Tako se igra zar tražimo previše
Volim te Željo
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Proslavio je gol, onako hinjski, kada je mislio da ga niko neće vidjeti niti snimitiBlueforce21 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 07:51Ako neko nije primijetio na highlightsima slavlje Hirosa misleci da ga niko ne vidi, jeste kamera sjevernokorejske televizije. Daleko ti Grbavica bila, i svim slicnim tebi, a, na vasu zalost, iz razloga vecih od izdaje samog kluba. Fuj
To je ono što nama najviše nedostaje, centralni i zadnji vezni, kad su oni pravi - onda ni bekovi ne izgledaju kao amateri.
I Gala bolje djeluje kad ima pomoc sa krila, a ne Boljevica koji mlatara rukama. Ako se Boljevic dozove, udje u duel, pomogne odbrani, dobije neki skok, mi bi bili 30% bolja ekipa. Ja jos uvijek ovo od njega cekam, jer do sada nisam vidio ove stvari.Laudrup je napisao/la: ↑24 apr 2025, 08:25Ustati pa reći Marin Galić, naš najborbeniji igrač zadnje tri sezone. A kad se samo sjetim ovih pojedinaca što su tražili Ćorićevu smjenu. Uprava mu odmah mora dati četverogodišnji ugovor i u njega upisati stavku da policija ima pravo ući na tribinu i polomiti kičmu svakome ko u naredne četiri sezone uputi lošu riječ ili zatraži Denisovu smjenu, bez obzira na rezultat.
Virtu4l je napisao/la: ↑24 apr 2025, 09:05Derbi će biti paklen, malo su uzdrmani, sve je ukazivalo na to da ih remi protiv Slobode neće mnogo oštetiti jer je naš poraz protiv Borca već bio upisan u sve bilježnice. Ono sinoć je sve promijenilo. To je mač sa dvije oštrice. Oni će sad maksimalno ozbiljno pripremiti derbi, shvatili su da je vrag odnio šalu i da mi itekako znamo igrati lopte i da će nam voljni momenat biti na maksimumu.
Odigrali smo tri očajna poluvremena protiv njih, gdje su nam mogli utrpati bar 10 komada. Prvo poluvrijeme na Koševu nam mora biti primjer i vodilja.
Trenutno je najvažnija situacija sa Guliašvilijem. Sa njim i bez njega su to dvije različite ekipe. U slučaju da on ne bude igrao biće nam mnogo lakše i pritisak na našu odbranu će biti neuporedivo manji.
Lagumdzija je onaj igrač kojeg trazimo jos od Armina Hodžića mlađeg,visok jak,zna lopte,nema straha,a jos imai osjećaj za gol,kako hladno glavom zabi sinoć,šteta ofsajda,ali gradio bih igru uz njega,Jabera i Šošića definitivno.Riquelme1921 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 02:42Lagumdžija je meni super, svidio mi se još u onoj utakmici kada je nastupio protiv nas u dresu Goška, a ni kod nas nije loš. Meni se iskreno sviđa i Cvetanoski, naročito s klupe. Nisam siguran do kada ima ugovor ali volio bih da ostane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.