FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
41
22%
2. Borbu za Evropu
87
46%
3. Sredinu tabele
34
18%
4. Borbu za opstanak
27
14%

Ukupno glasova: 189

RatoborniMrmot
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RatoborniMrmot » 27 apr 2025, 19:56

Pablo11 je napisao/la:
27 apr 2025, 19:36
RatoborniMrmot je napisao/la:
27 apr 2025, 19:31
Pablo11 je napisao/la:
27 apr 2025, 19:23

Pa gdje branim Corica za ovu utakmicu? Nazalost nemas dostupnog veznjaka umjesto Radovca u sredini, jedino Simoni. Nazad nemas koga osim ove dvojice, eventualno Sukilovic, ali nije ni to upgrade na ovo.
Pa ne spomijes ga uopste, ko te cita zakljucio bi da su Boljevic i Krpic bili najgori, a ne onaj koji ih je stavio da igraju.

Kako nemas..Simoni pa Huso kao zamjena. Jaber i Sosic ispred i brzi napadac, cekas kontre, a odbranu ne ostavljas na vjetrometini ko danas. Coric sjebo sve sto je mogao sjebati, on i samo on. Ponavlja greske i nikako da nauci.

Sacekati kraj sezone i zahvaliti mu se izborili ili ne izborili Europu, nebitno je za njegov status. Prije cu Adzema trpiti nego njega, iskreno..
Huso nije spreman nazalost da udje, kao i Radinovic da igra od pocetka. Dangubic umor. Najbitnije od svega da se niko od nas ne pita ni za sta.
Cekaj malo, ispade da nam pola ekipe ne moze odigrati dvije tekme u pet dana. Sta bi bilo sa smo igrali Europu, pomrli bi il ispali iz lige ? Pa sta rade na treninzima, ko da jogu vjezbaju.

Najbitnije od svega je da sa ekipom koja bas i nije jeftina ne izgledamo najbolje u drugom dijelu. To je bas lose. Nemoj da se lazemo bezveze jer naredne sezone cisto sumnjam da ce Siroki o Velez biti ovako losi konove sezone. Sta onda.?

Covjek nema muda i nije trener za Zeljeznicar. To pisem nakon svega, a nisam ga pljuvao, nit sam pljuvac.

Sarun
Kontakt:

Post Postao/la Sarun » 27 apr 2025, 19:57

zeljovolimte je napisao/la:
27 apr 2025, 17:56
Ljudi moji nije sve ni do stopera.
Ist9 smo radili na Kosevu stoperi Karamarko-Cavnic, drugi Karamarko-Suki, treci Cavnic-Mahmic.

Mi se slabo krecemo, lose trcimo. Postavimo se vas kako Sarajevu odgovara.
Ko druže da potrči i ponese ekipu; Krpic, Boljevic, Radovac?

Meni je u odredjenim momentima bilo zao; Al-Jabbera, Sosica i Muftica. Momci koji svaki korak ulože 200%, a pored sebe imaju igrače koji kalkulisu dali i kad da potrče.

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 27 apr 2025, 20:00

Pablo11 je napisao/la:
27 apr 2025, 18:57
ristagrad je napisao/la:
27 apr 2025, 18:54
denis kao da radi sam protiv sebe
Lakse mi pada poraz kad sam vidio sastav. Jednostavno nemoguce je sa Boljevicem i Krpicem protiv kvalitetnijih ekipa nesto uciniti. Ako se ne varam Dangubic je trebao poceti ali se istrosio protiv borca. Steta za Karamarka jer ima brzinu, ovo je uzas koliko nam je spora ekipa. Lagumdzija je okej igrac, moze dati ruke na stoperu sigurno.
Moze dati ruke na stoperu zato sto su nam krimnalni stoperi.
Imamo samo jednog stopera.
Lagumdzija je bio okej,al ova utakmica ne moze puno pokazati sto se tice njeg,u prvom poluvremenu je igrao u paru sam kriminalnim Radovcem,a poslije u drugom je bio puno pomjeran po pozicijama.

