ne može grupa određivati ciljeve Kluba kao što ne može određivati ničija očekivanja i nadanja od istog.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 apr 2025, 11:48ne znate sta se prica i sta grupa drzi do bitnog.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Za ono sinoć im nema opravdanja, niko se ne može oprati, od stručnog štaba do igrača. Slobodini igrači bez plata se bacali na glavu, Zekiću zamjerim što je pidcijenio Slobodu i samo im dao veći motiv a igračima zamjerim što nisu iskoristili date minute.
E jucerasnja utakmica je pokazala sta znaci kontinuitet, i zastita sudije.
Borac gosk kako covjek fino svirnu penal crveni karton, dok juce 50/50 nece ni da pogleda. Juce nije bio penal kad je rukom igrao igrac slobode al za borac bi bio da je bili 0-0.
Kontinuitet trenera; koje juce zakazao, mustafic tiro kapetanovic mehmedovic soldo krdzalic keremeh. Svesu to igraci koji su dosli za vrijeme rozmana ili prije njega, uz to povrede zuti kartoni gust tezak raspored. Prodaja celika catakovica itd. Naravno i da je zoran i njegov ss imaju pokoju gresku u vidu turkesa, i normalno neiskustvo zoranovo u pl bh on sigurno nije ocekivao lezanje slobode koja je ispala i koja onu bruku nije radila protiv borca niti protiv zrinjskog. Vec su se nadmetali za go vise, sto opet govori sta znaci kontinutet
Soldi keremeh rogic mustafic mogu ostat al da pristanu na rolu kao rezerve.
Dobili smo Jattu
ROGICA je zoran preporodio
Paskalov je bolja opcija od solda djurickovica
Jovic pun pogodak
Gurdizijani je mozda podpacaj
Butic nije nesto al bolji je od renana (zadnju godinu renanana)
Gojkovic medju 2 najbolja stopera lige
Gulashvilija je dotego i dao mu ono sto treba 3-4 m€ sve govori
Began je bio ok sad je bolji
MUJKIC je njegov projekat
Turkes je greska durektno zekica
Djordjevica nezna dali bi podveo pod pogodak ili pod promasaj, covjek da je bio uvaljen nebi mogao odigrat 10 utakmica
Bubanja je ok
Ristic odkuka posudbe i igranje na dvojno je top potez dobar je za godine i igrac od kojeg sam osjetio da zeli dres vise nego ijedan drugi omladinac
Vrbanu tiri evo i kapetanovicu je dao nesto minuta
Julardzija i matanovic poslali na posudbe dobar potez bar da ti klubovi placaju nesto njihovog trosja ujedno da im dadnu koju minutu
I pored ovog svega ima finale kupa u kojem nismo bili 4 godine i to preko najtezeg moguceg rasporeda. Borac zrinjski u 10 utakmica koje smo odigrali sanjima, samo je jednom zrinjski nas nadigrao dok uvresto utakmica smo bili u 5 deka sa ovim ekipama, uz veoma velke stete koje smo pretrpili u svakoj utakmici dok nijedna steta nije bila na stetu zrinjskog borca
Penal i crveni u bl
Pensl u mostaru
Go na kosevu lopta u pokretu
Penal koji je 50/50 grahovac rukom
Crveni karton kupresaku u bl
Penal koji je dosudjen nad hirosom
Crveni karton krdzakucu prihe toga udarac lulica
7 katastrofalni gresaka koje su durektno uticale na rezultat.. nebrijim sb posusje itd
Borac gosk kako covjek fino svirnu penal crveni karton, dok juce 50/50 nece ni da pogleda. Juce nije bio penal kad je rukom igrao igrac slobode al za borac bi bio da je bili 0-0.
