Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Međedu vašarski, vrh 

Da ga zejebavam. Zabranjeno?feniksptica je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:18Hahahaha pa sto si reagovo kad je čovjek napisao da treba tjerati cetnike iz države hahahaha![]()
![]()
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Pa majstore lobiramo 20 godina i kakvi su rezultati?HyperOS je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:19Zbog ovakvog razmisljanja nama se ovo i desava u ligi.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:15Jel Sarajevo napustilo teren protiv Borca,jel Sarajevo pokušalo da napravi udruženje premijer ligaša,jel Sarajevo podržalo Velež prije 20 godina kad su ih krali???
Jeste
Jel dosta od nas?
Jel željezničar bilo šta uradio?
Nije.
Legendo, ovo tvoje misljenje je bukvalno. "neka nas kolju, mi cemo ruke dici jer eto nece niko da nam pomogne"
Mi kao najjaci i najstabilniji klub, kojeg su sudije ubile ove godine, treba da budemo predvodnik bunta. I da lobiramo da sto vise klubova stane iza nas i da se krenemo boriti za bolje sutra.
Borci protiv sistema sa El Tarikom i Čolpom sjede još po forumima provociraju.
Neka malo oni povuku oa da vidimo šta ćemo.
Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 26 apr 2025, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bravo za Slobodu . Napravili su od lige cirkus ,ovako mafijanje nije bilo ni 2002 godine . Giga, ,Jelic,Kazlagic ,onaj izBrckog i slicni tu nema fino samo batine ,nema druge .
- feniksptica
- Kontakt:
Milom ne ide.
Auto nije nista krivo. To si u pravu.
Ni porodice sudija nisu ništa krive.
Samo njih treba dirati. A bit ce.
Da me ne bi neki ljudi kući posjetili, to su moja nadanja ne prijetnje

Da me ne bi neki ljudi kući posjetili, to su moja nadanja ne prijetnje

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Oni su jedino uredili statut da vicku daju diktaturu, te stali na stranu grobara BiH.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:15Jel Sarajevo napustilo teren protiv Borca,jel Sarajevo pokušalo da napravi udruženje premijer ligaša,jel Sarajevo podržalo Velež prije 20 godina kad su ih krali???
Jeste
Jel dosta od nas?
Jel željezničar bilo šta uradio?
Nije.
Nakon visestrukog mijenjanja price o laznom delegatu na laznim skupstinama, otvoreno su stali na stranu ovog istog pilava i colpe iz licnih interesa, izdali su 10ak praznih saopstenja za erupciju odusevljenja plave armije i usadili dodatnu mrznju izmedju 2 najveca bh kluba.
Nije da nisu nista uradili. Sistemski uz sistem, vrlo mudro ali generacije ce pamtiti.
Kaže Vico kako smo stavili Peljti Uefa značku isto tako možemo da mu skinemo, Vico j.ebo ti Čeferin dijete od kilu i tebi i Gigovicu. Nije ničija do zore, kad vam Mile padne i vi ce te s njim a blizu ste.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Zalosno ali ovo ce do sljedeceg kola vec biti zaboravljeno? "Bosnjacki" klubovi i jedinstvo? Ma de
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
-
- Kontakt:
Ali zanimljivo je i sigurno tacno da su igraci posusja dobili upute za ovakav scenarij
Cist penal, dobro je igrac Slobode prosao bez ociglednog crvenog.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
ko je onaj hadalj na areni što je komentarisao, hebo mu Vico svastiku
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ti bi da ih neko drugi dira, a preko tastature se plasis i zaprijetiti, odmah ogradjivanje. Guza gaće žvaće.feniksptica je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:23Milom ne ide.
Da me ne bi neki ljudi kući posjetili, to su moja nadanja ne prijetnje![]()
![]()
Bravo, loš pokušaj rumene seljedije, sad im je i predsjednik seljačić, pa imaju te seoske manire. Prošle sezone su ukrali Stupčanici plasman u PL, bili gori od Borca u prvoj ligi federacije, tako da ne treba nasjedati na ova seljačka posla. Svi stati uz vicu, jednoglasno da se ovakva stoka udalji iz nogometa i klub izbaci iz lige u najniži rang takmičenja.
Ugasi Gorki Vico

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Jesu. Nije ništa dobro donijelo ali ti kao da ne želiš da shvatiš da su poklopili sve što se može poklopiti i da su svi zaštićeni maksimalno. A zbog čega/koga?AvantiBL je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:20Jesu ono Sabriji zapalili auto u tunelu? I šta dobro je to donijelo, ovo danas? Znamo i sami šta nasilje nosi, i u kojem pravcu, nažalost, može odvesti.
Pokazali ste kvalitet, ima ga i Zrinjski a Boga mi i Sarajevo. Da je regularno suđenje, u par bodova bi bile te tri ekipe.
-
- Kontakt:
Umri vise, keru raspali.Truhlo je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:26Bravo, loš pokušaj rumene seljedije, sad im je i predsjednik seljačić, pa imaju te seoske manire. Prošle sezone su ukrali Stupčanici plasman u PL, bili gori od Borca u prvoj ligi federacije, tako da ne treba nasjedati na ova seljačka posla. Svi stati uz vicu, jednoglasno da se ovakva stoka udalji iz nogometa i klub izbaci iz lige u najniži rang takmičenja.
Ugasi Gorki Vico![]()
Ugušio se u tom smogu akoBogda.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Upravo!crvenocrnitz je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:24Zalosno ali ovo ce do sljedeceg kola vec biti zaboravljeno? "Bosnjacki" klubovi i jedinstvo? Ma de
O kojem jedinstvu pricas? Bihac? Ili ovo?
https://sportsport.ba/amp/article/397837
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.