A koji je to trener gurao mlade i neiskusne igrace? Pa "mudonja" Mulalic je 2022.do zadnjeg kola drzao Stilica, Kosorica, Bekrica, Galica, Cocalica i ostale u prvoj postavi, iako smo vec puno ranije ostali bez sanse za Evropu
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
I ti za njih slobodno, ne samo u finalu kupa.invincible1921 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 08:40Ma mozes ti navijat i da osvojimo titulu niko ti ne branibhsport je napisao/la: ↑28 apr 2025, 22:31Navijam da Široki uzme a mi budemo treci.invincible1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 18:25
Neces navijat za njih al ces navijat da Siroki nee osvoji kup?
Cuj hebo evropu..mi ako ne odemu u evropu pasce sve u vodu sto smo dobro uradili
U suprotnom ne zaslužujemo evropu i neka se ugasimo ako od toga zavisi.
Predstavljate evropu kao slamku spasa sta cigančite vise.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nisam rekao da je neko od prijašnjih trenera gurao, ali Denis je tako predstavljen, a ovo alibi, može se reci i za utakmice sa Borcem i Sarajevom, protiv Borca, svi su mislili da ne postoji nikakva šansa zbog sudija, izveo je ekipu koja prvi put ove sezone nije imala igrače za koje se većina ovdje slaže da i pored kvaliteta kojeg imaju ne pružaju 100% svojih mogućnosti, da ne kažem nešto gore, momci koji su igrali, borili su se citavu utakmicu, ja tu borbu i želju nisam vidio protiv Sarajeva.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 11:02A koji je to trener gurao mlade i neiskusne igrace? Pa "mudonja" Mulalic je 2022.do zadnjeg kola drzao Stilica, Kosorica, Bekrica, Galica, Cocalica i ostale u prvoj postavi, iako smo vec puno ranije ostali bez sanse za Evropu
Samo da dodam na ovo prethodno što sam pisao.
Nedavno pričam sa momkom koji je pričao sa nekim momkom prije (a vjerovatno i ovaj sa nekim prije - tako da je na dugom štapu ali eto mahalska kruži). Kaže igrači nezadovoljni sa Denisom, a zašto? "Zato što neki ne dolaze do izražaja!" Pa mislim stvarno.
To su jedne obične razmažene balerine koje su sebi umislile da su neke zvijezde samo što igraju pred najboljom publikom u BiH. Plata u Zrinjskom zakasni četiri mjeseca i ljudi opet igraju punom snagom a kod nas se nakon kašnjenja od 20 dana vuku po terenu. Tome se mora stati u kraj.
Trener ako kaže "trči" trčati moraš pa da si najbolji igrač na svijetu. Kasnije se žali ali izvršiti moraš. Kad si na terenu moraš dati svoj maksimum.
Denis ima svojih mana i promašaja. Sigurno ima i igrače koje preferira i kojima više vjeruje ali to nikome ne daje za pravo da radi mimo onoga što je naređeno pa makar bilo pogrešno.
Ne znam šta se desilo i šta se dešava u slačionici. Ne znam zašto su pojedini izostavljeni protiv Borca i vraćeni protiv kona. To sad nije ni bitno. Bitnije je šta će se dešavati u narednih pet utakmica a nešto se mora promijeniti radi sljedeće sezone.
Nedavno pričam sa momkom koji je pričao sa nekim momkom prije (a vjerovatno i ovaj sa nekim prije - tako da je na dugom štapu ali eto mahalska kruži). Kaže igrači nezadovoljni sa Denisom, a zašto? "Zato što neki ne dolaze do izražaja!" Pa mislim stvarno.
To su jedne obične razmažene balerine koje su sebi umislile da su neke zvijezde samo što igraju pred najboljom publikom u BiH. Plata u Zrinjskom zakasni četiri mjeseca i ljudi opet igraju punom snagom a kod nas se nakon kašnjenja od 20 dana vuku po terenu. Tome se mora stati u kraj.
