Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ubjedljivo tri najodvratnija lika u ligi ikad i ovom korumpiranom savezu
1. Hiros
2. Kazlagic
3. Kvrzic
Jako je tesko poredati po nivou odvratnosti,ali ipak ovako nekako bih rekao.
U top 4 je svakako i Vranjes
1. Hiros
2. Kazlagic
3. Kvrzic
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- PrinceBobby18
- Kontakt:
obratiti ću ti se poslovicama, izrekama i citatima u stilu denisa ćorića.relativizam je napisao/la: ↑24 apr 2025, 05:33Ovo je sve jer nije kaznjen onaj avanti na vrijeme i osile se ljudi,kakav moraš biti gad i debilcina neotesana da pominjes gazzu u ovom kontekstu.10.Skoro je napisao/la: ↑24 apr 2025, 04:13Djecu ti ja sravnam aBd. Ako nemas sad kad budes imao. Jel ok? UstašoPrinceBobby18 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:20
ne treba, ta vidiš po posljednja dva kola da na travnjaku sve ravnamo k'o IDF gazu.
deveta je formalnost.
usput, gazza je nadimak paul gascoignea, a gaza je dio izraela."Što gledaš trun u oku brata svojega, a brvna ne vidiš u oku svom?"
https://www.youtube.com/watch?v=z-6VF47rlyQ
Zeljo je sinoc napravio takav problem FK SNSD i Vici, neviđeni, neocekivani, neplanirani - da sam siguran da ce se nekako osvetiti sa novcanim kaznama ili suspenzijom stadiona zbog skandiranja....Zeljo im je pomrsio planove, syebo njihove spletke, cak ni sudija kojeg su doveli sa sobom nije mogao izvuci. A dao je sve od sebe.
Hajd da je bilo nerijeseno, pa i nekako. Bili bi izjednaceni bodovno sa Zrinjskim, ali poraz u ovom momentu
auuu
Hajd da je bilo nerijeseno, pa i nekako. Bili bi izjednaceni bodovno sa Zrinjskim, ali poraz u ovom momentu

Combattente87 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 09:46Gledaj legendo, gdje sam ja napisao da podržavam ovo !? Nađi mi samo jedan moj post gdje sam rekao da ovako treba !?
Ali možemo li se složiti da mi iskreni navijači Borca nemamo apsolutno nikakve veze sa tim, niti možemo da utičemo na to što se dešava, a sa druge strane, vi se niste našli u ovakvoj situaciji kao mi i mislim da nemate pravo glasa da sudite, jer možda bi bili gori od nas, a ja vjerujem da bi sigurno, jer nije da niste imali priliku osjetiti štimung, pa ste Vici pjevali pjesme i zahvaljivali na tituli i sahranjivali rivala u centru grada.
Avanti, ja, Riziko, Suvorov i ostali iz BL nikada nismo nikoga na ovom forumu uvrijedili na vjerskoj osnovi, psovali familiju i vrijeđali mrtve, a ako bi malo uboli to bi bio čisti revolt poslje salve uvreda....To je Virto poenta moga posta, i to da su Pitari najlicemjernija bića to je surova istina !
P.S uđi na Banjalukaforum, PDF Borac, i vidjećeš šta Banjalučani misle o utakmici juče i generalno o dešavanjima![]()
Pazi, obraćaš se nekome koga ti isti pitari vrijeđaju na dnevnom nivou i to najgnusnijim uvredama, preko deset godina. Naravno, kad kažem pitari mislim na ove maloumnike sa foruma ne na normalnu raju sa kojom odlično funkcionišem.
Pratim ja forume gdje se piše o Borcu i jasno je da i tamo preovladava razum. Tamo mi se svidio jedan komentar kad neko kaže bolje da su Jaberu dali crveni i svirali nam penal, nego što su ovako sjeckali i brukali se a na kraju ništa nismo dobili. U fazonu, ako već kradeš onda završi posao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta se ti brines za ulaznice kad stadiona nisi vidio osim na instagramuKONTRASVIH je napisao/la: ↑24 apr 2025, 11:32Nevjerovatno kako ovaj njihov papanluk sa 1800 ulaznica prolazi ispod radara. Rijetkost je da iko sa njihove strane osudi tu smijesnu odluku. Neka se niko ne cudi kad im se na Grbavici da 650 ulaznica![]()
Covjek bi reko ide na svaku koliko place po forumubvsic je napisao/la: ↑24 apr 2025, 13:46Sta se ti brines za ulaznice kad stadiona nisi vidio osim na instagramuKONTRASVIH je napisao/la: ↑24 apr 2025, 11:32Nevjerovatno kako ovaj njihov papanluk sa 1800 ulaznica prolazi ispod radara. Rijetkost je da iko sa njihove strane osudi tu smijesnu odluku. Neka se niko ne cudi kad im se na Grbavici da 650 ulaznica![]()

