FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
81
36%

Ukupno glasova: 228

TrofejiSuTu
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TrofejiSuTu » 23 apr 2025, 00:25

HyperOS je napisao/la:
22 apr 2025, 23:54
Prvo clanske na uvid, pa onda nesta lose napisati nakon Slobode
:rol: :rol: :rol: :rol:
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 23 apr 2025, 00:28

ErosViverosViv je napisao/la:
23 apr 2025, 00:17
Je li vrijeme da u nedjelju poslije dugo vremena izadje 11 igraca s mudima i dokaze zasto su placeni kao da igraju bundesligu ili ce, kao i uvijek, izaci pogubljeni u gradskom derbiju i cekati sudijsku nadoknadu da krenu naprijed protiv 11 antitalenata iz manjeg sarajevskog kluba?
Bice 0-0

Nemamo lidera,nemamo igrace sa mudima . Daj Boze i x da izvučemo

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 23 apr 2025, 00:34

EastMadness je napisao/la:
23 apr 2025, 00:28
Je li vrijeme da u nedjelju poslije dugo vremena izadje 11 igraca s mudima i dokaze zasto su placeni kao da igraju bundesligu ili ce, kao i uvijek, izaci pogubljeni u gradskom derbiju i cekati sudijsku nadoknadu da krenu naprijed protiv 11 antitalenata iz manjeg sarajevskog kluba?
Bice 0-0

Ako oni izgube od Borca, ja bi odmah x potpisao u nedjelju. U tom slucaju, imali bi bolji međusobni od njih na kraju sezone zbog gol razlike, a raspored nakon kona nam je smiješan, vjerovatno bi i akademci zadržali trece mjesto da dobiju šansu.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 23 apr 2025, 00:37

jurisicduska je napisao/la:
23 apr 2025, 00:24
Igraci u našem klubu su sasvim normalno plaćeni u rangu i ostalih klubova u BiH , samo ih imamo malo vise pod ugovorima i malo vise ulažemo u akademiju. Ima par koji odskaču ali nisu plaćeni Ko da igraju Bundesligu. Kad kažem par mislim 5-6 a ima takvih i u drugim klubovima
Znaš dobro šta sam mislio, kakva bundesliga ali su daleko iznad klubova u BiH, tek sad borac stiže po platnom spisku s novim ugovorima.
Čak i u dovođenju igrača nam niko ne može parirati, sam ivanković je to znao izjavljivati, a i čitav region je upućen da Sarajevo plaća masno, top 10 u regiji.
Jedan Hadžikić u Velež je doveden za 3000 mjesečno.

I sve to na stranu, da imaju po 500km, u zadnjih 5 sezona samo jedan derbi na koševu su izdominirali i to pretprošle godine.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 23 apr 2025, 00:39

Ako je neko raspolozen da zaradi 100€ neka mi se javi u pp.

Naravno vazi za ove koji misle da ce nas futavci okrenuti.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 23 apr 2025, 00:51

Mora u sezoni bit barem jedna utakmica protiv zadnje ili predzadnje ekipe gdje kontamo "ma lako cemo" izvedemo neki kombinovani tim i kiksamo.Znaci sezona bez toga ne postoji i pretezno je to pred derbi u velikoj vecini slucajeva.

Nazalost mi smo danas zbog kalkulisanja zestoko podcjenili Slobodu koja iako je ispala iz lige dosla rastereceno da igra.A takve ekipe su najopasnije.

Meni nije problem ni miksanje sastava koliko mi je nerazumljivo kako ove sto su danas dobili priliku nije stid sto ne mogu prevagu napravit protiv ekipe koja matematicki prije proljeca ispada a zna se na koga mislim.I dodju takvi likovi i žale se na minutazu,smisljaju smickalice i sl.Mrsh u pm

Molim vas neka vam ovo bude lekcija da ne upisujete bodove ranije momci.Kup ko zna sta ce bit,bezveze smo sebi ugrozili i to 3.mjesto.Nek strumfovi sutra nekako ostanu neporazeni vidjet cete vi hajca i lozione za nedelju s njihove strane.Gori kiks u gorem momentu nije mogao doci,jedino pozitivno danas sto niko nije dobio 3.karton

Gruzijac ne znam zasto je doveden.Sta je sa Krdzalicem?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 23 apr 2025, 01:01

HyperOS je napisao/la:
22 apr 2025, 23:54
Prvo clanske na uvid, pa onda nesta lose napisati nakon Slobode
Onom Pendulumu u pp, kad dođe iz škole da to fino pregleda :mrgreen:

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 23 apr 2025, 01:47

Bice 0-0

Nemaju ni oni. Ali 12 godina privatluka i pumpanja da bih rekao "jesmo loši ali i oni su" je stvarno za izučavanja. I ova posjeta je taman po zaslugama. Isto kiksaju i pred 15k i pred 2k.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 23 apr 2025, 03:03

22 apr 2025, 23:30
To je kad poslije prve dobre dobre utakmice u 2025 godini krenes smarati "gdje su sad hejteri".

