AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

galia95
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la galia95 » 25 apr 2025, 22:02

Malo koji klub na planeti ima ovakve navijače. :salut: :bow:

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 25 apr 2025, 22:36

Navijači možda i najjaci segment kluba bar trenutno.
A puno im tu pomaze i sam ambijent na stadionu, ozvučenje na stadionu, rasppred tribina, dizajn tribina, krovna konstrukcija, nekako poseban prelijep ambijent..nesto prelijepo nevjerovatan osjecaj kada krene huk sa tribina iako nije bio ispunjen do posljednjeg mjesta.
Inace, bio sam na utakmicu protiv Verone prije nekih 2 mjeseca.

Definitivno jedan od rijetkih kultnih stadiona sa posebnom konstrukcijom i izgledom.

Nadam se da ce poceti i rezultati pratiti velicinu kluba i infrastrkuturu koju posjeduju, zadnjih godina malo smo se pogubili.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 25 apr 2025, 22:51

Imajednabrigada je napisao/la:
25 apr 2025, 22:36
Navijači možda i najjaci segment kluba bar trenutno.
A puno im tu pomaze i sam ambijent na stadionu, ozvučenje na stadionu, rasppred tribina, dizajn tribina, krovna konstrukcija, nekako poseban prelijep ambijent..nesto prelijepo nevjerovatan osjecaj kada krene huk sa tribina iako nije bio ispunjen do posljednjeg mjesta.
Inace, bio sam na utakmicu protiv Verone prije nekih 2 mjeseca.

Definitivno jedan od rijetkih kultnih stadiona sa posebnom konstrukcijom i izgledom.

Nadam se da ce poceti i rezultati pratiti velicinu kluba i infrastrkuturu koju posjeduju, zadnjih godina malo smo se pogubili.
Hvala na divnom komentaru. :thumbup:

Bio sam na San Siru kad je Pippo Inzaghi postigao gol na oproštajnoj utakmici. Jedan od najljepših trenutaka koje sam ikada doživio na nekoj utakmici. San Siro je zaista nešto posebno i veliki dio istorije ovog kluba. 🔴⚫

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 25 apr 2025, 23:45

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 26 apr 2025, 01:49

Onda znaš o čemu pričam, kakav je to osjecaj😉, ali zaista stadion nesto ima posebno, samo sam jednom u Zenici osjetio nešto slicno davno mislim protiv Belgije jos kao djecak. Ja planiram ako Bog da ponoviti ne bi li ovaj naš Demirel dobio šansu i malo bolji rezultati da krenu nekako je ljepše, jer vec preksinoc protiv Intera kada sam vidio tribine i onaj hodnik kad igraci izalaze vec me spucala neka nostalgija😆

Eto i Inter je tu, ali ipak zna se ko je glavni u gradu, na stadionu cak i u svlacionicama. Kad uđeš u svlacionicu Milana sve top opremljeno dok kod Intera kao kod nekih naših pemijerligasa😁

Nadam se opet onim starim stazama slave Zedorf, Sevcenko, Kafu, Kaka, Maldini, Nestaa....Pipo...💪
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 26 apr 2025, 02:01

Evo malo detalja sto sam i ja zabilježio između ostalog pošto video nesto nece da mi uplouduje :mrgreen:

slika

slika

slika

slika

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 apr 2025, 14:03

J3bote oci mi zasuzile gledajuci ove gore klipove kad se sjetim tih momenata.

Ne zna covjek vise sta misliti o treneru, nakon onog furioznog starta i prvog "trofeja", a onda onolike oscijalice i ocajna izdanja protiv slabih protivnika pa vrhunske predstave protiv Intera. I ne znas vec sutra sta ocekivati.

Previse je sarao sa sastavom, previse forsirao svog sunarodnjaka Felixa gdje se vidilo odmah da ne ide sa njim, dosta je tu bilo glupih poteza i zakasnjelih izmjena te pozicija igracima.
Otkako je vratio Tomorija i promijenio formaciju, tako i mi izgledamo zrelije, stvaramo vise sansi i imamo vise prostora za kontre jer imamo takve profile igraca.

