Ne smiju prijaviti jer bi se istraživalo, kako su oni pobijedili Slogu u prošloj sezoni.jurisicduska je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:49Pa to se prijavi.IMResurrected je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:47Nudjene su im pare da odigraju pod rucnom, pa im je prijeceno raznim stvarima kad su odbili.jurisicduska je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:43Gledam ovaj klip nakon utakmice Željezničara , na čije pare misli Krpic kad kaže “Ne trebaju nam njihove pare!?”
Nista novo za Borac. Oni rade i gore stvari, posebno u BL. Pitajte bilo kojeg igraca kakav tretman dozive na stadionu, od sluzbenih lica, i policije, do domacina.
Proglasi se prvenstveno neregularnim.
Ne smije vam niko nudit pare da pustite utakmicu.
Mislim kako tako normalno pričate o tom kao da ništa nije bilo ?
Hajd za Muftica sam čuo isto da je rekao “Neće nama niko prijetiti” ali ovo drugo dovodi u pitanje regularnost prvenstva, mislim znamo svi da je neregularno ali ovo nije normalno.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa i poslije nase pobjede u Kupu, u Bl, svasta se desavalo u tunelu. Bas svasta. Zato Zekic i nije mogao izaci da da izjavu za Arenu.
Ali kome se zaliti.
Ali kome se zaliti.
- FKS -
-
- Kontakt:
Pa tako svaka ekipa prodje u BL. Reci slobodno sta je bilo, ionako zna pola drzave. Vama su igraci fizicki napadnuti u tunelu.
To za prijave i novinare je smijesno i pominjati. Ljudi kradu i stimaju javno, ne kriju uopste. Mozes ti prijavljivati do sutra.
-
- Kontakt:
Druze to ti je svakodnevnica u nasoj ligi. Svi klubovi petljaju, prodaju, kupuju i ko god ti kaze suprotno laze te. Svako naravno u skladu sa mogucnostima i koliko im je zapelo. Koliko je bilo price prosle sezone da je posusje prodalo zelji pa nas mlatnu 1-0, a niko nije pricao da je zeljo s parama otisao slogi na noge isto tad pred kraj sezone, al je klub odbio. Moguce da su poslije neke igrace platili da odigraju pod rucnom, al sve u svemu apsolutno nikakva novina, jedino sto borac to moze puno vise od drugih i jos ti prijete kad ne pristanes. Volio bih da se varam, al iskihat ce zeljo ovu pobjedu od preksinoc.jurisicduska je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:49Pa to se prijavi.IMResurrected je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:47Nudjene su im pare da odigraju pod rucnom, pa im je prijeceno raznim stvarima kad su odbili.jurisicduska je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:43Gledam ovaj klip nakon utakmice Željezničara , na čije pare misli Krpic kad kaže “Ne trebaju nam njihove pare!?”
Nista novo za Borac. Oni rade i gore stvari, posebno u BL. Pitajte bilo kojeg igraca kakav tretman dozive na stadionu, od sluzbenih lica, i policije, do domacina.
Proglasi se prvenstveno neregularnim.
Ne smije vam niko nudit pare da pustite utakmicu.
Mislim kako tako normalno pričate o tom kao da ništa nije bilo ?
Hajd za Muftica sam čuo isto da je rekao “Neće nama niko prijetiti” ali ovo drugo dovodi u pitanje regularnost prvenstva, mislim znamo svi da je neregularno ali ovo nije normalno.
-
- Kontakt:
Iskihacete vi itekako tu utakmicu, ako ne ove onda iduce sezone. Fakticki ste im izbili titulu iz ruku.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 17:14Volio bih da se varam, al iskihat ce zeljo ovu pobjedu od preksinoc.
Majke mi sve sto okruzuje taj borac je zlo. Od ljudi u upravi, navijaca i igraca. Sve neke kriminogene fizionomije.
Srce, čast i ponos!