Da mi je nakon dolaska tana i titule neko rekao da ce nam soldo za 10 godina biti kapiten pljuno bih ga.
Za ovo danas nema izgovora, nase rezerve uzimaju po 10 puta vece plate nego ovi tuzlanski antitalenti, a razlike u kvaliteti danas nije bilo. Sram da vas bude za citavu sezonu, kao sto sam vec vise puta rekao, niti jedan kup ne moze promijeniti moje misljenje.

Proljece za zaborav, stidite se svi od trenera do treceg golmana! Fuj!
Uvecini slucajeva se NE slazem sa tvoim konstacijama nazalost ovaj put si upravu

Sto je jos tuznije ja u ovoj ekipi nevidim dugoricno plansko planiranje. Nikednog igraca mi nemamo u ekipi da mozes reci da bi on mogao ostat u nasem klubu vise od 2 godine osim nedobog neki koji bi se povrijedi..

Sve ijedan igrac u nasem rosteru je tu PRVO radi prodaje a ako sta da za FUDBALSKI KLUB SARAJEVO dobro i jes..Sve igrace koje smo doveli su 26 i mladji igraci, to jesu top godine al svi znamo da to nisu TOP TOPOVA igraci samim tim odma ti dolazi da su ti igraci NEUSKUSNI. Najbolji igrac nase lige i najbolji strijela jeste nemanja bilbija sa 30+ godina ahmet isto jakovljevic barisic, naravno ako se taj neki igrac ispod 26 godina procepi ko gulijasvili i but top on ce bit tu 6 mjeseci i to je to

Tipovi ko bubanja djordjevic jovic beganovic nek sutra njih pozove osjek maribor partizan i takve ekipe da nepricam o hajduku dinamo otice ti sa pola treninga. Nemoguce je da ti kostur ekipe gradis sa takvim igracima prvo preskupi su i ako igraju dobro odma su interesantni ekipama iz jaci liga cak ce otic tamo da igraju i za nesto manje para nego kod nas cisto radi Vice i druzine..

Nato ako dodamo AKADEMCE , koji prvo moraju dobivat sto vise minuta da bi se sto brze bolje razvili prodali, i sta na kraju imamo mi od toga sto je FUDBALSKOM KLUBU SARAJEVO trpilo ublehe ko nidal dal itd. Izjebali klub izjebali navijace kad je doslo vrijeme da naplatimo mi koji volimo klub prodaja kako onda napravit kostur.

Nek ti ode pavcic lulic posudjenji otice
Nek ti od Gulisa 100% ce bit prodat
Nek ti od Djordjevic mislim njega kupit niko nece al recimo njega bi prodali da nije ozlidjen

Znaci imas jedinog igraca u GOJKOVICU koji ima kvalitet i koji ima godina i kojeg bi mogao planirat na duze a da nije rang stojadina

Nek mi neko kaze sta je nolje imat Bilbiju sa 31 godinu na 5 godina nego Gulijashvilija na 3 godine sa kojim imas dogovor ako neko ponudi 3 m€ da cemo ga pustit.

Razumijem da klub treba razvijat prodaju igraca al smatram da se mora napravit kostur od igraca sa 29,30,31 mora drugacije tesko ovu ligu uzet

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 23 apr 2025, 06:13

22 apr 2025, 23:32
Herson je napisao/la:
22 apr 2025, 23:28
22 apr 2025, 23:24
Ma vrlo pametno
Odmorili se za derbija i kup
Nebitna utakmica igralo 5-6 juniora
Normala bas
Nemoj relativizrati ovo. Nije uopšte nebitna utakmica.
Sa pobjedom večeras, u derbi smo mogli ući totalno relaksirani sa 6 bodova viška. Ovako smo sami sebi zakomplikovali situaciju. Ko može garantovati da osvajamo Kup?
Samo se ti plašiš da te stigne ekipa koja prima po 5 golova po poluvremenu. Jel kontas šta da će dobit sve do kraja oni a mi izgubit sve ne razumijem.