Trener ako kaže "trči" trčati moraš pa da si najbolji igrač na svijetu. Kasnije se žali ali izvršiti moraš. Kad si na terenu moraš dati svoj maksimum.
Denis ima svojih mana i promašaja. Sigurno ima i igrače koje preferira i kojima više vjeruje ali to nikome ne daje za pravo da radi mimo onoga što je naređeno pa makar bilo pogrešno.
Ne znam šta se desilo i šta se dešava u slačionici. Ne znam zašto su pojedini izostavljeni protiv Borca i vraćeni protiv kona. To sad nije ni bitno. Bitnije je šta će se dešavati u narednih pet utakmica a nešto se mora promijeniti radi sljedeće sezone.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Hrasno15 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 11:11Nisam rekao da je neko od prijašnjih trenera gurao, ali Denis je tako predstavljen, a ovo alibi, može se reci i za utakmice sa Borcem i Sarajevom, protiv Borca, svi su mislili da ne postoji nikakva šansa zbog sudija, izveo je ekipu koja prvi put ove sezone nije imala igrače za koje se većina ovdje slaže da i pored kvaliteta kojeg imaju ne pružaju 100% svojih mogućnosti, da ne kažem nešto gore, momci koji su igrali, borili su se citavu utakmicu, ja tu borbu i želju nisam vidio protiv Sarajeva.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 11:02A koji je to trener gurao mlade i neiskusne igrace? Pa "mudonja" Mulalic je 2022.do zadnjeg kola drzao Stilica, Kosorica, Bekrica, Galica, Cocalica i ostale u prvoj postavi, iako smo vec puno ranije ostali bez sanse za Evropu
Promašio si nick sa kojeg repliciraš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Kakav danak neiskustvuVirtu4l je napisao/la: ↑29 apr 2025, 11:14Hrasno15 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 11:11Nisam rekao da je neko od prijašnjih trenera gurao, ali Denis je tako predstavljen, a ovo alibi, može se reci i za utakmice sa Borcem i Sarajevom, protiv Borca, svi su mislili da ne postoji nikakva šansa zbog sudija, izveo je ekipu koja prvi put ove sezone nije imala igrače za koje se većina ovdje slaže da i pored kvaliteta kojeg imaju ne pružaju 100% svojih mogućnosti, da ne kažem nešto gore, momci koji su igrali, borili su se citavu utakmicu, ja tu borbu i želju nisam vidio protiv Sarajeva.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 11:02
A koji je to trener gurao mlade i neiskusne igrace? Pa "mudonja" Mulalic je 2022.do zadnjeg kola drzao Stilica, Kosorica, Bekrica, Galica, Cocalica i ostale u prvoj postavi, iako smo vec puno ranije ostali bez sanse za Evropu
Promašio si nick sa kojeg repliciraš.

Moja greška, ja sam napisao jedan post gdje sam rekao da je alibi trener i obiasnio, sada sam na brzinu pogledao i nisam vidio da ja nisam citiran, a malo sam ja prestar sa svojih skoro 60 godina da imam više ovdje nikova, i ovaj jedan sam teško registrovao, malo sam star za informatiku, star konj se ne uči
- Lokomotifa
- Kontakt:
Do sada nisam pisao ideje koji bi igrači trebali igrati, a koji ne, ali evo kako razmišljam o okosnici ekipe do kraja sezone (imajući u vidu prikazano na terenu ovog proljeća i ono što je još važnije, želju za dokazivanjem i želju da se da maximum na terenu):
Muftić
Galić, Šukilović (U-21), Karamarko, Radinović
Simoni, Lagumdžija
Vini Peixoto, Jaber, Šošić
Dangubić (a ako neće da potpiše produženje, pravac tribine i nek igra Boljević ili mali Laušević)
Ovi kad bi igrali razletili bi se po terenu od brzine i energije, a na sredini bi bila čista magija sa Jaberom, Simonijem, Šošićem, Vinijem. Generalno mislim da Brazilcima treba dati više prilike za igru, jer u našoj ligi oni ako su brzi i tehnički potkovani fakat prave razliku. Meni je nevjerovatno da npr. Simoni ni minute nije dobio na derbiju, a sigurno je mogao pomoći u kreaciji igre.
