Posljednjih 5 utakmica imamo samo 1 pobjedu i to Boga pitaj sta bi bilo da nam nije svirao penal protiv Igmana.Stvarno ne znam u cemu je problem.Sazg je napisao/la: ↑23 apr 2025, 06:59Ništa ovo buraz nije do igrača. Kriv je Zekić. Trebao je prvo poluvrijeme izaći jako, zabiti 2-3 a onda u drugom nek se omladinci kale. Zamisli molim te kad su Tiro, Kapetanović i ostali koji ne igraju izašli na teren od početka,još im natovario teret rezultata, pa noge su ti ko u mrava a samopouzdanje ostalo kod kuće. Zekić je po ko zna koji put pokazao da i nije baš kalibar koji smo mislili da jeste. Pogledaj svaku derbi tekmu smo bili u kurcu pa smo se vadili u drugom.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 apr 2025, 00:51Mora u sezoni bit barem jedna utakmica protiv zadnje ili predzadnje ekipe gdje kontamo "ma lako cemo" izvedemo neki kombinovani tim i kiksamo.Znaci sezona bez toga ne postoji i pretezno je to pred derbi u velikoj vecini slucajeva.
Nazalost mi smo danas zbog kalkulisanja zestoko podcjenili Slobodu koja iako je ispala iz lige dosla rastereceno da igra.A takve ekipe su najopasnije.
Meni nije problem ni miksanje sastava koliko mi je nerazumljivo kako ove sto su danas dobili priliku nije stid sto ne mogu prevagu napravit protiv ekipe koja matematicki prije proljeca ispada a zna se na koga mislim.I dodju takvi likovi i žale se na minutazu,smisljaju smickalice i sl.Mrsh u pm
Molim vas neka vam ovo bude lekcija da ne upisujete bodove ranije momci.Kup ko zna sta ce bit,bezveze smo sebi ugrozili i to 3.mjesto.Nek strumfovi sutra nekako ostanu neporazeni vidjet cete vi hajca i lozione za nedelju s njihove strane.Gori kiks u gorem momentu nije mogao doci,jedino pozitivno danas sto niko nije dobio 3.karton
Za Krdžalića se i ja pitam, obzirom da ga nema evo već 6 utakmica ni minute, Boga pitaj šta je. Povrijeđen nije sigurno jer ga nema u zdravstvenom biltenu a i Zekić bi jedva dočekao da kuka kako nema sa kim da igra.
Kako ste krenuli, jos malo pa ce ovo sinoc biti super, sto smo osvojili bod i pobjegli zelji na +4nokee je napisao/la: ↑23 apr 2025, 06:13Tako je. Upalili se, uglavnom ovi sto sastrase sa komentarima u sred utakmice. Ocekivao sam da ćemo loše odigrati, hajde provući se sa 1-0, nije ušlo I jbg idemo dobiti zeljanu..jurisicduska je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:32Samo se ti plašiš da te stigne ekipa koja prima po 5 golova po poluvremenu. Jel kontas šta da će dobit sve do kraja oni a mi izgubit sve ne razumijem.
Bježiš im 4 boda
Sutra će izgubit
Dolaze ti kući
Vjeruj da će nam prijati malo da su odmorili u sutonu sezone se dobija na svježinu i na spremu. Ne gori nam ništa.
Trebao je rizikovat kartone i povrede umornih igrača. Daj ba. Odlično samo da je još ušla jedna od 5 šansi to bi bilo to , nažalost nije.
Zekic da izadje i zabije 3 komada? Pa ne igra Zekic brate. Poslije svakog rezultata ovdje je ista pljuvacina, al doslovno svakog. Ne mozemo ba dobit sve utakmice, to ne moze niko. Pogotovo ovako iskasapljeni, mi igramo bez najboljih igraca skoro pola sezone. Djordjevic nam je vazniji nego Rodri Cityju, em covjek diktira tempo i iznosi lopte, em je na svakom prekidu. Guliashvili da ne pricam. Nazad fali najbolji stoper i pravi lider odbrane. Dovoljno je bez te trojice da ostanes i da se itekako osjeti. City je bio ponajbolja ekipa u Evropi zadnjih sezona pa kad su odjednom ostali bez Rodrija i Halanda, evo grcevita borba za top 4. Slazem se da je ovo sinoc bilo prelose al generalno se previse stvari tovari Zekicu, najboljem treneru u ovoj eri Mirvica.Sazg je napisao/la: ↑23 apr 2025, 06:59Ništa ovo buraz nije do igrača. Kriv je Zekić. Trebao je prvo poluvrijeme izaći jako, zabiti 2-3 a onda u drugom nek se omladinci kale. Zamisli molim te kad su Tiro, Kapetanović i ostali koji ne igraju izašli na teren od početka,još im natovario teret rezultata, pa noge su ti ko u mrava a samopouzdanje ostalo kod kuće. Zekić je po ko zna koji put pokazao da i nije baš kalibar koji smo mislili da jeste. Pogledaj svaku derbi tekmu smo bili u kurcu pa smo se vadili u drugom.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 apr 2025, 00:51Mora u sezoni bit barem jedna utakmica protiv zadnje ili predzadnje ekipe gdje kontamo "ma lako cemo" izvedemo neki kombinovani tim i kiksamo.Znaci sezona bez toga ne postoji i pretezno je to pred derbi u velikoj vecini slucajeva.
Za Krdžalića se i ja pitam, obzirom da ga nema evo već 6 utakmica ni minute, Boga pitaj šta je. Povrijeđen nije sigurno jer ga nema u zdravstvenom biltenu a i Zekić bi jedva dočekao da kuka kako nema sa kim da igra.
mi veceras sto su bili red je da Mirvic dadne bar recepte Xanax 0,5mg da mozemo besplatno dici u apotekamaErosViverosViv je napisao/la: ↑23 apr 2025, 01:47Nemaju ni oni. Ali 12 godina privatluka i pumpanja da bih rekao "jesmo loši ali i oni su" je stvarno za izučavanja. I ova posjeta je taman po zaslugama. Isto kiksaju i pred 15k i pred 2k.EastMadness je napisao/la: ↑23 apr 2025, 00:28Bice 0-0ErosViverosViv je napisao/la: ↑23 apr 2025, 00:17Je li vrijeme da u nedjelju poslije dugo vremena izadje 11 igraca s mudima i dokaze zasto su placeni kao da igraju bundesligu ili ce, kao i uvijek, izaci pogubljeni u gradskom derbiju i cekati sudijsku nadoknadu da krenu naprijed protiv 11 antitalenata iz manjeg sarajevskog kluba?
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, ajdohordas, Amazon [Bot], Amcho1, Anpa, benko21, bordobijeli, bordospartanac, Burberry46, Confiance, ErosViverosViv, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], GradKamena2, Hajdeee, jurisicduska, Mahalac7, MaroonBjelave, mnon46, MokraKifla, Morpheus, muhamedhulk, NazorUso, Pitar6785, Tatamata1946, umrobihzbogtebe1946, Vanja8, VolimoSarajevo i 198 gostiju.