Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

akisarajevo92
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la akisarajevo92 » 24 apr 2025, 13:11

sto ga isprska ova novinarka sa N1, pogubio se Dodo :rol:
Don't believe the hype.

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 24 apr 2025, 13:13

akisarajevo92 je napisao/la:
24 apr 2025, 13:11
sto ga isprska ova novinarka sa N1, pogubio se Dodo :rol:
Samo tako i treba.
....sve drugo će proći!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 24 apr 2025, 13:38

Saopštenje SIPA kso da je dijete pisalo. Kaže nije uredu da objavljuju imena službenika, a jest uredu da oni nizašta primaju velike plate?

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 24 apr 2025, 13:42

bob je napisao/la:
24 apr 2025, 12:08
HariTz je napisao/la:
24 apr 2025, 02:09
Pitanje za nekoga ko je bolje upućen od mene.

Kako je moguće podići vozačku dozvolu nakon isteka zabrane a sve kazne nisu izmirene (za kanton Sarajevo)? Meni je prije par godina rečeno da se to mora sve izmiriti da bi se moglo podići nakon zabrane, a bivši kolega mi reče jučer da je podigao vozačku nakon isteka zabrane i registrovao auto a nije nijednu kaznu izmirio.

Haman izgubih 2 mjeseca čekajući da se vratim nazad u BiH da sve izmirim, a haman sam mogao sve završiti mnogo ranije. :crazy:
mislim da mozes podici al ne mozes registrovati ne znam kako ti ej kolega reg. znam nekad da sam imao 20km neplaceno neka kamata zaboravio na to skroz nisam na vrijeme platio kaznu pa se pojavila kamata, pa mi rece na salteru cips-a kad sam preuzimao da platim prije registracije … a vidis i sam kad clanak izleti ima 20k kazni i vise ne placeno a ima vozacku samos to vjerovatno ne moze reg na sebe
Kao i u svemu u našoj državi, jer smo klasični apsurdistan, ako si dužan 20 KM ideš na sud i hoće da te pošalju u zatvor. Ako si dužan 20 000 KM, ganjaju ti neke olakšice i ako platis 500, onih 19 500 će ti oprostiti jer si iz fine familije :zviz:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 24 apr 2025, 13:44

Pa to je svugdje tako, imaš onaj citat: "Ako si dužan banci 100 dolara to je tvoj problem, ako si dužan 100 miliona dolara to je bankin problem".
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 apr 2025, 14:28

avenija je napisao/la:
24 apr 2025, 13:04
FoSte95 je napisao/la:
24 apr 2025, 12:47
Vrlo zanimljivo
Dodik je nastavio sastanak ne pominjući tu informaciju. Na sastanku je rekao da RS ima podršku Rusije, Azerbejdžana, Mađarske, Srbije, potom njemačkog AfD-a, potom stranke Marin Le Pen, Slobodarske partije iz Austrije kao i stranke Matea Salvinija, italijanskog ultradesničara.

Naveo je i da ima jake kontakte sa administracijom Donalda Trampa.

Dodik je optužio opoziciju iz RS da je izdajnička, te da se ovaj entitet već mogao otcijepiti da su bili uz njega.

Najavio je otcjepljenje RS u vrlo kratkom periodu.
Zasto sada naši ne pozovu ambasadore tih zemalja, obave razgovore ili posalju protestne note i protjeraju ih iz države?

Zamislite da tipa Azerbejdžan javno podrzava Kurde da pola Turske odvoje. Gdje bi bili zajedno sa ambasadorom do večeras?

Ili Madjari da javno podrzavaju ocjepljenje Dalmacije i pripajanje Italiji? Pa to bi bio skandal nevidjenih razmjera.

Ovdje cu se zaustaviti jer ne smijem pisati ko je vlast i MVP i zasto smo toliko jadni i podredjeni da me @admin ne bi poslao u vječna lovišta. :kralj:
Sto nekad ne napomenes ko ke sve bio na vlasti dok se država pljačkala kroz ovaj Viaduct. Ko sve to nije primijetio, ko je možda primjetio ali prihvatio da zmirne i okrene glavu isl. Šta li je taj dobio zauzvrat? Ili je samo glup?