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 27 apr 2025, 20:10

Denisu podrska. Trener koji igra ofanzivno. Od 3 derbija danas smo bili bolji i izgubili, radi individualnih greski defanzivaca. Sosic osvjezenje, Al Jaber strasan igrac, opet asistencija. Ovoj ekipi fale bekovi, stoper i vezni, i najvaznije kondicioni trener.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 27 apr 2025, 20:12

Sve je ovo super, lagat ćemo se dokle? Do Finala kupa?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 27 apr 2025, 20:13

Ovim sto citaju, a ne navijaju za Zeljeznicar, **** nanu naninu :mrgreen:

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 27 apr 2025, 20:15

Opet se ponavljamo, kad pobjeđujemo hvalimo na sva zvona a kad gubimo tjeramo sve radom i tako u krug.

Kao što rekoh prije utakmice :
... prvenstveno zbog neiskustva, Šukilović i Mahmić ne mogu kvalitetno iznijeti pritisak napada koji nas očekuje i bolje bi bilo da izađemo sa iskusnijim sastavom nazad...
Na žalost, Karamarko je otpao zbog povrede to razumijem ali je bilo bolje da je počeo sa Husom nego sa Mahmićem. Mada su mi neshvatljivi Cavnić i Marković kao jedni od najikusnijih igrača na terenu. Prosto nevjerovatno.

Nadam se da svi shvataju da sa ovom odbranom mi nemamo šta tražiti protiv tri prve ekipe. Što se mene tiče mogu svi ići zajedno sa Dangubićem i Mirčevskim. Tu će se osloboditi značajna sredstva za plate i onda dovesti odbrambene igrače vrijedne ovog kluba.

----------------------------

Jedino što mogu zamjeriti Denisu i Štabu na prvih jedanaest je igranje Radovca. Od početka drugog dijela sezone se pati sa formom i povredama. U ovoj utakmici ništa nije napravio, nije dobio niti jedan vazdušni duel, konstantni problemi sa kontrolom lopte, dosta loših pasova, usporavanje igre... Jednostavno nije u formu i nema fokusa. Mnogo bolje je bilo da smo igrali sa Husom ili Simonijem. Valjda takvog igrača ubacuješ u lakšim utakmicama a ne u derbijima.

Također. Volio bih da smo izašli sa Karamarkom umjesto Mahmića ali razumijem da nije moglo zbog povrede. Lično bih Husu ili Simonija stavio ali to je moje navijačko viđenje. Kako god, Mahmić još nije dorastao ovakvim utakmicama a hoće li ikad dorasti vidjet ćemo. Previše mi kod njega ima nedostataka a slabo se popravlja.

Također, nadao sam se Radinoviću na lijevom beku zbog brzine ali je bilo jasno da će Marković igrati i prosto ne mogu da se načudim onom njegovom izbijanju lopte Keremehu na nogu. Za tako iskusnog igrača prosto nevjerovatno.

U biti naša odbrana i zadnji vezni igrači se nije značajno razlikovala od utakmice sa Borcem a i tamo je bilo grešaka koje su nas mogle koštati. Ne mnogo manje nego sada.

-----------------------------

Mnogi ovdje kritikuju postavku naprijed sa Boljevićem i Krpićem iako je to dosta neopravdano. Po meni je Boljević odigrao vrlo korektno cijelu utakmicu a Krpić je odradio u skladu sa svojim mogućnostima. Da ne govorim o tome da smo očekivali njih dvojicu. Obzirom da govorimo o statistički najboljim igračima do sada donekle mogu i razumjeti da ih je stavio od prve minute ali ostaviti Krpića do zadnje minute je bilo sumanuto.

Najveća zamjerka sa moje strane i ne mogu da shvatim su izmjene. Izmjenama su potpuno poremetili ekipu ali i svaku šansu da ozbiljnije ugrozimo gol kona u zadnjih 15 minuta. Na trenutke mi se učinilo da više ne znaju ni ko šta igra ni kakva je zamisao. Umjesto da se još više pritisne i dođe do pogotka mi smo se pogubili do te mjere da smo zamalo prilmila dva pogotka na kraju.