Što se tiče izmjena ubaciti Cvetanoskog u 55. minuti, i Krpića u 75. minuti, ma to bi bio haos, posebno ako treba izvršiti pressing na protivnika i ganjati rezultat. Može u prvih 11 i Cvetanoski umjesto Vinija, pa da Vini ulazi u 55. minuti, ali stekao sam dojam da Cveta više daje ruke kad uđe s klupe i unese dar-mar u protivničke odbrane.
I da ne zaboravim Boljević u nekoj varijanti kako ga ja vidim čak mislim i može igrati centralnog napadača umjesto Dangubića, pod uslovom da se vraća u sredinu i pomaže u kreaciji napada. Dakle, Boljević bi mogao hladno igrati tu poziciju, a s obzirom da ima dobru realizaciju mislim da bi se nadavao golova.
Od ostalih, po potrebi definitivno treba ubacivati Šabića, momak umjesto poslije Igmana da je dobio krila, mi ga srezali, nigdje ga nema, a strašan je potencijal. I tu vrtiti Husu, Foču, Stipu po potrebi i to je to.
Muftić
Galić, Šukilović (U-21), Karamarko, Radinović
Simoni, Lagumdžija
Vini Peixoto, Jaber, Šošić
Dangubić (a ako neće da potpiše produženje, pravac tribine i nek igra Boljević ili mali Laušević)
Ovi kad bi igrali razletili bi se po terenu od brzine i energije, a na sredini bi bila čista magija sa Jaberom, Simonijem, Šošićem, Vinijem. Generalno mislim da Brazilcima treba dati više prilike za igru, jer u našoj ligi oni ako su brzi i tehnički potkovani fakat prave razliku. Meni je nevjerovatno da npr. Simoni ni minute nije dobio na derbiju, a sigurno je mogao pomoći u kreaciji igre.
Što se tiče izmjena ubaciti Cvetanoskog u 55. minuti, i Krpića u 75. minuti, ma to bi bio haos, posebno ako treba izvršiti pressing na protivnika i ganjati rezultat. Može u prvih 11 i Cvetanoski umjesto Vinija, pa da Vini ulazi u 55. minuti, ali stekao sam dojam da Cveta više daje ruke kad uđe s klupe i unese dar-mar u protivničke odbrane.
I da ne zaboravim Boljević u nekoj varijanti kako ga ja vidim čak mislim i može igrati centralnog napadača umjesto Dangubića, pod uslovom da se vraća u sredinu i pomaže u kreaciji napada. Dakle, Boljević bi mogao hladno igrati tu poziciju, a s obzirom da ima dobru realizaciju mislim da bi se nadavao golova.
Od ostalih, po potrebi definitivno treba ubacivati Šabića, momak umjesto poslije Igmana da je dobio krila, mi ga srezali, nigdje ga nema, a strašan je potencijal. I tu vrtiti Husu, Foču, Stipu po potrebi i to je to.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Trazio si akcije ja sam ti samo neke iz glave napisao, ne pravi se pametan kad ocigledno to nisi.Mamba21 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 09:07Znaš li šta znači uigrano? Ako ne znaš pogledaš utakmicu Zrinjski 5:0 Željezničar i sve će ti biti jasno.Pablo11 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 02:28Da krenemo redom sto se mogu sjetiti iz glave.Mamba21 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 01:11Još malo pa Denis bolji trener od Amara, Ivice, Ribara, da ne brojim ove ostale trenere Adžema, Mulalića, Đurbuzovića.. Sve neznalica do neznalice.. Nekad pomislim da je Miloš Kostić imao više ideja, nego Denis...