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Da je bilo i nerijeseno, opet bi zrinjski bio prvi jer je konama peticu sloziolet3 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 13:17Zeljo je sinoc napravio takav problem FK SNSD i Vici, neviđeni, neocekivani, neplanirani - da sam siguran da ce se nekako osvetiti sa novcanim kaznama ili suspenzijom stadiona zbog skandiranja....Zeljo im je pomrsio planove, syebo njihove spletke, cak ni sudija kojeg su doveli sa sobom nije mogao izvuci. A dao je sve od sebe.
Hajd da je bilo nerijeseno, pa i nekako. Bili bi izjednaceni bodovno sa Zrinjskim, ali poraz u ovom momentuauuu

Kako god bilo yebo ih zeljo
Ja od kada pratim a pratim od 90 godine, najveca pljacka je bio taj penal u Bijeljini vrijedan titule.TheNoblesMo je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:44Krali su naši, krali su vaši, ali ovi su nas sve prestigli za 3 kruga. Svakome se pomagalo za penal, ofsajd, crveni, ali da se nekome cijelu utakmicu navlači svaki faul, svaki aut, svaka sitnica, to nisam vidio osim u korist Borca.bhsport je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:15Nadam se da ce vam Velež dati iz penala slicnog kao Kajkut 2017.TheNoblesMo je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:11Stvarno nevjerojatna utakmica Želje. Pored onakvog navlačenja teško da bi i Real bolji rezultat izvukao.
Nisam ovoliko skočio na gol Zrinjskog ne pamtim, kao večeras na sva 3 vaša, pogotovo zadnji.
Još jednom, HVALA od
Nadam se da nećemo uspjeti ovo prokockati.
Sta je Brko, sta to ti hoces?
Sretno u derbiju da izborite Europu.
Za njega je Bandic i suspendovan bio godinu dvije.
Vratit ce se kad tad, lopta je to.
Lopta ne laze.
I ove godine vam nije sviran čist penal za 1-1 pa odoste na 0-2.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ma onda bi Borac natrpao Slogu u narednom kolubvsic je napisao/la: ↑24 apr 2025, 13:48Da je bilo i nerijeseno, opet bi zrinjski bio prvi jer je konama peticu sloziolet3 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 13:17Zeljo je sinoc napravio takav problem FK SNSD i Vici, neviđeni, neocekivani, neplanirani - da sam siguran da ce se nekako osvetiti sa novcanim kaznama ili suspenzijom stadiona zbog skandiranja....Zeljo im je pomrsio planove, syebo njihove spletke, cak ni sudija kojeg su doveli sa sobom nije mogao izvuci. A dao je sve od sebe.
Hajd da je bilo nerijeseno, pa i nekako. Bili bi izjednaceni bodovno sa Zrinjskim, ali poraz u ovom momentuauuu
![]()
Kako god bilo yebo ih zeljo

