GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la badblueboylivno » 15 apr 2011, 13:23

Sam Marijo Mandžukić (za kojeg smatram da je idiot; ali će ga Magath dovesti na visoku razinu) je skuplji od cijele ekipe Salzburga. A taj Salzburg je bio zreo za tri komada već u prvoj utakmici u Austriji. ;) Da, Dušan Švento. Vratislav Lokvenc. :lol:

A porediti bakljadu - folklor cijelog Balkana, i cigane sa harmonikama, koji nikad nisu bili na utakmici, je potpuno na mjestu. :!:
Hayley <3

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 15 apr 2011, 13:26

MaGiCa je napisao/la: Za boljitak fudbala na ovim prostorima je neophodno da se isti dekriminalizuje, da se odgovornost personalizuje i da se tako koliko toliko hvata prikljucak sa svetom - kao sto to rade Poljaci ili Slovaci.
Problem je u tome sto Mamic i "mamici" ne daju da se to desi, jer onda gube profit i idu na marginu. Takvi ljudi ce sve upropastiti samo da ostanu tu gde su.
Sve to stoji, nitko ne tvrdi da je najposteniji covjek u Hrvatskoj nego se radi o tome da je njemu itekako u interesu da Dinamo bude sto bolji, jer automatski to znaci njemu ili Dinamu veci prihod od prodaje time i profit, u konacnici bolji igraci ce doc, razvijat ce se klub u svim segmentima od omladine, mozda jednog dana ako ovako nastavi sa poslovanjem napravi stadion :mrgreen: .

A sto se tice HNS postoje 2 struje ona sjeverna i juzna i to ce uvijek tako biti, cak mislim da se to ne moze iskorjeniti jer da se razumijemo u HNS je alternativa Stimac ciji su suradnici ljudi tipa Sinovcic koji su isto sto i Mamic samo dolaze sa drugog kraja

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 apr 2011, 14:15

Insect_terminator je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:
Dizu hajku zato sta je svojim seljackim istupima sroza Dinamov ugled na 0, sve sta je gospodsko, purgersko vise nije normalno za Dinamo i Dinamov stadion vec je normalno da dođu ciganu sa harmonikama i sviraju na tribinama :oops: , ali da odlican trgovac to mu stoji.
Tu se varas, dinamov ugled su srozali navijaci. Ako ne vjerujes evo nekih primjera

Ima jos hrpa takvih primjera, inace dinamo ne smije na pripreme u austriju ne zbog Mamica nego tih huligana koji rade konstanta sranja i time stete ugledu kluba :roll: Ovo sto Mamic **** mater novinarima ostaje samo unutar granica HR i mozda dodje do Livna ali ovi clipovi su puno veci problem nego on. Pa Dinamu prijeti izbacivanje iz europe na 2 godine ako jedna baklja bude ubacena u teren ne zbog Mamica, nego zbog tih ljudi koji se kunu u klub, a rade sve protiv njega. To sto **** mater novinarima nije nista cudno kad sire konstantne lazi tipa da mu je brat glavni osumnjicenik u istazi za namjestanje utakmica, a zapravo je svjedok bio. Svako bi poludio nakon takvih zavjera koje mu se svaki dan serviraju. Novinari su ga napravili ludjakom koji smrce bijelo, a normalno nemaju pojima dal je to istina ili ne.

Ja sam za harmonikase jer se pokazalo da su mnogo kulturniji od ovih barbara, nit kome jebu mater, niti pozivaju na ubojstvo srba, a ispada po tebi da su primitivci, a navijaci ovi sa clipova kulturna ekipa.

Evo tipican navijac dinama koji se tako smatra poput ovog bbblivna nece spomenuti nista dobro, nece spomenuti igranje 4 godine u EL gdje su dobili Ajax, Brugge, Villareal, Anderlecht itd. nego ce traziti mane kao i novinar. Dinamo je izgubio od RB-a ali taj klub ima veci proracun od Dinama, vise novaca, jacu ligu isto kao i PAOK i nije sramota izgubiti od takvog kluba. Sramota je Sheriff ali tu je Mamic napravio pogresku karijere kad je doveo Zajeca koji nije trenirao 10 god samo zato da se navijacima uvuce u supak, ali na srecu brzo je ispravio pogresku i Dinamo sada ponovo izgleda kao klub.

