kako to Spanci majstorski rade u kratkom roku
kako bi se moglo ovako lako srediti Kosevo sa kapacitetom izmedju 25 i 30k

sposobni smo mi samo je problem sto korupcija nas onesposobi....a da nema korpucije i da se radi kako treba, drugacije bi sve to izgledalo.GG3 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 07:00Jedini klub Kojem bi ja dao pare je Velez! Ljudi kako god bilo rade na stadionu, a znamo sta su sve prosli. U Sarajevu klubovi 30 godina poslije rata, cekaju na Sadaku i da netko drugi odradi nesto, a (za razliku od drugih gradova) Novca ko mlijeka …. Jednostavno smo nesposobni i korumpirani …
Pa i u tom Mostaru imaš klub koji ima raspad stadion i ništa ne radi na njemu.GG3 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 07:00Jedini klub Kojem bi ja dao pare je Velez! Ljudi kako god bilo rade na stadionu, a znamo sta su sve prosli. U Sarajevu klubovi 30 godina poslije rata, cekaju na Sadaku i da netko drugi odradi nesto, a (za razliku od drugih gradova) Novca ko mlijeka …. Jednostavno smo nesposobni i korumpirani …
Krivi RS i HDZ za sportsku infrastrukturu i napredak u Sarajevu?Konzerva je napisao/la: ↑25 apr 2025, 09:25sposobni smo mi samo je problem sto korupcija nas onesposobi....a da nema korpucije i da se radi kako treba, drugacije bi sve to izgledalo.GG3 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 07:00Jedini klub Kojem bi ja dao pare je Velez! Ljudi kako god bilo rade na stadionu, a znamo sta su sve prosli. U Sarajevu klubovi 30 godina poslije rata, cekaju na Sadaku i da netko drugi odradi nesto, a (za razliku od drugih gradova) Novca ko mlijeka …. Jednostavno smo nesposobni i korumpirani …
Naprimjer nas narod u dijaspori je jako se dobro snasao i probio, da je cak bolje rangiran od domicilnog stanovnistva, naprimjer Svedska, jedina strana skupina u Svedskoj koja je premasila domicilno stanovnistvo u edukaciji su Bosanci.
Nas rak rana BiH je korumpirano drsutvo na sve strane, i dva faktora koji podapnju napredak i koce, RS i HDZ.
brig je napisao/la: ↑25 apr 2025, 10:27Krivi RS i HDZ za sportsku infrastrukturu i napredak u Sarajevu?Konzerva je napisao/la: ↑25 apr 2025, 09:25sposobni smo mi samo je problem sto korupcija nas onesposobi....a da nema korpucije i da se radi kako treba, drugacije bi sve to izgledalo.GG3 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 07:00Jedini klub Kojem bi ja dao pare je Velez! Ljudi kako god bilo rade na stadionu, a znamo sta su sve prosli. U Sarajevu klubovi 30 godina poslije rata, cekaju na Sadaku i da netko drugi odradi nesto, a (za razliku od drugih gradova) Novca ko mlijeka …. Jednostavno smo nesposobni i korumpirani …
Naprimjer nas narod u dijaspori je jako se dobro snasao i probio, da je cak bolje rangiran od domicilnog stanovnistva, naprimjer Svedska, jedina strana skupina u Svedskoj koja je premasila domicilno stanovnistvo u edukaciji su Bosanci.
Nas rak rana BiH je korumpirano drsutvo na sve strane, i dva faktora koji podapnju napredak i koce, RS i HDZ.![]()
Nisam politicki opredjeljen niti me zanima al dok god vasi gore vama tako predstavljaju sve, a vi vjerujete nikad neće ni bit napretka. Vico jednoglasno opet. Svima super. Ispada vasi radisni, posteni, ambiciozni ali koče Srbi i Hrvati![]()
Zavadi pa vladaj ti je glavno u BiH i tako svi funkcioniraju. Sve strane. Nekome super. A vecini i sirotinji kruha u igara.
ne za to, nego globalno na nivou BiH pricam.Krivi RS i HDZ za sportsku infrastrukturu i napredak u Sarajevu?![]()
Mostar je dovoljan pokazatelj od bazena,dvorane,stadiona,da se 30 godina poslije rata i dalje koriste komunisticki objekti... Dvoranu bi eto trebali docekat..ostalo pitaj Boga... Dok se vođe rastale ne ostane nista..tako je u cijeloj BiH...brig je napisao/la: ↑25 apr 2025, 10:27Krivi RS i HDZ za sportsku infrastrukturu i napredak u Sarajevu?Konzerva je napisao/la: ↑25 apr 2025, 09:25sposobni smo mi samo je problem sto korupcija nas onesposobi....a da nema korpucije i da se radi kako treba, drugacije bi sve to izgledalo.GG3 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 07:00Jedini klub Kojem bi ja dao pare je Velez! Ljudi kako god bilo rade na stadionu, a znamo sta su sve prosli. U Sarajevu klubovi 30 godina poslije rata, cekaju na Sadaku i da netko drugi odradi nesto, a (za razliku od drugih gradova) Novca ko mlijeka …. Jednostavno smo nesposobni i korumpirani …
Nas rak rana BiH je korumpirano drsutvo na sve strane, i dva faktora koji podapnju napredak i koce, RS i HDZ.![]()
Nisam politicki opredjeljen niti me zanima al dok god vasi gore vama tako predstavljaju sve, a vi vjerujete nikad neće ni bit napretka. Vico jednoglasno opet. Svima super. Ispada vasi radisni, posteni, ambiciozni ali koče Srbi i Hrvati![]()
Zavadi pa vladaj ti je glavno u BiH i tako svi funkcioniraju. Sve strane. Nekome super. A vecini i sirotinji kruha u igara.