Inače ne kontam Denisovu logiku kod izmjena ali u ovom večeras logike nije bilo. Potpuno sumanuto. Statistika u zadnjih 10 minuta govori u prilog tome i ne krivim samo Denisa već i ove "stručnjake" na klupi.

Kad uporedim utakmicu sa Borcem i ovu večeras ja ne vidim da smo bili mnogo lošiji. Večeras smo platili manjak kvaliteta u zadnjoj liniji i to su kone, za razliku od Borca, iskoristile. Nije da Mahmić i Cavnić nisu griješili protiv Borca, jednostavno to Borac nije kaznio a kone jesu iako mi je nevjerovatno da jedan igrač napravi toliko problema odbrani a znaš da će igrati i znaš kako igra.

Što se tiče Denisove izjave na kraju... Ni ja NIKAD ne bih navijao za FK Torpedo a vi koji to potencirate zapitajte se za koga zapravo navijate. Toliko o tome.

Kad sve sumiram. U ovoj utakmici, u odnosu na prethodne dvije, smo se najbolje nosili sa konama ali smo itekako platili manjak kvaliteta i pomalo čudnih odluka sa klupe.

Opet kažem : Što se mene tiče mogu svi kojima ističe ugovor ići zajedno sa Dangubićem i Mirčevskim. Tu će se osloboditi značajna sredstva za plate i onda dovesti odbrambene igrače vrijedne ovog kluba..

Do kraja sezone moraju se isforsirati neki neći maksimalno. Krpić mora na klupu jer ne može 90 minuta. Galić, Dangubić, Marković i Cavnić klupa bez produženja ugovora. Isforsirati Radinovića da se vidi je vrijedan za produžetak. Ja ne vidim da možemo uhavtiti treće mjesto sve i da svaku do kraja dobijemo. Svakako više ne ovisimo sami o sebi.

Jaber, Šošić, Muftić, Lagumdžija bravo momci.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

Tramvaji29877
Kontakt:

Post Postao/la Tramvaji29877 » 27 apr 2025, 20:16

Sto se tiče izbora stopera, tesko je treneru zamjeriti naprosto imamo jednog normalnog stopera koji je povrijedjen, preostala trojica su svakako losi.

Jedna stvar posebno upada u oči, a to je izbor igraca u napadu.
Sarajevo se cijele sezone muci na Kosevu kada trebaju napadati, a posebno su se mučili na derbi utakmicama, i manje vise sve ekipe su im na isti način pravile probleme, a to je da se postave defanzivno, prepuste Im loptu i onda cekaju kontre i tako su ih Zrinjski i Borac pobjedjivali na Kosevu.

Denis je nesto slicno i uradio u prvom poluvremenu, imali smo polukontre i kontre, ali je nevjerovatno da je za tu taktiku izabrao Krpica i Boljevica koji su gotovo svaku tranziciju u prvom poluvremenu unistili i onemogućili. Nenormalno je da sam na ovom i drugom forumu i prije a i poslije utakmice citao slicne komentare, gdje su svi pisali da nam trebaju brzi igraci prema naprijed ovu utakmicu. Od svih mogućih opcija Denis je izabrao najgoru da Krpic i Boljevic budu na terenu zajedno, bilo koja druga kombinacija bila bi bolja, npr. Cvetanoski otpočetka, Dangupic ili Lausevic na špicu, Vini (ako nema snage za cijelu utakmicu nek odigra poluvrijeme), cak i Boljevic na špicu a Sosic I Cvetanoski na krilima bi doprinijeli boljoj tranziciji.

Nenormalno je da smo cak i mi laici vidjeli da nam je tranzicija kljucna u ovoj utakmici, a stručni stab nije.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 27 apr 2025, 20:17

Kakve glupsti ljudi pisu cuj umorili se protiv borca i treba rotirat
Pa kako se Šošic Jaber nisu umorili u srijedu pa danas opet najvise trcali. A umorili se Huso Dangubic Cvetanoski bas oni koji koji nisu igrali cjelu tekmu protiv borca i koji su danas ostali na klupi da bi ovi šefovi mezimci igrali
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Tramvaji29877
Kontakt:

Post Postao/la Tramvaji29877 » 27 apr 2025, 20:19

Kada je u pitanju trener, mislim da ipak treba ostati, ne zato što je Denis posebno dobar trener, vec zato sto nemamo para da dovedemo boljeg, a nemamo para ni za bolje igrače, pa bi možda u ovoj situaciji kontinuitet na trenerskoj poziciji bio korisniji nego konstantno mijenjanje trenera svake sezone.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 apr 2025, 20:23

Sarun je napisao/la:
27 apr 2025, 19:57
Ist9 smo radili na Kosevu stoperi Karamarko-Cavnic, drugi Karamarko-Suki, treci Cavnic-Mahmic.

Meni je u odredjenim momentima bilo zao; Al-Jabbera, Sosica i Muftica. Momci koji svaki korak ulože 200%, a pored sebe imaju igrače koji kalkulisu dali i kad da potrče.
Dodaj njima i Lagumdziju. Momak se trudio na sredini :thumbup:

Dakle, cetiri igraca koji se bore, kojima je stalo, koji imaju pristup utakmici. A ostalih 7 kar.inasa od kojih se ne zna koji je bio gori :oops:
Je li bio gori trut Markovic ili trudni Radovac ili malj Canvnic ili Krpic koji vise ne moze - to je najmanje bitno. Bitno je takve odstraniti iz kluba, oni nemaju sta vise traziti u Zelji. Sto prije, cim se sezona zavrsi.
A mogao bi i Coric za njima, ako ne izborimo Evropu.

Tramvaji29877
Kontakt:

Post Postao/la Tramvaji29877 » 27 apr 2025, 20:26

let3 je napisao/la:
27 apr 2025, 20:23
Sarun je napisao/la:

Dakle, cetiri igraca koji se bore, kojima je stalo, koji imaju pristup utakmici. A ostalih 7 kar.inasa od kojih se ne zna koji je bio gori :oops:
Je li bio gori trut Markovic ili trudni Radovac ili malj Canvnic ili Krpic koji vise ne moze - to je najmanje bitno. Bitno je takve odstraniti iz kluba, oni nemaju sta vise traziti u Zelji. Sto prije, cim se sezona zavrsi.
Sulju ne treba tjerati, on itekako moze biti koristan u ovoj ligi, ali on sledece sezone ne smije biti prvi napadač, naprosto u tim godinama ne moze on svaku utakmicu ginuti na terenu 90 minuta.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 apr 2025, 20:29

Tramvaji29877 je napisao/la:
27 apr 2025, 20:26

Sulju ne treba tjerati, on itekako moze biti koristan u ovoj ligi, ali on sledece sezone ne smije biti prvi napadač, naprosto u tim godinama ne moze on svaku utakmicu ginuti na terenu 90 minuta.
Moze za maksimalno zadnjih 20 minuta.
Njemu svaka cast za prethodni staz, ali on vise ne smije biti prvi napadac Zelje !
Zeljo konacno mora dovesti pravog napadaca, golgetera. Mi dok ne dovedemo pravog napadaca koji ce zabijati, nemamo se pravo nadati nekim uspjesima nebitno ko je trener na klupi.

Tramvaji29877
Kontakt:

Post Postao/la Tramvaji29877 » 27 apr 2025, 20:39

let3 je napisao/la:
27 apr 2025, 20:29

Njemu svaka cast za prethodni staz, ali on vise ne smije biti prvi napadac Zelje !
Zeljo konacno mora dovesti pravog napadaca, golgetera. Mi dok ne dovedemo pravog napadaca koji ce zabijati, nemamo se pravo nadati nekim uspjesima nebitno ko je trener na klupi.
Upravo tako, Krpic ima i vise nego solidnu sezonu, 5. je strijelac lige, danas je odigrao solidno, ali naprosto ne moze on citavu sezonu sa 34 pune godine trcati i ginuti svaku utakmicu.
Zadnja izmjena: Tramvaji29877, dana/u 27 apr 2025, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.

nindza
Kontakt:

Post Postao/la nindza » 27 apr 2025, 20:40

Ima li Brace vise na forumu?