Neznam, sve je to lijepo i divno a i definitivno se slazem da nije samo Mamic krivac za sliku Dinama u Europi, također su krivi i navijaci za razna sranja sta su radili diljem Europe zadnjih nekoliko godina.
Cijeli Balkan ce vjecito biti trn u oku Uefi i Fifi tako mi radili sranja ili neradili uvijek cemo bit na rubu ispadanja iz bili kakvih Europskih takmicenja.
Dinamo i ne pratim toliko od kada nismo prosli onu skupinu sa Brannom, Rennom i neznam ko je jos bi sa nama u skupini, svake godine ocekujes isto a redovito u 12 mjesecu gledam reprizu.
Kad nismo onda protiv Heerenveena iskoristili priliku da idemo dalje i napokon srusimo taj minus koji nas prati evo vec 40 godina, necemo nikada. :cry:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 15 apr 2011, 21:08

Mali off topic: Hoće li se HNL skraćivati od iduće sezone? I koliko timova onda ispada ove?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 apr 2011, 21:48

Ne. "Zbog teške financijske situacije odlučili su produljiti trajanje lige 16 za još jednu sezonu". Tek će u sezoni 2012/13 liga imati manji broj klubova. Ali nitko ne zna da li će to biti 12 ili 10. Ako bude 12, u sezoni 2013/14 liga će brojati 10 klubova. Ove bi godine trebala ispasti 3. Ali, licence kroje sve.

Naravno, ovo gore pod navodnicima je samo farsa. To su odlučili tadašnji izvršni dopredsjednik Dinama (danas izvršni predsjednik) i predsjednik HNS-a pred izbore za predsjednika Kuće Nogometa - klubovima i njihovim direktorima, članovima Udruge prvoligaša, koja je imala pravo glasati za predsjednika HNS-a - ti meni glas, ja tebi HNL i dogodine. :!:
Hayley <3

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 apr 2011, 23:10

Liga 16 je smrt.
Sve bi ja ove bivse republike na ligu 12 ili pak 10 eventualno.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

napolitanke
Kontakt:

Post Postao/la napolitanke » 15 apr 2011, 23:11

Najbolja bi bila liga 10 a sadašnja liga 16 je katasrofa u najmanju ruku rečeno ;)

tm96
Kontakt:

Post Postao/la tm96 » 15 apr 2011, 23:33

samo da se izvinem momku iz livna sto sam iznio svoje misljenje a na ono nek ti se mama nabije

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 apr 2011, 23:58

Mislim da nema potrebe za spominjanjem članova obitelji.
Hayley <3

tm96
Kontakt:

Post Postao/la tm96 » 15 apr 2011, 23:59

mislim da nema potrebe za daljnju raspravu

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 apr 2011, 00:24

Onda mi je jako žao.
Hayley <3

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 16 apr 2011, 00:25

badblueboylivno je napisao/la:
Naravno, ovo gore pod navodnicima je samo farsa. To su odlučili tadašnji izvršni dopredsjednik Dinama (danas izvršni predsjednik) i predsjednik HNS-a pred izbore za predsjednika Kuće Nogometa - klubovima i njihovim direktorima, članovima Udruge prvoligaša, koja je imala pravo glasati za predsjednika HNS-a - ti meni glas, ja tebi HNL i dogodine. :!:
Bas si neumoran, inace za tu nakaradnu ligu je odgovoran Stimac, a koliko se sjecam izvrsni dopredsjednik tada je bio protiv. A kupovanje glasova na nacin o kojemu pricas je posljedica lose politike tada udruge prvoligasa na celu sa Stimcem. Dinamo si je doveo Brezovca (malo ga preplatio) za glas i mislim da su se Varazdinci koji nemaju za place isli pripremati u Tursku to je kao neki bonus :mrgreen: , sve se zna ali isto tako sve je skroz legalno. Lobiranja su najnormalnija stvar i u UEFI i FIFI kod dodjele domacinstava raznih natjecanja

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 16 apr 2011, 00:51

tm96 je napisao/la:samo da se izvinem momku iz livna sto sam iznio svoje misljenje a na ono nek ti se mama nabije
maloumac
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 apr 2011, 02:30

Kada igraju Modri uzvrat protiv Belupa ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 apr 2011, 12:33

Insect_terminator je napisao/la:
Bas si neumoran
Je*bat ga, takav sam :D Ne mogu podnijet da svako malo ulijeću neki likovi i brane Mamića, kao što to rade njegovi plaćenici po nekoliko hrvatskih foruma.