Kontinuitet trenera; koje juce zakazao, mustafic tiro kapetanovic mehmedovic soldo krdzalic keremeh. Svesu to igraci koji su dosli za vrijeme rozmana ili prije njega, uz to povrede zuti kartoni gust tezak raspored. Prodaja celika catakovica itd. Naravno i da je zoran i njegov ss imaju pokoju gresku u vidu turkesa, i normalno neiskustvo zoranovo u pl bh on sigurno nije ocekivao lezanje slobode koja je ispala i koja onu bruku nije radila protiv borca niti protiv zrinjskog. Vec su se nadmetali za go vise, sto opet govori sta znaci kontinutet
Soldi keremeh rogic mustafic mogu ostat al da pristanu na rolu kao rezerve.
Dobili smo Jattu
ROGICA je zoran preporodio
Paskalov je bolja opcija od solda djurickovica
Jovic pun pogodak
Gurdizijani je mozda podpacaj
Butic nije nesto al bolji je od renana (zadnju godinu renanana)
Gojkovic medju 2 najbolja stopera lige
Gulashvilija je dotego i dao mu ono sto treba 3-4 m€ sve govori
Began je bio ok sad je bolji
MUJKIC je njegov projekat
Turkes je greska durektno zekica
Djordjevica nezna dali bi podveo pod pogodak ili pod promasaj, covjek da je bio uvaljen nebi mogao odigrat 10 utakmica
Bubanja je ok
Ristic odkuka posudbe i igranje na dvojno je top potez dobar je za godine i igrac od kojeg sam osjetio da zeli dres vise nego ijedan drugi omladinac
Vrbanu tiri evo i kapetanovicu je dao nesto minuta
Julardzija i matanovic poslali na posudbe dobar potez bar da ti klubovi placaju nesto njihovog trosja ujedno da im dadnu koju minutu
I pored ovog svega ima finale kupa u kojem nismo bili 4 godine i to preko najtezeg moguceg rasporeda. Borac zrinjski u 10 utakmica koje smo odigrali sanjima, samo je jednom zrinjski nas nadigrao dok uvresto utakmica smo bili u 5 deka sa ovim ekipama, uz veoma velke stete koje smo pretrpili u svakoj utakmici dok nijedna steta nije bila na stetu zrinjskog borca
Penal i crveni u bl
Pensl u mostaru
Go na kosevu lopta u pokretu
Penal koji je 50/50 grahovac rukom
Crveni karton kupresaku u bl
Penal koji je dosudjen nad hirosom
Crveni karton krdzakucu prihe toga udarac lulica
7 katastrofalni gresaka koje su durektno uticale na rezultat.. nebrijim sb posusje itd
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
grupa nije odredila cilj kluba. Grupa je dala podrsku ekipi i treneru svjesna citave situacije tj. drugim rijecima, sizofreni komentari, nezadovoljstvo i ostalo mogu svi macku o rep okaciti. To je ono sto hocu reci. a ne da se sizi jer je sloboda uzela bod, sto je trener izmijesao sastav.luckystrike je napisao/la: ↑23 apr 2025, 16:06ne može grupa određivati ciljeve Kluba kao što ne može određivati ničija očekivanja i nadanja od istog.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 apr 2025, 11:48ne znate sta se prica i sta grupa drzi do bitnog.
a sto posto bi bilo da smo kartonirani - kud se nije dala sansa ovima sto ne igraju. kad ce ako nece sad.
a drugo sto ce biti i bilo je -- joj gdje ce kombinovati, nismo pobjedili raspalu slobodu..
kako god okrenes, ne valja, to je prokletstvo.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- luckystrike
- Kontakt:
Dobrom dijelu raje je bitno "samo" osvojiti Kup i pobjediti želju, isto tako i grupi odnosno njihovim vođama. Međutim, nemaš garancije ni za jedno ni za drugo, zato je još uvijek važno boriti se u Ligi da se obezbijedi 3. mjesto bez obzira na prvonavedeno, i to je meni važnije. Sinoćnji remi shodno dođe mi kao poraz, a svoje detaljnije viđenje utakmice ću napisati nešto kasnije, još uvijek prelistavam 'dnevnu štampu' (ovdje napisano
).

