Čuj kakve ima izbaciju nekakve gaće, setove za roštilj khurce palce a zadnje 4 godine ne mogu sastaviti pet utakmica da kažeš da su dobro odigrali
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Koji ćeš ti qurac govoriti ko će doći?Zutti je napisao/la: ↑23 apr 2025, 11:16Zamolio bih sve koji ovako razmišljaju da nikad više ne dođu na Koševo. Koji ćete qurac?TarpiTarpi je napisao/la: ↑23 apr 2025, 10:36da se opet večeras igra ja ne bih otišao. Uz našu povremeno dobru igru ide i povremeno dobra posjeta, razumijem kome se ono od sinoć ne gleda.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 apr 2025, 10:09Koliko (ne)iskorištenih potencijala ima na ovom forumu, baš šteta. Da se 5% trudite da dolazite na utakmice koliko filozofirate na forumu, imali bi prosjek po utakmici 10.000. Čast izuzetcima, ali situacija od sinoć je pokazatelj koliko ljudi su pravi zaluđenici bordo boje.
Dokad ćete šupljirati tu bezrezervnu ljubav i podršku klubu, kad je dobro stanje podrži, kad je loše ukaži na to, ako se radi na poboljšanju opet podrži, ako se ne radi na tome nemoj biti nijemi posmatrač i KLIMAČ GLAVOM.
Ono sinoć je bilo PONIŽENJE za mene i za moj klub.
I šta ja sad trebam raditi?
- da kažem sve je ok
- da svalim priču na malog Tiru koji jedini u sastavu nije dio tog užeg kruga igrača pa da ispadne da smo igrali sa drugim/trećim timom
- da okrivim Džemidžića pa odmah proširim i na Vicu
- da kažem da su mediji krivi ruše atmosferu pred derbi
Sve je sinoć bilo pogrešno, od Zekićeve postavke i taktike koje nije bilo, od zalaganja igrača kojeg nije bilo, od prekidanja utakmice u trenutku kad nemaš rezultat. Počeli igrat u 75. minuti i mašemo rukama hoćemo neki penal

Rekao sam ti već za to oko mene. Da se ne ponavljam bez potrebe. Kažem da vi što tražite izgovore za utakmice poput večeras ne trebate nikad ni doći.TarpiTarpi je napisao/la: ↑23 apr 2025, 12:46Koji ćeš ti qurac govoriti ko će doći?Zutti je napisao/la: ↑23 apr 2025, 11:16Zamolio bih sve koji ovako razmišljaju da nikad više ne dođu na Koševo. Koji ćete qurac?TarpiTarpi je napisao/la: ↑23 apr 2025, 10:36
da se opet večeras igra ja ne bih otišao. Uz našu povremeno dobru igru ide i povremeno dobra posjeta, razumijem kome se ono od sinoć ne gleda.
Dokad ćete šupljirati tu bezrezervnu ljubav i podršku klubu, kad je dobro stanje podrži, kad je loše ukaži na to, ako se radi na poboljšanju opet podrži, ako se ne radi na tome nemoj biti nijemi posmatrač i KLIMAČ GLAVOM.
Ono sinoć je bilo PONIŽENJE za mene i za moj klub.
I šta ja sad trebam raditi?
- da kažem sve je ok
- da svalim priču na malog Tiru koji jedini u sastavu nije dio tog užeg kruga igrača pa da ispadne da smo igrali sa drugim/trećim timom
- da okrivim Džemidžića pa odmah proširim i na Vicu
- da kažem da su mediji krivi ruše atmosferu pred derbi
Sve je sinoć bilo pogrešno, od Zekićeve postavke i taktike koje nije bilo, od zalaganja igrača kojeg nije bilo, od prekidanja utakmice u trenutku kad nemaš rezultat. Počeli igrat u 75. minuti i mašemo rukama hoćemo neki penal, napadamo igrače Slobode i sudiju koji rade svoj posao, sve samo da ne postavimo stvari kako treba, MI SMO SAMI KRIVI i tu hoću promjenu, od nas samih da krenemo pa da napadamo ljude što im se ne gleda ista stvar godinama.
O čemu ti? Prvi skačem kad nešto ne valja, al kad nema potrebe onda nema. Kukate na sve živo nakon nebitne utakmice, skidate glave momcima, a prije 7 dana ste im pušili qurac svi. To je problem.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ni ovo non stop ponavljanje da je utakmica sinoć nebitna je neće učiniti manje bitnom. Nosi jednako bodova kao i derbi a opet da podsjetim, mi još nemamo osiguranu Europu.
uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Ma puca mi **** i za Evropom vala ako ćemo odigrati pretkolo ili dva. A to nam je realno maksimum, kao i svima ostalima u ligi, sve dok ne budemo prvaci.
