Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Posušje glavom na krampon protiv Zrinje.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Idemo Vico, dvije godine zabrane Sisoji, kazne 50 000KM za Gorki i suspendovati onu staljinovu ruševinu na 50 utakmicaFK Velež se kažnjava novčanom kaznom od 10.000 KM i oduzimanjem tri boda,
Suspenduje se stadion FK Velež na šest utakmica,
Predsjednik FK Velež Šemsudin Hasić se kažnjava zabranom obavljanja funkcija u nogometu u trajanju od dvije godine

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Pa kako ces ovo svirati chetnicku ti majku poganu
Kao sto sam sad napisao i na Slobodinom forumu. Ovo je bas bolno za gledati, narocito njihovim navijačima. Međutim Sloboda kad se borila sa Jedinstvom za prvo mjesto usli su na isti ili sličan nacin i ne sjecam se da su napustali teren.. To je ona nasa bosanska dok god mene ne diraju dobro je. Kada osjetimo na svojoj koži nepravdu onda kukamo. jednostavno reci STOP kriminalu na nogometnim utakmicama i da to bude zajednicka parola svih nas , da ne bi osjetili na nasim klubovima nepravdu a i za dobrobit našeg fudbal. Jednostavno tako se moramo ponašati makar zadnja liga bili. Lijep pozdrav iz Bihaća. 