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 27 apr 2025, 20:41

Levin je napisao/la:
27 apr 2025, 20:15
Opet se ponavljamo, kad pobjeđujemo hvalimo na sva zvona a kad gubimo tjeramo sve radom i tako u krug.

Kao što rekoh prije utakmice :
... prvenstveno zbog neiskustva, Šukilović i Mahmić ne mogu kvalitetno iznijeti pritisak napada koji nas očekuje i bolje bi bilo da izađemo sa iskusnijim sastavom nazad...
Na žalost, Karamarko je otpao zbog povrede to razumijem ali je bilo bolje da je počeo sa Husom nego sa Mahmićem. Mada su mi neshvatljivi Cavnić i Marković kao jedni od najikusnijih igrača na terenu. Prosto nevjerovatno.

Nadam se da svi shvataju da sa ovom odbranom mi nemamo šta tražiti protiv tri prve ekipe. Što se mene tiče mogu svi ići zajedno sa Dangubićem i Mirčevskim. Tu će se osloboditi značajna sredstva za plate i onda dovesti odbrambene igrače vrijedne ovog kluba.

Jedino što mogu zamjeriti Denisu i Štabu na prvih jedanaest je igranje Radovca. Od početka drugog dijela sezone se pati sa formom i povredama. U ovoj utakmici ništa nije napravio, nije dobio niti jedan vazdušni duel, konstantni problemi sa kontrolom lopte, dosta loših pasova, usporavanje igre... Jednostavno nije u formu i nema fokusa. Mnogo bolje je bilo da smo igrali sa Husom ili Simonijem. Valjda takvog igrača ubacuješ u lakšim utakmicama a ne u derbijima.

Također. Volio bih da smo izašli sa Karamarkom umjesto Mahmića ali razumijem da nije moglo zbog povrede. Lično bih Husu ili Simonija stavio ali to je moje navijačko viđenje. Kako god, Mahmić još nije dorastao ovakvim utakmicama a hoće li ikad dorasti vidjet ćemo. Previše mi kod njega ima nedostataka a slabo se popravlja.

Također, nadao sam se Radinoviću na lijevom beku zbog brzine ali je bilo jasno da će Marković igrati i prosto ne mogu da se načudim onom njegovom izbijanju lopte Keremehu na nogu. Za tako iskusnog igrača prosto nevjerovatno.

U biti naša odbrana i zadnji vezni igrači se nije značajno razlikovala od utakmice sa Borcem a i tamo je bilo grešaka koje su nas mogle koštati. Ne mnogo manje nego sada.

Mnogi ovdje kritikuju postavku naprijed sa Boljevićem i Krpićem iako je to dosta neopravdano. Po meni je Boljević odigrao vrlo korektno cijelu utakmicu a Krpić je odradio u skladu sa svojim mogućnostima. Da ne govorim o tome da smo očekivali njih dvojicu. Obzirom da govorimo o statistički najboljim igračima do sada donekle mogu i razumjeti da ih je stavio od prve minute ali ostaviti Krpića do zadnje minute je bilo sumanuto.

Najveća zamjerka sa moje strane i ne mogu da shvatim su izmjene. Izmjenama su potpuno poremetili ekipu ali i svaku šansu da ozbiljnije ugrozimo gol kona u zadnjih 15 minuta. Na trenutke mi se učinilo da više ne znaju ni ko šta igra ni kakva je zamisao. Umjesto da se još više pritisne i dođe do pogotka mi smo se pogubili do te mjere da smo zamalo prilmila dva pogotka na kraju.

Inače ne kontam Denisovu logiku kod izmjena ali u ovom večeras logike nije bilo. Potpuno sumanuto. Statistika u zadnjih 10 minuta govori u prilog tome i ne krivim samo Denisa već i ove "stručnjake" na klupi.

Kad uporedim utakmicu sa Borcem i ovu večeras ja ne vidim da smo bili mnogo lošiji. Večeras smo platili manjak kvaliteta u zadnjoj liniji i to su kone, za razliku od Borca, iskoristile. Nije da Mahmić i Cavnić nisu griješili protiv Borca, jednostavno to Borac nije kaznio a kone jesu iako mi je nevjerovatno da jedan igrač napravi toliko problema odbrani a znaš da će igrati i znaš kako igra.