Ne daj se StrumfeHyperOS je napisao/la: ↑23 apr 2025, 07:38Kako ste krenuli, jos malo pa ce ovo sinoc biti super, sto smo osvojili bod i pobjegli zelji na +4nokee je napisao/la: ↑23 apr 2025, 06:13Tako je. Upalili se, uglavnom ovi sto sastrase sa komentarima u sred utakmice. Ocekivao sam da ćemo loše odigrati, hajde provući se sa 1-0, nije ušlo I jbg idemo dobiti zeljanu..jurisicduska je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:32
Samo se ti plašiš da te stigne ekipa koja prima po 5 golova po poluvremenu. Jel kontas šta da će dobit sve do kraja oni a mi izgubit sve ne razumijem.
Bježiš im 4 boda
Sutra će izgubit
Dolaze ti kući
Vjeruj da će nam prijati malo da su odmorili u sutonu sezone se dobija na svježinu i na spremu. Ne gori nam ništa.
Trebao je rizikovat kartone i povrede umornih igrača. Daj ba. Odlično samo da je još ušla jedna od 5 šansi to bi bilo to , nažalost nije.![]()
Ne bih ja baš rekao da nam je to maksimum. Mislim da veće šanse imamo da izborimo grupe Europa lige kao nenositelji u svim pretkolima nego da u ovoj ligi završimo s jednocifrenim zaostatkom za prvim u iduće 4 godine. U Europi ovisimo isključivo o sebi dok u našoj ligi nismo u stanju da se izborimo za fer suđenje na Koševu a kamoli šta drugo.
Nema utakmice koju smo "kiksali" a da forumski stručnjaci nisu pronašli alibi.
Tri boda si tri boda i oni se pišu, sve ostalo traje par dana i idemo dalje i još ona priča dobro je ovo da se malo spustimo, pa jjebote ko da mi po svemiru letimo pa se trebamo spuštati. Čuj bolje remijem "porazom" ući u derbi nego pobjedom. stručnjaci

A dobro je Zekiću rekao onaj lik kad je na kraju završio izjavu za tv, da mi nismo klub jedne utakmice i čuo ga je čim je pogledo.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ne mozemo druze staviti ligu u drugi plan, ne bjezimo vasi miskinu 10 bodova pa da imamo lufta, a ne vjerujem ni da u klubu to rade svjesno.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 apr 2025, 11:48klinika za dusevne bolesti, najzobiljnije preporucujem mnogima kojima nije mrsko otvoriti sportsport kliknuti na forum i uci na ovaj pdf.
boze sacuvaj kakvi izljevi emocija. od vikenda do vikenda se mijenja slika .
nadam se da ama bas niko od igraca i strucnog staba ne prihvata komentare po internetu kao releventnim.
ovo je ozbiljan nivo bolesti. Od doceka do tragedije. pa halo momci, ovo je fudbal. Ima pravo i protivnik da igra, nadigrava se.
ocito vas pola nije bilo na doceku, pa ne znate sta se prica i sta grupa drzi do bitnog.
Ligu smo stavili u drugi plan, nema opravdanja naravno sto nismo dobili slobodu ali desava se. Izmijesao je sastav, rezervisti su imali priliku da pokazu da mogu a oni to nisu. Pa moraju ulaziti bubanje pavicici i ostali da to malo utegnu.
Sazg ne znam sta je s tobom, realan si vazda bio ali oko Zekica si mi nesto presubjektivan.
uzimajuci sve u obzir, ligu, savez itd ovo je i vise nego odlicno... dobiti gurbete aBd i uz Boziju pomoc, strpljenjem i pametnom igrom do jos jednog trofeja za nase vitrine.
u cemu je vise braco stvar? napoleno fino povuce paralele sa citijem.. bajernom, ko smo to mi?? da nam je kraj svijeta remi?
Zekicu ne osvrci se, pravi komentar ces dobiti pred sjevernom tribinom. Na svim ostalim, najglasniji su oni sto ne trebaju biti na stadionu vjeruj mi.
SAMO GAZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kraj je sezone, nema nebitnih utakmica. Uostalom ko nam garantuje da cemo osvojiti kup? Siroki nije uopste losa ekipa, uostalom ne bi bili u finalu. Sinoc je bio kiks, sto kazes desi se, ali u ovoj fazi takmicenja to moze puno kostati. Samo do kraja se mora ozbiljno pristupiti svemu, i tu je najveca odgovornost na zekicu kao sefu strucnog staba.
