Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Hvala na divnom komentaru.Imajednabrigada je napisao/la: ↑25 apr 2025, 22:36Navijači možda i najjaci segment kluba bar trenutno.
A puno im tu pomaze i sam ambijent na stadionu, ozvučenje na stadionu, rasppred tribina, dizajn tribina, krovna konstrukcija, nekako poseban prelijep ambijent..nesto prelijepo nevjerovatan osjecaj kada krene huk sa tribina iako nije bio ispunjen do posljednjeg mjesta.
Inace, bio sam na utakmicu protiv Verone prije nekih 2 mjeseca.
Definitivno jedan od rijetkih kultnih stadiona sa posebnom konstrukcijom i izgledom.
Nadam se da ce poceti i rezultati pratiti velicinu kluba i infrastrkuturu koju posjeduju, zadnjih godina malo smo se pogubili.
Uclani se u grupu Milanistra i osiguraj sebi karte na vrijeme. Ja sam clan grupe i imam samo rijeci hvale za momke, stvarno su organizirani.zlo87 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 23:10Pozdrav, planirao sam mozda na finale kupa, od sutra su karte u prodaji, ali prvo za one sto imaju sezonsku kartu, a kako bismo bukirali let, dugo nam je cekati da vidimo hoce li ostati slobodnih mjesta 06.05., kada krece prodaja za sve. Ima li neko voljan pomoci oko toga?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.