Bježiš im 4 boda
Sutra će izgubit
Dolaze ti kući

Vjeruj da će nam prijati malo da su odmorili u sutonu sezone se dobija na svježinu i na spremu. Ne gori nam ništa.

Trebao je rizikovat kartone i povrede umornih igrača. Daj ba. Odlično samo da je još ušla jedna od 5 šansi to bi bilo to , nažalost nije.
Tako je. Upalili se, uglavnom ovi sto sastrase sa komentarima u sred utakmice. Ocekivao sam da ćemo loše odigrati, hajde provući se sa 1-0, nije ušlo I jbg idemo dobiti zeljanu..

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 23 apr 2025, 06:59

NajvecaRadosti je napisao/la:
23 apr 2025, 00:51
Mora u sezoni bit barem jedna utakmica protiv zadnje ili predzadnje ekipe gdje kontamo "ma lako cemo" izvedemo neki kombinovani tim i kiksamo.Znaci sezona bez toga ne postoji i pretezno je to pred derbi u velikoj vecini slucajeva.

Nazalost mi smo danas zbog kalkulisanja zestoko podcjenili Slobodu koja iako je ispala iz lige dosla rastereceno da igra.A takve ekipe su najopasnije.

Meni nije problem ni miksanje sastava koliko mi je nerazumljivo kako ove sto su danas dobili priliku nije stid sto ne mogu prevagu napravit protiv ekipe koja matematicki prije proljeca ispada a zna se na koga mislim.I dodju takvi likovi i žale se na minutazu,smisljaju smickalice i sl.Mrsh u pm

Molim vas neka vam ovo bude lekcija da ne upisujete bodove ranije momci.Kup ko zna sta ce bit,bezveze smo sebi ugrozili i to 3.mjesto.Nek strumfovi sutra nekako ostanu neporazeni vidjet cete vi hajca i lozione za nedelju s njihove strane.Gori kiks u gorem momentu nije mogao doci,jedino pozitivno danas sto niko nije dobio 3.karton

Ništa ovo buraz nije do igrača. Kriv je Zekić. Trebao je prvo poluvrijeme izaći jako, zabiti 2-3 a onda u drugom nek se omladinci kale. Zamisli molim te kad su Tiro, Kapetanović i ostali koji ne igraju izašli na teren od početka,još im natovario teret rezultata, pa noge su ti ko u mrava a samopouzdanje ostalo kod kuće. Zekić je po ko zna koji put pokazao da i nije baš kalibar koji smo mislili da jeste. Pogledaj svaku derbi tekmu smo bili u kurcu pa smo se vadili u drugom.

Za Krdžalića se i ja pitam, obzirom da ga nema evo već 6 utakmica ni minute, Boga pitaj šta je. Povrijeđen nije sigurno jer ga nema u zdravstvenom biltenu a i Zekić bi jedva dočekao da kuka kako nema sa kim da igra.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 23 apr 2025, 07:06

Sazg je napisao/la:
23 apr 2025, 06:59

Ništa ovo buraz nije do igrača. Kriv je Zekić. Trebao je prvo poluvrijeme izaći jako, zabiti 2-3 a onda u drugom nek se omladinci kale. Zamisli molim te kad su Tiro, Kapetanović i ostali koji ne igraju izašli na teren od početka,još im natovario teret rezultata, pa noge su ti ko u mrava a samopouzdanje ostalo kod kuće. Zekić je po ko zna koji put pokazao da i nije baš kalibar koji smo mislili da jeste. Pogledaj svaku derbi tekmu smo bili u kurcu pa smo se vadili u drugom.

Za Krdžalića se i ja pitam, obzirom da ga nema evo već 6 utakmica ni minute, Boga pitaj šta je. Povrijeđen nije sigurno jer ga nema u zdravstvenom biltenu a i Zekić bi jedva dočekao da kuka kako nema sa kim da igra.
Brine me sto igra na Kosevu vec odavno ne postoji nego bol za oci.Posljednjih 5 utakmica imamo samo 1 pobjedu i to Boga pitaj sta bi bilo da nam nije svirao penal protiv Igmana.Stvarno ne znam u cemu je problem.