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Klubovi u BiH se boje dodatnog sakacenja i niko nema muda reci dosta osim Sarajeva i Veleza, sto zbog buduceg kriminala, sto zbog straha od vice.feniksptica je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:30Nema veze, eto nece Sarajevo ništa pokretat, samo podržat
Pa da vidimo sad![]()
Uglavnom dignu ruke oni koji ispadaju iz lige i sad treba FK Sarajevo jedino stati uz nekoga ko ce ispasti, pa da samo mi najebbemo naredne sezone.
Kako to razlikuje "licne interese" od onih kada je Mirvic dva puta zvao klubove, a sloboda odbila zbog tih "interesa"?
Kako ce sada jedna sloboda koja ispada iz drustva najboljih ocekivati podrsku? Ciju? Po kojem osnovu?
Azmir ne moze dobiti ni podrsku supruge, a da ne govorim o Sarajevu.
Ovo veceras je teze gledati iz ugla Sarajeva i Veleza koji znaju sta ih ceka narednih godina, nego iz Tuzle koja svakako ispada.
Ja da se pitam, sutra derbi, igraci da ponesu transparent SAVEZ NAPOLJE, sudija ako odbije preslusat ga malo. Igraci sjesti 10 minuta i zajedno napustiti teren. Ali to je sve iluzija.
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 26 apr 2025, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Kako čudno piše - FK Sarajevo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Sloboda je ispala i da su pobjedili isto bi im bilo . Ovdje se uopste ne radi o slobodi . Ovo je kriminal NS BiH i njegovog rukovodstva i sudija .Mramic24 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:39Kao sto sam sad napisao i na Slobodinom forumu. Ovo je bas bolno za gledati, narocito njihovim navijačima. Međutim Sloboda kad se borila sa Jedinstvom za prvo mjesto usli su na isti ili sličan nacin i ne sjecam se da su napustali teren.. To je ona nasa bosanska dok god mene ne diraju dobro je. Kada osjetimo na svojoj koži nepravdu onda kukamo. jednostavno reci STOP kriminalu na nogometnim utakmicama i da to bude zajednicka parola svih nas , da ne bi osjetili na nasim klubovima nepravdu a i za dobrobit našeg fudbal. Jednostavno tako se moramo ponašati makar zadnja liga bili. Lijep pozdrav iz Bihaća.![]()
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 26 apr 2025, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Nece druže vjeruj mi, ovi ce im sredit protiv Gabele bodove da igraju pod ručnom protiv njih i to je to. Jedino ako neki sudija povalja Posušje protiv Gabele pa da ovi moraju zapeti..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Iako sam mislio na države sa exYu prostora (pogrešno sam se izrazio), isti **** sve što si nabrojao, u pet deka sa Srbijom... Ko god vas je nogirao i rasčistio s vama krenulo ga je poslije toga. To su činjenice.Vorovus je napisao/la: ↑26 apr 2025, 17:27Pa Srbi su u danasnjoj Makedoniji statisticka greska. Nema ih i ne pitaju se nista. Kao ni u Albaniji, Rumuniji, Bugarskoj. A te zemlje su mnogo gore i u sportu, politici, kriminalu i ostalom od Srbije.NoProfit je napisao/la: ↑26 apr 2025, 16:49Politika, sport, kriminal, sistem, moralne vrijednosti... Ma skoro sve čega se sjetim. Ovdje čovjek donekle i razumije, situacija je takva kakva jeste, država banana, ali šta je u Srbiji problem? Evo svaka zemlja u kojoj vas nema ili vas ima jako malo je donekle i krenula naprijed i "odmakla" od standardnog sivila, ali tamo gdje ima Srba i gdje se isti nešto pitaju je tamni vilajet. Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija... Sve navedeno idealno za izbjeći u širokom luku.
Prica ti je vrlo šuplja i nepotkovana, na nivou klix ba antisrpskih komentara.
Husić je četiri godine proveo u Izvršnom odboru Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Kaže da se pojedinima ispunjavaju želje po pitanju suđenja.
- Napiše se sve na papir kako se želi. Želje se ispune, kome treba. Ne mogu se svima ispuniti želje, mogu samo određenim, navodi prvi čovjek tuzlanskog kluba.
Sp0rt.1
- Napiše se sve na papir kako se želi. Želje se ispune, kome treba. Ne mogu se svima ispuniti želje, mogu samo određenim, navodi prvi čovjek tuzlanskog kluba.
Sp0rt.1
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Bravo prijatelju, provaljeni su ruralci odavno. Sisoja je našim juniorima plasman u PL ukrao, Sloboda pokrala Jedinstvo i prošle sezone Stupčanicu, gdje nisu imali sudije glatko gubili.Mramic24 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:39Kao sto sam sad napisao i na Slobodinom forumu. Ovo je bas bolno za gledati, narocito njihovim navijačima. Međutim Sloboda kad se borila sa Jedinstvom za prvo mjesto usli su na isti ili sličan nacin i ne sjecam se da su napustali teren.. To je ona nasa bosanska dok god mene ne diraju dobro je. Kada osjetimo na svojoj koži nepravdu onda kukamo. jednostavno reci STOP kriminalu na nogometnim utakmicama i da to bude zajednicka parola svih nas , da ne bi osjetili na nasim klubovima nepravdu a i za dobrobit našeg fudbal. Jednostavno tako se moramo ponašati makar zadnja liga bili. Lijep pozdrav iz Bihaća.![]()
Ovo će gospodin Zeljković kulturno kaznama ugasiti za sva vremena.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Svaka cast za igrace Slobode a ti Husicu smradu si cutao evo 4 godine smrdino debela al svaka cast za ovo nocas,trebali ste barem Gigovica patosirat,oprat pod sa njim.
- Combattente87
- Kontakt:
I Velež je u federalnoj čuda činio sa sudijama i štelama, pa onda preko noći postaše najveći borci za pravduTruhlo je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:44Bravo prijatelju, provaljeni su ruralci odavno. Sisoja je našim juniorima plasman u PL ukrao, Sloboda pokrala Jedinstvo i prošle sezone Stupčanicu, gdje nisu imali sudije glatko gubili.Mramic24 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:39Kao sto sam sad napisao i na Slobodinom forumu. Ovo je bas bolno za gledati, narocito njihovim navijačima. Međutim Sloboda kad se borila sa Jedinstvom za prvo mjesto usli su na isti ili sličan nacin i ne sjecam se da su napustali teren.. To je ona nasa bosanska dok god mene ne diraju dobro je. Kada osjetimo na svojoj koži nepravdu onda kukamo. jednostavno reci STOP kriminalu na nogometnim utakmicama i da to bude zajednicka parola svih nas , da ne bi osjetili na nasim klubovima nepravdu a i za dobrobit našeg fudbal. Jednostavno tako se moramo ponašati makar zadnja liga bili. Lijep pozdrav iz Bihaća.![]()

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Znas ti...Truhlo je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:44Bravo prijatelju, provaljeni su ruralci odavno. Sisoja je našim juniorima plasman u PL ukrao, Sloboda pokrala Jedinstvo i prošle sezone Stupčanicu, gdje nisu imali sudije glatko gubili.Mramic24 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:39Kao sto sam sad napisao i na Slobodinom forumu. Ovo je bas bolno za gledati, narocito njihovim navijačima. Međutim Sloboda kad se borila sa Jedinstvom za prvo mjesto usli su na isti ili sličan nacin i ne sjecam se da su napustali teren.. To je ona nasa bosanska dok god mene ne diraju dobro je. Kada osjetimo na svojoj koži nepravdu onda kukamo. jednostavno reci STOP kriminalu na nogometnim utakmicama i da to bude zajednicka parola svih nas , da ne bi osjetili na nasim klubovima nepravdu a i za dobrobit našeg fudbal. Jednostavno tako se moramo ponašati makar zadnja liga bili. Lijep pozdrav iz Bihaća.![]()
SLOBODA ILI NIŠTA
-
- Kontakt:
Šro su se našli prozvani borci protiv sistema,a qurcem ne mrdaju 30 godina
Fk pomozi ba

