FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Na zalost kasno.Danas igrala 3 igraca protiv 11 pitara.Tj 2 jedan je branio.
DA ona gluperda ne napravi penal ko zna...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Radi Krpica&Boljevica pomjeramo ostale i onda se ne vide (primjer Sosica, u prvom dobar, pomjeram nigdje ga). Dangubic ne uradi ono sto treba itd.
Stoperi - kakvi panjevi.
Stoperi - kakvi panjevi.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
Na kraju je Denis uspio razjebati sve zivo sa izmjenama.
Ljudi nisu znali gdje trebaju i koje pozicije igraju.
Denise odlazi nemoj Zelju brukati!
Ljudi nisu znali gdje trebaju i koje pozicije igraju.
Denise odlazi nemoj Zelju brukati!
To bi bilo to za ovu sezonu.
Barem ostatak prvenstva mozemo uzivati u rasterecenoj igri Bez nekog velikog pritiska.
Evropu svakako ne zasluzujemo.
Barem ostatak prvenstva mozemo uzivati u rasterecenoj igri Bez nekog velikog pritiska.
Evropu svakako ne zasluzujemo.
-
- Kontakt:
Najjadnija ekipa koja je nosila Plavi dres.
Nadam se da ce Siroki Brijeg osvojiti kup, mi Evropu ne zasluzujemo!
Nadam se da ce Siroki Brijeg osvojiti kup, mi Evropu ne zasluzujemo!
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 27 apr 2025, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
- dubioza144
- Kontakt:
Denis Coric trener bez muda, pazi ti izmjena Cvetanovski za Radovca i onda promjera jos 2 ugraca sa svojih pozicija, Dangubic za Cavnica i pomjera jos jednog izbacuje 2 beka ubacuje jednog koji igra krilo i baca ga na beka a sve to jer nema muda da izbaci Boljevica i Krpica koji nista pokazali nisu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Šteta za on grešku Cavnića. Moramo naći zamjenu za njega, današnji fudbal je jednostavo prebrz za igrača njegovog tipa.
Šošić odličan. Muftić standardan, ponovo nas je spasio.
Ćorićeve kombinacije mi stvarno nisu jasne, da se sve mora preslagati zbog jednog igrača.
Ćorićeve kombinacije mi stvarno nisu jasne, da se sve mora preslagati zbog jednog igrača.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- dubioza144
- Kontakt:
Uostalom Lagumdzija ovim kvazi stoperima pokazo kako se igra a ko je doveo Mahmica i Cavnica njih posebno nabijem na ****
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
-
- Kontakt:
Zahvaliti se na krqju sezone Cavnicu, Mahmicu, Sukilovicu, Radovcu, Karjasevicu, Markovicu, Raeinovicu, Odinaki, Dangubicu, Krpicu, Mircevskom
Mozda nemamo odbranu al zato nemamo ni vezni red. Da su znali mogli su nas razvalit ali eto dobise jer su im retardi dodavali lopte.
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 27 apr 2025, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ma za Cavnica manje vise nije imao neko rjesenje al da Samir i Boljevic pocnu utakmicu nema opravdanje nikakvoBarbareZeljin je napisao/la: ↑27 apr 2025, 16:22Sam si se po sebi popisao Denise. Cavnic i ekipa ce ti doci glave.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Bez želje da branim bilo koga, činjenica je da su pitari bili 50 minuta bez napravljenog prekršaja. Ja u životu takvu utakmicu nisam gledao, baletani rekao bi neko neupućen. Penala bilo nije. I odjednom kad su poveli 2:0, nekom magijom počeli praviti prekršaje. A sad Široki osvaja kup.
Samo Željo!
Denise bolje da vjerujem da si baš limitriran, nego da ulazim u neke teorije ... Vidjet cemo kako će završiti ovo sa Širokim. Dobra stvar je da ugovor ističe krajem sezone a za dalje i nisam pametan. Što je najgore, oni koji se pitaju još su manje pametni od mene.
-
- Kontakt:
Boljević na stranu što je goal dao, ali koliko je tranzicija sjebo u prvom poluvremenu mogli smo voditi 2-0 komotno
-
- Kontakt:
Kad vidis ko sve nedostaje Sarajevu nemoguce da ovo nije bilo bolje, sudjenje je bilo odlicno
- Lokomotifa
- Kontakt:
Ovo sam isto htio napisati. Nisam od onih koji bi tjerali Ćorića, i dalje ima moju podršku, ali realno on je izgubio ovu utakmicu. Neshvatljivo je forsiranje Krpića, koji danas ništa, ali baš ništa nije pokazao. Ako mu je jedina prednost to što sa 35 godina trči, to mogu i ja, izašao bi na teren i pojeo bi travu za Želju, ali lopte ne znam igrati na profesionalnom nivou.Virtu4l je napisao/la: ↑27 apr 2025, 16:59Šteta za on grešku Cavnića. Moramo naći zamjenu za njega, današnji fudbal je jednostavo prebrz za igrača njegovog tipa.
Čestitke Jaberu, Muftiću i Šošiću.
Cavniću hvala ti, ali Željo je očigledno prevelik zalogaj za njega.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
- Kontakt:
Sta sad, treba ga otjerati zbog poraza kojeg na dusu treba da nose indivudalne greske stopera?Valter je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:03Denise bolje da vjerujem da si baš limitriran, nego da ulazim u neke teorije ... Vidjet cemo kako će završiti ovo sa Širokim. Dobra stvar je da ugovor ističe krajem sezone a za dalje i nisam pametan. Što je najgore, oni koji se pitaju još su manje pametni od mene.
Dovesti novog polovnog trenera, i opet tog istog tjerati na zimu, pa opet u krug?
Prije par dana je bio najbolji za nas, sad odjednom ne valja...ko pitari ste poceli mijenjati misljenja iz kola u kolo
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- WeekendOffender
- Kontakt:
Al kad ekipa krene u tranziciju pa lopta dodje do Boljevica i ovaj se okrene prema centru i vrati loptu nazad, Denise vodi ga kuci nek ti zenu guzi
Curva Sud
-
- Kontakt:
Nezadovoljniji Zekic od Corica