A porediti bakljadu - folklor cijelog Balkana, i cigane sa harmonikama, koji nikad nisu bili na utakmici, je potpuno na mjestu.

Sve to stoji, nitko ne tvrdi da je najposteniji covjek u Hrvatskoj nego se radi o tome da je njemu itekako u interesu da Dinamo bude sto bolji, jer automatski to znaci njemu ili Dinamu veci prihod od prodaje time i profit, u konacnici bolji igraci ce doc, razvijat ce se klub u svim segmentima od omladine, mozda jednog dana ako ovako nastavi sa poslovanjem napravi stadionMaGiCa je napisao/la: Za boljitak fudbala na ovim prostorima je neophodno da se isti dekriminalizuje, da se odgovornost personalizuje i da se tako koliko toliko hvata prikljucak sa svetom - kao sto to rade Poljaci ili Slovaci.
Problem je u tome sto Mamic i "mamici" ne daju da se to desi, jer onda gube profit i idu na marginu. Takvi ljudi ce sve upropastiti samo da ostanu tu gde su.
Insect_terminator je napisao/la:Tu se varas, dinamov ugled su srozali navijaci. Ako ne vjerujes evo nekih primjeraTritolone je napisao/la:
Dizu hajku zato sta je svojim seljackim istupima sroza Dinamov ugled na 0, sve sta je gospodsko, purgersko vise nije normalno za Dinamo i Dinamov stadion vec je normalno da dođu ciganu sa harmonikama i sviraju na tribinama, ali da odlican trgovac to mu stoji.
Ima jos hrpa takvih primjera, inace dinamo ne smije na pripreme u austriju ne zbog Mamica nego tih huligana koji rade konstanta sranja i time stete ugledu klubaOvo sto Mamic **** mater novinarima ostaje samo unutar granica HR i mozda dodje do Livna ali ovi clipovi su puno veci problem nego on. Pa Dinamu prijeti izbacivanje iz europe na 2 godine ako jedna baklja bude ubacena u teren ne zbog Mamica, nego zbog tih ljudi koji se kunu u klub, a rade sve protiv njega. To sto **** mater novinarima nije nista cudno kad sire konstantne lazi tipa da mu je brat glavni osumnjicenik u istazi za namjestanje utakmica, a zapravo je svjedok bio. Svako bi poludio nakon takvih zavjera koje mu se svaki dan serviraju. Novinari su ga napravili ludjakom koji smrce bijelo, a normalno nemaju pojima dal je to istina ili ne.
Ja sam za harmonikase jer se pokazalo da su mnogo kulturniji od ovih barbara, nit kome jebu mater, niti pozivaju na ubojstvo srba, a ispada po tebi da su primitivci, a navijaci ovi sa clipova kulturna ekipa.
Evo tipican navijac dinama koji se tako smatra poput ovog bbblivna nece spomenuti nista dobro, nece spomenuti igranje 4 godine u EL gdje su dobili Ajax, Brugge, Villareal, Anderlecht itd. nego ce traziti mane kao i novinar. Dinamo je izgubio od RB-a ali taj klub ima veci proracun od Dinama, vise novaca, jacu ligu isto kao i PAOK i nije sramota izgubiti od takvog kluba. Sramota je Sheriff ali tu je Mamic napravio pogresku karijere kad je doveo Zajeca koji nije trenirao 10 god samo zato da se navijacima uvuce u supak, ali na srecu brzo je ispravio pogresku i Dinamo sada ponovo izgleda kao klub.
Bas si neumoran, inace za tu nakaradnu ligu je odgovoran Stimac, a koliko se sjecam izvrsni dopredsjednik tada je bio protiv. A kupovanje glasova na nacin o kojemu pricas je posljedica lose politike tada udruge prvoligasa na celu sa Stimcem. Dinamo si je doveo Brezovca (malo ga preplatio) za glas i mislim da su se Varazdinci koji nemaju za place isli pripremati u Tursku to je kao neki bonusbadblueboylivno je napisao/la:
Naravno, ovo gore pod navodnicima je samo farsa. To su odlučili tadašnji izvršni dopredsjednik Dinama (danas izvršni predsjednik) i predsjednik HNS-a pred izbore za predsjednika Kuće Nogometa - klubovima i njihovim direktorima, članovima Udruge prvoligaša, koja je imala pravo glasati za predsjednika HNS-a - ti meni glas, ja tebi HNL i dogodine.
maloumactm96 je napisao/la:samo da se izvinem momku iz livna sto sam iznio svoje misljenje a na ono nek ti se mama nabije
Je*bat ga, takav samInsect_terminator je napisao/la:
Bas si neumoran
badblueboylivno je napisao/la: @ Titova-Juga
U srijedu, ovu sada.
I da ga proslave u pravom nogometnom ozračju uz tisuće navijačaTitova-Juga je napisao/la:Hoce da osiguraju naslov kuci : )=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.