Svi na nas gradski stadion

Ne pricaj gluposti, ukljuci malo realnosti i objektivnosti, cuj "jos jedna utakmica u ligi".Tatamata1946 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 23:15Sta cemo se prepadati, nama je kup trenutno najvazniji. Sta ako i izgubimo imamo finale. Vama je ovaj derbi biti ili ne biti a nama jos jedna utakmica u ligi
Da se ne lazemo da su ispred Grbavice objavili, bilo bi ne smiju u grad ovo ono. I vi ste pravili podvig od odlaska na Grbavicu kad nikog nije bilo, ovi su se dokazali na ciglanama sto slike pokazuju vasih glavnih ljudi.ErosViverosViv je napisao/la: ↑25 apr 2025, 22:52Ja razumijem japance ili djecu npr iz bihaća da dođu na sajam knjige pa ide slikica ali ovo...Pablo11 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 22:44Dovoljno je bilo po ciglanama, tako da ti ovo smijanje ne pije vode.ErosViverosViv je napisao/la: ↑25 apr 2025, 22:28
Često znaš biti realan, de reci kakav je ovo blam večeras![]()
Kakav je ovo glavni štab koji se mora slikati da je hodao po Sarajevu![]()
Horde kad šetaju grbavicom na dan derbija onda je smijeh, a ovo po kiši 2 dana prije derbija, na vremenu gdje ni kerovi ne budu napolju, baš je podvig hahah
Zezam se ja malo, oprostit ćeš. Svaka čast prvoj ekipi, trebalo je skupiti muda pa doći do grada.Pablo11 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 23:24Da se ne lazemo da su ispred Grbavice objavili, bilo bi ne smiju u grad ovo ono. I vi ste pravili podvig od odlaska na Grbavicu kad nikog nije bilo, ovi su se dokazali na ciglanama sto slike pokazuju vasih glavnih ljudi.ErosViverosViv je napisao/la: ↑25 apr 2025, 22:52Ja razumijem japance ili djecu npr iz bihaća da dođu na sajam knjige pa ide slikica ali ovo...
Horde kad šetaju grbavicom na dan derbija onda je smijeh, a ovo po kiši 2 dana prije derbija, na vremenu gdje ni kerovi ne budu napolju, baš je podvig hahah
Evo, da te podsjetim šta si napisao glupko.Ejnur je napisao/la: ↑25 apr 2025, 22:34Ma nisi ti nista puko nego si ti samo ljigav.NoProfit je napisao/la: ↑25 apr 2025, 22:23Hahahahahahahaha kakav brat![]()
Nađi mi onda iz bilo koje sezone derbi na kojem vas je manje nego na ovim utakmicama, nebitno koja sezona.
Fino si napisao da ste jedini klub čijih navijača ima više na Slogu, Igmanu ili Širokom nego na derbiju, ja ti pukao dvije pljuske, demantovao laži koje si iznio i sad je sasvim u redu to što ti zbog toga pjeniš toliko.![]()
Kakav glupko, svaka čast.![]()
Evo ti hadalju,on nekom pukao dvije pljuske i demantovao on nekog![]()
Čista laž. Na derbiju je uvijek puna Grbavica, a protiv navedenih klubova i nije baš uvijek, kao što možemo vidjeti na snimcima i slikama koje sam postavio. Dakle, lažeš k'o pas.
Tako je.ErosViverosViv je napisao/la: ↑25 apr 2025, 23:30Zezam se ja malo, oprostit ćeš. Svaka čast prvoj ekipi, trebalo je skupiti muda pa doći do grada.Pablo11 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 23:24Da se ne lazemo da su ispred Grbavice objavili, bilo bi ne smiju u grad ovo ono. I vi ste pravili podvig od odlaska na Grbavicu kad nikog nije bilo, ovi su se dokazali na ciglanama sto slike pokazuju vasih glavnih ljudi.ErosViverosViv je napisao/la: ↑25 apr 2025, 22:52
Ja razumijem japance ili djecu npr iz bihaća da dođu na sajam knjige pa ide slikica ali ovo...
Glup si da bi shvatio,mi na derbiju imamo 9000-9500 kapacitet za nase navijace a na utakmicama protiv ova 3 kluba koja sam naveo je bilo 10-11 hiljada jel sad shvatas ?NoProfit je napisao/la: ↑25 apr 2025, 23:51Evo, da te podsjetim šta si napisao glupko.Ejnur je napisao/la: ↑25 apr 2025, 22:34Ma nisi ti nista puko nego si ti samo ljigav.NoProfit je napisao/la: ↑25 apr 2025, 22:23
Hahahahahahahaha kakav brat![]()
Nađi mi onda iz bilo koje sezone derbi na kojem vas je manje nego na ovim utakmicama, nebitno koja sezona.
Fino si napisao da ste jedini klub čijih navijača ima više na Slogu, Igmanu ili Širokom nego na derbiju, ja ti pukao dvije pljuske, demantovao laži koje si iznio i sad je sasvim u redu to što ti zbog toga pjeniš toliko.![]()
Kakav glupko, svaka čast.![]()
Evo ti hadalju,on nekom pukao dvije pljuske i demantovao on nekog
Čista laž. Na derbiju je uvijek puna Grbavica, a protiv navedenih klubova i nije baš uvijek, kao što možemo vidjeti na snimcima i slikama koje sam postavio. Dakle, lažeš k'o pas.![]()
Željezničaru kazna 7.500 KM za pirotehniku,
Borcu 3.500 za pirotehniku, rasizam i diskriminaciju
Jel ikad zrinjski kaznjen za onu pirotehniku 2-3 kola zaredom?
Bojim se da se nama spremaju mnogo zesce kazne od novcanih, posebno za skandiranje Njegomorovicu "sviraj penal, pichko chetnicka" i slicno.
Ne nego da kapiten kluba javno na klipu govori ne trebaju nam njihove pare za šta postoji video zapis.Vorovus je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:57Sta da napise? Da jedan forumas pretpostavlja da su im vjerovatno nudjenje pare.jurisicduska je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:52Sipi. Imal kakav novinar na ovom portalu da to napise ?
Trenutno korisnika/ca: Beli98, VolimBiH96 i 32 gosta.