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
bhsport je napisao/la: ↑24 apr 2025, 13:54Ja od kada pratim a pratim od 90 godine.
Najveca pljacka je bio taj penal u Bijeljini vrijedan titule.
Za njega je Bandic i suspendovan bio godinu dvije.
Vratit ce se kad tad, lopta je to.
Lopta ne laze.
I ove godine vam nije sviran čist penal za 1-1 pa odoste na 0-2.
Upravo to. Ovaj put od dva zla nikako ne mogu da odlučim koje je manje.
Razum mi kaže da ne bi valjalo da Borac osvoji jer bi to značilo baš puno para za njih u dvije godine i bili bi najbliže uspostavljanju apsolutne dominacije. Mislim da bi za narednu sezonu napravili najbolji tim koji je ikada igrao ovu ligu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Plus, danas Svabo ukinuo finansiranje Dodika i SNSD-a iz budzeta. Borac ce morati Duduku vracati pare a to znaci raspad sistema.let3 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 13:17Zeljo je sinoc napravio takav problem FK SNSD i Vici, neviđeni, neocekivani, neplanirani - da sam siguran da ce se nekako osvetiti sa novcanim kaznama ili suspenzijom stadiona zbog skandiranja....Zeljo im je pomrsio planove, syebo njihove spletke, cak ni sudija kojeg su doveli sa sobom nije mogao izvuci. A dao je sve od sebe.
Nema veće sramote od ove situacije u kojoj navijači Željezničara i Sarajeva (dva najveća i najtrofejnija kluba u državi) svršavaju jer su nekome, a u našem slučaju duplo manjim klubovima, pomrsili račune i sjebali ih u borbi za titulu. 

- Combattente87
- Kontakt:
Do juče je bio BilbijaTrofejiSuTu je napisao/la: ↑24 apr 2025, 13:04Ubjedljivo tri najodvratnija lika u ligi ikad i ovom korumpiranom savezu
1. Hiros
2. Kazlagic
3. Kvrzic

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Nije ovo forum za tebe. Posto ti nije prvi nick, banovacu bez debate i svakog ko mi bude ličio na tebe, da ne dodjemo u situaciju da ponovo čitamo ovakve gadosti.PrinceBobby18 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 13:09obratiti ću ti se poslovicama, izrekama i citatima u stilu denisa ćorića.relativizam je napisao/la: ↑24 apr 2025, 05:33Ovo je sve jer nije kaznjen onaj avanti na vrijeme i osile se ljudi,kakav moraš biti gad i debilcina neotesana da pominjes gazzu u ovom kontekstu.
usput, gazza je nadimak paul gascoignea, a gaza je dio izraela."Što gledaš trun u oku brata svojega, a brvna ne vidiš u oku svom?"
-
- Kontakt:
Volio bih da su ovi pitari bili na Grbavici sinoc iz vise razloga. Prvo da vide sta su vjerni i pravi navijaci i kako se podrzava ekipa nakon velikog poraza. Drugo da vide kako trebaju da docekaju ove i kako se pravi "halabuka" po cijeni ispraznjenja tribina i ogromnih kazni. Ne podrzavam nacionalisticko navijanje ali sa njima ne mozes drugacije. I trece cisto malo da dozive pravu atmosferu.
Sad kad neko kaze izasli smo sa terena, niste vi navijaci izasli nego igraci i strucni stab s namjerom protesta protiv sudijskih odluka. Bio sam s bratom na zapadu koseva posljednje utakmice izmedju sarajeva i borca, realno smijesna atmosfera bez skoro ikakvog naboja sa tribina. Ja sam sinoc na grbavici osjetio iskrenu mrznju prema sudiji i ostalim ucesnicima ovog kriminala. Slobodno mogu reci bolja atmosfera nego na posljednjih par derbija i mnogi su se slozili sa mnom. Volio bih da igraci borca i sudije dozive isto na svakom drugom stadionu, a pogotovo na kosevu da pokazemo da smo slozni i da nista ne prolazi nezapazeno. Primjera radi, da je zeljo kojim slucajen izgubio 2 ligaske od borca za veoma kratak period, a prosao u finale kupa preko njih ovaj forum bi brujio o tome kako je dogovoreno i kako smo vicini kerovi i kako je sve preofirno. Ja se ipak ne bavim teorijama zavjere i ne zanima me sve i da jest dogovoreno, navodim samo da vam dokazem da ste licemjerni.
Sad kad neko kaze izasli smo sa terena, niste vi navijaci izasli nego igraci i strucni stab s namjerom protesta protiv sudijskih odluka. Bio sam s bratom na zapadu koseva posljednje utakmice izmedju sarajeva i borca, realno smijesna atmosfera bez skoro ikakvog naboja sa tribina. Ja sam sinoc na grbavici osjetio iskrenu mrznju prema sudiji i ostalim ucesnicima ovog kriminala. Slobodno mogu reci bolja atmosfera nego na posljednjih par derbija i mnogi su se slozili sa mnom. Volio bih da igraci borca i sudije dozive isto na svakom drugom stadionu, a pogotovo na kosevu da pokazemo da smo slozni i da nista ne prolazi nezapazeno. Primjera radi, da je zeljo kojim slucajen izgubio 2 ligaske od borca za veoma kratak period, a prosao u finale kupa preko njih ovaj forum bi brujio o tome kako je dogovoreno i kako smo vicini kerovi i kako je sve preofirno. Ja se ipak ne bavim teorijama zavjere i ne zanima me sve i da jest dogovoreno, navodim samo da vam dokazem da ste licemjerni.
Jel korektno sudjenje bilo sinoc?Combattente87 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 14:09Do juče je bio BilbijaTrofejiSuTu je napisao/la: ↑24 apr 2025, 13:04Ubjedljivo tri najodvratnija lika u ligi ikad i ovom korumpiranom savezu
1. Hiros
2. Kazlagic
3. Kvrzic
U top 4 je svakako i Vranjes![]()
Fk Željezničar.
Prioriteti se mjenjaju iz dana u dan.Combattente87 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 14:09Do juče je bio BilbijaTrofejiSuTu je napisao/la: ↑24 apr 2025, 13:04Ubjedljivo tri najodvratnija lika u ligi ikad i ovom korumpiranom savezu
1. Hiros
2. Kazlagic
3. Kvrzic
Na ovom forumu sam aktivan par dana, cini se da je prosjek godina 17, mada i to je upitno. Ako je neko i stariji mentalni sklop je teenage osobe.
Ekipice, ovo je samo sport, Borac je pogurao ovu BIH ligu kao niko, ako i ne bude prvak, boze moj, cestitam Zrinjskom idemo dalje. Vi gledajte kako cete i sta cete, Zeljo sa dugovima a Sarajevo sa ulaganjima bez rezultata.
Opet ce naletiti neki Inter iz Andore ili Spartak iz Trnave da nam klepi klubove i opet ceno svi u septicku jamu evrope.
Uglavnom, da sam na vasem mjestu ja bih se zapitao zasto mi ie najveci uspjeh to sto Borac MOZDA nece biti sampion. Zivi bili, i j… nesto, dobro je za zdravlje