-
- Kontakt:
Sto posto mada koje smo srece kod izvlacenja to je nemoguca misija,necemo mi izvuc nekog sa Islanda,Iliriju i slicne.hazarder je napisao/la: ↑23 apr 2025, 13:08Ne bih ja baš rekao da nam je to maksimum. Mislim da veće šanse imamo da izborimo grupe Europa lige kao nenositelji u svim pretkolima nego da u ovoj ligi završimo s jednocifrenim zaostatkom za prvim u iduće 4 godine. U Europi ovisimo isključivo o sebi dok u našoj ligi nismo u stanju da se izborimo za fer suđenje na Koševu a kamoli šta drugo.
- luckystrike
- Kontakt:
selam bratu s tribineHzHercegovac je napisao/la: ↑30 jul 2024, 13:53Jesiluckystrike je napisao/la: ↑30 jul 2024, 13:41Jesam li ja jedini koji u Mehmedovicu ne vidi potencijal?![]()
, biće on aBd dobar
Kapetanovic, Unusic, Mehmedovic, Mustafic, Jatta su u prvoj postavi bili, znaci pola ekipe je od igraca koji ne bi bili blizu da zaigraju s klupe a ne u prvoj. Mi smo u situaciji gdje nam 3 najbolja igraca povrijedjenja, i 9 ima po 2 zuta (dosta ih je dobijeno protiv borca).bordobijeli je napisao/la: ↑23 apr 2025, 12:18Igramo negledljivo to jeste ne igramo fudbal ,meni to smeta . Rezultat ko rezultat nekad bolji nekad losiji, fan shop,karte,dresovi,stadion i sve te popratne stvari mogu nekako i istrpiti . Al ova igra bez igre nas ne vodi nigdje ,evo juce 70 min apsolutno nista ne pokusavas da igras ,sramota .
Ljetni prelazni rok mora da isfiltrira ovo sve i da bude dosta zahvalnica
- relativizam
- Kontakt:
50 postova u dva dana kako ljudi pokušavaju opravdati borbu za trece yebeno mjesto u najgoroj ligi Evrope i remi protiv ekipe koja je već 3 mjeseca u drugoj ligi.
Vi svi vidite nešto drugo i najsretniji bih bio da ste svi upravu.
Ja vidim nesigurnost,kurcobolju i neuigranost.
Od Evrope se upozorava da stil igranja sve na Gulija ne prolazi jer kad tad ga nećemo imati.
Cilj je bila titula nema je ,sad je cilj kup i umjesto da nabijamo pozitivu i optimizam oni ovakvim igrama dozvoljavaju protivnicima da igraju s nama kao da smo stupcanica
Od Evrope se upozorava da stil igranja sve na Gulija ne prolazi jer kad tad ga nećemo imati.
Cilj je bila titula nema je ,sad je cilj kup i umjesto da nabijamo pozitivu i optimizam oni ovakvim igrama dozvoljavaju protivnicima da igraju s nama kao da smo stupcanica
-
- Kontakt:
Titule nema niti ce je biti dok je tu Vico mrzitelj drzave dokazani to svima treba da je jasno,mi kao navijaci,klub smo davno borbu trebali da prenesemo van zelenog terena.relativizam je napisao/la: ↑23 apr 2025, 14:5650 postova u dva dana kako ljudi pokušavaju opravdati borbu za trece yebeno mjesto u najgoroj ligi Evrope i remi protiv ekipe koja je već 3 mjeseca u drugoj ligi.
Čuj upozorava, koga si ti upozoravao?relativizam je napisao/la: ↑23 apr 2025, 14:56Od Evrope se upozorava da stil igranja sve na Gulija ne prolazi jer kad tad ga nećemo imati.

I nije istina da je sve bilo na Gulija. Prva polusezona nije pala samo na njega, već i na Lulića i još neke. Tek u ovoj polusezoni smo više počeli igrati na njega, ali uz njega je bio Kyeremeh. I čisto sumnjam da je Zekić govorio nabijajte na Guliashvilija pa ako uhvati uhvati.
Još će ispasti da je samo Guli dobro igrao, ostali ništa.
- Maroon1946
- Kontakt:
Halalimo im sve ako naredne tri tekme dobiju, pogotovo derbi i finale kupa. 
Daj Bože da se Guli vrati taman igrao sa jednom nogom

Daj Bože da se Guli vrati taman igrao sa jednom nogom
Jedino što je istina, a što smo pisali jeste da mi nemamo špica za velike stvari i zajeb je bio što smo pustili Čatakovića jer baš takav profil je i trebao Zekiću. Mislim da Butić može biti lijepo podređen timu, ali ko će ga dočekati da bude zdrav.
Naleti na neki clanak da Mamic ulazi u FKS.