Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gdje su oni sto su mlatili kako navijaci Zelje nmg na zapad Koseva.
Gospodski svi zajedno sjedili izmjesani bez ikakvih problema.Kasnije svi izasli normalno niko se sporjeckao nije.
E sad zamisli kad bi takvo gostoprimstvo mi mogli dozivjeti na istoku ili sjeveru Grbavice na derbiju.
Gospodski svi zajedno sjedili izmjesani bez ikakvih problema.Kasnije svi izasli normalno niko se sporjeckao nije.
E sad zamisli kad bi takvo gostoprimstvo mi mogli dozivjeti na istoku ili sjeveru Grbavice na derbiju.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ne treba ulaziti nikako u raspravu sa ovakvim likovima. Kud me djavo natjera..

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
VolimoSarajevo je napisao/la: ↑28 apr 2025, 08:00E dobar im je realno ono fazon" dodjite vamo"
Oni im u svlacionicu otisli hahahahaaahahhaahja
Ne znam cemu to bespotrebno laganje

Cemu ovo, ne razumijem? Mnogo vece navijacke skupine ne uzimaju sebi za pravo da na svakom poluvremenu zovu igrace na raport pred tribinulet3 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 09:29VolimoSarajevo je napisao/la: ↑28 apr 2025, 08:00E dobar im je realno ono fazon" dodjite vamo"
Ne znam cemu to bespotrebno laganje![]()

1946-1987
Dobro si prosli samo sa raportomleo1946 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 09:35Cemu ovo, ne razumijem? Mnogo vece navijacke skupine ne uzimaju sebi za pravo da na svakom poluvremenu zovu igrace na raport pred tribinulet3 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 09:29VolimoSarajevo je napisao/la: ↑28 apr 2025, 08:00E dobar im je realno ono fazon" dodjite vamo"
![]()

Prije početka utakmice je to bilo, ti si postavio snimak sa poluvremena. Kada su igrači sa zagrijavanja krenuli u svlačionice, Manijaci ih pozvali pred tribinu, a oni se oglušili i nastavili svojim putem.let3 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 09:29VolimoSarajevo je napisao/la: ↑28 apr 2025, 08:00E dobar im je realno ono fazon" dodjite vamo"
Security na 3:33
Volimo fudbal!

Edit: Ipak nije security nego fotograf? Kako god.
Volimo fudbal!

Edit: Ipak nije security nego fotograf? Kako god.

Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 28 apr 2025, 09:49, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
dosadili i Bogu i narodu. Na kafu pa se ispricajte. Samo su ih realno poremetili.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑28 apr 2025, 08:00E dobar im je realno ono fazon" dodjite vamo"
kako god okrenes, jos jedno bordo jutro, bordo ponedjeljak.
volimo fudbal
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Hahahahahahaa dosao da poduci komisije koliko stadion ima stolica, ali ne zna koliko njegov vlastiti ima.bvsic je napisao/la: ↑28 apr 2025, 07:22Ali imas izmedju juga i zapada jos 5 hiljada mjesta minimalno koji se ne vide na kameriNoke995 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 07:16Podatak zvanični kaže ovako:
Ukupan kapacitet stadiona Grbavica je 13146 sjedećih mjesta i to sjever 5377 sjedećih mjesta, istok 4266 sjedećih mjesta, zapad 690 sjedećih mjesta, za jug nema podatak ali ako ovo sve sabereš jednostavno brojka koja ostaje je 2813 sjedećih mjesta.
Lijep pozdrav.
Fali mu pomoć prijatelja.
MNON
Hvala puno

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
fan bh lige iz dijaspore. Apeliram na navijace kona da mu plate put i kartu za jednu utakmicu. Mozda malo sjase s foruma. Neka ga naravno jer kome bi se smijali.Noke995 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 09:46Hahahahahahaa dosao da poduci komisije koliko stadion ima stolica, ali ne zna koliko njegov vlastiti ima.bvsic je napisao/la: ↑28 apr 2025, 07:22Ali imas izmedju juga i zapada jos 5 hiljada mjesta minimalno koji se ne vide na kameriNoke995 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 07:16
Podatak zvanični kaže ovako:
Ukupan kapacitet stadiona Grbavica je 13146 sjedećih mjesta i to sjever 5377 sjedećih mjesta, istok 4266 sjedećih mjesta, zapad 690 sjedećih mjesta, za jug nema podatak ali ako ovo sve sabereš jednostavno brojka koja ostaje je 2813 sjedećih mjesta.
Lijep pozdrav.
Fali mu pomoć prijatelja.
vjerovatno je u toku prebrojavanja stolica... dokle si stigao?
- 1 9 4 6 -
Zvali su ih prije početka utakmice i nisu otišli, samo su rezervni igrači došli pred jug, ovo je snimak sa poluvremena.let3 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 09:29VolimoSarajevo je napisao/la: ↑28 apr 2025, 08:00E dobar im je realno ono fazon" dodjite vamo"
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
E taj detalj nisam znao, sad si mi pomogao da ga shvatim, sve je jasno, hvala prijatelju.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑28 apr 2025, 09:49fan bh lige iz dijaspore. Apeliram na navijace kona da mu plate put i kartu za jednu utakmicu. Mozda malo sjase s foruma. Neka ga naravno jer kome bi se smijali.
vjerovatno je u toku prebrojavanja stolica... dokle si stigao?
MNON
E sad zamisli da Grbavica prima 30k pa da ima uslova za to..mma_hz je napisao/la: ↑28 apr 2025, 09:11Gdje su oni sto su mlatili kako navijaci Zelje nmg na zapad Koseva.
Fk Željezničar.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Strumfovi, evo da ima te sta radit do 7.5. odnosno 14.5. i vase najvaznije utakmice godine. Za bordo bijele i Sarajevo grad
https://www.youtube.com/live/t0wjZ-1pkZ ... WqBr6F4VNr

https://www.youtube.com/live/t0wjZ-1pkZ ... WqBr6F4VNr

....sve drugo će proći!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jug ima 3200 stolicaNoke995 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 07:16Podatak zvanični kaže ovako:
Lijep pozdrav.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
To kažeš tiKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:13Jug ima 3200 stolicaNoke995 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 07:16Podatak zvanični kaže ovako:
Lijep pozdrav.![]()

Šutii..samo šuti...
MNON
E čuj samo sklopi okice, Škripari je pjevali prije 15 godina hahahahahahahaha
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 21 gost.