ovo za sudije, prosle ili pretprosle sezone, zeljo-igman 1:1 kad je bilo. sudio topalovic. iz prve ruke od igraca psovao im majke, sestre, prcao ih svo vrijeme. na kraju cocalic uzvrati i dobije crveni. znaci momak najmirniji i najkulturniji lik na svijetu, koji je imao respektabilnu europsku karijeru, eksplodira i ne moze da podnese neke stvari. to se svako kolo desava, a sa borcem i njihovim sudijama je hiljadu puta gore.IMResurrected je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:57Valjda znas ko kontrolise SIPA-u. Vidimo kako Dodika privode. Sto se novinara tice, velika vecina zna veoma dobro sta se desava u nasoj ligi. Zasto sute, to je druga tema. Sudije su posebna stoka. Pitaj slobodno nekog igraca sta je normalno dozivjeti od sudija. Ne govorim ni samo o siljenju, nego o podjebavanju, psovkama najmilijih i slicno. I nikom nista na kraju jer je citav sistem poklopljen po vertikali.jurisicduska je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:52Sipi. Imal kakav novinar na ovom portalu da to napise ?IMResurrected je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:51
Ne znam sto mene pitas, ne navijam ja za Zeljeznicar niti imam ista sa tim klubom. Kazem na sta se vjerovatno odnosi jer se o tome prica, a Borac radi i 10 puta gore stvari. Kakve prijave, kome.
-
- Kontakt:
Jedan igrac igmana kojeg licno poznajem (necu nikakve detalje navoditi da zastitim i sebe i njega) mi je pricao o onoj utakmici borac - igman zadnje kolo prosle sezone kad je borcu trebala pobjeda za titulu. Na poluvremenu je bio ili X ili je igman vodio ne sjecam se i bukvalno im je sudija u tunelu govorio nesto u fazonu "daj ba ljudi budite pametni, ne treba vam ovo u zivotu". U drugom poluvremenu kad je borac dao onaj gol iz ofsajda od 2 metra kaze on na terenu 100% bio siguran da je ofsajd i "iznenadjen" pitao linijskog direktno jel bio ofsajd, kaze sudija jest i to je to. Toliko tih prica ima iz prve ruke, ko god ima dodira sa tim zna sve.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ma burazeru novinarstvo je palo qurcu za usiShategabri je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:59Al zato kroz svaki tekst o derbiju provlače kako Željezničar ima sve u svojim rukama, kobiva nama je samo da se pojavimo na derbiju. Sve to piše neki Eldar.BegovicRamiz je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:55daj Duska uozbilji sejurisicduska je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:52
Sipi. Imal kakav novinar na ovom portalu da to napise ?
picici ne smiju da napisu da je bilo sudijsko klanje koje se moglo vidjeti a da pisu o necemu o cemu se naglaba
nemaju kvaliteta a ne pamtim kad sam kakav dobar tekst procitao
a i to sto kazes al i to je kap u moru losine
-
- Kontakt:
Sasvim uobicajena pojava, posebno u BL. Ovo sto se vidi javno, ova stimanja i lakrdije, to je mozda 10% onoga sto dozive igraci na terenu i u sklopu stadiona.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 17:34Jedan igrac igmana kojeg licno poznajem (necu nikakve detalje navoditi da zastitim i sebe i njega) mi je pricao o onoj utakmici borac - igman zadnje kolo prosle sezone kad je borcu trebala pobjeda za titulu. Na poluvremenu je bio ili X ili je igman vodio ne sjecam se i bukvalno im je sudija u tunelu govorio nesto u fazonu "daj ba ljudi budite pametni, ne treba vam ovo u zivotu". U drugom poluvremenu kad je borac dao onaj gol iz ofsajda od 2 metra kaze on na terenu 100% bio siguran da je ofsajd i "iznenadjen" pitao linijskog direktno jel bio ofsajd, kaze sudija jest i to je to. Toliko tih prica ima iz prve ruke, ko god ima dodira sa tim zna sve.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Mene ne cudi uopste da im je Borac prijetio i nudio pare, cudi me samo sto su odbili 