Usput, Štimac je kriv samo za pokretanje te lige. On je otišao nakon dvije godine na čelu udruge, a liga 16 ide već treću sezonu - dogodine četvrtu. Ovo joj je trebalo biti posljednje izdanje, ali su Vlatko i Zorislav (čitaj Zdravko) odlučili to još prolongirati - dakle, da Mamić ne želi ligu 16, ona bi već bila ukinuta.

@ Titova-Juga

U srijedu, ovu sada.
Hayley <3

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 apr 2011, 12:59

badblueboylivno je napisao/la: @ Titova-Juga

U srijedu, ovu sada.

Hvala ;)

Smrt nacionalizmu !!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 16 apr 2011, 21:29

sta je ovo dinamo sta vam se desava gibote 2:0 od istre
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 17 apr 2011, 10:57

Senzacija prvenstva - Istra prva hrvatska momčad koja je pobijedila Vahin Dinamo!

slika

Dinamo je u Puli mogao matematiku staviti na svoju stranu i ubilježiti 11. recku prvaka Hrvatske. Šansu je nešto ranije ponudio Karlovac pobijedivši na Poljudu, ali nešto se moralo pitati i njihova bivšeg trenera.

Fotogalerija
Ono što Igoru Pamiću nije uspjelo na otvorenju proljetne sezone pored Korane, napravio je u subotu na stadionu Aldo Drosina. Paminjo je uzeo mjeru Vahidu Halilhodžiću kojem je to bio prvi poraz u HNL-u, a "proslavio" ga je isključenjem u završnici utakmice.

- Nakon vijesti iz Splita moji su igrači mislili da se može nonšalantno prošetati do naslova. Odigrali smo katastrofalno prvo poluvrijeme i ponudili priliku domaćinu koji je to iskoristio - rekao je ljutiti Vaha kojem očito prijateljska utakmica na istome mjestu prije dva mjeseca, a u kojoj je Dinamo spašavao 2-0 vodstvo, nije bila dovoljno dobro upozorenje za "modre" koji su u Puli naišli na protivnika spremnog da pogine na terenu za bodove spasa. Takav pristup protiv uspavanog Dinama itekako se isplatio.

- Kao trener Istre igrao sam tri puta neodlučeno s Dinamom. Očito da imam recept za njih - likovao je Pamić, a voda na njegov mlin bio je rani gol Eliomara. Kada Dinamo nije iskoristio svoje prilike (greda Sylvestrea), onda je slijedila kazna eurogolom Bellea.

Doduše, tko zna kojim smjerom bi otišla utakmica da sudac Burilo nije pogriješio kod prvog gola kada je Šehić otišao s loptom izvan igrališta, ali vratio je sudac Dinamu ne dosudivši kazneni udarac zbog Bišćanova igranja rukom.

- Suđenje je bilo perfidno. Razočaran sam, ali to ne umanjuje uspjeh Istre - završio je Vaha koji ima pravo na ljutnju, ali poraz nije donio ništa strašno, još manje alarmantno. I najbolji imaju pravo na loš dan, a nova prilika za potvrdu naslova stiže u subotu protiv Osijeka.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2011, 12:30

Hoce da osiguraju naslov kuci : )=

Smrt nacionalizmu !!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 17 apr 2011, 12:38

Titova-Juga je napisao/la:Hoce da osiguraju naslov kuci : )=
I da ga proslave u pravom nogometnom ozračju uz tisuće navijača :D.

Sinoć odličan gol Bellea. Dinamo loš, nisu stvorili tri dobre prilike, sasvim zasluženo poraženi. Za ulazak u LP će se morati napraviti dosta rezova u momčadi - recimo, kako je loš bio Sammir, treba ga se što prije riješiti. Ovaj mladi Mesarić stvarno nije za Dinama, ni za ozibljnijeg nogometa.
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.