Sto Muxa napisa, ako ce opet dovoditi isti level trenera, onda radije neka Sergio rastjera ove koji ne trebaju i stvara svoj tim.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

ACMilan100
Kontakt:

Post Postao/la ACMilan100 » 27 apr 2025, 08:37

Svi znamo da nece biti neki vrhunski trener ako bude zamjene i zbog toga je bolje da ovaj sadasnji ostane.
Da se neki igraca rijese na ljeto i da dovedu 2-3 igraca sto iznad prosijeka(svi isto znamo da vrhunske igrace nemogu da dovedu), i onda neka trener po svoim idejama i zamislima krene.
Posto opet svi znamo da imamo bolji tim nego sto mjesto u ligi nam trenutno govori.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 apr 2025, 12:33

Pa možemo dobiti Allegrija da nastavimo gledati teror od fudbala ili eventualno Sarri. Da li bi i koliki upgrade predstavljali, to je upitno.

Ova 343 se doima kao dobro izvršen eksperiment, možda bi se dalo nastaviti dalje graditi u tom pravcu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 27 apr 2025, 12:48

Jovic najvljen pa sad na klupi, neka povreda ili? Nisam upratio

Deff ova formacija nam dobro lezi pogotovo sto odbrana djeluje dosta bolje i sigurnije i to je jako bitno. Napad ce nesto i dati ali ako odbrana prima tesko je dati vise :)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 27 apr 2025, 13:09

**** budalu sto ja ostade kuci da gledam ovo.

Kad neko kaze ne treba mjenjati trenera jer eto dobili smo intera, pa ljudi moji mi nemamo igre protiv yebene venezie, goni ovog sa klupe u 3pm, muka mi od ovoga

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 apr 2025, 13:13

Ovo je bio dobar šamar da se uozbilje. Dobro krenu i onda stanu, vjerovatno podcjenjujući ove davljenike što se moraju boriti za opstanak.

Iako, nije da je bitno kako će završiti jer ne idemo dalje od devete pozicije. :lolno:

FORZA MILAN !

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 27 apr 2025, 13:14

protiv ovako loseg protivnika ti dok imas loptu na krilu ne mozes popuniti 16 sa 4-5 vec samo drzis abrahama tu, a svaki treci put i jedno krilo dijagonalno uleti
Unico amore sei!
❤️🖤

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 27 apr 2025, 13:54

Milan je loš i negledljiv nogomet podigao na jednu ozbiljnu razinu

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 apr 2025, 14:07

Jbo vas otac sebične
Il Club più titolato al mondo!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 27 apr 2025, 14:32

Jedino pozitivno od promjene formacije u ove 4 tekme je samo 1 primljen go, to mi je jedino pozitivno. Ostalo je patnja za gledati al eto

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 apr 2025, 14:33

Na kraju ipak relativno uvjerljivo, bolje ružno pobjediti nego ružno izgubiti (što se također x puta dešavalo). :mrgreen:

Moguće i da se previše potrošilo protiv Intera jer su tu igrali na 150%, kao da se niko osim Fofane i Pulišića nije stigao ni razbuditi ni doći na utakmicu danas.

Uh što je bitno što je Gimenez zabio ovo u zadnjoj sekundi meča, momku je samopouzdanje u minusu. Frajer je zasrao i uprskao sve što je dotakao otkako je ušao.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 apr 2025, 15:31

Pored pobjede najbitnija stvar mi je gol Gimeneza, drago mi je zbog njega.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 29 apr 2025, 23:10

Pozdrav, planirao sam mozda na finale kupa, od sutra su karte u prodaji, ali prvo za one sto imaju sezonsku kartu, a kako bismo bukirali let, dugo nam je cekati da vidimo hoce li ostati slobodnih mjesta 06.05., kada krece prodaja za sve. Ima li neko voljan pomoci oko toga?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 30 apr 2025, 08:12

zlo87 je napisao/la:
29 apr 2025, 23:10
Pozdrav, planirao sam mozda na finale kupa, od sutra su karte u prodaji, ali prvo za one sto imaju sezonsku kartu, a kako bismo bukirali let, dugo nam je cekati da vidimo hoce li ostati slobodnih mjesta 06.05., kada krece prodaja za sve. Ima li neko voljan pomoci oko toga?
Uclani se u grupu Milanistra i osiguraj sebi karte na vrijeme. Ja sam clan grupe i imam samo rijeci hvale za momke, stvarno su organizirani.

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.