Nabijem na kuracc svakog ko je mogao, a nije otisao. I nabijem na kuracc retarda koji je objavio zadnji post na zvanicnoj stranici sa slikom juga sa derbija. Sve go nesposobnjakovici
1946-1987
I Hamza i Renan su greske sto su pusteni/poslani. Renan van forme je sve svemirski brod za Gordezijanija
Polako ali sigurno, dok gledamo iza ledja jel nam blizu zeljo, prvak opet bjezi 20+ bodova na kraju sezone.
Prosjek je tu, ne posustajemo.
Prosjek je tu, ne posustajemo.
-
- Kontakt:
Mislim da je vrijeme da se dodje makar ovu utakmicu na sjever.
Pustite se price "hocu da gledam tekmu"...Sta da gledas?
DODJI NA SJEVER U INAT DUSMANIMA!
Jednu utakmicu....
Pustite se price "hocu da gledam tekmu"...Sta da gledas?
DODJI NA SJEVER U INAT DUSMANIMA!
Jednu utakmicu....
Naš golman u dvadesetoj sekundi utakmice napucava loptu iz svog šesnesterca a ekipa koja po utakmici ima 20+ takvih situacija jasno je da nema plana ni vizije svoje igre. Rezultat se uglavnom se svodi na individualni kvalitet nekog pojedinca ili greške protivnika.
Jučerašnji primjer, nisi u stanju iznjeti loptu kroz posjed gdje ti presing stvara jjebemi Đafić sa 120 kg.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Mogu shvatiti u gostima kad ispucavas pa vise prostora za Frsncisa i Gulya probaš na kontru dok nisu postavljeni . Al kuci protuv slobode da 70 min samo nabijas loptu prema naprijed je apsolutno neobjašnjivo . I tako iz utakmice u utakmicu izbi nabi pa sta bude .AVNOJ je napisao/la: ↑23 apr 2025, 17:24Naš golman u dvadesetoj sekundi utakmice napucava loptu iz svog šesnesterca a ekipa koja po utakmici ima 20+ takvih situacija jasno je da nema plana ni vizije svoje igre. Rezultat se uglavnom se svodi na individualni kvalitet nekog pojedinca ili greške protivnika.
Jučerašnji primjer, nisi u stanju iznjeti loptu kroz posjed gdje ti presing stvara jjebemi Đafić sa 120 kg.
- f0rest1946
- Kontakt:
Ovaj gore video me podsjeti koliko smo mi losi u prekidima to je nevjerovatno.
Gol glavom ne bi zabili kad niko ne bi branio prekide, a nasi korneri su prica za sebe. 90% kornera je kontra za protivnicku ekipu
Gol glavom ne bi zabili kad niko ne bi branio prekide, a nasi korneri su prica za sebe. 90% kornera je kontra za protivnicku ekipu
Size ove mazge I na manje stvari, tako da sve ok. A najviše vole da komentarisu kad igramo utakmicu, jer Koševa ne vide očima. Kamoli gostovanja.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 apr 2025, 16:10grupa nije odredila cilj kluba. Grupa je dala podrsku ekipi i treneru svjesna citave situacije tj. drugim rijecima, sizofreni komentari, nezadovoljstvo i ostalo mogu svi macku o rep okaciti. To je ono sto hocu reci. a ne da se sizi jer je sloboda uzela bod, sto je trener izmijesao sastav.luckystrike je napisao/la: ↑23 apr 2025, 16:06ne može grupa određivati ciljeve Kluba kao što ne može određivati ničija očekivanja i nadanja od istog.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 apr 2025, 11:48ne znate sta se prica i sta grupa drzi do bitnog.
a sto posto bi bilo da smo kartonirani - kud se nije dala sansa ovima sto ne igraju. kad ce ako nece sad.
a drugo sto ce biti i bilo je -- joj gdje ce kombinovati, nismo pobjedili raspalu slobodu..
kako god okrenes, ne valja, to je prokletstvo.
Gledam Zrinjskog u kakvu je rupu upao, gore nego mi 6-7 kola ih nije bilo. Mi bi odma smijenili sve, ljudi polako ništa ne diraju (čitaju trenera) I Evo ih opet na pravom kolosijeku.
