FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- relativizam
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ova sebicnost i nekakav pokusaj mangupluka pojedinih igrača ove sezone nas koštalo najmanje 7,8 bodova
-
- Kontakt:
Sad sam vidio, treba im 3 boda do kraja. Samo će biti za.ebano dobiti Širokog u dvije utakmice.
- napoleon72
- Kontakt:
Ovdje je samo bitno prosut 3-4 fraze koje zvuce fancy poput "protok lopte", "kretanje bekova", "odvlacenje stopera", i automatski ispadas Rinus Mihels foruma, gledas s visoka sve ostale. Jedan lik vidio neku wow partiju, nas 18k na stadionu i Bog zna koliko pored malih ekrana vidjeli loseg napadaca koji nijednu loptu nije zadrzao nit duela dobio. Al eto, recimo da je Gordeziani odigrao kao Drogba danas, nekim ce bit lakse.ajdohordas je napisao/la: ↑27 apr 2025, 21:38A čime vas kupio Gordeziani danas tačno ? (Osim tog penala naravno)
Čovjek ima sve predispozicije da spusti i zadrži sve visoke lopte a danas je izgubio 80% duela, što zračnih što na zemlji. Jako je spor, trom.
Ne mogu reći da on neće i da nema želje, ali nije to to št mi očekujemo.
Ili je Guli jednostavno podigao ljestvicu... ne znam ali po meni Gordeziani apsolutni prosjek.
Kyeremeh naš najkorisniji igrač ove sezone uz Gulija.
Svaka čast također i za Bubanju, mali milion duela danas je osvojio.
Strašan igrač![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ma ništa nije lagano Sloboda nam je to pokazala na kosevufks74 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 21:52Sad sam vidio, treba im 3 boda do kraja. Samo će biti za.ebano dobiti Širokog u dvije utakmice.
Još 5 u prvenstvu i 2 kupu zapeti svaku i neće biti problema.
Danas smo bili bez 5 baš bitnih igraca pa igralo se ,nadam se povratku bar Jovica i Gulya za kup i imamo bolji igrački kadar i od sirokog i željezničara s kojim se borimo u kupu i prvenstvu tako da kako nama tako i njima zgusnuti raspored.
-
- Kontakt:
Solidan Gruzijac bio do neke 60 min kretao se ,odlozio i par lopti za veznjake ,zabio penal. Poslje 60 min pao i možda ga je trebao i ranije mjenjati . Bubanja dobar defanzivno ali ima problem s distribucijom lopte uvijek je lopta nazad stoperu .napoleon72 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 21:53Ovdje je samo bitno prosut 3-4 fraze koje zvuce fancy poput "protok lopte", "kretanje bekova", "odvlacenje stopera", i automatski ispadas Rinus Mihels foruma, gledas s visoka sve ostale. Jedan lik vidio neku wow partiju, nas 18k na stadionu i Bog zna koliko pored malih ekrana vidjeli loseg napadaca koji nijednu loptu nije zadrzao nit duela dobio. Al eto, recimo da je Gordeziani odigrao kao Drogba danas, nekim ce bit lakse.ajdohordas je napisao/la: ↑27 apr 2025, 21:38A čime vas kupio Gordeziani danas tačno ? (Osim tog penala naravno)
Čovjek ima sve predispozicije da spusti i zadrži sve visoke lopte a danas je izgubio 80% duela, što zračnih što na zemlji. Jako je spor, trom.
Ili je Guli jednostavno podigao ljestvicu... ne znam ali po meni Gordeziani apsolutni prosjek.
Strašan igrač![]()
Vratiti Hamzu, Amara i Cimirota za novu sezonu.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pa i kad je dolazio svi smo rekli ako bude 30% ko sunarodnjak da smo na konju. Slabo je ko imao ikakva ocekivanja i od njega i butica svakako. Jos je ovaj gruzijac operaciju imao i stigao u oporavku.napoleon72 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 21:53Ovdje je samo bitno prosut 3-4 fraze koje zvuce fancy poput "protok lopte", "kretanje bekova", "odvlacenje stopera", i automatski ispadas Rinus Mihels foruma, gledas s visoka sve ostale. Jedan lik vidio neku wow partiju, nas 18k na stadionu i Bog zna koliko pored malih ekrana vidjeli loseg napadaca koji nijednu loptu nije zadrzao nit duela dobio. Al eto, recimo da je Gordeziani odigrao kao Drogba danas, nekim ce bit lakse.ajdohordas je napisao/la: ↑27 apr 2025, 21:38A čime vas kupio Gordeziani danas tačno ? (Osim tog penala naravno)
Strašan igrač![]()
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zekić kažže da su odradili full trening sa kondicionimi da će početi raditi sa ekipom To vjerovatno znaći da će biti u rosteru za Slogu gdje bi mogli dobiti šansu a i teren u Doboju je dobar.