Fk pomozi ba
-
- Kontakt:
Vi u prvoj RSa niste ni morali i tamo su vam se sklanjaliCombattente87 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:49I Velež je u federalnoj čuda činio sa sudijama i štelama, pa onda preko noći postaše najveći borci za pravduTruhlo je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:44Bravo prijatelju, provaljeni su ruralci odavno. Sisoja je našim juniorima plasman u PL ukrao, Sloboda pokrala Jedinstvo i prošle sezone Stupčanicu, gdje nisu imali sudije glatko gubili.Mramic24 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:39Kao sto sam sad napisao i na Slobodinom forumu. Ovo je bas bolno za gledati, narocito njihovim navijačima. Međutim Sloboda kad se borila sa Jedinstvom za prvo mjesto usli su na isti ili sličan nacin i ne sjecam se da su napustali teren.. To je ona nasa bosanska dok god mene ne diraju dobro je. Kada osjetimo na svojoj koži nepravdu onda kukamo. jednostavno reci STOP kriminalu na nogometnim utakmicama i da to bude zajednicka parola svih nas , da ne bi osjetili na nasim klubovima nepravdu a i za dobrobit našeg fudbal. Jednostavno tako se moramo ponašati makar zadnja liga bili. Lijep pozdrav iz Bihaća.![]()
Ovo će gospodin Zeljković kulturno kaznama ugasiti za sva vremena.![]()

Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 26 apr 2025, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma ja a vi iz Bihaca ste tada igrali lopte samo. Sloboda je te godine ulozila lovu i na celu imala covjeka koji je pokusao da napravi giganta a Jedinstvo da je uslo te godine nikakvu ulogu ne bi igralo u Pl. Ta ista Sloboda je 2. godinu nakon ulaska bila na drugom mjestu na kraju sezonu i igrala finale kupa,igrala najljepsi fudbal u drzavi.Mramic24 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:39Kao sto sam sad napisao i na Slobodinom forumu. Ovo je bas bolno za gledati, narocito njihovim navijačima. Međutim Sloboda kad se borila sa Jedinstvom za prvo mjesto usli su na isti ili sličan nacin i ne sjecam se da su napustali teren.. To je ona nasa bosanska dok god mene ne diraju dobro je. Kada osjetimo na svojoj koži nepravdu onda kukamo. jednostavno reci STOP kriminalu na nogometnim utakmicama i da to bude zajednicka parola svih nas , da ne bi osjetili na nasim klubovima nepravdu a i za dobrobit našeg fudbal. Jednostavno tako se moramo ponašati makar zadnja liga bili. Lijep pozdrav iz Bihaća.![]()
Vi iz Bihaca ste varali isto kao i Sloboda koja je tada i vise varala i vise ulozila i imala bolju ekipu sa trenerom cirom blazevicem. Sloboda je na kraju krajeva na tusnju i Jedinstvu uvalila 3 komada u utakmici u kojoj Jedinstvo nije preslo centra.Nadji jednu utakmicu iz te polusezone da je Sloboda direktno pogurana sudijskim greskama koje su okrenule utakmicu na njenu stranu i postavi nam ovdje da svi vidimo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pilav je uvijek bio qovno. Nadam se da ce poginuti gdje.
Zna taj potparol sve haman ko i virtuel nema ni kuceta ni maceta ni zene ni dijeta pa ima vremena piskarat povazdan. Pitat cemo glavnog robijasa ko si i kakvu ulogu imasSjenjak1919 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:50Znas ti...Truhlo je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:44Bravo prijatelju, provaljeni su ruralci odavno. Sisoja je našim juniorima plasman u PL ukrao, Sloboda pokrala Jedinstvo i prošle sezone Stupčanicu, gdje nisu imali sudije glatko gubili.Mramic24 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:39Kao sto sam sad napisao i na Slobodinom forumu. Ovo je bas bolno za gledati, narocito njihovim navijačima. Međutim Sloboda kad se borila sa Jedinstvom za prvo mjesto usli su na isti ili sličan nacin i ne sjecam se da su napustali teren.. To je ona nasa bosanska dok god mene ne diraju dobro je. Kada osjetimo na svojoj koži nepravdu onda kukamo. jednostavno reci STOP kriminalu na nogometnim utakmicama i da to bude zajednicka parola svih nas , da ne bi osjetili na nasim klubovima nepravdu a i za dobrobit našeg fudbal. Jednostavno tako se moramo ponašati makar zadnja liga bili. Lijep pozdrav iz Bihaća.![]()
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Samo da se podsjetimo da su iz FK Željezničar sve ovo podržali pod izgovorom da su im suspendovali predstavnika, pa "slijedom toga, delegat FK Željezničar nije mogao učestvovati na sjednici niti glasati." 

Trenutno korisnika/ca: laszlo, MostarReds22 i 29 gostiju.