Što se tiče Denisove izjave na kraju... Ni ja NIKAD ne bih navijao za FK Torpedo a vi koji to potencirate zapitajte se za koga zapravo navijate. Toliko o tome.

Kad sve sumiram. U ovoj utakmici, u odnosu na prethodne dvije, smo se najbolje nosili sa konama ali smo itekako platili manjak kvaliteta i pomalo čudnih odluka sa klupe.

Opet kažem : Što se mene tiče mogu svi kojima ističe ugovor ići zajedno sa Dangubićem i Mirčevskim. Tu će se osloboditi značajna sredstva za plate i onda dovesti odbrambene igrače vrijedne ovog kluba..

Do kraja sezone moraju se isforsirati neki neći maksimalno. Krpić mora na klupu jer ne može 90 minuta. Galić, Dangubić, Marković i Cavnić klupa bez produženja ugovora. Isforsirati Radinovića da se vidi je vrijedan za produžetak. Ja ne vidim da možemo uhavtiti treće mjesto sve i da svaku do kraja dobijemo. Svakako više ne ovisimo sami o sebi.

Jaber, Šošić, Muftić, Lagumdžija bravo momci.
Trazenje dlake u jajetu. Da je rekao navijam ,ispao bi da zeli sve najbolje sarajevu i da je pitar.
Fk Željezničar.

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 27 apr 2025, 20:44

Denisova izjava za kup je jedino sto je pozitivno sto se tice danasnjeg dana…sta treba da kaze nadam se da ce pitari uzeti kup i da se pouzdamo u njih?

Sarun
Kontakt:

Post Postao/la Sarun » 27 apr 2025, 20:46

let3 je napisao/la:
27 apr 2025, 20:23
Sarun je napisao/la:

Slažem se i za Lagumdžiju. Momak je jako korektan i po meni se može još puno razvijati.

Ja ne shvatam ovakvo selektiranje igrača; zašto se ne dovode igraci istog karaktera? Ako jedan igrač pogriješi da zna da mu kolega pored njega neće mlatiti rukama, nego da će poginuti da ispravi njegovu grešku.

Ako već ne možemo platiti igračine, siguran sam da možemo dovesti karakterne igrače, koji će pošteno da odigraju svaku minutu.

Mi navijači smo jedni od najlojalnijih navijača na svijetu i ne zaslužujemo igrače koji mlate rukama, trče kao da je za njih svezan teret od 30kg i izgube živce nakon jednog nedosuđenog faula.

Sarun
Kontakt:

Post Postao/la Sarun » 27 apr 2025, 20:52

27 apr 2025, 20:39
let3 je napisao/la:
27 apr 2025, 20:29

Upravo tako, Krpic ima i vise nego solidnu sezonu, 5. je strijelac lige, danas je odigrao solidno, ali naprosto ne moze on citavu sezonu sa 34 pune godine trcati i ginuti svaku utakmicu.
Krpic tehnički i taktički nije igrač za želje, meni je u tom segmentu puno bolji Lausevic, cak je po meni i jači i brzi od Krpica.

Krpicev nedostatak je još nestrpljivost, ako ga ne ide brzo prenosi nervozu na ekipu. Cak ako ne dobije dobar pas direktno kritikuje i demotivise saigrace.

Krpiceva prednost je ta neka divljačka energija koja može pomoći, jer se ne plaši.

Po meni nam treba brzi prvi napadač, tipa Keryemeh, uz njega Lausevica zadržati a odvagati dali je Dangubic u odnosu uloženo-dobijeno isplativ.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 27 apr 2025, 20:52

Ovaj novi junior iz CG
Adzovic (19) zabio 4 gola u posljednje 3 utakmice

Zenicanin (19) zabio 17 golova ove sezone i ima nekoliko asistencija (ne znam tacan broj)

Mihajlo Seva (18) iz Krupe obavesno dovesti

Zanimljivo Goletic (18) koji je otisao zabio 14 golova za Igman
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 27 apr 2025, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, Lokomotifa i 47 gostiju.