Necu pljuvati nista,u nedelju ni Zekic ni igraci ne smiju ponoviti ovo.Hocemo pobjedu!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 23 apr 2025, 07:38

nokee je napisao/la:
23 apr 2025, 06:13
22 apr 2025, 23:32
Herson je napisao/la:
22 apr 2025, 23:28

Nemoj relativizrati ovo. Nije uopšte nebitna utakmica.
Sa pobjedom večeras, u derbi smo mogli ući totalno relaksirani sa 6 bodova viška. Ovako smo sami sebi zakomplikovali situaciju. Ko može garantovati da osvajamo Kup?
Samo se ti plašiš da te stigne ekipa koja prima po 5 golova po poluvremenu. Jel kontas šta da će dobit sve do kraja oni a mi izgubit sve ne razumijem.

Bježiš im 4 boda
Sutra će izgubit
Dolaze ti kući

Vjeruj da će nam prijati malo da su odmorili u sutonu sezone se dobija na svježinu i na spremu. Ne gori nam ništa.

Trebao je rizikovat kartone i povrede umornih igrača. Daj ba. Odlično samo da je još ušla jedna od 5 šansi to bi bilo to , nažalost nije.
Tako je. Upalili se, uglavnom ovi sto sastrase sa komentarima u sred utakmice. Ocekivao sam da ćemo loše odigrati, hajde provući se sa 1-0, nije ušlo I jbg idemo dobiti zeljanu..
Kako ste krenuli, jos malo pa ce ovo sinoc biti super, sto smo osvojili bod i pobjegli zelji na +4 :rol:

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 23 apr 2025, 07:55

Opustite se, dali slobodi bod u ovoj sezoni, oni će radniku iz hažića dogodine 6
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 23 apr 2025, 08:17

Sazg je napisao/la:
23 apr 2025, 06:59

Zekic da izadje i zabije 3 komada? Pa ne igra Zekic brate. Poslije svakog rezultata ovdje je ista pljuvacina, al doslovno svakog. Ne mozemo ba dobit sve utakmice, to ne moze niko. Pogotovo ovako iskasapljeni, mi igramo bez najboljih igraca skoro pola sezone. Djordjevic nam je vazniji nego Rodri Cityju, em covjek diktira tempo i iznosi lopte, em je na svakom prekidu. Guliashvili da ne pricam. Nazad fali najbolji stoper i pravi lider odbrane. Dovoljno je bez te trojice da ostanes i da se itekako osjeti. City je bio ponajbolja ekipa u Evropi zadnjih sezona pa kad su odjednom ostali bez Rodrija i Halanda, evo grcevita borba za top 4. Slazem se da je ovo sinoc bilo prelose al generalno se previse stvari tovari Zekicu, najboljem treneru u ovoj eri Mirvica.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 23 apr 2025, 08:24

23 apr 2025, 01:47
Bice 0-0

Nemaju ni oni. Ali 12 godina privatluka i pumpanja da bih rekao "jesmo loši ali i oni su" je stvarno za izučavanja. I ova posjeta je taman po zaslugama. Isto kiksaju i pred 15k i pred 2k.
mi veceras sto su bili red je da Mirvic dadne bar recepte Xanax 0,5mg da mozemo besplatno dici u apotekama

stokastoka23
Kontakt:

Post Postao/la stokastoka23 » 23 apr 2025, 08:31

Vi koji pljujete Zekic sram da vas bude! Sasvim logičan slijed je bilo prvih 11 sinoć. Ostaviti Bubanju i pavičića - nosioce sredine terena na klupu jer imaju po 2 žuta kartona, pokušavajući ih "osigurati" za derbi. To što se mehmedović i mustafić ne mogu dodat u sobi 2 sa 2 nije problem Zorana. Nadam se im je sad svim jasno što ne dobijaju više prilike. Mali tiro daleko od prvog tima, kapetanovic i ok iz kakve povrede je izašao, fali mu osjećaja sigurno. Unušić dobar al za zamjene (i to je upitno). Jatta - utopio se u sivilo zvano duplo M u veznom redu, keremeh vječno u offsideu.

Dobit kone u derbiju aBd i sa tom energijom po kup!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 23 apr 2025, 08:34

Ko nam ima dva žuta pred derbi ?

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 23 apr 2025, 08:34

Zekicev kiks, olako je sinoc shvatio slobodu i obilo mu se o glavu. A vala nas i ove povrede osakatise, ima li ijedan igrac da se nije povrijedio? Helem jos je sve u nasim rukama, tj nogama. Od zekica ocekujem da se uozbilji, moze on to puno bolje.

martineli
Kontakt:

Post Postao/la martineli » 23 apr 2025, 08:39

U ponedjeljak je Zekić bivši

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”