Imamo sve, ugirane kornere, svaki napad opasnost, slobodni preuigran, a o akcijama, dupliranje strana, kretanje po 16m, pa kad napadač pređe na krilo, a krila ulaze u sredini.. mama mia, a tranzicija pogotovo, kontre, polukontre![]()
A odbrana, svi u liniji, prate da naprave ofsajd zamku, odlično pozicioniranje.. Izmjene pravovremene, rijetko kad da fuli sa izmjenom.
Sve je ovo super!
Siroki Zeljo 0:3 Dangubic gol, sjajna akcija i asistencija Markovica.
Velez Zeljo 1:2 gol Odinake na slican nacin kao gol Dangubica akcija po lijevoj strani.
Zeljo Gosk 4:1 Krpic gol za 1:1 odlicna akcija, drugi gol isto tako u tri pasa akcija i asistencija Markovica, Gol dangubica u nadoknadi odlicna kontra.
Zeljo Gosk 3:2 gol Madzida iz odlicne akcije steta sto Dangubic nije odmah iskoristio sansu. Gol Dangubica nakon toga jedna od najljepsih akcija u sezoni.
Zeljo Borac 1:1 Al Jaber dupli pas, nakon toga Madzid imao finu priliku.
Zeljo Borac 2:1 oba gola iz dvije akcije, pogotovo prvi nakon tranzicije.
Zeljo Posusje 3:2 gol Krpica za pobjedu, isto dobra akcija i peta Lagumdzije.
Ovo su samo neke od utakmica..
Kad te neko nabije u 16m, a ti ne možeš da izbacis loptu.
Fk Željezničar.
Igrači koje ćete sigurno gledati sljedeće sezone,
Muftić, Karamarko, Šukilović, Mahmić, Simoni, Odinaka, Karjašević, Jaber, Radovac, Šošić, Šabić, Cvetanoski, Peixoto, Boljević, Krpić i Laušević.
Svi oni imaju ugovor do ljeta 2026. godine, minimalno. Rasikidi ugovora sa nekima od njih bi nas koštali.
Biće veselo na bekovskim pozicijama, trojici od četiri beka ugovori ističu na kraju sezone. Markoviću, Radinoviću i Galiću.
Muftić, Karamarko, Šukilović, Mahmić, Simoni, Odinaka, Karjašević, Jaber, Radovac, Šošić, Šabić, Cvetanoski, Peixoto, Boljević, Krpić i Laušević.
Svi oni imaju ugovor do ljeta 2026. godine, minimalno. Rasikidi ugovora sa nekima od njih bi nas koštali.
Biće veselo na bekovskim pozicijama, trojici od četiri beka ugovori ističu na kraju sezone. Markoviću, Radinoviću i Galiću.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ne znam sto bi se trener trebao mijenjati ako je ispunio taj neki cilj sto je bio prije pocetka sezone. Ekipe ispred nas su kvalitetnije i klubovi ozbiljnije postavljeni, dok ovi ispod nasu nisu. Tako da smo tu gdje jesmo u skladu sa nekim kapacitetom.
- invincible1921
- Kontakt:
Bilo bi lijepo da raja shvati kolilo smo daleko od ove trojice na vrhu i da svoja ocekivanja stavi taj kontekst19vendetta87 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 11:02A koji je to trener gurao mlade i neiskusne igrace? Pa "mudonja" Mulalic je 2022.do zadnjeg kola drzao Stilica, Kosorica, Bekrica, Galica, Cocalica i ostale u prvoj postavi, iako smo vec puno ranije ostali bez sanse za Evropu
Pola ih ovdje najnormalnije misli da smo mi i pitari u pet deka...ljudi su nas razbili sva tri derbija al im je realizacija ocajna. Ok mogli smo mi pobjedit dva sigurno, ali to ne mijenja generalnu cinjenicu da na duze staze u kontrkstu sezone mi ovom trojcu ne mozemo ni prismrdit...
