RatoborniMrmot je napisao/la: ↑27 apr 2025, 18:29
dubioza144 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 18:12
Covjek je izveo protiv Sarajeva najsporiju ekipu koju je mogo izvest

jel ja ovdje procita danas kako je Markovic fit

ovakvih fit igraca i sa onakvom kretnjom vidis i u kantonalnim ligama
Markovic je dobar i moze dati ruke sigurno, ali kada mi napadamo jer ima dobar centarsut, ima vec 4 asistencije sto nije malo, jel za startera protiv brzih ekipa, nije.
Ma brate iskreno, molio sam Boga danas da sto prije izadju Markovic i Radovac...
Markovic je par puta primio loptu u napadu, i dok primi loptu, okrene se, pokusa nesto napravit izgubi se desetak-petnaestak sekundi..
Prespor je,pretezak je, nije za modernog fudbala i to je to.
Ove tri ekipe su dimenzija vise, sve ono sto mi trebamo teziti, od pozicioniranja, prijema lopte i otvaranja. Sarajevo opet danas igralo 5x brze od nas..mi ko u slowmotionu, i sto je najgore i kad smo imali prilike za kontranapad u prvom poluvremenu, mi smo isli 3 kilometra na sat, davali nekakve pasove ko da u zivotu lopte nisu dotakli..
Sto se defanzive tice, ljudi su krenuli sa Gordezijanijem i Kjeremehom, ovaj drugi je vise puta pobjegao najboljem dvojcu stopera u ligi(Borcevom dvojcu) da ne pobjegne najsporijem stoperskom dvojcu u ligi Mahmicu i Cavnicu.
Mi smo sami sebe pobjedili, nije uopste Sarajevo, nisu uopste bili spektakularni, ali je Zekic 33 puta pametniji od Corica, iskoristio nase mane, ubacio igrace koji ce nase ispreskakati i dobio utakmicu.
Ne bih ja toliko bio protiv Corica da nije imao putokaz protiv Borca, ali nakon takve utakmice uvesti isti sastav koji se citavu polusezonu muči je za otkaza još večeras.
Zamisli Galić ti ubjedljivo najbolji defanzivac na terenu, samo zamisli takvu situaciju.
Ma mrš svi u tri pič.ke materine, syebali ste mi čitavu sedmicu..