Kolega kakva je ovo nemoc na 6:43
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Podatak zvanični kaže ovako:
Ukupan kapacitet stadiona Grbavica je 13146 sjedećih mjesta i to sjever 5377 sjedećih mjesta, istok 4266 sjedećih mjesta, zapad 690 sjedećih mjesta, za jug nema podatak ali ako ovo sve sabereš jednostavno brojka koja ostaje je 2813 sjedećih mjesta.
Lijep pozdrav.
MNON
Ali imas izmedju juga i zapada jos 5 hiljada mjesta minimalno koji se ne vide na kameriNoke995 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 07:16Podatak zvanični kaže ovako:
Ukupan kapacitet stadiona Grbavica je 13146 sjedećih mjesta i to sjever 5377 sjedećih mjesta, istok 4266 sjedećih mjesta, zapad 690 sjedećih mjesta, za jug nema podatak ali ako ovo sve sabereš jednostavno brojka koja ostaje je 2813 sjedećih mjesta.
Lijep pozdrav.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ukupna statistika u tri ovosezonska derbija:
Sarajevo
Udarci u okvir gola: 23
Ukupni udarci na gol: 56
Odbrane golmana: 4
Korneri: 24
Željezničar
Udarci u okvir gola: 7
Ukupni udarci na gol: 25
Odbrane golmana: 21
Korneri: 12
Sarajevo
Udarci u okvir gola: 23
Ukupni udarci na gol: 56
Odbrane golmana: 4
Korneri: 24
Željezničar
Udarci u okvir gola: 7
Ukupni udarci na gol: 25
Odbrane golmana: 21
Korneri: 12
MNON
Pa prosli derbi na Kosevu kad je bilo 22/23 milje ljudi i to su ljudi ismijavali
Pustite ih, da misle da su bolji u necemu. Pa kad dodju, pobjedis ih, jug usutis i grad bude bordo opet. Mislim uvijek je, osim kad naprave neki izlet pred derbi kada nema nikoga u gradu da isti posjete
Pustite ih, da misle da su bolji u necemu. Pa kad dodju, pobjedis ih, jug usutis i grad bude bordo opet. Mislim uvijek je, osim kad naprave neki izlet pred derbi kada nema nikoga u gradu da isti posjete
Pobjeda je pobjeda, ali nije baš lijepo ovako ih isponižavati. Sad moraju brojati stolice na tribinama, tražiti po portalima slike sa zagrijavanja i početka utakmice itd.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
E dobar im je realno ono fazon" dodjite vamo"
Oni im u svlacionicu otisli hahahahaaahahhaahja
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Bordo jutro. Moze li se plakat? Stolice brojati i slicna tradicija malih plavih vec 12+ dinago 
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Dobro jutro svima osim prosjacima.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nije niko ismijavao posjetu, i jucerasnja na stadionu je bila odlicna al cinjenice su jedno a vase bajke drugo sto se odnosi i na drugi dio tvog posta, 2025 godina vi jos uvijek lazete sabi sebe. Fasjiniran samHyperOS je napisao/la: ↑28 apr 2025, 07:39Pa prosli derbi na Kosevu kad je bilo 22/23 milje ljudi i to su ljudi ismijavali
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Evolve
- Kontakt:
- jurisicduska
- Kontakt:
Ove vise ni porazi ne bole, dođu još goropadniji, nahajcaniji. Ne kontam. Čudni ljudi skroz izgube 5:0 poluvrijeme i gradski derbi budu izdominirani u 7 dana i opet se ****. Uz to igraju sezonu gdje zavise od svega osim od sebe, u tri derbija im golman ima 21 odbranu, nekakvi bojkoti, plate, rate , ni na tribini im nije sjajno stanje i opet najglasniji. Nevjerovatno…
Nas je bilo jucer toliko da nas ne bi mogla primiti Grbavica sa sve onim betonom izmedju juga i zapada gdje uvijek na zeljinim tekmama bude oko 2 do 3 milje koje se ne vide 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- luckystrike
- Kontakt:
bordo jutro sarajlije
Gdje su oni sto su mlatili kako navijaci Zelje nmg na zapad Koseva.
Gospodski svi zajedno sjedili izmjesani bez ikakvih problema.Kasnije svi izasli normalno niko se sporjeckao nije.
E sad zamisli kad bi takvo gostoprimstvo mi mogli dozivjeti na istoku ili sjeveru Grbavice na derbiju.
Gospodski svi zajedno sjedili izmjesani bez ikakvih problema.Kasnije svi izasli normalno niko se sporjeckao nije.
E sad zamisli kad bi takvo gostoprimstvo mi mogli dozivjeti na istoku ili sjeveru Grbavice na derbiju.
FK SARAJEVO.
Ne treba ulaziti nikako u raspravu sa ovakvim likovima. Kud me djavo natjera..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
VolimoSarajevo je napisao/la: ↑28 apr 2025, 08:00E dobar im je realno ono fazon" dodjite vamo"
Ne znam cemu to bespotrebno laganje