Znam da boli, boli i mene al tako je kako je
Denis je imo cilj da bude 4. i izbori evropu, sto je i uspio vjerovatno, ne vidim da mu ista mogu zamjerit. Ok negdje je kikso gdje nismo ocekivali, ali isto tako je i pobjedio gdje nismo ocekivali
Sto se tice mladih igraca, sto puta prezvakana tema. Mi mladih igraca nemamo...do te mjere ih nemamo da moramo dovoditi sa strane ove u21 ...
O tome da ovdje govore "treba mlade gurat pa taman izugubili"..a hoce istocremno da se borimo za titulu...ne treba ni trosit rijeci

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Koliko god da igraca dovedemo, pola ce ih biti promasaji.
Mi jednostavno nemamo mogucnosti da dovodimo provjerene igrace koji su u formi, nego dovodimo igrace koji su u padu karijere, pa se nadamo ce se vratiti na stari nivo kod nas.
Mi jednostavno nemamo mogucnosti da dovodimo provjerene igrace koji su u formi, nego dovodimo igrace koji su u padu karijere, pa se nadamo ce se vratiti na stari nivo kod nas.
19vendetta87 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 11:45Koliko god da igraca dovedemo, pola ce ih biti promasaji.
Mi smo sada u mogućnosti da napravimo ekipu sličnu onoj Odinoj koja je igrala protiv Ferencvaroša. Tu su Jaber, Šošić, Lagumdžija, pa i Laušević. Da to bukvalno bude spoj mladosti i iskustva, klinci koji znaju igrati lopte i malo stariji iskusniji igrači koji znaju stati na loptu.
Sjetićemo se kakav smo fudbal igrali tih godina, vjerovatno najbolji poslije rata. Dodavanja, kratki pasovi, izluđivanje protivnika. Danas imamo potencijal da igramo isti takav fudbal.
I ono najvažnije, vjerovatno bi napokon uspjeli izbaciti u prvi plan nekog igrača za prodaju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Kolike su šanse za Šehića, Radonju i Graovca? Također ne viđoh da je puno ljudi komentarisalo Ćemana, po meni jedan od konstantnijih golmana u ligi, dugo je u Igmanu, a sasvim je dobar. Zadnja linija
Ćeman/Abdulahović
Radonja - Graovac - Karamarko - Šehić, uz Radinovića, Odinaku i još neke na klupi mi se mnogo više sviđa od ove trenutne. Muftića ne računam jer bi se eto trebao prodati na ljeto.
Ćeman/Abdulahović
Radonja - Graovac - Karamarko - Šehić, uz Radinovića, Odinaku i još neke na klupi mi se mnogo više sviđa od ove trenutne. Muftića ne računam jer bi se eto trebao prodati na ljeto.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Slazem se osim da ce to vjerovatno biti za opstanak. Puno vise derbija, a djeca su na blago receno uzas.Virtu4l je napisao/la: ↑29 apr 2025, 11:5719vendetta87 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 11:45Koliko god da igraca dovedemo, pola ce ih biti promasaji.
Mi smo sada u mogućnosti da napravimo ekipu sličnu onoj Odinoj koja je igrala protiv Ferencvaroša. Tu su Jaber, Šošić, Lagumdžija, pa i Laušević. Da to bukvalno bude spoj mladosti i iskustva, klinci koji znaju igrati lopte i malo stariji iskusniji igrači koji znaju stati na loptu.
Sjetićemo se kakav smo fudbal igrali tih godina, vjerovatno najbolji poslije rata. Dodavanja, kratki pasovi, izluđivanje protivnika. Danas imamo potencijal da igramo isti takav fudbal.
I ono najvažnije, vjerovatno bi napokon uspjeli izbaciti u prvi plan nekog igrača za prodaju.