-
- Kontakt:
Malo statičar ne dozvoljava, malo MUP ne dozvoljava. Pogubili ste se u sopstvenim lažnima, al veci krivci od vaseg papanskog rukovodstva je nase sto vam je uopste davalo preko 5%. Ne postoji bezveze pravilo od 5%.
I naši su to uradili. Samo ujutro objavljeno da su karte u prodaji. Izvisilo masa raje koja je trebala bit na derbiju. Ne znam zašto takve egzibicije izvode, kao da se ne može dan ranije najaviti.Pablo11 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 15:41Glupo je sto su jucer ujutro objavili da je prodaja odmah u roku od dva tri sata, prvi sam ocekivao prodaju danas i sutra. Sreca snasao sam se.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Garčević 

Jesu li objavili tu odluku MUP-a da ne može više navijača na južnu tribinu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jbg eto vidis da nije ni do sudija uvijek kao sto mi svi govorimo. Istina, neki to rade sa namjerom jer su im drage pare, ali nece vecina da izgine zbog gofana. Ili jos gore porodica ili djeca...Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 17:34Jedan igrac igmana kojeg licno poznajem (necu nikakve detalje navoditi da zastitim i sebe i njega) mi je pricao o onoj utakmici borac - igman zadnje kolo prosle sezone kad je borcu trebala pobjeda za titulu. Na poluvremenu je bio ili X ili je igman vodio ne sjecam se i bukvalno im je sudija u tunelu govorio nesto u fazonu "daj ba ljudi budite pametni, ne treba vam ovo u zivotu". U drugom poluvremenu kad je borac dao onaj gol iz ofsajda od 2 metra kaze on na terenu 100% bio siguran da je ofsajd i "iznenadjen" pitao linijskog direktno jel bio ofsajd, kaze sudija jest i to je to. Toliko tih prica ima iz prve ruke, ko god ima dodira sa tim zna sve.
Naravno, opet ne opravdavam ocajno sudjenje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tuzla prošle godine ispala iz lige, a Željo im i pored toga uspio razgrabiti pola tima. Čestitke na uspjehu 

Znaci, ne smije se vise ni pobjediti Borac. Dokle je to doslo. Najebat ces ako ih nedo bog pobjedis.IMResurrected je napisao/la: ↑25 apr 2025, 17:18Iskihacete vi itekako tu utakmicu, ako ne ove onda iduce sezone. Fakticki ste im izbili titulu iz ruku.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 17:14Volio bih da se varam, al iskihat ce zeljo ovu pobjedu od preksinoc.
Mislim u pravu si ti, al to pokazuje koliko je uzelo maha ta njihova gramzivost i obijest.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Iako znatno oštećeni za broj ulaznica, idemo i ovaj put napraviti pritisak s tribina na stadionu koji i nama pripada.
SVI NA NAS GRADSKI STADION!

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Pa oni su i poceli cijelu ovu ujdurmu sa kartama, Gracic je bio predsjednik i nabili cijene za Jug tipa cvaje dok je Sjever bio nekoliko maraka. Onda im mi damo karte dzaba, a oni nama naplate i evo sada opet ista nebuloza, haman isto karata dobili oni na Grbavici i mi na Gradskom Stadionunastrojeni21 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:07Malo statičar ne dozvoljava, malo MUP ne dozvoljava. Pogubili ste se u sopstvenim lažnima, al veci krivci od vaseg papanskog rukovodstva je nase sto vam je uopste davalo preko 5%. Ne postoji bezveze pravilo od 5%.

I kada na kraju budu dobili 600 i kusur karata sto je 5% bice kmecanja. Sada ovo rade jer znaju da bi bio pun Jug i da bi ih standardno razbili sto se tice navijanja na Gradskom Stadionu, a bitna je tekma.
Al jok, hajmo zajedno u borbu protiv saveza pa nam neko ala Ivetic za koju godinu prica sta su radili Ibrakovic, Mirvic i ko zna ko.
Kvarni su ko supalj zub, vazda bili.
Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 25 apr 2025, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, galia95, Pablo11 i 8 gostiju.