Ja se izvinjavam ako sam pogriješio što se tiče plata, posljednjii put kada sam dobio informaciju da je sve redovno ima nekih mjesec dana od toga, dakle može im faliti 1 plata maksimalno.jointunija je napisao/la: ↑23 apr 2025, 08:30Zrinjskom skoro 4 mjeseca plate kasne,pa šta bi.Ti kad izađeš na teren ne misliš na lovu,ako si iole profesionalac.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑22 apr 2025, 22:26Pa **** jarane, onda nam kompletna prva postava laže, plus par rezervistaRiquelme1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 22:23
Ma nije frka za mene, ja znam da su plate redovne, žao mi ostalih forumaša. A volio bih znati koji igrač to kaže da nije redovno.![]()
Kod nas je problem malo drukčiji,poremetila se atmosfera u ekipi,a tome je i trener dobro kumovao.
Nije do para sigurno,jer su imali vrhunsku premiju za prolaz u finale.
Na kraju krajeva, šta ti bojkotuješ radi plate? Pa ako ikad radi sindikat radi sad, dobit ćeš do zadnje marke sve pod ugovorom si. Tuži klub kasnije ali na terenu daj sve od sebe.
Ti si dobar primjer dao Zrinjskog.
Iskreno nisam siguran je li do plata, ali je jasna njihova qrcobolja na terenu. Nije mi jasno kako imaju srca tako igrati kada vide 10 hiljada bolesnika oko sebe kako žive za njihove golove. Kako nisu osjetili tugu kod Manijaka povodom godišnjice za našeg Mirzu? Znaju li oni da ih sa tribina gleda Željovac koji je prije mjesec dana izgubio svoju malu kćerku, koji živi Željezničar, i koji pored sve tuge u srcu dođe na Grbavicu da zaboravi na sve 90 minuta, ako vam se ne igra za klub igrajte za navijače, mi to živimo. Ako to ne vidite šetajte na terenu a svaka marka vam haram bila.