Što se tiče te utakmice ja mislim da je jako bitna i da bi trebali držati ovu razliku od četvtog mjesta dok se ne riješi kup.
Što se tiče te utakmice ja mislim da je jako bitna i da bi trebali držati ovu razliku od četvtog mjesta dok se ne riješi kup.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
E i to mi je zapalo za usiAVNOJ je napisao/la: ↑27 apr 2025, 22:13Zekić kažže da su odradili full trening sa kondicionimi da će početi raditi sa ekipom To vjerovatno znaći da će biti u rosteru za Slogu gdje bi mogli dobiti šansu a i teren u Doboju je dobar.
Ko bi mogao biti Jovic?
Guli mozda 10-15min da se priremi za kup?
Nadam se da je i Djordjevic tu aBd jer je i njeg spominjao
Gorde los igrac. Jaja Ture opet odlican, Kyere i dalje aktivan, ostali nije lose...bravo momci
Ja mislim da je mislio na Gulija i Butića a i Jović da se može Mujkić na beka vratit a Kuprešaka bi gurnuo u napad sa Keremehom.bvsic je napisao/la: ↑27 apr 2025, 22:18E i to mi je zapalo za usiAVNOJ je napisao/la: ↑27 apr 2025, 22:13Zekić kažže da su odradili full trening sa kondicionimi da će početi raditi sa ekipom To vjerovatno znaći da će biti u rosteru za Slogu gdje bi mogli dobiti šansu a i teren u Doboju je dobar.
Ko bi mogao biti Jovic?
Guli mozda 10-15min da se priremi za kup?
Nadam se da je i Djordjevic tu aBd jer je i njeg spominjao
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Prije svega vrlo dobra i kvalitetna utakmica danas. Zasluzena pobjeda, nema sta. Coric i "analiticari" pretjeruju da smo dobili samo na greske, jer smo mogli zabiti jos bar tri komada da se Muftic opet nije nalozio. Kyeremeh, kad je njegov dan, medju 3 igraca u ligi, steta sto to nije malo cesce. Mujkic beton igrac. Bas bas dobra timska izvedba, tesko je bilo kome ista zamjeriti osim Paskalevu sto se zajebavao na nemjestu, ali nema veze nije nas kostalo.
-
- Kontakt:
Meni je recimo Butic na Grbavici bio odlican iako nije zabio a Gordeziani da nije penala ne bi zabio drugacije i da nismo dobili vjerovatno bi dobio nisku ocjenu.napoleon72 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 21:53Ovdje je samo bitno prosut 3-4 fraze koje zvuce fancy poput "protok lopte", "kretanje bekova", "odvlacenje stopera", i automatski ispadas Rinus Mihels foruma, gledas s visoka sve ostale. Jedan lik vidio neku wow partiju, nas 18k na stadionu i Bog zna koliko pored malih ekrana vidjeli loseg napadaca koji nijednu loptu nije zadrzao nit duela dobio. Al eto, recimo da je Gordeziani odigrao kao Drogba danas, nekim ce bit lakse.ajdohordas je napisao/la: ↑27 apr 2025, 21:38A čime vas kupio Gordeziani danas tačno ? (Osim tog penala naravno)
Strašan igrač![]()
Ne hejtam momka,hvala mu do neba na golu,pritisak je i izvesti penal na derbiju ali mora ovo jace
Ekipa svi za 10!Paskalev nazalost kiks
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Zekic izvlaci iz svakog igraca maximum, tako da ce dolaziti do porasta forme svakog igraca.
- Osttribine
- Kontakt:
Manite se analiza, pijte i slavite, jer piješ dakle postojiš, cestitke ZZ i igracima i pravim iskrenim pitarima, a ne botovima
Sad po Kup svim silama

Sad po Kup svim silama

Često se spomijne Cimirot kad bi on mogao doci.
Dal igra u kakvoj je formi pratili ga iko.
Dal igra u kakvoj je formi pratili ga iko.
Šabane drži se reprezentacije !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, JavierBosnia, NeSamSafetee, plisek, Tatamata1946, VolimBiH96 i 100 gostiju.