Fk Željezničar.
- dubioza144
- Kontakt:
Ibrahim Šehić
? Graovac Karamarko Šehić
Lagumdzija Hodzic
Šošić Al Jaber ?
Bajić

? Graovac Karamarko Šehić
Lagumdzija Hodzic
Šošić Al Jaber ?
Bajić

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Amar Osim i Admir Adzem;19vendetta87 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 11:02A koji je to trener gurao mlade i neiskusne igrace? Pa "mudonja" Mulalic je 2022.do zadnjeg kola drzao Stilica, Kosorica, Bekrica, Galica, Cocalica i ostale u prvoj postavi, iako smo vec puno ranije ostali bez sanse za Evropu
Memija, Beganovic, Amir, Sadikovic, Hiros, Bajic...
Osim Amara ne sjescam se ko je dao priliko ovoliko mladih igraca
23 Muftic
23 Vinicius
23 Simoni
22 Sosic
22 Lagumdzija
22 Sukilovic
21 Jaber
21 Mahmic
21 Odinaka
19 Sabic
19 Lausevic
19 Semdin
18 Duskaj
18 Babaluk
18 Kolic
17 Foco
16 igraca do 23 godine je dobilo minute ove sezone
Ocekujem i ja jos, ali ne moze odmah eto juniori neki dan 1:6 od Zrinjskog izgubili
Kadeti izgubili od pitara 3:5, pioniri isto od pitara 1:2
To je jasan pokazatelj da jos puno ima posla da pariramo Zrinjskom i Sarajevu, a i Borac isto nije bezveze
Podrska Coricu da izbori Europu, pa cemo vidjeti sta dalje
Levin je cini mi se spomeno Sehica (24) i Radonju (23)
Treba vidjeti sta je s Jaganjcem (20), nesto po drugoj Hrvatskoj ligi naci, bice Garcevic (19) tu, treba se potruditi i naci jos djece, ima u Buducnosti mladih igraca
Mamba igrali su protiv Kruseva prvih 11
Lausevic, Sabic, Babaluk, Kolic, Foco, Odinaka, Sukilovic, Mahmic fakticki sve u21 igrac i mucili su se
Ima tu nekog poetncijala ali ne mozes ih sve zajedno staviti da igraju
Ja bih prvi volio 11 juniora da igra
23 Muftic
23 Vinicius
23 Simoni
22 Sosic
22 Lagumdzija
22 Sukilovic
21 Jaber
21 Mahmic
21 Odinaka
19 Sabic
19 Lausevic
19 Semdin
18 Duskaj
18 Babaluk
18 Kolic
17 Foco
16 igraca do 23 godine je dobilo minute ove sezone
Ocekujem i ja jos, ali ne moze odmah eto juniori neki dan 1:6 od Zrinjskog izgubili
Kadeti izgubili od pitara 3:5, pioniri isto od pitara 1:2
To je jasan pokazatelj da jos puno ima posla da pariramo Zrinjskom i Sarajevu, a i Borac isto nije bezveze
Podrska Coricu da izbori Europu, pa cemo vidjeti sta dalje
Levin je cini mi se spomeno Sehica (24) i Radonju (23)
Treba vidjeti sta je s Jaganjcem (20), nesto po drugoj Hrvatskoj ligi naci, bice Garcevic (19) tu, treba se potruditi i naci jos djece, ima u Buducnosti mladih igraca
Mamba igrali su protiv Kruseva prvih 11
Lausevic, Sabic, Babaluk, Kolic, Foco, Odinaka, Sukilovic, Mahmic fakticki sve u21 igrac i mucili su se
Ima tu nekog poetncijala ali ne mozes ih sve zajedno staviti da igraju
Ja bih prvi volio 11 juniora da igra
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Lynx, Majestic-12 [Bot], mamonelafo, nedimmmm1337 i 34 gosta.