Jedan od derbija je bio , pa su se skidale stolice kako bi navijači mogli biti tu.
"Novih 19 lokacija širom Bosne i Hercegovine će dobiti nove vještačke terene. Lokacije ćemo izabrati do kraja sedmog mjeseca i početi", rekao je Zeljković i nastavio:
"Narednih dana imamo sastanak sa Gradom Zenica oko izgradnje Nacionalnog stadiona. Kada potpišemo ugovor, krećemo u izgradnju stadiona. Bit će tu još projekata, od augusta ćemo gledati još niz stvari koje planiramo"
avenija je napisao/la: ↑22 maj 2025, 11:56"Novih 19 lokacija širom Bosne i Hercegovine će dobiti nove vještačke terene. Lokacije ćemo izabrati do kraja sedmog mjeseca i početi", rekao je Zeljković i nastavio:
"Narednih dana imamo sastanak sa Gradom Zenica oko izgradnje Nacionalnog stadiona. Kada potpišemo ugovor, krećemo u izgradnju stadiona. Bit će tu još projekata, od augusta ćemo gledati još niz stvari koje planiramo"
Live sa generalne skupštine.
Džaba i da im napraviš teren kad ga ne održavaju! To je sramota za Tešanj koji ima milionere,općina nezinteresovana,tako je isto i u Bihaću!FrDiHu je napisao/la: ↑22 maj 2025, 14:12avenija je napisao/la: ↑22 maj 2025, 11:56"Novih 19 lokacija širom Bosne i Hercegovine će dobiti nove vještačke terene. Lokacije ćemo izabrati do kraja sedmog mjeseca i početi", rekao je Zeljković i nastavio:
Live sa generalne skupštine.
Defintivno dat prednost prvoligasima Tešanj Bihac i slicni sramota je da igraju na onakvim terenima
Nisi upravu. Tu ne moze Alba pomoci. U Tesnju na stadionu treniraju i igraju svoje utakmice: skola nogometa, predpioniri, pioniri, kadeti, juniori, prvi tim i veterani. Sto je puno puno je. Cekamo taj pomocni da se uradi, onda ce i ovaj glavni doci na svoje kada se njemu olaksa. Tada bi samo seniori igrali na njemu. Plus, prica se da ce se poslije zavrsetka sezone nesto I na glavnom raditi.rishovski je napisao/la: ↑22 maj 2025, 16:11Džaba i da im napraviš teren kad ga ne održavaju! To je sramota za Tešanj koji ima milionere,općina nezinteresovana,tako je isto i u Bihaću!
Nije nekad sve ni u parama,nego malo i u zalaganju onih koji gledaju Tošk ili Jedinstvo... Pa po selima su bolji tereni,odeš u Nemilu,pa eto i ono Žepče igra 3 ligu al je sve zategnuto,jer postoje ljudi koji rade besplatno da bi to izgledalo pristojno...
Ma vjerujem ali eto malo je glupo da Žepče npr manja je sredina imaju 3 terena i da su sva 3 bolja od ovog na Toškovom stadionu... Jer Tešanj ima para,da sredi stadion sa bude ko bombona i teren i tribine,ali nekako kod vas jedne sezone krene se šampionski i odjednom nema se za plate...Čudni mi ti ljudi koji vode Tošk...al eto nadat se da ce biti bolje.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:59Nisi upravu. Tu ne moze Alba pomoci. U Tesnju na stadionu treniraju i igraju svoje utakmice: skola nogometa, predpioniri, pioniri, kadeti, juniori, prvi tim i veterani. Sto je puno puno je. Cekamo taj pomocni da se uradi, onda ce i ovaj glavni doci na svoje kada se njemu olaksa. Tada bi samo seniori igrali na njemu. Plus, prica se da ce se poslije zavrsetka sezone nesto I na glavnom raditi.rishovski je napisao/la: ↑22 maj 2025, 16:11Džaba i da im napraviš teren kad ga ne održavaju! To je sramota za Tešanj koji ima milionere,općina nezinteresovana,tako je isto i u Bihaću!
Nije nekad sve ni u parama,nego malo i u zalaganju onih koji gledaju Tošk ili Jedinstvo... Pa po selima su bolji tereni,odeš u Nemilu,pa eto i ono Žepče igra 3 ligu al je sve zategnuto,jer postoje ljudi koji rade besplatno da bi to izgledalo pristojno...
Hocu da kazem da si upravu sto se tice milionera, nezainteresovanosti, ali da njemu ne moze pomoci trenutno 20 profesionalaca da ga odrzavaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.