Greska. Ovo bi trebao biti samo sport, a jako daleko je od toga.MikiPirs je napisao/la: ↑24 apr 2025, 14:48Prioriteti se mjenjaju iz dana u dan.Combattente87 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 14:09Do juče je bio BilbijaTrofejiSuTu je napisao/la: ↑24 apr 2025, 13:04Ubjedljivo tri najodvratnija lika u ligi ikad i ovom korumpiranom savezu
1. Hiros
2. Kazlagic
3. Kvrzic
Na ovom forumu sam aktivan par dana, cini se da je prosjek godina 17, mada i to je upitno. Ako je neko i stariji mentalni sklop je teenage osobe.
Ekipice, ovo je samo sport, Borac je pogurao ovu BIH ligu kao niko, ako i ne bude prvak, boze moj, cestitam Zrinjskom idemo dalje. Vi gledajte kako cete i sta cete, Zeljo sa dugovima a Sarajevo sa ulaganjima bez rezultata.
Opet ce naletiti neki Inter iz Andore ili Spartak iz Trnave da nam klepi klubove i opet ceno svi u septicku jamu evrope.
Uglavnom, da sam na vasem mjestu ja bih se zapitao zasto mi ie najveci uspjeh to sto Borac MOZDA nece biti sampion. Zivi bili, i j… nesto, dobro je za zdravlje![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Pa jest interesantnija kad gledas tabelarno ali ako gledas utakmice onda bas i nije, evo iskreno ne pamtim kada sam u nasoj ligi odgledao utakmicu a da je i za oci lijepa, uglv sve ispucavanja, lezanje po podu, kradja vremena, nekada i sudija itd
Crni Cerak 🐦⬛
Vidim, pojedinici to bas licno shvataju. Za mene je i dalje sport, kao sto je bio i 2005 i utakmiza Zeljo-Zepce i 2007 Sarajevo-Olimpic.
Smirite se malo, bice to sve ok
Smirite se malo, bice to sve ok
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.