Upravo zbog ovakvih stvari sudijske lakrdije koje su nam se dešavale gube smisao da se uopće spominju.bordobijeli je napisao/la: ↑23 apr 2025, 17:28Mogu shvatiti u gostima kad ispucavas pa vise prostora za Frsncisa i Gulya probaš na kontru dok nisu postavljeni . Al kuci protuv slobode da 70 min samo nabijas loptu prema naprijed je apsolutno neobjašnjivo . I tako iz utakmice u utakmicu izbi nabi pa sta bude .AVNOJ je napisao/la: ↑23 apr 2025, 17:24Naš golman u dvadesetoj sekundi utakmice napucava loptu iz svog šesnesterca a ekipa koja po utakmici ima 20+ takvih situacija jasno je da nema plana ni vizije svoje igre. Rezultat se uglavnom se svodi na individualni kvalitet nekog pojedinca ili greške protivnika.
20+ bodova na kraju sezone je poražavajuče za ovakvu ekipu bez obzira na eventualno osvjeni KUP.
Konačan sud dat će europske kvalifikacije.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Dok je Djordjevic igrao bili smo itekako opasni i nazabijali se iz kornera.
Cim se ovde trazi opravdanje za los rezultat i igru protiv Slobode, koja je na tekmu dosla iz autobusa i osvojila prvi gostujuci bod u 9 mjeseci, nesto tu ne stima.
- relativizam
- Kontakt:
OkMorpheus je napisao/la: ↑23 apr 2025, 15:22Čuj upozorava, koga si ti upozoravao?relativizam je napisao/la: ↑23 apr 2025, 14:56Od Evrope se upozorava da stil igranja sve na Gulija ne prolazi jer kad tad ga nećemo imati.Koga smo mi upozoravali?
Je l' to stručni štab čita forum, oni se upozoravali pa nisu poslušali?
I nije istina da je sve bilo na Gulija. Prva polusezona nije pala samo na njega, već i na Lulića i još neke. Tek u ovoj polusezoni smo više počeli igrati na njega, ali uz njega je bio Kyeremeh. I čisto sumnjam da je Zekić govorio nabijajte na Guliashvilija pa ako uhvati uhvati.
Još će ispasti da je samo Guli dobro igrao, ostali ništa.
Sve si upravu ,igrali smo kao Galaktikosi svojevremeno
Gluplji sam ja kad ista komentarisem
Interesujeme ovi sto pisu +20 bodova, dalibi igra bila dobra da imamo sad 61 bod recimo a da pritim borac i zrinjski imaju po 60.. trenutna tabela je takva (ako gledamo da je sudjenje bilo fer) uz to da smo obje ekipe izbacili u kupu i da smo mi u finalu, uz to imacemo navise odigrani utakmica od svih klubova sem borca.
Takodje peh koji smo mi imali da nam se 3 najbolja igraca se povrijede 2 tesko jedan lakse … u momentu kad imamo najtezi raspored.
Nabijanje lopte od golmana imeni smeta, al nije to neplanski vec tim zeli opteretit vezni red i odbranu liniju protivnika..vaoma jasno, juce izgubljena 2 boda idu na pogresnu procjenu zekica, da udje sa kapetanovicem tirom mehmedovicem mustaficem od prve minute. Razlog zasto je to uradio jeste to da je racunao da ce igraci slobode se izmorit u prvom poluvremenu i da ce u drugim poluvremenu bit dovoljan 1 go za 3 boda.. naravno da je sad lahko reci bolje da je igrao od prve minute sa naj jacim sastavom pa onda uvodio kapetanovuca tira itd al posle eate je lahko bit general…
Ovoj ekipi treba jos vremena jos 2-3 igraca da se zamjene, dosta igraca su tu kojim isticu ugovori koji se svjesno nisu htjeli tjerat na zimu radi placanje raskida i to je to.