Čini mi se - svako. Nema ko nije. Možda stranka Nazifa Gljive jedino da nije bila na vlasti u tom periodu. I takvih primjera milion.

Ko je nakon agresije na BiH dok je trajala tužba dozvolio Srbiji da otvori amabasadu u BiH? U centru Sarajeva, na ekstra prometnoj lokaciji da razapnu zastavu, pa onda 10 metara od te ambasade svake godine obilježavaju Dobrovoljačku? Ta agresija je ipak malo ozbiljniji zločin bio, čiji mi se? I ambasadu Rusije koja ke otvoreno podržavala tu agresiju? To ti 30 godina nije smetalo, ali sada bi protjerivao.

Ali dok god ti vadiš samo jednostrane primjere u pokušaju da nekog diskreditujes a drugog promovises kao da bismo svi trebali biti glupi da ne kontamo da nema razlike, ja ću te tretirati kao stranačkog bota.

Napisao sam i indirektne pokušaje, a to je upravo ovo gore. Hajde, evo još jednom ću smatrati da si sporiji pa nisi skontao da je to bas to, ali uvjeren sam da smo se sad razumjeli.

tiketoke
Kontakt:

Post Postao/la tiketoke » 24 apr 2025, 14:31

Dodikova ponuda od danas nije nimalo loša, kakav li će odgovor biti iz Federacije bit ce zanimljivo

I da , Schmidt se in fact ne smije pojaviti u RSu , moze ali nekako kriomice
Bit ce sigurno uhapšen

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 24 apr 2025, 15:07

tiketoke je napisao/la:
24 apr 2025, 14:31
Dodikova ponuda od danas nije nimalo loša, kakav li će odgovor biti iz Federacije bit ce zanimljivo

Bit ce sigurno uhapšen
Kad bi ga uhapsili, tu bi im i bio kraj.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 24 apr 2025, 15:30

Ma ja SIPA smije po Sarajevu pretresati :rol: :tokralju:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 apr 2025, 15:37

Ovaj Trump je veća budala nego što sam mislio.Evo poslao je poruku Vladimire prestani. :rol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 24 apr 2025, 15:42

Kroz koji mjesec očekujem krmka u zajedničkim institucijama.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 apr 2025, 15:43

Kako je SDA pravila lažne farse s Dodom tako rade i ovi.

Samo sto su oni vise krali jer su duže bili na vlasti i imali razrađen sistem. I ovi ce kad se osile isto.

Hvala ti Bože sto apsolutno ne zavisim od njih bilo jednih ili drugih, i sto opušteno mogu pisat protiv svih i tako ne prekršavajuci pravilo koje je Admin nametnuo :bih: :bih:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 24 apr 2025, 15:44

Pendulum je napisao/la:
24 apr 2025, 15:07
tiketoke je napisao/la:

Bit ce sigurno uhapšen
Gdje cemo na more ove godine? :yawn:

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 24 apr 2025, 16:00

Saurman je napisao/la:
24 apr 2025, 15:37
Ovaj Trump je veća budala nego što sam mislio.Evo poslao je poruku Vladimire prestani. :rol:
U historiji svijeta se nije pojavio veci slabic, a koji je istovremeno globalno stvorio ugled nekog tough guya. Vrhunac moci mu napisati nesto na tviteru sa caps lockom. Haj sto je slab nego i glup.

tiketoke
Kontakt:

Post Postao/la tiketoke » 24 apr 2025, 16:07

Pendulum je napisao/la:

Ne bi, promjenili su se odnosi u svijetu Eufor ne može i ne smije više intervenisati kao nekad (1996 do tipa 2006te) kad su tenkovima išli gdje žele , hapsili po potjernicama ,ubijali po Foči kad im se pruži otpor , ulazili u one hdzove banke itd itd oni su tu samo forme radi kobajagi se nesto događa.
Srbi su se riješili jednog Franca Ferdinanda , da ne smiju uraditi ovo sto obećavaju da će nekom lijevom politiĉaru iz Bavarske

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 24 apr 2025, 16:10

Mogli je napisao/la:
24 apr 2025, 15:44
Pendulum je napisao/la:
tiketoke je napisao/la:

Bit ce sigurno uhapšen
Gdje cemo na more ove godine? :yawn:
Ja u Tursku, ako Bog da, krajem Augusta. A ti?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 apr 2025, 16:16

tiketoke je napisao/la:
24 apr 2025, 16:07
Pendulum je napisao/la:

Ne bi, promjenili su se odnosi u svijetu Eufor ne može i ne smije više intervenisati kao nekad (1996 do tipa 2006te) kad su tenkovima išli gdje žele , hapsili po potjernicama ,ubijali po Foči kad im se pruži otpor , ulazili u one hdzove banke itd itd oni su tu samo forme radi kobajagi se nesto događa.
Srbi su se riješili jednog Franca Ferdinanda , da ne smiju uraditi ovo sto obećavaju da će nekom lijevom politiĉaru iz Bavarske
Smiješno. Boji se Schmidt hapšenja u RS 🤣🤣

To bi bilo najbolje sto nam se može desiti, nismo mi te sreće.

RS još malo i neće imati iz čega placati plate budžetskim korisnicima. Cijela kriza i jeste nastala jer tamo vise nemaju za kifle i nemaju od čega ni uzeti. Viadukt je samo vrh ledenog brijega, to sada stiže jedno za drugim, naplata obveznica koje su izdavali, krediti, muljavine razne… Zato je bila borba oko drzavne imovine, jer svoje vise nemaju, a naplata stize… I oni će uhapsiti predstavnika EU

Vidjecemo kako ce ga Mup braniti kad im ne legnu plate. Ali prije toga ce oni ukinuti zdravstvo, obrazovanje, penzije… ovo sad ce biti zlatno doba kakva bijeda tek dolazi

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 24 apr 2025, 16:30

tiketoke je napisao/la:
Bit ce sigurno uhapšen
Bio je prije par dana u (mescini) Srebrenici. Pusti pricu i lajanje.
feniksptica je napisao/la:
24 apr 2025, 15:43
ne prekršavajuci pravilo
Ne kršeći. *** ti uciteljicu :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 24 apr 2025, 16:32

:urnebes:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

tiketoke
Kontakt:

Post Postao/la tiketoke » 24 apr 2025, 16:37

admin je napisao/la:
24 apr 2025, 16:16

Smiješno. Boji se Schmidt hapšenja u RS 🤣🤣

To bi bilo najbolje sto nam se može desiti, nismo mi te sreće.

RS još malo i neće imati iz čega placati plate budžetskim korisnicima. Cijela kriza i jeste nastala jer tamo vise nemaju za kifle i nemaju od čega ni uzeti. Viadukt je samo vrh ledenog brijega, to sada stiže jedno za drugim, naplata obveznica koje su izdavali, krediti, muljavine razne… Zato je bila borba oko drzavne imovine, jer svoje vise nemaju, a naplata stize… I oni će uhapsiti predstavnika EU
Situacija na terenu govori da ne smije u RS. On tamo izgleda ode pod okriljem noći, uslika se i vrati, ono jednom nešto išao u BL da se slika s nekim biskupom , provukao se do tamo u civilnom autu da ga niko ne vidi vjrv.
slika
RS ne može bankrotirati nikada, tu priču čitamo skoro 30 godina i nikad se nije desila, iza njih će stati Srbija kao krajnja opcija, a prije te zadnje opcije stat će Federacija Bosne i Hercegovine kao što je sada u slučaju Viadukt. Bolje nam je da što prije platimo jer svaki dan +9000 kamate nas dodatno uništava.
Što se tiče sankcija nije potrebno ići daleko u historiju da se vidi kako one nemaju nikakvog efekta. Srbi to kolektivno ne yebu, od 1993 do 1999te imali su najveće sankcije ikada koje je UN uveo nekom ,gore nego danas Iranu ili Venezueli ili nekom jadu kome već uvode , dok imaju šta jesti i popit sankcije su besmislene. Hiperinflacija nad hiperinflacijom im ništa nije mogla devedestih , samo su iz jednog rata išli u drugi i nisu se obazirali. Tek kada su počeli F16 i B2 bombarderi da lete nad SR Jugoslavijom bili su primorani da prave ustupke i povlačenja.
Pa evo Dodik i cijelo rukovodstvo RS ima sve sankcije svijeta pa im idalje nije ništa ,platu primaju preko pošte :rol:

Sportski pozdrav.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 11 gostiju.