Ketemeh mustafic soldo ugovori isticu
Lulic gordizijani Pavicic posudbe
To je 7 igraca od kojih je jedino Pavicic nesto pokazao i to tek u zadnje 3-4 utakmice, mislim da sanjim nemamo mogucnost odkupa
Takodje
Turkes ce morat ici na raskid
Gulashvili ce bit prodat
Od ovih 10 igraca jedino Gulijashvili je igrac kojeg necemo moci zamjenit niti nac zamjenu koja ce moci isporucit ono sto on moze
Golmana- sigurno da mozemo nac boljeg nego Rogica
Lulic- tu imamo Djordjevica al ako je zavrsio karijeru tu mozemo nac igraca boljeg za lovu koju bi morali dat za njegov ugovor plus platu koju bi trazio
Pavicic: tu imamo krdzalica julardziju jattu ako niko odnjih to nemoze igrat uvjeren sam da mozemo nac igraca koji moze pruzit vise nego pavicic
Solda- njega bi produzio cisto sto je ti dugo ali posto je Gojkovic povrijdjen i nece moci bit spreman za evropu i pocetak nove sezone tu moramo dovest top kvalitet i samim tim njega nece bit tesko nadomjestit jer nije on top igrac
Mustafic- on nije igrac kojeg nemozes zamjenit za mnogo manje pare, al ako Zoran hoce da ga zadrzi nebi imo nista protiv
Gudizijani: mislim da nije kitotres od igraca al posudjen je ako nebude u ovih 5-6 utakmica pokazao mnogo vise Ristic nije nista losi od njeg
Takodje peh koji smo mi imali da nam se 3 najbolja igraca se povrijede 2 tesko jedan lakse … u momentu kad imamo najtezi raspored.
Nabijanje lopte od golmana imeni smeta, al nije to neplanski vec tim zeli opteretit vezni red i odbranu liniju protivnika..vaoma jasno, juce izgubljena 2 boda idu na pogresnu procjenu zekica, da udje sa kapetanovicem tirom mehmedovicem mustaficem od prve minute. Razlog zasto je to uradio jeste to da je racunao da ce igraci slobode se izmorit u prvom poluvremenu i da ce u drugim poluvremenu bit dovoljan 1 go za 3 boda.. naravno da je sad lahko reci bolje da je igrao od prve minute sa naj jacim sastavom pa onda uvodio kapetanovuca tira itd al posle eate je lahko bit general…
Ovoj ekipi treba jos vremena jos 2-3 igraca da se zamjene, dosta igraca su tu kojim isticu ugovori koji se svjesno nisu htjeli tjerat na zimu radi placanje raskida i to je to.
Ketemeh mustafic soldo ugovori isticu
Lulic gordizijani Pavicic posudbe
To je 7 igraca od kojih je jedino Pavicic nesto pokazao i to tek u zadnje 3-4 utakmice, mislim da sanjim nemamo mogucnost odkupa
Takodje
Turkes ce morat ici na raskid
Gulashvili ce bit prodat
Od ovih 10 igraca jedino Gulijashvili je igrac kojeg necemo moci zamjenit niti nac zamjenu koja ce moci isporucit ono sto on moze
Golmana- sigurno da mozemo nac boljeg nego Rogica
Lulic- tu imamo Djordjevica al ako je zavrsio karijeru tu mozemo nac igraca boljeg za lovu koju bi morali dat za njegov ugovor plus platu koju bi trazio
Pavicic: tu imamo krdzalica julardziju jattu ako niko odnjih to nemoze igrat uvjeren sam da mozemo nac igraca koji moze pruzit vise nego pavicic
Solda- njega bi produzio cisto sto je ti dugo ali posto je Gojkovic povrijdjen i nece moci bit spreman za evropu i pocetak nove sezone tu moramo dovest top kvalitet i samim tim njega nece bit tesko nadomjestit jer nije on top igrac
Mustafic- on nije igrac kojeg nemozes zamjenit za mnogo manje pare, al ako Zoran hoce da ga zadrzi nebi imo nista protiv
Gudizijani: mislim da nije kitotres od igraca al posudjen je ako nebude u ovih 5-6 utakmica pokazao mnogo vise Ristic nije nista losi od njeg
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, miguelramos i 60 gostiju.